BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #156170 przez Agusia83
Mgielka, a moze masz racje z tym aktem malzenstwa...ja od dawna mam zmieniony dowod...ale dokladniej dopytam sie w szpitalu...

Wspolnota plemnikow :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #156173 przez Marta M
Agus tak patrze na Twoje suwaczki i do porodu i do Waszej 1szej rocznicy zostalo prawie tyle samo czasu, wow :) Ale bedziecie miec prezent :)

Mgielka ja wystawie glowe przez okno i bede wyc jak syrena..musza puscic ;)
13 lata 5 miesiąc temu #156174 przez slowiczek
pati też zwróciłam uwagę na tą koszulę na allegro ale właśnie cztałam że przy większych biustach one się nie sprawdzają :/

bewipo dzięki :) widziałam te koszule na allegro, mysle nad ta na ramiaczkach :)
13 lata 5 miesiąc temu #156182 przez Agusia83
Marta, bo my 4.09 mamy rocznice slubu a na 10.09 mam termin porodu :laugh: zastanawiamy sie czy dzidzia nie chcialaby nam takiej niespodzianki zrobic :laugh:

ja kupilam koszule w zyrafki i miesie rozpinane na guziczki z przodu po bokach :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #156184 przez pati-m
Dziewczyny! Właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka w tej chwili rodzi! :ohmy: Rozmawiałam chwilę z jej siostrą, póki co poród naturalny, od 4 godz. na porodówce. Jak się dowiedziałam, to aż mi coś w środku podskoczyło :) I wiecie jaka była moja pierwsza myśl? Dzięki Ci Boże, że ja mam jeszcze trochę czasu i nie jestem teraz na jej miejscu :) Dopiero teraz do mnie dotarło, że mnie niedługo też taka chwila czeka :) Nas wszystkie... :lol:
Trzymam kciuki za małą Asię, która właśnie próbuje wyjść na świat :)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #156187 przez Agusia83
Pati, my tez trzymamy kciuki :laugh: oby porod byl krotki...

masz racje, za niedlugo, to my bedziemy do siebie pisaly sms, ze jestesmy na porodowce...czujecie jakie wowczas beda emocje?
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #156189 przez pati-m
Ja do tej pory jestem w szoku :) Ona miała termin na 28 lipca, a tu taka niespodzianka :)
I właśnie dziś zrozumiałam, że ja też tak naprawdę "nie znam dnia, ani godziny" :)
Tak się tym przejęłam, że po weekendzie torbę do szpitala pakuję - postanowione :)
13 lata 5 miesiąc temu #156195 przez Pyśkaaaa
slowiczku ja kupiłam tej firmy te z allegro też mi nie podeszły :P
www.nokaut.pl/szukaj/koszule-nocne-ciazo...a-koszula-muzzy.html
Pati trzymamy kciuki za koleżankę
13 lata 5 miesiąc temu #156199 przez monika1984lodz
meza nie mam wiec aktem slubu sie nie przejmuje :P

kurcze M moglby juz z pracy wrocic bo mnie az raczki swiezbia zeby to lozeczko zobaczyc :P

Pati to trzymamy kcuki za zanajoma i mala Asienke
Wlasnie wpierniczylam pol kilo sliwek i chce mi sie jeszcze hehhe, ale nie mam juz sily lazic nigdzie.Najgorsze w tym wszystkim jest to wlazenie na 4 pietro eh....

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #156202 przez Marta M
Pati Twoja pierwsza mysl na ta chwile byla taka, ale jak juz urodzi to bedzie taka: Jak ja jej zazdroszcze ze ma to juz za soba..;) Pisz nam o postepach ;)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #156203 przez pati-m
Bo te kopertowe, to są dla mniejszych piersi (niestety).

Dziewczyny zapomniałam się zapytać, czy kupujecie jakieś podkłady pod prześcieradełko do łóżeczka w razie jakiegoś niezapowiedzianego przecieku :silly: A jeśli tak, to lepiej standardowy ceratkowy, czy coś takiego allegro.pl/motherhood-podklad-pod-przesc...dlo-i1713458362.html ?

MartaM - a to na pewno później będę zazdrościć, że już ma to za sobą i córeczkę u swego boku :)
13 lata 5 miesiąc temu #156208 przez monika1984lodz
mi matula wczoraj o podkladach pod przrescieradelko mowila i tak wlasnie mysle hmmmm... taki ceratkowy to chyba szelescic bedzie wiec ten co pokazalas bedzie lepszy tak mmi sie wydaje

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #156209 przez Agusia83
Pati, ja mam dostac razem z posciela podklad ceratkowy, ale jak wyglada, to nie wiem...moim zdaniem cosik takiego jest potrzebne, bo jak dzidzi przemoknie pieluszka lub sie przekreci i cala zawartosc zamiast wpasc do niej to wyleje sie na przescieradlo i materacyk....to bedzie zle :silly:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #156212 przez pati-m
No właśnie się zastanawiam, który lepszy. Ceratka, jak to ceratka pewnie też się ściąga pod prześcieradłem itp. Nie mam pojęcia szczerze mówiąc, więc liczę na Wasze rady i rady doświadczonych mamusiek :) Poza tym na pewno trzeba min. 2 kupić, bo jak jeden w praniu to coś trzeba mieć na zmianę. Tylko nie wiem czy 24zł to nie jest czasem dużo? :huh: Dlatego zanim kupię poproszę o Wasze opinie :)

Znalazłam jeszcze takie coś allegro.pl/duuzy-gruby-podklad-ceratkowy...rac-i1709160454.html Cena duuuuuużo niższa, a prać też można, tylko że ręcznie.
13 lata 5 miesiąc temu #156218 przez Agusia83
Ten Pati, co teraz znalazlas moze byc fajny i za bardzo dobra cene...a ja u rodzyneczkow duzo rzeczy kupowalam i bylam zadowolona...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia