- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152503 przez fanka
Pati- Sto lat!!!!!
Dziewczyny ja dziś po lekarzu, wszystko ok, macica się rozluźniła, jest dużo lepiej niż ostatnio, tabletki i odpoczynek pomogły. A mój olbrzym waży już 19840 g!!!! i prawie wszystkie parametry ma na 33-34 tydzień więc kawał chłopa z niego
ładnie odwrócony główką i gotowy do wylotu a dziś z usg termin porodu mi wyszedł na 31.08. No ale to jest ruchome. Jestem zadowolona strasznie, że wszystko już ok. Trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt i czekam na same dobre wiadomość.
Ja mam kolejną 28.07 bo ginka mówi, że teraz co 2 tyg musimy się widzieć. A teraz lecę z Mężem do media markt bo coś tam sobie wypatrzył po promocji i zaprosił mnie na pizzę w ramach odciążenia od gotowania obiadu, wiem wiem, pizza niezdrowa ale przecież nie jem jej codziennie, czasem można sobie pozwolić ...
Dziewczyny ja dziś po lekarzu, wszystko ok, macica się rozluźniła, jest dużo lepiej niż ostatnio, tabletki i odpoczynek pomogły. A mój olbrzym waży już 19840 g!!!! i prawie wszystkie parametry ma na 33-34 tydzień więc kawał chłopa z niego
ładnie odwrócony główką i gotowy do wylotu a dziś z usg termin porodu mi wyszedł na 31.08. No ale to jest ruchome. Jestem zadowolona strasznie, że wszystko już ok. Trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt i czekam na same dobre wiadomość.
Ja mam kolejną 28.07 bo ginka mówi, że teraz co 2 tyg musimy się widzieć. A teraz lecę z Mężem do media markt bo coś tam sobie wypatrzył po promocji i zaprosił mnie na pizzę w ramach odciążenia od gotowania obiadu, wiem wiem, pizza niezdrowa ale przecież nie jem jej codziennie, czasem można sobie pozwolić ...
Temat został zablokowany.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152546 przez Agusia83
Fanka:chlop jak dab:)nic tylko sie cieszyc, ale faktycznie do 4kg chyba dobijesz:)...gloweczka juz na swoim miejscu, wiec juz blizej niz dalej do konca
Kasia, a Ty sie nie martw...przewaznie dziewczynki sa drobniejsze, a zreszta Fanka napisala, ze jej z parametrow wyszedl 33-34tc...z Amelcia,na pewno wszystko ok....kurcze ja juz sie nie moge doczekac kiedy sie dowiem ile moj rozbojnik wazy i mierzy....
Kasiu nie pamietam jak sie moje masci na rozstepy nazywaly...wiem tyle, ze w aptece kupowalam...ale moze warto sprobowac ta mustelle, o ktorej pisala kiedys Bewipo?
A wlasnie Fanka wiesz ile Dawidek mierzy wzrostu?
Dziewczyny, a co myslicie o firmie tako...jesli chodzi o wozki?
Kasia, a Ty sie nie martw...przewaznie dziewczynki sa drobniejsze, a zreszta Fanka napisala, ze jej z parametrow wyszedl 33-34tc...z Amelcia,na pewno wszystko ok....kurcze ja juz sie nie moge doczekac kiedy sie dowiem ile moj rozbojnik wazy i mierzy....
Kasiu nie pamietam jak sie moje masci na rozstepy nazywaly...wiem tyle, ze w aptece kupowalam...ale moze warto sprobowac ta mustelle, o ktorej pisala kiedys Bewipo?
A wlasnie Fanka wiesz ile Dawidek mierzy wzrostu?
Dziewczyny, a co myslicie o firmie tako...jesli chodzi o wozki?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Agusia83.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu #152547 przez Marta M
Pati spelnienia marzen, moze nie wszystkich, ale tych najwiekszych..bo uwazam ze jakby sie czlowiekowi wszystkie spelnily to bylby nieszczesliwy...a przede wszystkim zdrowka dla Ciebie i maluszka
Gosiu witaj o 30tek
I Mała spoznione zyczenia imieninkowe
TO moze fanka nam sie pierwsza rozpakuje, 31 sierpien, nono
Nie wiedzialam Agusia ze czkawka to przez polykanie wod, to moja przez dobre dwa miesiace miala czkawke po kilka razy dziennie...teraz cos rzadziej ja bierze..ale dzis znow nie nadazam za jej rozciaganiem, raz moj brzuch przypomina obłą kule a raz kanciasty szescian..i nie bojcie, na budowie sie nie przemeczam, siedze za domkiem na ogrodku patrze w niebo Mezus pracuje.
I trzymam za dzisiejsze podgladanka
Gosiu witaj o 30tek
I Mała spoznione zyczenia imieninkowe
TO moze fanka nam sie pierwsza rozpakuje, 31 sierpien, nono
Nie wiedzialam Agusia ze czkawka to przez polykanie wod, to moja przez dobre dwa miesiace miala czkawke po kilka razy dziennie...teraz cos rzadziej ja bierze..ale dzis znow nie nadazam za jej rozciaganiem, raz moj brzuch przypomina obłą kule a raz kanciasty szescian..i nie bojcie, na budowie sie nie przemeczam, siedze za domkiem na ogrodku patrze w niebo Mezus pracuje.
I trzymam za dzisiejsze podgladanka
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152549 przez bewipo
fanka duży chłopczyk
kasia 8 okienko powinno lada dzień się pojawić, tak mi się wydaje.
Agusia podobały mi się też te wózki Tako, ale ostatecznie z jakich paru względów wybrałam Jedo. Są bardzo podobne. Chyba lżejsze i coś tam jeszcze mi bardziej w nich przypasiło.
kasia 8 okienko powinno lada dzień się pojawić, tak mi się wydaje.
Agusia podobały mi się też te wózki Tako, ale ostatecznie z jakich paru względów wybrałam Jedo. Są bardzo podobne. Chyba lżejsze i coś tam jeszcze mi bardziej w nich przypasiło.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152551 przez kasia79
Agusia ja na początku byłam zdecydowana na tako bo są bardzo ładne ale przeraziły mnie ich gabaryty i waga, moje dwie bratowe miały tako jedna jamper a druga warior i obie szybko kipiły nowe spacerówki bo tamte spakować do samochodu to był nie lada wyczyn, bez faceta nie dasz rady.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152559 przez Agusia83
dziewczyny, dzieki za opinie...wlasnie waga tez mnie przeraza...w koncu konstrukcja wazy 10kg, a gondola, czy spacerowka po 6kg...a ja musze to wytachac na 1 pietro...niby nie wysoko, ale jednak jak dodac jeszcze wage dziecka i jakies zakupy, to troche tego jest...
Bewipo, popatrze na jedo co ja bym bez Was zrobila?
Bewipo, popatrze na jedo co ja bym bez Was zrobila?
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152563 przez Agusia83
Kasia, sliczny wozek....tylko ta waga....
wiecie, mam smaki...hmmm, zastanawiam sie czy nie wybrac sie do biedronki...ale sama nie wiem czy bardziej na slodkie czy na slone mnie ciagnie...ale chyba musze isc, bo nie wytrzymam, a domku pustka
wiecie, mam smaki...hmmm, zastanawiam sie czy nie wybrac sie do biedronki...ale sama nie wiem czy bardziej na slodkie czy na slone mnie ciagnie...ale chyba musze isc, bo nie wytrzymam, a domku pustka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Agusia83.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona