- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ! DZIĘKUJĘ!
Dziewczynki mam pytanko - śmigam na zakupy bobasowe I zastanawiam się co kupić do kąpieli? A konkretnie chodzi mi o to, że wanienkę już mam (z tych większych) i chciałam dokupić coś żeby malec mi nie zjeżdżał podczas kąpieli. No i w tym momencie proszę Was o poradę - czy lepiej kupić taką gąbeczkę allegro.pl/materacyk-wkladka-do-kapieli-...bka-i1661945692.html , czy może jednak taka "foczkę" allegro.pl/foczka-fotelik-lezaczek-do-ka...lor-i1692449393.html ? Poradźcie proszę
ja uwazam ze nic nie jest potrzebne Jeśli będziesz trzymała dzidzusia bezpiecznie to nie ma szans zęby się wyślizgnął
Glowka dziecka lezy w naszym zgieciu lokciowym a kciukiem i palem wskazujacym zaciskasz jego bark,
i myjesz dziecko nawet bez niczyjej pomocy druga reka
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Gosia no no, coraz bliżej, gratuluję 30.
Ja wczoraj miałam imieniny i mój mąż kupił mi kupon totka, to tak chyba po ostatniej rozmowie o finansach go natchnęło
Ja mam dzisiaj usg ale dopiero o 19.
Moja szwagierka właśnie pojechała na IP, jest w 24/25 tc i strasznie twardy brzuch, który ją boli. Miała brzydki mocz. Oby skończyło się na strachu.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
mala trzymam kciuki za szwagierkę, swoją drogą fajnie tak we dwie przechodzić ciążę, nie zawsze wszyscy nas rozumieją jak żle się czujemy i leżymy w łóżku bo przecież "ciąża to nie choroba" ja nawet się nie kładę żeby teściowa nie gadała, ostatnio spotkałam kuzynkę a ona pyta czy już się dobrze czuję bo teściowa mówi że ciągle leże a to nie prawda.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do kąpielowych dodatków - położne w SR odradzały i gąbki i foczki - najlepiej zwykła tetrowa pielucha, a w sklepie z artykułami dla maluchów gdzie często bywam kupiłam coś takiego allegro.pl/lezaczek-frotte-do-kapieli-no...row-i1695016313.html
Ja się boję tej kąpieli i wydaje mi się, że to będzie na początek wygodne, schnie i w razei czego można ściągnąć frotkę z tej ramki i uprać
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja już po kąpieli i wszelkich depilacjach. Mam taki brzuszek, że spokojnie radze sobie z tymi akrobacjami
Rosołek gotowy. Zaraz zmykam odebrać wyniki morf. i moczu. A później już tylko lekarz.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Pati - STO LAT I SPEŁNIENIA MARZEŃ
A co do kąpielowych dodatków - położne w SR odradzały i gąbki i foczki - najlepiej zwykła tetrowa pielucha, a w sklepie z artykułami dla maluchów gdzie często bywam kupiłam coś takiego allegro.pl/lezaczek-frotte-do-kapieli-no...row-i1695016313.html
Ja się boję tej kąpieli i wydaje mi się, że to będzie na początek wygodne, schnie i w razei czego można ściągnąć frotkę z tej ramki i uprać
To chyba jeden sensowny gadżet do kąpieli
Dziewczyny Trzymam kciuki za wizyty!!!!
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Kasia, nie przejmuj sie tesciowa...czasem naprawde plota glupoty... Moja np ostatnio powiedziala, ze w zadnym wypadku po kapieli nie smarowalaby dziecko oliwka, a ja jej na to, ze ja tak bede robic ....i zeby pozwolila, ze swoje dziecko bede kapala i wychowywala po swojemu
Pyskaa, nie martw sie, teraz sa takie kremy, ze zniweluja rozstepy, beda widoczne tylko dla Ciebie...wiem co mowie A, ze dzidzia ma czkwawke, to bardzo dobrze, znaczy, ze Twoje wody plodowe bardzo mu smakuja..tyle, ze pije lapczywie
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia olej teściowa
wiecie ja to się obawiam że zaraz po urodzeniu zaczną się "dobre rady" a ja to jestem cierpliwa do czasu...
ide zabierać sie za sos pieczarkowy