- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159369 przez megi2501
Dzięki Mgiełka
Ja to może powinnam mieć dwie daty porodu. Bo według OM jest to 23 września, ale mi ściągają krążek 6.09.2011 roku i może wtedy już będę rodzić. Lekarz powiedział, żebym była w razie czego z torbą
Dziewczynki, czy wiecie, że nasze dzieci będą z pod znaku Panny albo wagi? Macie, jakąś opinie o tym znaku zodiaku? Bo ja nikogo z pod znaku Panny nie znam.
Tak z czystej ciekawości pytam. Uważam, że znak zodiaku mówi trochę o drugim człowieku
Ja to może powinnam mieć dwie daty porodu. Bo według OM jest to 23 września, ale mi ściągają krążek 6.09.2011 roku i może wtedy już będę rodzić. Lekarz powiedział, żebym była w razie czego z torbą
Dziewczynki, czy wiecie, że nasze dzieci będą z pod znaku Panny albo wagi? Macie, jakąś opinie o tym znaku zodiaku? Bo ja nikogo z pod znaku Panny nie znam.
Tak z czystej ciekawości pytam. Uważam, że znak zodiaku mówi trochę o drugim człowieku
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159374 przez pati-m
Dziewczyny ale mnie plecy bolą Najpierw zaczęło mnie kłuć w lewym boku (tak jakby kolkę sie miało), a teraz w boku cały czas kłuje i zaczęło promieniować po całej szerokosci pleców. Nawet porządnego wdechu nie mogę wziać, coś jakby nerwoból... Już sama nie wiem...
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159375 przez Pyśkaaaa
ja tez mysle że coś jest w tych znakach zodiaku... ja jestem skorpionem i jestem troszkę wredna a moja ukochana ciocia jest wagą i to prawda cudowna ososba
ja zamowiłam dopiero wczoraj ale jak na razie dostalam maila że mam czekac do 72 h
ja zamowiłam dopiero wczoraj ale jak na razie dostalam maila że mam czekac do 72 h
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159387 przez mgielka22
Ja jestem waga i sadze ze moja mala tez nia bedzie:D wiem ze Panny sa wredne i bardzo klotliwe:P
Gosia jedz ile mozesz teraz:D ahh a kabanosy tez uwielbiam:D ja zjadlam juz dwa sandwiche:P i chyba zaraz wezme sie za 3 a mala to mi wywija w brzuchu:P
Gosia jedz ile mozesz teraz:D ahh a kabanosy tez uwielbiam:D ja zjadlam juz dwa sandwiche:P i chyba zaraz wezme sie za 3 a mala to mi wywija w brzuchu:P
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159439 przez fanka
witam, ja dopiero Was nadrabiam bo dziś miałam intensywny dzień- od 8 rano do 20:30 opieka nad bratankiem 7- letnim i powiem Wam ,że mam dość!! niby duże dziecko, niby nie trzeba pilnować na każdym kroku ale on kompletnie nie jest nauczony zając się choć chwilę sam sobą więc chodził za mną jak cień i tylko pytał w co się pobawimy, w co pogramy itd.A pytanie "ciociu a dlaczego..." usłyszałam dziś , nie przesadzając chyba z milion razy!!!I jeszcze w środę powtórka!!
Wracając do tematu prezentów po urodzeniu dzieciaczków, ja dziś mówię mojemu , że dziewczyny na forum pokazują jakie prezenty dostana od mężów- na co mój chwila cichy i odpowiada- "zrozumiałem aluzje, była mało subtelna"
Gosiu piękne zdjęcia, a Synuś śliczny, mnie rozbrajają takie zdjęcia maluszków czekających na swoje rodzeństwo i przytulających się do brzuszka, oczywiście jak Wasze zdjęcia zobaczyłam to się wzruszyłam.
Ależ ja jestem ciekawa jak mój synuś będzie wyglądał, jak się urodzi i jak już będzie takim np. 2-letnim kawalerem chciałabym żeby był podobny do mojego M, on w dzieciństwie wyglądał rozbrajająco- do zacałowania!!
aha i pochwalę się Wam, że w końcu udało mi się "naciągnąć" Męża żeby zrobił mi kilka fotek ciążowych, taką małą sesję. Nie jest to co prawda to co profesjonalna ale zawsze pamiątka jest
Wracając do tematu prezentów po urodzeniu dzieciaczków, ja dziś mówię mojemu , że dziewczyny na forum pokazują jakie prezenty dostana od mężów- na co mój chwila cichy i odpowiada- "zrozumiałem aluzje, była mało subtelna"
Gosiu piękne zdjęcia, a Synuś śliczny, mnie rozbrajają takie zdjęcia maluszków czekających na swoje rodzeństwo i przytulających się do brzuszka, oczywiście jak Wasze zdjęcia zobaczyłam to się wzruszyłam.
Ależ ja jestem ciekawa jak mój synuś będzie wyglądał, jak się urodzi i jak już będzie takim np. 2-letnim kawalerem chciałabym żeby był podobny do mojego M, on w dzieciństwie wyglądał rozbrajająco- do zacałowania!!
aha i pochwalę się Wam, że w końcu udało mi się "naciągnąć" Męża żeby zrobił mi kilka fotek ciążowych, taką małą sesję. Nie jest to co prawda to co profesjonalna ale zawsze pamiątka jest
Moderatorzy: ilona