BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #138726 przez Agusia83
bewipo, to ja sobie ubzduralam, ze uzywasz i polecasz... :silly: ale mysle, ze skoro tamten krem jest dobry to ten rowniez powinien byc :laugh:

Pati, ja juz dawno wyczailam ta spodniczke, ale nie wiem jaki rozmiar potrzebuje...super kolorki :laugh: bardzo mi sie podoba...

A fakt jest taki, ze rozstepy jak maja wyjsc to i tak nie bede nas pytaly o zgode, tylko przyleza i wyleza :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #138736 przez Pyśkaaaa
ja uzywałam AA i jak na razie nic nie mam... ale lekarz mi zabronił smarować brzuchalek :(
Pati swietna ta kiecuszka :D
13 lata 8 miesiąc temu #138788 przez pati-m
Agusia - ja zamówiłam sobie M i jest idealna :) Przed ciążą i póki co noszę rozmiar 38 (nie licząc brzuchala :silly: ), więc jeśli masz też 38 to będzie na Ciebie pasować. I cena też jest ok, bo zapłaciłam za nią 39zł, a przesyłka była gratis :)
13 lata 8 miesiąc temu #138805 przez gosia2324
Agusia, Moim zdaniem masz brzuch w sam raz :)
Ładniusi :) :kiss:

Ja rozstepow na brzuchu puki co nie mam, ani po pierwszej ciazy ( 17 kg na plus), ani teraz.
Ale na posladkach to jakies male sie pojawily, ale mam to w ... :silly: :lol:

U mnie tez byly dzis placki ziemniaczane :P

Basia i jak po wizycie?
Kto mieszka w Twoim brzuszku ?
13 lata 8 miesiąc temu #138816 przez pati-m
Gosia - skoro masz niewielkie rozstępy na pośladkach, to się nie dziwię, że się nie przejmujesz i masz je w .... :silly: hihihhi, agentka z Ciebie :silly:

ło matko, ale mi smaka narobiłyście tymi plackami ziemniaczanymi! jutro zasuwam do warzywniaka po ziemniaczki i też muszę koniecznie na obiad zrobić :lol: ech... ta wasza siła przekonywania :lol:

Basia - odezwij się :) też jestem ciekawa, czy brzuszkowy lokator Ci się ujawnił :)
13 lata 8 miesiąc temu #138821 przez basia89
i juz dawno po wizycie :laugh: i będzie chłopak :P hihih siusiaka było widać i nie da się ukryc :) hehe :)
pozatym wszystko ok :) mały ma juz 1,2 kg i pani ginekolog powiedziała ze gigant mi rośnie :P ze serduszkiem ok, nawet bicie serca słyszałam :) w ogóle się wzruszyłam :) a i mam 3 zdjęcia ale takie drukowane więc raczej nie wstawie bo nie mam skanera :angry: no i na jednym zdjęciu udało się uchwycić jak mały wkłada rączkę do buźki :)

no i okazało się ze pani w recepcji mnie źle zrozumiała i zapisała mnie na zwykła wizytę :angry: no ale juz na to usg 3d nie pójdę, bo szczerze szkoda mi pieniędzy, a nic więcej nie zobacze, a wolę coś dla synusia kupić :)

mój synuś :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: hehehe :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #138824 przez pati-m
basia - wielkie gratulacje!!! silny i zrowy chłopczyk rośnie, a to najważniejsze :) wiesz już jak będzie miał na imię? :)
13 lata 8 miesiąc temu #138829 przez basia89
miałbyc Szymon ale jeszcze nie wybrałam :)

ale czy te 1,2kg to nie za dużo???? jak ja go urodze :P
13 lata 8 miesiąc temu #138834 przez pati-m
Po prostu duży z niego chłopczyk :) Mój Kacper 1,5 tyg. temu ważył 830g i też wszyscy mówili, ze dużo. No i co z tego - najważniejsze, że zdrowe chłopaki nam rosną :) A jeśli pod koniec ciąży okaże się, że mamy wielkoludki w brzuchu, to najwyżej będziemy miały cc. Dla naszych Skarbów wszystko :)
13 lata 8 miesiąc temu #138835 przez mYSZA
Basia gratuluję;) ciesz się wagą, a nie przejmuj!

Janek z nami!
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #138844 przez basia89
ja się ciesze:) i to bardzo :) mój synuś kochany :kiss: :kiss: :kiss: juz go kocham :)
nawet nie wiecie jak się ciesze :) jej ta wizyta to była super dzisiaj :)

a co do wagi to dam chyba rade urodzić :) najwyżej będę mieć cc :) uspokoiłam się dzisiaj :) wszystkie obawy znikły :)
13 lata 8 miesiąc temu #138852 przez monika1984lodz
Basiu no to GRAULUJEMY synusia :) super wiadomosc :) i niech rosnie duuuzy i zdrowy :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #138855 przez slowiczek
kurde, tyle się tu opisałam i skasowałam przez przypadek :<

wróciłam z egzaminu, nie wiem jak mi poszło, nie mam siły na wertowanie materiałów w celu poszukiwania odpowiedzi bo nie chcę się dodatkowo irytować, wyniki w poniedziałek więc zobaczymy...

koleżanki z roku orzekły, że marnie wyglądam i że chyba jestem przemęczona, więc dziś już funduję sobie odpoczynek, startuję na nowo z nauką od jutrzejszego ranka...

basia - gratuluję zdrowo rosnącego synka :) i widzisz, od razu czarne myśli odpłynęły i humor lepszy, super :)

dziewczynki, które wstawiły zdjęcia brzusiów, super, każdy inny i każdy wyjątkowy :) uwielbiam oglądać brzuchalki, strasznie mnie rozczulają :)
13 lata 8 miesiąc temu #138858 przez pati-m
slowiczek - egzamin na pewno zaliczony, ale masz rację - lepiej nie sprawdzać odpowiedzi, bo teraz to i tak już nic nie da, a tylko możesz ewentualnie się zdenerwować. Posłuchaj koleżanek i teraz zafunduj sobie odpoczynek - należy Ci się :) Leż do góry brzusiem :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #138861 przez bewipo
Basia gratuluję synusia :) No i dobrze, że humorek powrócił. Oby tak dalej :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia