- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158130 przez Agusia83
Megi ja sie dopiero wybieram do szpitala obejrzec porodowke...ale mysle, ze ubiore swoja...kiedys Wam pisalam, ze dostalam od kolezanki, taka do karmienia...niestety cycuszki z niej mi wychodze zeszyje czesci dziurawe i bedzie jak znalazl do porodu
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158181 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ja juz sama nie wiem czy szpitalna czy wlasna zobaczymy jak to wszystko wyjdzie, jeszcze musze do okulisty isc, bo sie w szpitalu przyczepili, ze nie mam zbadaego wzroku i cisnienia w galkach.Skad na to pieniadze brac powiedzcie mi no skad????a tu jeszcze tyle do kupienia.
ide sie polozyc b normalnie zaraz sie porycze eh
dobrej nocki Dziewczynki :*
ide sie polozyc b normalnie zaraz sie porycze eh
dobrej nocki Dziewczynki :*
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158209 przez pati-m
Witam weekendowo
Aaaaale wczoraj wieczorkiem naskrobałyście postów
A ja już ok. 21 spałam
Wieczorkiem mieliśmy gości - znajomi zapraszali nas na wesele. No i kolejne weselicho odpada, bo mają pod koniec sierpnia, a ja nie chce ryzykować. Poza tym może do tej pory to juz się rozpakuję, wiec wtedy tym bardziej nie pójdę
Widzę, że mały przegląd modowy koszulek był wczoraj Gybyśmy wszystkie zaczęły chodzić w takich sexi na porodówkę, to może i atmosferka byłaby mniej nerwowa Chociaż jak sobie przypomnę te 180kg ciężarne z reportażu, który oglądałam, to może i lepiej, że w takich się nie rodzi
Miłego dnia
Aaaaale wczoraj wieczorkiem naskrobałyście postów
A ja już ok. 21 spałam
Wieczorkiem mieliśmy gości - znajomi zapraszali nas na wesele. No i kolejne weselicho odpada, bo mają pod koniec sierpnia, a ja nie chce ryzykować. Poza tym może do tej pory to juz się rozpakuję, wiec wtedy tym bardziej nie pójdę
Widzę, że mały przegląd modowy koszulek był wczoraj Gybyśmy wszystkie zaczęły chodzić w takich sexi na porodówkę, to może i atmosferka byłaby mniej nerwowa Chociaż jak sobie przypomnę te 180kg ciężarne z reportażu, który oglądałam, to może i lepiej, że w takich się nie rodzi
Miłego dnia
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 5 miesiąc temu #158316 przez Mała
Gosia gratuluję 8 okienka.
Kamil miał 51 cm i 3390 g.
Wczoraj mówię do męża, że jest zwyczaj, że kobieta dostaje prezent za urodzenie dziecka. A on, że za dużo w internecie siedzę i już mi się w głowie przewraca. Pytam go, to nawet kwiatów mi nie kupisz, po co jak zaraz zdechną. I taki z niego romantyk.
Kamil miał 51 cm i 3390 g.
Wczoraj mówię do męża, że jest zwyczaj, że kobieta dostaje prezent za urodzenie dziecka. A on, że za dużo w internecie siedzę i już mi się w głowie przewraca. Pytam go, to nawet kwiatów mi nie kupisz, po co jak zaraz zdechną. I taki z niego romantyk.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158326 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Mala KAmilkowe zdjecie cudne
Pati my idziemy na wesele za dwa tygodnie ale rzeczywiscie jak by to wesele bylo pod koniec sierpnia to bysmy nie poszli.po co ryzykwac.
JA dzisiaj mialam pzygode od rane hhehee jak wspomnialam mialam wczoraj isc do laboraorium ale nie trafilam rano w pojemniczek bo tak bylam zaspana, wiec wzielam sie dzisiaj w garsc i poprosilam mame zeby mnie zawiozla do lab.Dojechalysmy na miejsce a tam sie okazuje, ze lab. zamkniete w soboty w lipcu i sierpniu.Usiadlam na murku i zaczelam sie smiac, bo naprawde potrzebuje wyniki na wtorek rano.Potem mi sie przypomnialo, ze mam laboratorium obok bloku, wiec mnie mama podrzucila bylo wpol do 9 laboratorium czynne od 9 ale Pani byla taka mila, ze mnie przyjela hihi
Uf ale sie rozpisalam przepraszam
Gosiu gratuluje 8 okienka
Pati my idziemy na wesele za dwa tygodnie ale rzeczywiscie jak by to wesele bylo pod koniec sierpnia to bysmy nie poszli.po co ryzykwac.
JA dzisiaj mialam pzygode od rane hhehee jak wspomnialam mialam wczoraj isc do laboraorium ale nie trafilam rano w pojemniczek bo tak bylam zaspana, wiec wzielam sie dzisiaj w garsc i poprosilam mame zeby mnie zawiozla do lab.Dojechalysmy na miejsce a tam sie okazuje, ze lab. zamkniete w soboty w lipcu i sierpniu.Usiadlam na murku i zaczelam sie smiac, bo naprawde potrzebuje wyniki na wtorek rano.Potem mi sie przypomnialo, ze mam laboratorium obok bloku, wiec mnie mama podrzucila bylo wpol do 9 laboratorium czynne od 9 ale Pani byla taka mila, ze mnie przyjela hihi
Uf ale sie rozpisalam przepraszam
Gosiu gratuluje 8 okienka
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #158363 przez Agusia83
Mala, ale Kamis mial dlugie wloski z tylu glowy ...slicznie sobie nynal
Monia, dobrze, ze udalo Ci sie oddac ta probke, bo zow by sie zmarnowala, a do tego faktycznie szybko potrzebujesz wynikow...ja w przyszly poniedzialek ide na badanka..
Ja dzis bylam z mezusiem na zakupach, teraz poszedl z kolega skladac nasza komode dla dzidka a ja gotuje juz ziemniaczki na knedelki jak dobrze, ze dzis taka fajna pogoda...znow jest czym oddychac..
Dzis nad ranem po sniadanku kokosilam sie w lozku, bo maly nie pozwala mi na zadnym z bokow sie polozyc, az w koncu wyczulam, ze na lewym jest ok...i wyobrazcie sobie, ze w pewnym moemencie dostalam tak bolesnego kuksanca, ze zerwalam sie na rowne nogi i zaczelam sie smiac, a maz ze mna jeszcze nigdy moje dziecko tak mnie nie skopalo
Monia, dobrze, ze udalo Ci sie oddac ta probke, bo zow by sie zmarnowala, a do tego faktycznie szybko potrzebujesz wynikow...ja w przyszly poniedzialek ide na badanka..
Ja dzis bylam z mezusiem na zakupach, teraz poszedl z kolega skladac nasza komode dla dzidka a ja gotuje juz ziemniaczki na knedelki jak dobrze, ze dzis taka fajna pogoda...znow jest czym oddychac..
Dzis nad ranem po sniadanku kokosilam sie w lozku, bo maly nie pozwala mi na zadnym z bokow sie polozyc, az w koncu wyczulam, ze na lewym jest ok...i wyobrazcie sobie, ze w pewnym moemencie dostalam tak bolesnego kuksanca, ze zerwalam sie na rowne nogi i zaczelam sie smiac, a maz ze mna jeszcze nigdy moje dziecko tak mnie nie skopalo
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Agusia83.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158383 przez mgielka22
Czesc Dziewczyny:) a u mnie dzis Mala sobie chyba wolne w brzuszku zrobila bo tak sie rusza jak jej sie zachce:P
Pati na weselu najlepiej wytanczyc dziecko:D ja bym poszla:P
Mala fajny ten Twoj niunius byl:D
Tez zamierzam zeby maz mi zdjatka cykal jak juz mala wyjdzie:) ale nie mi bo pewnie bede wygladac jak po przejsciu tornada:P
Ale sie juz doczekac nie moge, ostatnio cos za czesto moj porod mi sie sni, nie wiem czy to cos dobrego:P
Dzis mi strzela 30:) jejku jeszcze 2 miesiace:D
Juz sie nei moge doczekac, bo do kina ide na Harrego, uwielbiam ten film:P
Milego dzionka wszystkim;)
Pati na weselu najlepiej wytanczyc dziecko:D ja bym poszla:P
Mala fajny ten Twoj niunius byl:D
Tez zamierzam zeby maz mi zdjatka cykal jak juz mala wyjdzie:) ale nie mi bo pewnie bede wygladac jak po przejsciu tornada:P
Ale sie juz doczekac nie moge, ostatnio cos za czesto moj porod mi sie sni, nie wiem czy to cos dobrego:P
Dzis mi strzela 30:) jejku jeszcze 2 miesiace:D
Juz sie nei moge doczekac, bo do kina ide na Harrego, uwielbiam ten film:P
Milego dzionka wszystkim;)
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158392 przez gosia2324
U mnie tez fajna pogoda, mozna pospacerowac i nie udusic sie przy okazji
Wlasnie wstawiam, kolejna pralkę ubranek Jagódki, ale juz takie większe...
I siedzę i opłacam rachunki znow tyle tego
Zamówiłam sobie szlafrok i koszule, ale nie ta rozowa
No to dla siebie mam juz wszystko .... mam nadzieje
Wlasnie wstawiam, kolejna pralkę ubranek Jagódki, ale juz takie większe...
I siedzę i opłacam rachunki znow tyle tego
Zamówiłam sobie szlafrok i koszule, ale nie ta rozowa
No to dla siebie mam juz wszystko .... mam nadzieje
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158462 przez kasia79
Gosiu gratuluję 8 miesiąca .
Ja to marzę o takim zdjęciu zaraz po porodzie jak mi mała położą na brzuch, to jest taki pierwszy kontakt z dzieckiem po tej stronie, pomyślcie może warto?
A mój mąż powiedział że Sliczna "koszulka" ta różowa
Ja to marzę o takim zdjęciu zaraz po porodzie jak mi mała położą na brzuch, to jest taki pierwszy kontakt z dzieckiem po tej stronie, pomyślcie może warto?
A mój mąż powiedział że Sliczna "koszulka" ta różowa
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #158478 przez ewelinaa
Cześć dziewczynki
Ja dziś od rana na nogach - zrobiłam pranie, zakupy, a niedawno wróciłam od kosmetyczki - manicure i brwi - od razu człowiek lepiej się czuje
Kupiłam dziś tę książkę "Mamo, Tato co Ty na to", ale niestety nie będę miała czasu przejrzeć w weekend, bo dziś mojego taty imieniny i niedługo lecimy na imprezkę , a jutro chrzciny, więc też nie będzie czasu. Ale jak znajdzie się chwila to na pewno pierwsze co zrobię to obejrzę film dołączony do książki
Chcę mieć zdjęcia po narodzinach małej, jak będą ważyć, mierzyć. I z tatusiem pierwsze zdjęcie musi być - ja będę po cesarce, więc raczej nie chcę zdjęć.
A co do mody szpitalnej może któraś z Was kupowała taki szlafrok allegro.pl/muzzy-bawelniany-cieniutki-sz...m-m-i1716047605.html bo się zastanawiam właśnie nad tym.
Gosia - a którą koszulkę i szlafrok w końcu kupiłaś? Bo było kilka propozycji I gratuluje Ósemki
A wesele też mamy 20 sierpnia, ale nie idziemy. Wolę spokojnie poczekac na córke do września
Ja dziś od rana na nogach - zrobiłam pranie, zakupy, a niedawno wróciłam od kosmetyczki - manicure i brwi - od razu człowiek lepiej się czuje
Kupiłam dziś tę książkę "Mamo, Tato co Ty na to", ale niestety nie będę miała czasu przejrzeć w weekend, bo dziś mojego taty imieniny i niedługo lecimy na imprezkę , a jutro chrzciny, więc też nie będzie czasu. Ale jak znajdzie się chwila to na pewno pierwsze co zrobię to obejrzę film dołączony do książki
Chcę mieć zdjęcia po narodzinach małej, jak będą ważyć, mierzyć. I z tatusiem pierwsze zdjęcie musi być - ja będę po cesarce, więc raczej nie chcę zdjęć.
A co do mody szpitalnej może któraś z Was kupowała taki szlafrok allegro.pl/muzzy-bawelniany-cieniutki-sz...m-m-i1716047605.html bo się zastanawiam właśnie nad tym.
Gosia - a którą koszulkę i szlafrok w końcu kupiłaś? Bo było kilka propozycji I gratuluje Ósemki
A wesele też mamy 20 sierpnia, ale nie idziemy. Wolę spokojnie poczekac na córke do września
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez ewelinaa.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158483 przez fanka
Cześć Dziewczynki,a ja dziś męczący dzień mam. Pół nocy nie spałam bo u mnie taka burza była,że myślałam, że to już jakiś koniec świata czy coś, strasznie się bałam, a mały pewnie moje stresy też odczuwał bo kopał jak szalony. Błyskało się że jasno w pokoju było, grzmoty , że odrazu prądu brakło i tak od 19- 24 w nocy!!! Istny koszmar. A ja się strasznie burzy boję więc normalnie stan przedzawałowy.
Później pospałam do 10 żeby odespać tę noc
A tak poza tym to jechałam dziś na zakupy, ubrałam się w taką bluzkę co dosyć często w niej chodzę bo bardzo ją lubię i tak patrzę na siebie, a ona mi się jakoś tak nie układa i patrzę a mnie strasznie brzuch opadł na dół!!!Jeszcze wczoraj prawie "zlewał" się z cycorkami, a dziś wszystko w dole. Ale myśle sobie może mi się wydaję, poszłam do osiedlowej kwiaciarni bo tata poszedł na pogrzeb i prosił żebym mu jakieś kwiaty kupiła bo on się nie zna i Pani w kwiaciarni (bardzo miła zresztą) robi mi ten bukiet i pyta za ile dni mam termin, a ja mówię,że nie dni ale niecałe 8 tyg, a ona mówi, że nie chce mnie straszyć ale ja mam tak nisko brzuch ,że ona mi daje tydz, max 2. Mówi,że ona ma 4 dzieci i przy każdym jak jej tak brzuch w dół spadł to 3-4 dni i lądowała na porodówce. I mówi , że jej przy pierwszym dziecku źle obliczyli termin porodu bo okazało się , że w 1 miesiącu ciąży miała miesiączkę i dlatego źle później wszystko wyszło i urodziła syna w 34 tyg ciąży niby, a okazało się, że zdrowy praktycznie donoszony był. I trochę się przestraszyłam, Dziewczyny, które już rodziły prosze napiszcie jak to u Was było z tym brzuchem jak opadał do porodu, bo ja oprócz tego od kilku dni czuje często "ciągnięcie" w pachwinach dosyć mocne i dziś czuje cały dzień jak mały naciska mi na dół brzucha tak, że aż boli. Wziełam już 2 no- spy forte.
Później pospałam do 10 żeby odespać tę noc
A tak poza tym to jechałam dziś na zakupy, ubrałam się w taką bluzkę co dosyć często w niej chodzę bo bardzo ją lubię i tak patrzę na siebie, a ona mi się jakoś tak nie układa i patrzę a mnie strasznie brzuch opadł na dół!!!Jeszcze wczoraj prawie "zlewał" się z cycorkami, a dziś wszystko w dole. Ale myśle sobie może mi się wydaję, poszłam do osiedlowej kwiaciarni bo tata poszedł na pogrzeb i prosił żebym mu jakieś kwiaty kupiła bo on się nie zna i Pani w kwiaciarni (bardzo miła zresztą) robi mi ten bukiet i pyta za ile dni mam termin, a ja mówię,że nie dni ale niecałe 8 tyg, a ona mówi, że nie chce mnie straszyć ale ja mam tak nisko brzuch ,że ona mi daje tydz, max 2. Mówi,że ona ma 4 dzieci i przy każdym jak jej tak brzuch w dół spadł to 3-4 dni i lądowała na porodówce. I mówi , że jej przy pierwszym dziecku źle obliczyli termin porodu bo okazało się , że w 1 miesiącu ciąży miała miesiączkę i dlatego źle później wszystko wyszło i urodziła syna w 34 tyg ciąży niby, a okazało się, że zdrowy praktycznie donoszony był. I trochę się przestraszyłam, Dziewczyny, które już rodziły prosze napiszcie jak to u Was było z tym brzuchem jak opadał do porodu, bo ja oprócz tego od kilku dni czuje często "ciągnięcie" w pachwinach dosyć mocne i dziś czuje cały dzień jak mały naciska mi na dół brzucha tak, że aż boli. Wziełam już 2 no- spy forte.
Moderatorzy: ilona