- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #152623 przez Agusia83
Wrocilam kupilam pyszne preceliki z makiem..takie ciuniutkie, do tego kilka cukierkow "ja i Ty" mniam mniam i troszke wafelkow w czekoladzie...moje ulubione...jak to zjem to pekne jak smok wawelski, tylko z nadmiaru slodyczy a nie wody:P
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152629 przez slowiczek
beti aaaaaale duuuuuuuuuużego masz chłopaka w sobie!!! współczuję że dopadły Cię takie zmartwienia ale na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki i myśl pozytywnie, nie płakusiaj :*
ja właśnie wróciłam z banku, musiałam zamknąć do końca rachunek i kartę kredytową...oczywiście szybkość działania mnie nie poraziła ale najważniejsze, że to już doprowadziłam do końca...
mój dzisiejszy zakup :
allegro.pl/show_item.php?item=1686696111
wzór różowy królik
ja właśnie wróciłam z banku, musiałam zamknąć do końca rachunek i kartę kredytową...oczywiście szybkość działania mnie nie poraziła ale najważniejsze, że to już doprowadziłam do końca...
mój dzisiejszy zakup :
allegro.pl/show_item.php?item=1686696111
wzór różowy królik
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez slowiczek.
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152633 przez Paletka
dziekuje dziewczyny za troske
przepraszam ze sie nie odzywalam ale....net mi siadl wczoraj przez ten deszcz i wiatr!!
juz jestem....wsumie to nie bylam na IP. bo mnie M. utulił usnelam i przeszlo...
Czuje Leonka wiec zapewne jest z nim wszystko dobrze;)
przepraszam ze sie nie odzywalam ale....net mi siadl wczoraj przez ten deszcz i wiatr!!
juz jestem....wsumie to nie bylam na IP. bo mnie M. utulił usnelam i przeszlo...
Czuje Leonka wiec zapewne jest z nim wszystko dobrze;)
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152654 przez katy25
hey dziewczynki
beti koniecznie daj znac jak wrócisz!
wiecie? od 2 dni mój mały też jakoś rzadziej się rusza... hmm a ja mam wizyte dopiero 19 wraz z USG. Czuje go, ale nie kopie tak mocno jak jeszcze tydzień temu?
Ja dziś wpadłam do tesco po kosz na brudy do nowej łazieneczki a nakupowałam z wyprzedaży dla Samiego. Potem Wam pokażę, ale nie mogłam odejść, bluzeczki po 3,50 zł, bezrękawnik za 13zł i bluze jakąs dorwałam za 9zł. Pokażę wieczorkiem. aaaaaaa w Tesco jest to Pianinko Fisher wiecie za ile? za 160 zł! pogięło ich... moje jutro będzie wysłane to pokażę wam jak dojdzie.
slowiczek śliczny ten ręczniczek, ja tez mam w planie dokupić jeszcze jeden albo dwa? jeden na pewno w IKEA bo mam karte FAMILY i jest olbrzymi z kapturkiem za 19zł, a po niedzieli zamawiam pościel, bo pierwsze co zrobie po przeprowadzce to łóżeczko dla małego niech wietrzeje...
uciekam dziewczynki bo po 19 mam sie z mężem zobaczyć, idziemy coś wspólnie zjeśc b oprzecież widujemy sie 2-3 razy w tygodniu eh....
beti koniecznie daj znac jak wrócisz!
wiecie? od 2 dni mój mały też jakoś rzadziej się rusza... hmm a ja mam wizyte dopiero 19 wraz z USG. Czuje go, ale nie kopie tak mocno jak jeszcze tydzień temu?
Ja dziś wpadłam do tesco po kosz na brudy do nowej łazieneczki a nakupowałam z wyprzedaży dla Samiego. Potem Wam pokażę, ale nie mogłam odejść, bluzeczki po 3,50 zł, bezrękawnik za 13zł i bluze jakąs dorwałam za 9zł. Pokażę wieczorkiem. aaaaaaa w Tesco jest to Pianinko Fisher wiecie za ile? za 160 zł! pogięło ich... moje jutro będzie wysłane to pokażę wam jak dojdzie.
slowiczek śliczny ten ręczniczek, ja tez mam w planie dokupić jeszcze jeden albo dwa? jeden na pewno w IKEA bo mam karte FAMILY i jest olbrzymi z kapturkiem za 19zł, a po niedzieli zamawiam pościel, bo pierwsze co zrobie po przeprowadzce to łóżeczko dla małego niech wietrzeje...
uciekam dziewczynki bo po 19 mam sie z mężem zobaczyć, idziemy coś wspólnie zjeśc b oprzecież widujemy sie 2-3 razy w tygodniu eh....
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152656 przez bewipo
beti trzymam kciuki, żeby wszystko bylo dobrze.
słowiczek ręcznik śliczny. Ja mam jeden z ikei z kapturkiem, a tak to dostałam od mamy pełno zwykłych ręczników to już więcej nie kupuję.
katy ty masz jakieś szczęscie do tych wyprzedaży. Zawsze coś tam upolujesz ciekawego
słowiczek ręcznik śliczny. Ja mam jeden z ikei z kapturkiem, a tak to dostałam od mamy pełno zwykłych ręczników to już więcej nie kupuję.
katy ty masz jakieś szczęscie do tych wyprzedaży. Zawsze coś tam upolujesz ciekawego
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152675 przez katy25
pyskaaa to nie te zielone sa taniej:) sa białe obszyte czerowna albo niebieską wstążeczką, na dziale dzicinnym one wiszą i jest zaznaczone 19.99 czy coś takiego...
Ja miałam jeden talon te co dawali poczta na 20zł i poszłam po niego, ale były na wyprzedaży zasłony takie jak chciałam do pokoju małego i wolałam kupić zasłony bo dołożyłam 19zł, a ręcznik to kupię na koniec... one są cały czas.
beti rzeczywiście ja mam szczęście he he skromna jestem:) ale na prawdę nie kupiłam jeszcze niczego dla małego po normalnej cenie - mówię o ubrankach. Wszystko z wyprzedaży... zresztą wózek, leżaczek, kołyske kupiłam używane, a nawet nianie elektryczną za 40zł w opakowaniu jak nówka tyle, że jeszcze jej nie mam:) A kupowałam od tej babeczki, co kołyske kupiłam.
Ja miałam jeden talon te co dawali poczta na 20zł i poszłam po niego, ale były na wyprzedaży zasłony takie jak chciałam do pokoju małego i wolałam kupić zasłony bo dołożyłam 19zł, a ręcznik to kupię na koniec... one są cały czas.
beti rzeczywiście ja mam szczęście he he skromna jestem:) ale na prawdę nie kupiłam jeszcze niczego dla małego po normalnej cenie - mówię o ubrankach. Wszystko z wyprzedaży... zresztą wózek, leżaczek, kołyske kupiłam używane, a nawet nianie elektryczną za 40zł w opakowaniu jak nówka tyle, że jeszcze jej nie mam:) A kupowałam od tej babeczki, co kołyske kupiłam.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez katy25.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152680 przez fanka
Beti- trzymam kciuki, napewno wszystko będzie dobrze, musi być!!! A Filip to wielki chłop i napewno będzie zdrowy!!! daj znać po wizycie.
Agusia - nie wiem ile Dawid mierzy bo się wiercił i mówiła, że ciężko jej jest całego go dobrze zmierzyć ale np kość udowa ma 7 cm, a obwód główki 29 cm
Kasia - mnie na następnej wizycie będzie pobierać posiew moczu bo podobno doporodu konieczny, a o paciorkowcu nic nie mówiła.
Agusia - nie wiem ile Dawid mierzy bo się wiercił i mówiła, że ciężko jej jest całego go dobrze zmierzyć ale np kość udowa ma 7 cm, a obwód główki 29 cm
Kasia - mnie na następnej wizycie będzie pobierać posiew moczu bo podobno doporodu konieczny, a o paciorkowcu nic nie mówiła.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152681 przez fanka
aha o 20 na polsat cafe dziś film o sześcioraczkach, któraś dziewczyna już pisała o tym parę dni temu ale przypomina jeśli ktoś chce oglądać, ja właśnie na niego czekam bo widziałam zwiastun i się ciekawie zapowiada.
A ja jestem zła bo dziś miał przyjechać mój wózek i go nie ma i już raczej nie przyjedzie, a ja tak się nastawiłam i czekałam jutro mam nadzieje, że będzie!!!
A ja jestem zła bo dziś miał przyjechać mój wózek i go nie ma i już raczej nie przyjedzie, a ja tak się nastawiłam i czekałam jutro mam nadzieje, że będzie!!!
Moderatorzy: ilona