BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #159183 przez Pyśkaaaa
mysza czekamy na fotki :)
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #159191 przez monika1984lodz
myszka napewmo fotki beda piekne :)
Beti a co z Twoja sesja??

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #159192 przez beti
A u nas w krynicy pada :( i się nudzimy w pokoju :(
Mi też się podobają te leżaczki Fisher price :-)) i taki bym chciała ;)
Ja już pod koniec tego tyg powinnam mieć fotki z sesji to też się pochwalę :)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #159197 przez monika1984lodz
Beti tio super :) bo ja tak wlasnie sobie przypomnialam, ze Ty wygralas ta sesje :) i zastanawialam sie kiedy beda zdjecia :)

Ale mnie ten lewy bok napitala buuuu, leze boli, siedze boli , stoje i tez boli chyba musze sie nauczyc latac....

Pod oknami gosciu z przykaszarka kosi trawnik plus remont u sasiadow, glowa mi juz peka idzie oszalec normalnie

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #159206 przez gosia2324
ewelinaa napisał:

Te leżaczki oba mi się podobają i nie wiem, na który się zdecydować. Będę musiała chyba wybrać się do sklepu, zobaczyć na żywo i wypytać obsługę, który lepszy :silly:

Gosiu - to chyba Ty pokazywałaś ten pierścionek ze stópkami, mi tez bardzo się podoba :laugh: To z allegro? Możesz podesłać link?

Ewelina to od tego sprzedawcy, wzielam ostatni, ale napisz do niego moze jeszcze maja :)
SilverLine_SKLEP
13 lata 5 miesiąc temu #159219 przez mgielka22
Czesc Dziewczyny na poczatku kolejnego tygodnia:)

Ja wczoraj tez chodzic nie moglam tak mnie pachwiny bolaly ze kulalam i ledwo sie ruszalam nie wiem nawet po czym :) na wieczor wzielo nas na ogladanie horroru (uwielbiam) a potem stwierdzilam ze jednak wole spac pod sciana :P

Dzisiaj zas mi kostki puchna ale sobie smaruje mascia konska chlodzaca i schodzi ta opuchlizna:)

Parodontax byl obrzydliwy po tyg przestalam ja uzywac bo byla bleee i nic mi nei pomogla i przestawilam sie na lacalut activ ma fajniejeszy smak i mi pomogla juz po paru dniach:)

Lezaczek tez mam :D kupilam w gdansku w promocji byl po 99zl, zreszta polecam maja na allegro wystawione rozne rzeczy i jest to hurtownia BOBORAJ sie nazywa i naprawde tanio w porownaniu np u mnie z wroclawiem :)

Ja mam tylko przygotowane rzeczy dla malenstwa do szpitala ja sie bede pakowac za jakies 2,3 tyg dopiero nie pali mi sie zbytnio :D

Mam pytanko do Laseczek ktore rodzily, jak po porodzie zrzucic bioderka i w ogole brzuszek, zeby wrocic chociaz do swoich spodni??? Macie jakies sposoby?? ja juz kupilam sobie majtki i spodenki poporodowe modelujace sylwetke ale nie wiem czy to cos da. Oczywiscie bede karmila piersia jak najdluzej :)
13 lata 5 miesiąc temu #159229 przez monika1984lodz
Totalnie mi dzisiaj nastroj siadl, czuje sie tragicznie buuuuu :( i jeszcze to wiercenie i wogole.Na niczym nie moge sie skupic, miejsca sobie tez nie potrafie znalezc, ogolna zalamka

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #159230 przez megi2501
Film świetny :) Właśnie na czas ciąży!

Kochane, a mam jeszcze do Was pytanie. Czy w 32 tygodniu ciąży warto się wybrać na USG w 3d? Czy już dzidzia będzie zbyt duża. Bo byłam w 25 tygodniu, ale dzidzia była odwrócona i nie zrobiliśmy.
13 lata 5 miesiąc temu #159233 przez Paletka
czesc babeczki:0

jak tam wasze brzusie??

u mnie tez dzis pada;(

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 5 miesiąc temu #159252 przez kasia79
oj i jak to wszystko ogarnąć i każdej odpisać ?

któraś pytała jak to jest kiedy maleństwo się już urodzi, to jest nie zapomniana chwila, od razu wszystko przestaje boleć największe szczęście jakie może kobietę spotkać :)

takie leżaczki to dobry pomysł na prezent, ja chcę jeszcze nianię elektroniczną, mąż stwierdził że sam kupi bo on chce z kamerką a są droższe i nie będzie nikogo narażać na koszta.

mgiełka super te zdjęcia, mąż ma talent!!!

czytam że strasznie się wczoraj nudziłyście, u nas była piękna pogoda więc cały dzień spędziliśmy na basenie, ja na leżaczku w przewiewnej sukience miałam ochotę ją ściągnąć i popływać ale jakoś nie miałam odwagi przy tylu ludziach gdybym miała jedno częściowy strój to może ale w dwu częściowym nie wypada, dzisiaj cały dzień odpoczywam, ogłosiłam w domu "dzień lenia" :)
13 lata 5 miesiąc temu #159262 przez kasia79
Dziewczyna która podejmie się żeby zrobić nam tabekę taką jak ma np. Paletka?
13 lata 5 miesiąc temu #159265 przez Agusia83
a ja mialam rano przylozyc spowrotem glowe do poduszki, ale zobaczylam, ze maz zapomnial komorki i zanioslam mu ja do pracy...a co, taka dobra zona ze mnie :laugh: przy okazji bylam w kadrach podbic ksiazeczke ubezpieczeniowa i dowiedzialam sie, ze w pod koniec miesiaca otrzymam zalegla gruszke za 2009rok :laugh: i to bardzo poprawilo mi humorek...widzialam sie tez z kolezankami z pracy, ktore zachwcaly sie moim brzuszkiem....baaa, brzuszyskiem, bo tak trzeba o nim napisac :silly:
No i po przyjsciu przygotowalam obiadek, a pozniej polozylam sie na chwilke, akurat byla straszna burza i musialam maluszkowi tlumaczy, zeby sie nie bal, ze mama nie da go skrzywdzic, ze to tylko burza :silly: a kopal i wyginal sie wowczas jak najety :woohoo:

Ja tez mam lezaczek, dostalam od kolezanki i jestem szczesliwa, ze juz nie musze wydawac na niego pieniedzy... :blink:
13 lata 5 miesiąc temu #159267 przez Pyśkaaaa
Agusia jaka Ty dobra zona jestes :D
Kasia ja to lewa jestem jeżeli chodzi o takie tabelki ale jak zadna się nie zgodzi to zrobię :P

moja przyjaciółka juz sobie pojechała.. ale sobie poplotkowałysmy :D trzeba mi było tego hehe
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #159279 przez pati-m
Nie wiem czy o taką tabelkę chodziło, ale proszę :)
Jeśli coś pomyliłam, pominęłam lub widzicie inne błędy to krzyczeć, a poprawię :)

13 lata 5 miesiąc temu #159288 przez megi2501
Pati,
No, no... bardzo się postarałaś. Wielki buziak za to pewnie od wszystkich dziewczyn :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia