- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #159191 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
myszka napewmo fotki beda piekne
Beti a co z Twoja sesja??
Beti a co z Twoja sesja??
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #159197 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti tio super bo ja tak wlasnie sobie przypomnialam, ze Ty wygralas ta sesje i zastanawialam sie kiedy beda zdjecia
Ale mnie ten lewy bok napitala buuuu, leze boli, siedze boli , stoje i tez boli chyba musze sie nauczyc latac....
Pod oknami gosciu z przykaszarka kosi trawnik plus remont u sasiadow, glowa mi juz peka idzie oszalec normalnie
Ale mnie ten lewy bok napitala buuuu, leze boli, siedze boli , stoje i tez boli chyba musze sie nauczyc latac....
Pod oknami gosciu z przykaszarka kosi trawnik plus remont u sasiadow, glowa mi juz peka idzie oszalec normalnie
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159206 przez gosia2324
ewelinaa napisał:
Ewelina to od tego sprzedawcy, wzielam ostatni, ale napisz do niego moze jeszcze maja
SilverLine_SKLEP
Te leżaczki oba mi się podobają i nie wiem, na który się zdecydować. Będę musiała chyba wybrać się do sklepu, zobaczyć na żywo i wypytać obsługę, który lepszy
Gosiu - to chyba Ty pokazywałaś ten pierścionek ze stópkami, mi tez bardzo się podoba To z allegro? Możesz podesłać link?
Ewelina to od tego sprzedawcy, wzielam ostatni, ale napisz do niego moze jeszcze maja
SilverLine_SKLEP
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159219 przez mgielka22
Czesc Dziewczyny na poczatku kolejnego tygodnia:)
Ja wczoraj tez chodzic nie moglam tak mnie pachwiny bolaly ze kulalam i ledwo sie ruszalam nie wiem nawet po czym na wieczor wzielo nas na ogladanie horroru (uwielbiam) a potem stwierdzilam ze jednak wole spac pod sciana
Dzisiaj zas mi kostki puchna ale sobie smaruje mascia konska chlodzaca i schodzi ta opuchlizna:)
Parodontax byl obrzydliwy po tyg przestalam ja uzywac bo byla bleee i nic mi nei pomogla i przestawilam sie na lacalut activ ma fajniejeszy smak i mi pomogla juz po paru dniach:)
Lezaczek tez mam kupilam w gdansku w promocji byl po 99zl, zreszta polecam maja na allegro wystawione rozne rzeczy i jest to hurtownia BOBORAJ sie nazywa i naprawde tanio w porownaniu np u mnie z wroclawiem
Ja mam tylko przygotowane rzeczy dla malenstwa do szpitala ja sie bede pakowac za jakies 2,3 tyg dopiero nie pali mi sie zbytnio
Mam pytanko do Laseczek ktore rodzily, jak po porodzie zrzucic bioderka i w ogole brzuszek, zeby wrocic chociaz do swoich spodni??? Macie jakies sposoby?? ja juz kupilam sobie majtki i spodenki poporodowe modelujace sylwetke ale nie wiem czy to cos da. Oczywiscie bede karmila piersia jak najdluzej
Ja wczoraj tez chodzic nie moglam tak mnie pachwiny bolaly ze kulalam i ledwo sie ruszalam nie wiem nawet po czym na wieczor wzielo nas na ogladanie horroru (uwielbiam) a potem stwierdzilam ze jednak wole spac pod sciana
Dzisiaj zas mi kostki puchna ale sobie smaruje mascia konska chlodzaca i schodzi ta opuchlizna:)
Parodontax byl obrzydliwy po tyg przestalam ja uzywac bo byla bleee i nic mi nei pomogla i przestawilam sie na lacalut activ ma fajniejeszy smak i mi pomogla juz po paru dniach:)
Lezaczek tez mam kupilam w gdansku w promocji byl po 99zl, zreszta polecam maja na allegro wystawione rozne rzeczy i jest to hurtownia BOBORAJ sie nazywa i naprawde tanio w porownaniu np u mnie z wroclawiem
Ja mam tylko przygotowane rzeczy dla malenstwa do szpitala ja sie bede pakowac za jakies 2,3 tyg dopiero nie pali mi sie zbytnio
Mam pytanko do Laseczek ktore rodzily, jak po porodzie zrzucic bioderka i w ogole brzuszek, zeby wrocic chociaz do swoich spodni??? Macie jakies sposoby?? ja juz kupilam sobie majtki i spodenki poporodowe modelujace sylwetke ale nie wiem czy to cos da. Oczywiscie bede karmila piersia jak najdluzej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159229 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159230 przez megi2501
Film świetny Właśnie na czas ciąży!
Kochane, a mam jeszcze do Was pytanie. Czy w 32 tygodniu ciąży warto się wybrać na USG w 3d? Czy już dzidzia będzie zbyt duża. Bo byłam w 25 tygodniu, ale dzidzia była odwrócona i nie zrobiliśmy.
Kochane, a mam jeszcze do Was pytanie. Czy w 32 tygodniu ciąży warto się wybrać na USG w 3d? Czy już dzidzia będzie zbyt duża. Bo byłam w 25 tygodniu, ale dzidzia była odwrócona i nie zrobiliśmy.
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159252 przez kasia79
oj i jak to wszystko ogarnąć i każdej odpisać ?
któraś pytała jak to jest kiedy maleństwo się już urodzi, to jest nie zapomniana chwila, od razu wszystko przestaje boleć największe szczęście jakie może kobietę spotkać
takie leżaczki to dobry pomysł na prezent, ja chcę jeszcze nianię elektroniczną, mąż stwierdził że sam kupi bo on chce z kamerką a są droższe i nie będzie nikogo narażać na koszta.
mgiełka super te zdjęcia, mąż ma talent!!!
czytam że strasznie się wczoraj nudziłyście, u nas była piękna pogoda więc cały dzień spędziliśmy na basenie, ja na leżaczku w przewiewnej sukience miałam ochotę ją ściągnąć i popływać ale jakoś nie miałam odwagi przy tylu ludziach gdybym miała jedno częściowy strój to może ale w dwu częściowym nie wypada, dzisiaj cały dzień odpoczywam, ogłosiłam w domu "dzień lenia"
któraś pytała jak to jest kiedy maleństwo się już urodzi, to jest nie zapomniana chwila, od razu wszystko przestaje boleć największe szczęście jakie może kobietę spotkać
takie leżaczki to dobry pomysł na prezent, ja chcę jeszcze nianię elektroniczną, mąż stwierdził że sam kupi bo on chce z kamerką a są droższe i nie będzie nikogo narażać na koszta.
mgiełka super te zdjęcia, mąż ma talent!!!
czytam że strasznie się wczoraj nudziłyście, u nas była piękna pogoda więc cały dzień spędziliśmy na basenie, ja na leżaczku w przewiewnej sukience miałam ochotę ją ściągnąć i popływać ale jakoś nie miałam odwagi przy tylu ludziach gdybym miała jedno częściowy strój to może ale w dwu częściowym nie wypada, dzisiaj cały dzień odpoczywam, ogłosiłam w domu "dzień lenia"
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159265 przez Agusia83
a ja mialam rano przylozyc spowrotem glowe do poduszki, ale zobaczylam, ze maz zapomnial komorki i zanioslam mu ja do pracy...a co, taka dobra zona ze mnie przy okazji bylam w kadrach podbic ksiazeczke ubezpieczeniowa i dowiedzialam sie, ze w pod koniec miesiaca otrzymam zalegla gruszke za 2009rok i to bardzo poprawilo mi humorek...widzialam sie tez z kolezankami z pracy, ktore zachwcaly sie moim brzuszkiem....baaa, brzuszyskiem, bo tak trzeba o nim napisac
No i po przyjsciu przygotowalam obiadek, a pozniej polozylam sie na chwilke, akurat byla straszna burza i musialam maluszkowi tlumaczy, zeby sie nie bal, ze mama nie da go skrzywdzic, ze to tylko burza a kopal i wyginal sie wowczas jak najety
Ja tez mam lezaczek, dostalam od kolezanki i jestem szczesliwa, ze juz nie musze wydawac na niego pieniedzy...
No i po przyjsciu przygotowalam obiadek, a pozniej polozylam sie na chwilke, akurat byla straszna burza i musialam maluszkowi tlumaczy, zeby sie nie bal, ze mama nie da go skrzywdzic, ze to tylko burza a kopal i wyginal sie wowczas jak najety
Ja tez mam lezaczek, dostalam od kolezanki i jestem szczesliwa, ze juz nie musze wydawac na niego pieniedzy...
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501