BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152235 przez Pyśkaaaa
hej dziewczynki:)
jak mnie wnerwia ten erroer :ohmy: :ohmy: :ohmy:
dziewczyny czekamy na relacje z wizyt i zdjęcia :D
Beti jak już będziesz miała zdjęcia pochwal się :)

ja nie ogarniam tej pogody raz zimno i deszcz leje raz 30 stopni...

PATI STO LAT KOCHANA !!!! :*:*:*
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #152241 przez bewipo
Pati wszystkiego najlepszego!! :) I wracaj szybko do zdrówka :)
Beti super pamiątka z tymi sesjami :)
Teraz to własnie kaska tak będzie szła, niby nic takiego się nie kupuje, ale pieniążki ubywają. Agusia takie drzewko to chyba w simsach było :D
13 lata 6 miesiąc temu #152245 przez slowiczek
100 lat pati! :)

ja dzis z rana ogarnelam pobieranko krwi, w kielcach jest tak taniutko, zaplacilam polowe tego co w warszawie :)

Czekam na relacje z waszych dzisiejszych usg :)
13 lata 6 miesiąc temu #152246 przez beti
Pati, wszystkiego naaaaaaaaj :) Matko ale ja się stara przy Was czuję :P
13 lata 6 miesiąc temu #152248 przez katy25
dzien dobry dziewczynki,

beti na pewno taka sesja jest super! Ja nigdy nie miałam, ale moje dziecko miało, a co więcej nie wiem czy Wam sie chwaliłam brało udział w reklamie jak miała 10 miesięcy:):) a ja razem z nią. Płynęłyśmy z Gdyni do Szwecji promem Stiena Line i pamiętam, że cała ekipa zachwycała się Ineską hehe Ta reklama leciała ponad 2 lata...

Ja wczoraj tez późno wróciłam z budowy i zaraz znów muszę tam jechać, bo to co wczoraj kupilismy okazało sie niedobre, musze wymienić.

Ja wczoraj policzyłam ile mam chusteczek i więcej nie kupuję, mam 15 opakowań starczy mi na 2 miesiące! A w Tesco kochane jest 6pack pampersów chusteczek za 25zł:):) opłaca się dla tych, które jeszcze nie mają!
Zobaczcie co kupiłam dla mojego Samiego do łóżeczka,
allegro.pl/show_item.php?item=1705494354

Dogadałam z babeczkom, że 50zł wraz z przesyłką:) Ineska miała podobne tylko nie fisher priece i bardzo fajna sprawa jak takie małe nóżki kopią oto, a dziecko patrzy i robi smieszne minki... oczywiście już takie 1,5-2 miesięczne dziecko:)

Wczoraj przejrzałam ubranka po Ines i troche uzbierałam dla Samiego, głównie dżinsów:) A Ines wyjmowała i mówiła "mamusiu to tez moge podarowac braciszkowi". Odszukałyśmy też karuzelę z miśkami, ale jakaś odbarwiona ona jest i wydaje mi sie, że na początek to za duża do łóżka bo i dziecko ciężko wyjmować i jakoś tak... hmmm może uda mi sie upolować coś fajnego na allegro, ale to już potem... jak ustawię łóżeczko:)

ide dziewczynki sie szykowac, zajrze później
wszystkim mamusiom mającym dziś USG powodzenia!
Ja mam dopiero 19 lipca...
13 lata 6 miesiąc temu #152250 przez katy25
Pati-m wszytskiego naj naj lepszego!!
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152269 przez Agusia83
Pati, sto lat, sto lat, niech zyje, zyje nam. Sto lat, sto lat, niech zyje, zyje nam :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Jeszcze raz, jeszcze raz, niech zyje, zyje nam :ohmy: :ohmy: :ohmy: Niech zyje nam :ohmy: :ohmy: :ohmy:

pamietacie jak pisalam, ze ide na zakupy? Poszlam....ale do lozka i wlasnie sie obudzilam...teraz to juz musze isc na 100000%, jak nigdy cos mnie na slodkie ciagnie :silly:

Kochane, zycze spokoju na budowach...oby wszystko szlo po jak sobie zaplanowalyscie:)
13 lata 6 miesiąc temu #152283 przez pati-m
DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Dziewczynki mam pytanko - śmigam na zakupy bobasowe :) I zastanawiam się co kupić do kąpieli? A konkretnie chodzi mi o to, że wanienkę już mam (z tych większych) i chciałam dokupić coś żeby malec mi nie zjeżdżał podczas kąpieli. No i w tym momencie proszę Was o poradę - czy lepiej kupić taką gąbeczkę allegro.pl/materacyk-wkladka-do-kapieli-...bka-i1661945692.html , czy może jednak taka "foczkę" allegro.pl/foczka-fotelik-lezaczek-do-ka...lor-i1692449393.html ? Poradźcie proszę :)
13 lata 6 miesiąc temu #152286 przez katy25
Pati moim zdaniem gąbeczka to siedlisko bakterii miałam ją przy Ines i nie byłam zadowolona, jak nasiąknie wodą to ciężka jak cholera... niewygodnie ja wyrzymać i wogóle. Ja mam ta "foczkę" ale tez nie wiem jak będzie sie sprawowała.
13 lata 6 miesiąc temu #152287 przez slowiczek
jedno co mogę powiedzieć to nie kupuj gąbki, jest nieużyteczna, jedno wielkie zbiorowisko bakterii...
13 lata 6 miesiąc temu #152290 przez pati-m
A widzisz! Nie pomyślałam o tym słowiczek :) Dobrze, że Was mam, bo pieniążki bym wydała, a potem żałowała :)
13 lata 6 miesiąc temu #152293 przez Agusia83
Pati, ja nie bede kupowac takich rzeczy...po prostu dam do wanienki pieluche i powinno wystarczyc...zreszta moja mama tak dawala gdy mnie kapala :laugh: ...kiedys takich wynalazkow nie bylo a ludzie sobie radzili:)
13 lata 6 miesiąc temu #152294 przez Pyśkaaaa
ja kupuje matę antypoślizgową
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152295 przez gosia2324
Pati Sto LAT KOCHANA I DUUUUZO ZDROWYCH DZIECI :) :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152296 przez pati-m
Dziękuję Gosia :) Na razie będę najszczęśliwsza na świecie jak to moje pierwsze jedno będzie zdrowe :lol:

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZONKA :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka