BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #156147 przez Pyśkaaaa
Slowiczku i ja tego nie ogarniam...
Mała ja w dzien sie az tak bardzo nie poce ale w nocy wstaje mokra że z pizamki to mona wykrecaać....

a tak mi sie przypomniało co do snow to ja od dwoch dni mam okropne jak z horrorow
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #156148 przez slowiczek
Agusia - też nie wiem o co chodzi z tym aktem małżeństwa, o takich rawnych rzeczach będę mieć na ostatnich zajęciach SR...zresztą mnie to i tak nie dotyczy, męża nie mam :P

macie namiary na jakiś fajne koszule do karmienia ? kupiłam sobie już jedną ale przydałaby się jeszcze przynajmniej jedna...odpadają te z infantylnymi nadrukami słoni, żyraf czy bocianów :P
13 lata 5 miesiąc temu #156149 przez bewipo
Slowiczek, a chcesz droższe czy tańsze. Ja mogę ci podać na takie droższe (ok. 50zł)
13 lata 5 miesiąc temu #156150 przez Marta M
Agusiu w Krk na Ujastku w dokumentach tez jest napisane ze akt malzenstwa zabrac ze soba..a bylas wogole w zeromskim?? Mowilas ze dobrze sie zglosic i podac tp jakby co..
13 lata 5 miesiąc temu #156151 przez pati-m
Kupiłam Tantum Rosa, tylko zastanawiam się w czym rozpuścić tą saszetkę :huh: Muszę jakąś buteleczkę wykombinować, żeby mieć już gotowy rozrobiony roztwór w szpitalu.
13 lata 5 miesiąc temu #156152 przez bewipo
Pati dobre są te małe butelki od wody mineralnej z dziubkiem. Polewasz sobie z tego dziubka i nie trzeba się dotykać.
13 lata 5 miesiąc temu #156154 przez pati-m
bewipo - jesteś genialna! :lol: Rewelacyjny pomysł! Dziękuję bardzo :lol: :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #156157 przez mgielka22
haha Mysza dobry ten Twoj maz:D:D:D ale jak malenstwo posluchalo grzecznie:D

Fanka nie przejmuj sie jak wiesz o czym pisalas to masz zdane;)

Z tego co wiem to z aktem malzenstwa jest tak ze go sie bierze tylko wtedy gdy nie ma sie nowego dowodu na nowe nazwisko, a chcecie zeby od razu dziecku przypisali w szpitalu na karcie porodowej.

To ja jeszcze u siebie musze oblukac co moj szpital wymaga:P

A z tym ubezpieczeniem to nei powinno byc tak ostatnio bylam w ZUSie i mi powiedzieli ze w polsce porody sa za darmo i szpital nie powinien tego wymagac...ale to POLSKA;/
13 lata 5 miesiąc temu #156158 przez Agusia83
Marta, nie bylismy jeszcze, jakos nie mozemy sie wybrac do zeromskiego...maz przychodzi zmeczony z pracy, no i same wiecie jak jest dalej...ale w tym miesiacu musimy koniecznie...a na stronie szpitala nic nie jest napisane... :angry:
13 lata 5 miesiąc temu #156159 przez slowiczek
bewipo - dawaj, mogą być koło 50 zł :)
13 lata 5 miesiąc temu #156161 przez bewipo
slowiczek napisał:

bewipo - dawaj, mogą być koło 50 zł :)

Ta jest fajna, odwiazuje się wstążeczkę i mozna karmić
sklep.italianfashion.pl/towar/1512/Bogna...ch_krotki_rekaw.html

Ta też jest super, ale widzę, że im sie skończyły, więc trzeba by poczekać, aż będą znowu dostępne
sklep.italianfashion.pl/towar/1514/Marze...askie_ramiaczko.html
13 lata 5 miesiąc temu #156162 przez mYSZA
mgiełka- bo oni już mają chyba jakiś związek solidarności założony- jeszcze się nie widzieli a już czują, że solidarność plemników jest ważna;P
albo prostsze wytłumaczenie- że mój mąż ma przyjemny głos dla małego- kiedys też pisałam, że koeldzy mojego męża wyczytali, że głos męski jest dla chłopców bardziej przyjemny w tych ostatnich miesiacach ze względu na swój tembr czy jakoś tak;)

Janek z nami!
13 lata 5 miesiąc temu #156165 przez Marta M
To jakbys Agus byla i sie czegos dowiedziala to daj mi prosze znac..ja sprawdzalam na google map ile z tego domku bede miec do szpitala i wyszlo ze 32km!! Masakra, mam nadzieje ze zaczne rodzic w nocy, bo w godzinach szczytu przez rondo ofiar katynia i opolska do huty ciezko sie bedzie przebic!! A na strone zagladalam i zupelnie nic tam nie ma...
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #156166 przez mgielka22
Bys moze moze:D ale bylby psikus jakby wyszla dziewczynka:P moj tata sie smial ze pewnie wyjdzie chlopak ale poszlam na usg i specjalnei sie przypatrywalam i na bank niunia jest:D Heh dobrze ze nie zaczal mu sie spiewac;P

Martus ja tez mam kawal drogi calkowicie drugi koniec miasta i tez sobie nie wyobrazam jechac w godzinach szczytu, chyba bym tych wszystkich kierowcow zamordowala po drodze :P
13 lata 5 miesiąc temu #156169 przez pati-m
slowiczek - mnie bardzo podobają się te moda.allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-o...-xl-i1695574814.html :) Jednak ja ich niestety nie mogłam kupić, bo jak przymierzałam takie w sklepie, to przy mojej wielkościu biustu to białe podszycie się rozchodziło i ładnie to nie wyglądało :angry: Ale jeśli masz mniejszy rozmiar miseczki niż DD, to naprawdę polecam :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia