- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152235 przez Pyśkaaaa
hej dziewczynki:)
jak mnie wnerwia ten erroer
dziewczyny czekamy na relacje z wizyt i zdjęcia
Beti jak już będziesz miała zdjęcia pochwal się
ja nie ogarniam tej pogody raz zimno i deszcz leje raz 30 stopni...
PATI STO LAT KOCHANA !!!! :*:*:*
jak mnie wnerwia ten erroer
dziewczyny czekamy na relacje z wizyt i zdjęcia
Beti jak już będziesz miała zdjęcia pochwal się
ja nie ogarniam tej pogody raz zimno i deszcz leje raz 30 stopni...
PATI STO LAT KOCHANA !!!! :*:*:*
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152241 przez bewipo
Pati wszystkiego najlepszego!! I wracaj szybko do zdrówka
Beti super pamiątka z tymi sesjami
Teraz to własnie kaska tak będzie szła, niby nic takiego się nie kupuje, ale pieniążki ubywają. Agusia takie drzewko to chyba w simsach było
Beti super pamiątka z tymi sesjami
Teraz to własnie kaska tak będzie szła, niby nic takiego się nie kupuje, ale pieniążki ubywają. Agusia takie drzewko to chyba w simsach było
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152248 przez katy25
dzien dobry dziewczynki,
beti na pewno taka sesja jest super! Ja nigdy nie miałam, ale moje dziecko miało, a co więcej nie wiem czy Wam sie chwaliłam brało udział w reklamie jak miała 10 miesięcy:) a ja razem z nią. Płynęłyśmy z Gdyni do Szwecji promem Stiena Line i pamiętam, że cała ekipa zachwycała się Ineską hehe Ta reklama leciała ponad 2 lata...
Ja wczoraj tez późno wróciłam z budowy i zaraz znów muszę tam jechać, bo to co wczoraj kupilismy okazało sie niedobre, musze wymienić.
Ja wczoraj policzyłam ile mam chusteczek i więcej nie kupuję, mam 15 opakowań starczy mi na 2 miesiące! A w Tesco kochane jest 6pack pampersów chusteczek za 25zł opłaca się dla tych, które jeszcze nie mają!
Zobaczcie co kupiłam dla mojego Samiego do łóżeczka,
allegro.pl/show_item.php?item=1705494354
Dogadałam z babeczkom, że 50zł wraz z przesyłką Ineska miała podobne tylko nie fisher priece i bardzo fajna sprawa jak takie małe nóżki kopią oto, a dziecko patrzy i robi smieszne minki... oczywiście już takie 1,5-2 miesięczne dziecko:)
Wczoraj przejrzałam ubranka po Ines i troche uzbierałam dla Samiego, głównie dżinsów:) A Ines wyjmowała i mówiła "mamusiu to tez moge podarowac braciszkowi". Odszukałyśmy też karuzelę z miśkami, ale jakaś odbarwiona ona jest i wydaje mi sie, że na początek to za duża do łóżka bo i dziecko ciężko wyjmować i jakoś tak... hmmm może uda mi sie upolować coś fajnego na allegro, ale to już potem... jak ustawię łóżeczko:)
ide dziewczynki sie szykowac, zajrze później
wszystkim mamusiom mającym dziś USG powodzenia!
Ja mam dopiero 19 lipca...
beti na pewno taka sesja jest super! Ja nigdy nie miałam, ale moje dziecko miało, a co więcej nie wiem czy Wam sie chwaliłam brało udział w reklamie jak miała 10 miesięcy:) a ja razem z nią. Płynęłyśmy z Gdyni do Szwecji promem Stiena Line i pamiętam, że cała ekipa zachwycała się Ineską hehe Ta reklama leciała ponad 2 lata...
Ja wczoraj tez późno wróciłam z budowy i zaraz znów muszę tam jechać, bo to co wczoraj kupilismy okazało sie niedobre, musze wymienić.
Ja wczoraj policzyłam ile mam chusteczek i więcej nie kupuję, mam 15 opakowań starczy mi na 2 miesiące! A w Tesco kochane jest 6pack pampersów chusteczek za 25zł opłaca się dla tych, które jeszcze nie mają!
Zobaczcie co kupiłam dla mojego Samiego do łóżeczka,
allegro.pl/show_item.php?item=1705494354
Dogadałam z babeczkom, że 50zł wraz z przesyłką Ineska miała podobne tylko nie fisher priece i bardzo fajna sprawa jak takie małe nóżki kopią oto, a dziecko patrzy i robi smieszne minki... oczywiście już takie 1,5-2 miesięczne dziecko:)
Wczoraj przejrzałam ubranka po Ines i troche uzbierałam dla Samiego, głównie dżinsów:) A Ines wyjmowała i mówiła "mamusiu to tez moge podarowac braciszkowi". Odszukałyśmy też karuzelę z miśkami, ale jakaś odbarwiona ona jest i wydaje mi sie, że na początek to za duża do łóżka bo i dziecko ciężko wyjmować i jakoś tak... hmmm może uda mi sie upolować coś fajnego na allegro, ale to już potem... jak ustawię łóżeczko:)
ide dziewczynki sie szykowac, zajrze później
wszystkim mamusiom mającym dziś USG powodzenia!
Ja mam dopiero 19 lipca...
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152269 przez Agusia83
Pati, sto lat, sto lat, niech zyje, zyje nam. Sto lat, sto lat, niech zyje, zyje nam
Jeszcze raz, jeszcze raz, niech zyje, zyje nam Niech zyje nam
pamietacie jak pisalam, ze ide na zakupy? Poszlam....ale do lozka i wlasnie sie obudzilam...teraz to juz musze isc na 100000%, jak nigdy cos mnie na slodkie ciagnie
Kochane, zycze spokoju na budowach...oby wszystko szlo po jak sobie zaplanowalyscie:)
Jeszcze raz, jeszcze raz, niech zyje, zyje nam Niech zyje nam
pamietacie jak pisalam, ze ide na zakupy? Poszlam....ale do lozka i wlasnie sie obudzilam...teraz to juz musze isc na 100000%, jak nigdy cos mnie na slodkie ciagnie
Kochane, zycze spokoju na budowach...oby wszystko szlo po jak sobie zaplanowalyscie:)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Agusia83.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152283 przez pati-m
DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ!
Dziewczynki mam pytanko - śmigam na zakupy bobasowe I zastanawiam się co kupić do kąpieli? A konkretnie chodzi mi o to, że wanienkę już mam (z tych większych) i chciałam dokupić coś żeby malec mi nie zjeżdżał podczas kąpieli. No i w tym momencie proszę Was o poradę - czy lepiej kupić taką gąbeczkę allegro.pl/materacyk-wkladka-do-kapieli-...bka-i1661945692.html , czy może jednak taka "foczkę" allegro.pl/foczka-fotelik-lezaczek-do-ka...lor-i1692449393.html ? Poradźcie proszę
Dziewczynki mam pytanko - śmigam na zakupy bobasowe I zastanawiam się co kupić do kąpieli? A konkretnie chodzi mi o to, że wanienkę już mam (z tych większych) i chciałam dokupić coś żeby malec mi nie zjeżdżał podczas kąpieli. No i w tym momencie proszę Was o poradę - czy lepiej kupić taką gąbeczkę allegro.pl/materacyk-wkladka-do-kapieli-...bka-i1661945692.html , czy może jednak taka "foczkę" allegro.pl/foczka-fotelik-lezaczek-do-ka...lor-i1692449393.html ? Poradźcie proszę
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152286 przez katy25
Pati moim zdaniem gąbeczka to siedlisko bakterii miałam ją przy Ines i nie byłam zadowolona, jak nasiąknie wodą to ciężka jak cholera... niewygodnie ja wyrzymać i wogóle. Ja mam ta "foczkę" ale tez nie wiem jak będzie sie sprawowała.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej