BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #158768 przez slowiczek
Mgielka - zdarzaja sie rozne nieszczescia, wiadomo, ale nie ma co o tym nawet myslec, tak naprawde ciagle cos moze sie stac, mozesz wyjsc z domu i moze Ci cegla spasc na glowe itd ladne zdjecie :)
-
ja mam weekend z "tesciami" , w dodatku jestem chwilowo bez komputera wiec podczytuje was na telefonie...

Nawiazujac do waszych raportow centymetrowych melduje 104 cm w brzuszku :) a Ty Pati nie rozmyslaj nad rozmiarami, jesli dzidzius zdrowo rosnie to nie ma czegos takiego jak za maly brzuch :)
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #158774 przez gosia2324
Mgielka prosimy o wiecej zdjec !!!!!!!
Śliczna mama z Ciebie :)

A te "uszkodzenia", zdążają się zazwyczaj przy duzych dzieciaczkach pow 4 kg, ale wtedy decydują sie na cesarki.
Nie boj sie na zapas !!!!

WITAM Was w niedziele !!!!
Słoneczko za oknem, ciekawe na jak długo :blink:

A mi chyba nieźle zaczyna się miednica rozszerzać, bo nie mogę stanąć na lewa nogę , tak mnie strasznie bolą kości :(
Macie coś takiego ?
13 lata 5 miesiąc temu #158786 przez beti
Mgiełka, śliczna z Ciebie mamusia...chcemy wiecej fotek :-)))

Gosia, ja tak mam czasem, więc może to jest to :-)))
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #158790 przez mgielka22
Dzieki Dziewczyny troche mnie uspokoilyscie:) Mam nadzieje ze moja mala bedzie odpowiednia wielkoscia do wyjscia:)

Juz 2 fotki Wam wrzucam:)

U mnie dzis piekny sloneczny dzien:) ale nie wiem czy gdzies wyjde z M bo cos ostatnio za bardzo nogi mi puchnac zaczynaja... Poza tym mam straszliwego lenia :P
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #158791 przez Pyśkaaaa
hej dziewczyny
Migielka trzeba mysleć pozytywnie... wiem sama po sobie że nasłucham się naczytam głupot i potem tylko w głowie sie przewraca...a poza tym zdjęcie cudowne :D

u nas pogoda zapowiada się mega upalna... ja dziś i jutro sama w domu chyba zwariuję
13 lata 5 miesiąc temu #158794 przez pati-m
Witam w niedzielę :)
Niedawno się obudziłam i już zajadam słonecznik :lol: U mnie też zapowiada się upalnie, ale nie mam zamiaru nigdzie dziś wychodzić, więc dam radę.

mgiełka - śliczne fotki, no ale to zasługa modelki :)

Gosia - ja tez tak miałam, że przez ostatnie 3 dni nie mogłam dobrze stanąć na prawej nodze, bo coś mnie ciągnęło, ale nie wiedziałam że to macica się rozszerza :)

Miłego dnia brzuchalki :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #158801 przez beti
Mgiełka, śliczna z Ciebie mamusia...chcemy wiecej fotek :-)))

Gosia, ja tak mam czasem, więc może to jest to :-)))
13 lata 5 miesiąc temu #158807 przez beti
Kurcze, zdublowały mi się posty :(
13 lata 5 miesiąc temu #158808 przez beti
Mgiełka, cuuuudnie!!!! :)
13 lata 5 miesiąc temu #158810 przez monika1984lodz
dzien doobry w niedzielny poranek :)
Mgielka ale z Ciebie laska :) zdolnego masz meza sliczne foty Ci zrobil :) ja tez takie che :)

Lece dziewczynki do szwagierki na obiadek , zycze Wam cudownego dnia :* :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #158825 przez bewipo
Mgiełka piękne zdjęcia :)

Co do centymetrów to ja mam 96.
13 lata 5 miesiąc temu #158835 przez Marta M
A ja juz mam cala wyprawke dla siebie i malej, juz nic nie kupuje, wczoraj dokupilam materac, przewijak, wanienke, tantum rosa i octenisept...OGLASZAM KONIEC :)

Gosiu, Mała niesamowite uczucie ogladac Wasze zdjecia po porodzie ;)

fanka ja cala ciaze nosze bardzo nisko, moze dlatego tak czesto siusiam...nie wiem za to co to zgaga..

Pati ja starsza ciaze mam od Ciebie o tydzien i 4 dni i w brzuszku mam 97..tez czasami mam rozne mysli, czy ok, czy ona rosnie..

mgielka tak sobie czytam forum i nagle takie cudo sie moim uczom ukazalo, piekne zdjecie :)

Troszke pierscionkowo sie zrobilo :D Moj najdrozszy pierscionek to tzw libanka, dostalam od Slawka jakos jeszcze przed zareczynami. To jest taki pierscionek zlozony z kilku, wyglada o tak:

I to jest taki zwyczaj u wojskowych pilotow, ze zakladaja swojej wybrance taki pierscionek, ona powinna go zawsze nosic, szczegolnie wtedy kiedy on jest na misji...jesli wroci i nie bedzie go na palcu to znak ze go zdradzila..bo jak ten pierscionek sie sciagnie on latwo sie rozklada, uwierzcie, od dawna probuje go zlozyc i mi sie to jeszcze nie udalo...Slawek umie, ja nie ;)
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #158841 przez Mała
Witam.
Mnie boli prawa pachwina i całe spojenie, także przewrócenie na drugi bok to nie lada wyczyn.

U nas pogoda bajeczna, moi na plaży z pontonami, a ja kwitnę na kanapie, ehhhh

Marta nieźle, no mnie jeszcze dużo brakuje. Ale ja nie szaleje tak jak Wy(z rzeczami które można potem kupić np. octenisept, pampersy, smoczki itp,), bo my na bieżąco będziemy kupować tzn. mąż, bo on się we wszystkim bardzo dobrze orientuje i gust też ma dobry. Jedynie to mamę wypchnął po rzeczy dla mnie, ale jak by musiał to też by kupił, tylko się wstydzi.

Mgiełka zdjęcia śliczne.

Ja mam na wysokości pępka 103 cm.
13 lata 5 miesiąc temu #158842 przez gosia2324
Marta ten pierścionek to taki Wasz talizman :)
Ładny !

A ja wczoraj pokazałam mężowi ta obrączkę ze stopkami i powiedział żebym ja zamówiła :) :lol: :kiss:
Długo nie musiałam czekać :)

Ale nie zobaczę jej teraz dopiero po porodzie :)
Powiedzialm mężowi ze jak mu zależy na niespodziance, to zawsze możne mi coś jeszcze dokupić :P :silly: :woohoo: , przecież sie nie obrażę :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #158846 przez Marta M
Mała ja tez nie poszalalam z zakupkami..i nie mialam kilku pralek rzeczy, jedna prala z ciuszkami, jedna z recznikami, kocykami..a kupilam to co wydaje mi sie niezbedne, pampersow mam tylko jedna paczke: do szpitala, reszte maz kupi..ale ja sie musialam uwinac bo my do konca sierpnia chcemy sie przeprowadzic do naszego domu w ktorym sa gole tnkowane sciany..i nie chcialam zeby ponakladaly mi sie zakupy wyprawki z zakupami mebli, plytek i farb...ale jutro nasza lazienka zaczyna powstawac :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia