BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu #152608 przez kasia79
Beti nie stresuj się a zapas, taki wielki maluch musi być zdrowiutki! i jest na pewno ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #152623 przez Agusia83
Wrocilam :laugh: kupilam pyszne preceliki z makiem..takie ciuniutkie, do tego kilka cukierkow "ja i Ty" mniam mniam i troszke wafelkow w czekoladzie...moje ulubione...jak to zjem to pekne jak smok wawelski, tylko z nadmiaru slodyczy a nie wody:P :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #152628 przez beti
Dzięki kochane, trzymajcie kciuki jade na to prywatne echo...
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152629 przez slowiczek
beti aaaaaale duuuuuuuuuużego masz chłopaka w sobie!!! współczuję że dopadły Cię takie zmartwienia ale na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki i myśl pozytywnie, nie płakusiaj :) :*

ja właśnie wróciłam z banku, musiałam zamknąć do końca rachunek i kartę kredytową...oczywiście szybkość działania mnie nie poraziła ale najważniejsze, że to już doprowadziłam do końca... :)

mój dzisiejszy zakup :
allegro.pl/show_item.php?item=1686696111
wzór różowy królik :P
13 lata 6 miesiąc temu #152633 przez Paletka
dziekuje dziewczyny za troske

przepraszam ze sie nie odzywalam ale....net mi siadl wczoraj przez ten deszcz i wiatr!!

juz jestem....wsumie to nie bylam na IP. bo mnie M. utulił usnelam i przeszlo...

Czuje Leonka wiec zapewne jest z nim wszystko dobrze;)

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 6 miesiąc temu #152641 przez Pyśkaaaa
Beti kochana trzymam kciuki :* daj znac co i jak z serduszkiem maluszka a poza tym to mały wielkoludek w brzusiu rośnie:)
Fanka cieszę się że maluch zdrowo rośnie
13 lata 6 miesiąc temu #152647 przez Paletka
beti napisał:

Dzięki kochane, trzymajcie kciuki jade na to prywatne echo...

bede Trzymac Kicuki!

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 6 miesiąc temu #152649 przez kasia79
trzymam kciuki i czekam na wiadomość
13 lata 6 miesiąc temu #152654 przez katy25
hey dziewczynki

beti koniecznie daj znac jak wrócisz!

wiecie? od 2 dni mój mały też jakoś rzadziej się rusza... hmm a ja mam wizyte dopiero 19 wraz z USG. Czuje go, ale nie kopie tak mocno jak jeszcze tydzień temu?

Ja dziś wpadłam do tesco po kosz na brudy do nowej łazieneczki a nakupowałam z wyprzedaży dla Samiego. Potem Wam pokażę, ale nie mogłam odejść, bluzeczki po 3,50 zł, bezrękawnik za 13zł i bluze jakąs dorwałam za 9zł. Pokażę wieczorkiem. aaaaaaa w Tesco jest to Pianinko Fisher wiecie za ile? za 160 zł! :ohmy: pogięło ich... moje jutro będzie wysłane to pokażę wam jak dojdzie.

slowiczek śliczny ten ręczniczek, ja tez mam w planie dokupić jeszcze jeden albo dwa? jeden na pewno w IKEA bo mam karte FAMILY i jest olbrzymi z kapturkiem za 19zł, a po niedzieli zamawiam pościel, bo pierwsze co zrobie po przeprowadzce to łóżeczko dla małego niech wietrzeje...

uciekam dziewczynki bo po 19 mam sie z mężem zobaczyć, idziemy coś wspólnie zjeśc b oprzecież widujemy sie 2-3 razy w tygodniu eh....
13 lata 6 miesiąc temu #152656 przez bewipo
beti trzymam kciuki, żeby wszystko bylo dobrze.

słowiczek ręcznik śliczny. Ja mam jeden z ikei z kapturkiem, a tak to dostałam od mamy pełno zwykłych ręczników to już więcej nie kupuję.

katy ty masz jakieś szczęscie do tych wyprzedaży. Zawsze coś tam upolujesz ciekawego :)
13 lata 6 miesiąc temu #152657 przez Pyśkaaaa
ja dostałam recznik od znajomych z pracy ale chce kupic taki zielony z Ikei Katy to on jest taki tani na tę kartę i tez dostałam od mamci takie zwykłe :)
13 lata 6 miesiąc temu #152667 przez kasia79
dziewczyny, słyszałyście o teście na paciorkowca? mój lekarz mi powiedział że na następnej wizycie pobierze wymaz.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152675 przez katy25
pyskaaa to nie te zielone sa taniej:) sa białe obszyte czerowna albo niebieską wstążeczką, na dziale dzicinnym one wiszą i jest zaznaczone 19.99 czy coś takiego...
Ja miałam jeden talon te co dawali poczta na 20zł i poszłam po niego, ale były na wyprzedaży zasłony takie jak chciałam do pokoju małego i wolałam kupić zasłony bo dołożyłam 19zł, a ręcznik to kupię na koniec... one są cały czas.

beti rzeczywiście ja mam szczęście he he skromna jestem:) ale na prawdę nie kupiłam jeszcze niczego dla małego po normalnej cenie - mówię o ubrankach. Wszystko z wyprzedaży... zresztą wózek, leżaczek, kołyske kupiłam używane, a nawet nianie elektryczną za 40zł w opakowaniu jak nówka tyle, że jeszcze jej nie mam:) A kupowałam od tej babeczki, co kołyske kupiłam.
13 lata 6 miesiąc temu #152680 przez fanka
Beti- trzymam kciuki, napewno wszystko będzie dobrze, musi być!!! A Filip to wielki chłop i napewno będzie zdrowy!!! daj znać po wizycie.

Agusia - nie wiem ile Dawid mierzy bo się wiercił i mówiła, że ciężko jej jest całego go dobrze zmierzyć ale np kość udowa ma 7 cm, a obwód główki 29 cm :-)

Kasia - mnie na następnej wizycie będzie pobierać posiew moczu bo podobno doporodu konieczny, a o paciorkowcu nic nie mówiła.
13 lata 6 miesiąc temu #152681 przez fanka
aha o 20 na polsat cafe dziś film o sześcioraczkach, któraś dziewczyna już pisała o tym parę dni temu ale przypomina jeśli ktoś chce oglądać, ja właśnie na niego czekam bo widziałam zwiastun i się ciekawie zapowiada.

A ja jestem zła bo dziś miał przyjechać mój wózek i go nie ma i już raczej nie przyjedzie, a ja tak się nastawiłam i czekałam :-( jutro mam nadzieje, że będzie!!!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia