- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151781 przez kasia79
ja kupilam nivea przeciw odparzeniom i myślę że jak będę smarować po każdej zmianie pieluszki to nic się nie powinno dziać, zawsze to jakaś barierę ochronną stworzy, moje dzieci nigdy nie mialy jakichś mega odparzeń, ale są dzieci które non stop mają czerwone pupy, nie wiem od czego to zależy.
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151790 przez mYSZA
ja tam sie na tych kosmetykach nie znam w ogóle i na te zakupy wezmę ta moją koleżankę położną i tyle;P
kosz wiklinowy do spania dla Janka na pierwsze 4 miesiace;) dostaliśmy już od Tesciowej, wiec odpada nam narazie kupna łóżeczka- kupimy włąśnie po porodzie za bezikowe;)
kosz wiklinowy do spania dla Janka na pierwsze 4 miesiace;) dostaliśmy już od Tesciowej, wiec odpada nam narazie kupna łóżeczka- kupimy włąśnie po porodzie za bezikowe;)
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151803 przez gosia2324
slowiczek napisał:
To jak bedziesz tak bliziutko to ja zapraszam
Pozdrawiam was z tramwaju wlasnie upolowalam w smyku sliczne 3 pajacyki za 45 zł za 2 h jedziemy do kielc, ostatnio w domu bylam na wielkanoc...
Beti, na SR mowili o linomagu do pielegnacji pupy, wiesz o ktory chodzi..? Bo widzialam ze jest ich kilka i nie wiem ktory kupic
To jak bedziesz tak bliziutko to ja zapraszam
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151809 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:
DOKŁADNIE TAK
Sudokrem tylko jak jest odparzeniu , jak skora sie przyzwyczai do niego na co dzień to już przy oparzeniu nie ma czym sie ratować
dziewczyny a to nie jest tak że pupke smaruję sie jakimś bambino czy nivea a jak się coś dzieję to sudocrem? ja tak właśnie słyszałam...
a poza tym do pępuszka coś trzeba mieć czy nie?
DOKŁADNIE TAK
Sudokrem tylko jak jest odparzeniu , jak skora sie przyzwyczai do niego na co dzień to już przy oparzeniu nie ma czym sie ratować
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 6 miesiąc temu #151851 przez Mała
Witam.
bewipo no i jeszcze się nie pochwaliłaś?!
Gosia z Kamilem pomaga mi do 16:00 mój brat(13 lat), tzn. przenosi z wózka na łóżko i odwrotnie, trochę się z nim bawi, po 16:00 jest już mąż. Moja mama przyjeżdża w niedzielę i dopiero wtedy będę mogła leżeć na cały etat.
Megi super, że dieta czyni cuda. A ja nadal głodna chodzę i tylko czekam od posiłku do posiłku. Ta dieta jak na razie jest dla mnie gorsza od leżenia. Ale mama przywiezie mi glukometr to będę mogła wyczaić po czym mi nie skacze cukier, to może wtedy jakoś znośniej będzie.
Jutro na usg to może mi się w końcu humor poprawi.
bewipo no i jeszcze się nie pochwaliłaś?!
Gosia z Kamilem pomaga mi do 16:00 mój brat(13 lat), tzn. przenosi z wózka na łóżko i odwrotnie, trochę się z nim bawi, po 16:00 jest już mąż. Moja mama przyjeżdża w niedzielę i dopiero wtedy będę mogła leżeć na cały etat.
Megi super, że dieta czyni cuda. A ja nadal głodna chodzę i tylko czekam od posiłku do posiłku. Ta dieta jak na razie jest dla mnie gorsza od leżenia. Ale mama przywiezie mi glukometr to będę mogła wyczaić po czym mi nie skacze cukier, to może wtedy jakoś znośniej będzie.
Jutro na usg to może mi się w końcu humor poprawi.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151870 przez megi2501
Mała też na początku chodziłam głodna. Na pewno glukometr Ci pomoże, bo będziesz mogła zweryfikować po czym najbardziej skacze. A jaką masz normę po posiłku? Bo ja do 120mg/dl po 60 minutach.
Będzie dobrze:) Jutro też mam USG i widzę, że mamy ten sam tydzień ciąży!Ja też muszę leżeć. Więc doskonale Cię rozumiem!
Będzie dobrze:) Jutro też mam USG i widzę, że mamy ten sam tydzień ciąży!Ja też muszę leżeć. Więc doskonale Cię rozumiem!
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #151898 przez Agusia83
Dziewczynki, ja juz po wizycie...jakos sie doczolgalam:P....kolezanka zajela miejsce, tak wiec bylam 3
Jesli chodzi o wyniki, to wszystko mam w porzadku, krew extra, mocz rowniez, z zcego jestem bardzo zadowolona, jedynie ft4 mam za niskie, ale powiedziala, ze narazie nie zmieniamy dawki euthyroxu bo i tak duzo tego zazywam....no i po badaniu, doktor powiedziala, ze na jej oko, dzidzia juz odwrocona glowa w dol....ale glowka jeszcze wysoko tak wiec wsio super:) przy odczynie coombsa tez nie znaleziono przeciwcial ...a maluszek przy sprawdzaniu tetna kopal jak najety
usg wystarczy jak zrobie w 35,36tc...
otworzylyscie mi oczy na pielegnacje pupy....zastanawiam sie nad kupieniem konkretnego kremiku do tych okolic, a do pepuszka mam oscen, czy ospet cos tam no i leko...
Bewipo, dzieki, bede musiala na allegro kupic laktator
A tak w ogole, to pokaz nowa fryzurke
Klatina, filmik swietny
Jesli chodzi o wyniki, to wszystko mam w porzadku, krew extra, mocz rowniez, z zcego jestem bardzo zadowolona, jedynie ft4 mam za niskie, ale powiedziala, ze narazie nie zmieniamy dawki euthyroxu bo i tak duzo tego zazywam....no i po badaniu, doktor powiedziala, ze na jej oko, dzidzia juz odwrocona glowa w dol....ale glowka jeszcze wysoko tak wiec wsio super:) przy odczynie coombsa tez nie znaleziono przeciwcial ...a maluszek przy sprawdzaniu tetna kopal jak najety
usg wystarczy jak zrobie w 35,36tc...
otworzylyscie mi oczy na pielegnacje pupy....zastanawiam sie nad kupieniem konkretnego kremiku do tych okolic, a do pepuszka mam oscen, czy ospet cos tam no i leko...
Bewipo, dzieki, bede musiala na allegro kupic laktator
A tak w ogole, to pokaz nowa fryzurke
Klatina, filmik swietny
Moderatorzy: ilona