- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #156148 przez slowiczek
Agusia - też nie wiem o co chodzi z tym aktem małżeństwa, o takich rawnych rzeczach będę mieć na ostatnich zajęciach SR...zresztą mnie to i tak nie dotyczy, męża nie mam
macie namiary na jakiś fajne koszule do karmienia ? kupiłam sobie już jedną ale przydałaby się jeszcze przynajmniej jedna...odpadają te z infantylnymi nadrukami słoni, żyraf czy bocianów
macie namiary na jakiś fajne koszule do karmienia ? kupiłam sobie już jedną ale przydałaby się jeszcze przynajmniej jedna...odpadają te z infantylnymi nadrukami słoni, żyraf czy bocianów
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #156157 przez mgielka22
haha Mysza dobry ten Twoj maz:D:D:D ale jak malenstwo posluchalo grzecznie:D
Fanka nie przejmuj sie jak wiesz o czym pisalas to masz zdane;)
Z tego co wiem to z aktem malzenstwa jest tak ze go sie bierze tylko wtedy gdy nie ma sie nowego dowodu na nowe nazwisko, a chcecie zeby od razu dziecku przypisali w szpitalu na karcie porodowej.
To ja jeszcze u siebie musze oblukac co moj szpital wymaga:P
A z tym ubezpieczeniem to nei powinno byc tak ostatnio bylam w ZUSie i mi powiedzieli ze w polsce porody sa za darmo i szpital nie powinien tego wymagac...ale to POLSKA;/
Fanka nie przejmuj sie jak wiesz o czym pisalas to masz zdane;)
Z tego co wiem to z aktem malzenstwa jest tak ze go sie bierze tylko wtedy gdy nie ma sie nowego dowodu na nowe nazwisko, a chcecie zeby od razu dziecku przypisali w szpitalu na karcie porodowej.
To ja jeszcze u siebie musze oblukac co moj szpital wymaga:P
A z tym ubezpieczeniem to nei powinno byc tak ostatnio bylam w ZUSie i mi powiedzieli ze w polsce porody sa za darmo i szpital nie powinien tego wymagac...ale to POLSKA;/
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #156161 przez bewipo
slowiczek napisał:
Ta jest fajna, odwiazuje się wstążeczkę i mozna karmić
sklep.italianfashion.pl/towar/1512/Bogna...ch_krotki_rekaw.html
Ta też jest super, ale widzę, że im sie skończyły, więc trzeba by poczekać, aż będą znowu dostępne
sklep.italianfashion.pl/towar/1514/Marze...askie_ramiaczko.html
bewipo - dawaj, mogą być koło 50 zł
Ta jest fajna, odwiazuje się wstążeczkę i mozna karmić
sklep.italianfashion.pl/towar/1512/Bogna...ch_krotki_rekaw.html
Ta też jest super, ale widzę, że im sie skończyły, więc trzeba by poczekać, aż będą znowu dostępne
sklep.italianfashion.pl/towar/1514/Marze...askie_ramiaczko.html
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #156162 przez mYSZA
mgiełka- bo oni już mają chyba jakiś związek solidarności założony- jeszcze się nie widzieli a już czują, że solidarność plemników jest ważna;P
albo prostsze wytłumaczenie- że mój mąż ma przyjemny głos dla małego- kiedys też pisałam, że koeldzy mojego męża wyczytali, że głos męski jest dla chłopców bardziej przyjemny w tych ostatnich miesiacach ze względu na swój tembr czy jakoś tak;)
albo prostsze wytłumaczenie- że mój mąż ma przyjemny głos dla małego- kiedys też pisałam, że koeldzy mojego męża wyczytali, że głos męski jest dla chłopców bardziej przyjemny w tych ostatnich miesiacach ze względu na swój tembr czy jakoś tak;)
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 5 miesiąc temu #156165 przez Marta M
To jakbys Agus byla i sie czegos dowiedziala to daj mi prosze znac..ja sprawdzalam na google map ile z tego domku bede miec do szpitala i wyszlo ze 32km!! Masakra, mam nadzieje ze zaczne rodzic w nocy, bo w godzinach szczytu przez rondo ofiar katynia i opolska do huty ciezko sie bedzie przebic!! A na strone zagladalam i zupelnie nic tam nie ma...
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #156166 przez mgielka22
Bys moze moze:D ale bylby psikus jakby wyszla dziewczynka:P moj tata sie smial ze pewnie wyjdzie chlopak ale poszlam na usg i specjalnei sie przypatrywalam i na bank niunia jest:D Heh dobrze ze nie zaczal mu sie spiewac;P
Martus ja tez mam kawal drogi calkowicie drugi koniec miasta i tez sobie nie wyobrazam jechac w godzinach szczytu, chyba bym tych wszystkich kierowcow zamordowala po drodze
Martus ja tez mam kawal drogi calkowicie drugi koniec miasta i tez sobie nie wyobrazam jechac w godzinach szczytu, chyba bym tych wszystkich kierowcow zamordowala po drodze
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez mgielka22.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #156169 przez pati-m
slowiczek - mnie bardzo podobają się te
moda.allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-o...-xl-i1695574814.html Jednak ja ich niestety nie mogłam kupić, bo jak przymierzałam takie w sklepie, to przy mojej wielkościu biustu to białe podszycie się rozchodziło i ładnie to nie wyglądało Ale jeśli masz mniejszy rozmiar miseczki niż DD, to naprawdę polecam
Moderatorzy: ilona