- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151627 przez katy25
spirytus do ran? na pewno czytałas o spirytusie dla dzidzi rozcięczony kupuje sie w aptece i rozcieńcza sie wodą do przemywania pępuszka:)
Ja myślę, że maszynka do niczego sie nie przyda... ja poszłam ogolona w domu, a jak nie jesteś to golą w szpitalu ale nie polecam.
Jejciu wy już wszytskie nakręciłycie sie na ta torbę a ja w lesie...
ale ja mimo wszystko spakuje sie w sierpniu. Teraz nie mam nawet do tego głowy.
Ja kupiłam dziś huggies pampersy 3-6kg 66 sztuk za 19.99:) cóż za okazja...
ja do szpitala kupie sobie małą paczke pampersów, a ogólnie to będę używała huggies. Przy Inesce byłam bardzo zadowolona, a mam mete tanich pampersów...
Marta M a jak Wam ida prace w domku??
Ja myślę, że maszynka do niczego sie nie przyda... ja poszłam ogolona w domu, a jak nie jesteś to golą w szpitalu ale nie polecam.
Jejciu wy już wszytskie nakręciłycie sie na ta torbę a ja w lesie...
ale ja mimo wszystko spakuje sie w sierpniu. Teraz nie mam nawet do tego głowy.
Ja kupiłam dziś huggies pampersy 3-6kg 66 sztuk za 19.99:) cóż za okazja...
ja do szpitala kupie sobie małą paczke pampersów, a ogólnie to będę używała huggies. Przy Inesce byłam bardzo zadowolona, a mam mete tanich pampersów...
Marta M a jak Wam ida prace w domku??
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu #151633 przez Marta M
Macie racje z tym spirytusem, nie pomyslalam, znaczy nie przyszlo mi do glowy ze przeciez to rana i bedzie bolec..racja, ale tantum rosa tez wpisalam na liste...wogole to ogromniasta ta lista, dzis wszystkiego nie kupie...
Bewipo mnie tez nastraszylas a juz postanowilam nie isc i teraz znow sie wacham..
Tak Agusia, w sumie chyba wczoraj zaczal sie 8 miesiac..jej..8 miesiac a ja mam wrazenie ze jestem w 5...niby duzo przytylam ale wydaje mi sie ze mam strasznie malutki brzuszek, nie wiem czy to moje dzieciatko nie bedzie za malutkie...
Bewipo mnie tez nastraszylas a juz postanowilam nie isc i teraz znow sie wacham..
Tak Agusia, w sumie chyba wczoraj zaczal sie 8 miesiac..jej..8 miesiac a ja mam wrazenie ze jestem w 5...niby duzo przytylam ale wydaje mi sie ze mam strasznie malutki brzuszek, nie wiem czy to moje dzieciatko nie bedzie za malutkie...
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151641 przez gosia2324
katy25 napisał:
Nie , nie jestem, mieszkalam przed slubem 3 lata w Wawie na Ochocie, ale juz nie
Ja mam z Dada chyba 600 pieluch 4 paczki po ok 150 sztuk,na jakies 2 miesiace starcza
gosia kupiłam okazyjnie na allegro od jakiegos gościa, miał jedną paczkę ważne do 2013 roku. Odbiór na Mokotowie.
A ty jestes z Wawy?
Mam namiary na taniego faceta, ma pampersy z Niemiec, odbiór na Rembielińskiej na Bródnie.
Nie , nie jestem, mieszkalam przed slubem 3 lata w Wawie na Ochocie, ale juz nie
Ja mam z Dada chyba 600 pieluch 4 paczki po ok 150 sztuk,na jakies 2 miesiace starcza
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #151642 przez Agusia83
Katy, super, ze udalo Ci sie kupic tanie pieluszki...ja tez znalazlam u siebie w Krakowie, co prawda troszke drozsze, bo to pampersa....ale je na poczatku chcialam wykorzystac...za paczke 2-5kg, 43szt zaplace 26zl....a juz za paczke 3-6kg 94szt 56zl...
Marta, a ile przytylas, ze twierdzisz iz duzo?Ja, np: 9kg......
Co do torby, to tez bede ja kompletowac i pakowac w sierpniu no, moze pod koniec lipca Moj maz mi sie ostatnio zapytal, ze te 2 walizki co mamy w domu mi wystarcza, czy musi kupic taka big pake xxxxxxl
Marta, a ile przytylas, ze twierdzisz iz duzo?Ja, np: 9kg......
Co do torby, to tez bede ja kompletowac i pakowac w sierpniu no, moze pod koniec lipca Moj maz mi sie ostatnio zapytal, ze te 2 walizki co mamy w domu mi wystarcza, czy musi kupic taka big pake xxxxxxl
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Agusia83.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151643 przez Marta M
Katy robote widac, ale w druga strone, nie naprzod, a w tyl..okazalo sie ze musimy gaz przerobic i zalozyc odkamieniacz do wody i panowie skuli nam kuchnie i lazienke zeby rury wlozyc i tak zostawili...bylo ladnie zatynkowane a teraz dziury i rury widac, ehhh...za tydzien tata przychodzi nam lazienke robic, brat ma polozyc plytki w kuchni, szwagier zajac sie regipsami i gruntowaniem...ale jak to wyjdzie zobaczymy...na szczescie na wiekszosc zakupow jestesmy juz zdecydowani i nie trzeba bedzie tyle latac po sklepach..
no i formalnosci ciag dalszy..umowy z elektrownia, woda, gazem, smieci, nadanie numeru porzadkowego i wiele, wiele innych..
no i formalnosci ciag dalszy..umowy z elektrownia, woda, gazem, smieci, nadanie numeru porzadkowego i wiele, wiele innych..
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151652 przez katy25
Marta M wytrwałości:)
Mnie tez już dobija to wszytsko, ale u nas zaraz koniec więc trzymam sie tej mysli.
Ja z gazownia i tymi sprawami to wogóle nic nie załatwiałam jeszcze, musze najpierw akt ogarnąć. Teraz podłączał nam facet telewizje, internet te wszytskie kable i 850zł pękło a 15 lipca przychodzi facet z SOLIDu i będzie ochrone podłączał kolejne 500zł... eh...
skarbonka bez dna jednym słowem.
Mnie tez już dobija to wszytsko, ale u nas zaraz koniec więc trzymam sie tej mysli.
Ja z gazownia i tymi sprawami to wogóle nic nie załatwiałam jeszcze, musze najpierw akt ogarnąć. Teraz podłączał nam facet telewizje, internet te wszytskie kable i 850zł pękło a 15 lipca przychodzi facet z SOLIDu i będzie ochrone podłączał kolejne 500zł... eh...
skarbonka bez dna jednym słowem.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151661 przez Marta M
Wiem katy, my juz wydalismy jakies 25tys i to na nic, na sprawy zwiazane z kredytem, notariuszem, droga dojazdowa, plus kredyt 389tys ktory zaczynamy splacac od sierpnia..za odkamieniacz i przerobke gazu powiedzieli 4 tys. Kuchnia pewnie 15, lazienka 8, inne pierdy ze 20, a nam juz sie limit konczy...chyba znow sie zapozyczymy...ojej..a jeszcze mamy mieszkanie do remontu i wykupu takze kolejne dziesiatki tysiecy...i dziecko...wydatkom nie ma konca...na kredyt sie zdecydowalismy bo to mieszkanie wykupimy niedrogo, nie bede sie chwalic za ile i jak wynajmiemy to kredyt bedzie nam sie w ten sposob splacal...ale kiedy to bedzie..
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151673 przez katy25
mi notariusz krzyknął 3600, plus ok 200 w urzędzie...
powinnam dać papiery do połowy lipca ale nie ma szans i zaraz bede musiała robic kolejny anex w banku za 100zł. Ale co mam zrobić? Sama czekam na kase i pierwsze co musze zrobić to ten akt bo przeciez w banku place 218zł wiecej do raty.
mi zostało doplacic do kuchni 4,200, szkło do kuchni 400, lustra do łazienek 500, doplacic do lazienki dolnej za kabine, szafke z umywalka i baterie 1950 w tym gres do wiatrolapu, akt 3600, szafy 3800 doplacic...i rozliczyc sie z robotnikami a juz wzieli ponad 10 tys. Za schody płacimy 10 tys po znaomosci (drewniane dębowe plus barierka na poddaszu) ale to już moj ojciec nam funduje, bo my nie mamy kasy...
Ogólnie mam 43 stopnie wąska klatkę i chcieli mi to zrobić za ok 20 tys. chyba ich pogrzało... dobrze, że ojciec ma znajomego i nam zrobi to taniej bo nie wiem - nie miałabym schodów.
Załamka...
A facet od kuchni znów sie nie odzywa... a tydzień minął he he co za dupek bez kitu. A kase by chciał - ja tez mu tak będe wysyłać przelew jak on mi montuje... zrobie po złości bo osłów trzeba nauczyć! Wrrrrrrrrr
Weszłam na czerwcówki a tam takie piękne fotki jeju...
az mi sie płakac zachciało:(
dobrze ze my latem chodzimy w tej ciąży bo można przez ta pogode dostac depresji...
powinnam dać papiery do połowy lipca ale nie ma szans i zaraz bede musiała robic kolejny anex w banku za 100zł. Ale co mam zrobić? Sama czekam na kase i pierwsze co musze zrobić to ten akt bo przeciez w banku place 218zł wiecej do raty.
mi zostało doplacic do kuchni 4,200, szkło do kuchni 400, lustra do łazienek 500, doplacic do lazienki dolnej za kabine, szafke z umywalka i baterie 1950 w tym gres do wiatrolapu, akt 3600, szafy 3800 doplacic...i rozliczyc sie z robotnikami a juz wzieli ponad 10 tys. Za schody płacimy 10 tys po znaomosci (drewniane dębowe plus barierka na poddaszu) ale to już moj ojciec nam funduje, bo my nie mamy kasy...
Ogólnie mam 43 stopnie wąska klatkę i chcieli mi to zrobić za ok 20 tys. chyba ich pogrzało... dobrze, że ojciec ma znajomego i nam zrobi to taniej bo nie wiem - nie miałabym schodów.
Załamka...
A facet od kuchni znów sie nie odzywa... a tydzień minął he he co za dupek bez kitu. A kase by chciał - ja tez mu tak będe wysyłać przelew jak on mi montuje... zrobie po złości bo osłów trzeba nauczyć! Wrrrrrrrrr
Weszłam na czerwcówki a tam takie piękne fotki jeju...
az mi sie płakac zachciało:(
dobrze ze my latem chodzimy w tej ciąży bo można przez ta pogode dostac depresji...
Moderatorzy: ilona