- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158570 przez Pyśkaaaa
witam sie sobotnie
Gosia cóż za piękne koszule a zdjecia śliczne.. i gratulacje 8 miesiąc
Fanka ja się nie znam na opadaniu brzucha ale też może taka Twoja uroda
Pati ja tez bym nie poszła na wesele w sumie to zależy od samopoczucia ale mi by się chyba już nie chciało
my wczoraj bylismy na grillu i spaliśmy u znajomych i wyobraźcie sobie że tak sie objadłam że cała noc nie spałam z powodu zgagi i dziś jestem o dzień do tyłu...
moj K. jutro wyjeżdża na 2 dni ogarnąć sprawy z nowym mieskznaiem i wywieść trochę rzeczy więc zabieram sie za mąłe pakowanie...
i też bym chciała zdjęcie jak malutki wyjdzie
Gosia cóż za piękne koszule a zdjecia śliczne.. i gratulacje 8 miesiąc
Fanka ja się nie znam na opadaniu brzucha ale też może taka Twoja uroda
Pati ja tez bym nie poszła na wesele w sumie to zależy od samopoczucia ale mi by się chyba już nie chciało
my wczoraj bylismy na grillu i spaliśmy u znajomych i wyobraźcie sobie że tak sie objadłam że cała noc nie spałam z powodu zgagi i dziś jestem o dzień do tyłu...
moj K. jutro wyjeżdża na 2 dni ogarnąć sprawy z nowym mieskznaiem i wywieść trochę rzeczy więc zabieram sie za mąłe pakowanie...
i też bym chciała zdjęcie jak malutki wyjdzie
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #158589 przez gosia2324
Ewelina kupialm te
allegro.pl/szlafrok-ciaza-bawelna-100-pr...ent-i1703994778.html
allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-oraz-d...s-m-i1700354606.html
fanka
wszyscy mówią ze jak zmieści sie dlon miedzy piersi a brzuch ,to brzuch jest obniżony, mi tez przed porodem obnizyl sie brzuch, tak ok 2 tyg przed,
Ale może Twoj maly porostu ma jeszcze duzo miejsca i leży sobie w zdłuż brzuszka,
A kiedy masz wizytę i USG, zeby lekarz to sprawdził ?
Głowa do gory!
A mialas regularne miesiączki ?
allegro.pl/szlafrok-ciaza-bawelna-100-pr...ent-i1703994778.html
allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-oraz-d...s-m-i1700354606.html
fanka
wszyscy mówią ze jak zmieści sie dlon miedzy piersi a brzuch ,to brzuch jest obniżony, mi tez przed porodem obnizyl sie brzuch, tak ok 2 tyg przed,
Ale może Twoj maly porostu ma jeszcze duzo miejsca i leży sobie w zdłuż brzuszka,
A kiedy masz wizytę i USG, zeby lekarz to sprawdził ?
Głowa do gory!
A mialas regularne miesiączki ?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosia2324.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 5 miesiąc temu #158644 przez Mała
Mama mi dzisiaj kupiła stanik do karmienia i piżamę do szpitala i juz jestem spokojniejsza. Chociaż jeszcze sporo mam do kupienia, ale już mama dostała resztę dyspozycji i mąż idzie na zakupy dla Oli, także zmartwienie chociaż to z głowy.
Fanka z tego co ja pamiętam to też mi brzuch opadł ok. 2-3 tygodni przed porodem. Najlepiej by było, żeby lekarz Cię obejrzał, uważaj na siebie.
Gosia ja zostałam pozbawiona laptopa, bo mąż na popołudniówkę do pracy poszedł, ale byłam ciekawa co tam z Anetą sierpniówką i wstałam do kompa. Już spadam, bo mama na mnie krzyczy, że nie leżę.
Przespanej nocy wszystkim życzę. Do jutra.
Fanka z tego co ja pamiętam to też mi brzuch opadł ok. 2-3 tygodni przed porodem. Najlepiej by było, żeby lekarz Cię obejrzał, uważaj na siebie.
Gosia ja zostałam pozbawiona laptopa, bo mąż na popołudniówkę do pracy poszedł, ale byłam ciekawa co tam z Anetą sierpniówką i wstałam do kompa. Już spadam, bo mama na mnie krzyczy, że nie leżę.
Przespanej nocy wszystkim życzę. Do jutra.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158647 przez pati-m
Witam ponownie
Wróciłam do domku tak po 17, ale złaziłam się w ikei i musiałam odpocząć
Kupiliśmy parę drobiazgów do pokoju małego, a najważniejszym zakupem okazała się pluszowa piłka do nogi - tatuś wybierał i powiedział, że bez tego nie wyjdziemy
Ja się nie znam na tym opadającym brzuchu, ale ja przez cały czas mogę położyć rękę między brzuchalem a piersiami. Ja właściwie cały czas zastanawiam się, czy jak na ten tydzien w którym jestem nie mam za małego brzucha? Obwód jest 98-100cm zależy kiedy mierzę. Wszyscy mi w rodzinie mówią, że jest mały jak na tą porę i już nie wiem co myśleć
Mała - śliczne zdjęcie Kamilka
Wróciłam do domku tak po 17, ale złaziłam się w ikei i musiałam odpocząć
Kupiliśmy parę drobiazgów do pokoju małego, a najważniejszym zakupem okazała się pluszowa piłka do nogi - tatuś wybierał i powiedział, że bez tego nie wyjdziemy
Ja się nie znam na tym opadającym brzuchu, ale ja przez cały czas mogę położyć rękę między brzuchalem a piersiami. Ja właściwie cały czas zastanawiam się, czy jak na ten tydzien w którym jestem nie mam za małego brzucha? Obwód jest 98-100cm zależy kiedy mierzę. Wszyscy mi w rodzinie mówią, że jest mały jak na tą porę i już nie wiem co myśleć
Mała - śliczne zdjęcie Kamilka
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #158678 przez gosia2324
Pati ja tez mam 100 cm w obwodzie i wydaje mi sie ze jestem OGRONMA!!!
Lekarz mi w środę powiedział,ze bardzo ładnie wyglądam, ale mam spory brzuch
A najlepsze jest to ,ze usłyszałam taki komplement leżąc na fotelu
Myślałam ,ze umre
Lekarz mi w środę powiedział,ze bardzo ładnie wyglądam, ale mam spory brzuch
A najlepsze jest to ,ze usłyszałam taki komplement leżąc na fotelu
Myślałam ,ze umre
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #158680 przez Agusia83
Dziewczynki, a ja znow prasowalam..wczoraj to mi glupio bylo, jak ciagle czytalam, ze stoicie przy zelazku..a ja mialam totalnego lenia i sie zmusilam...i dzis ponownie...teraz to mi kregoslup napitala niesamowicie i musialam zaprzestac gladzenia ciuchow
Ja tez nie znam sie na opadajacych brzuchach, jedynie co, to naczytalam sie, ze faktycznie 2,3 tygodnie przed porodem bus bardzo sie obniza...tak wiec jak dziewczynki pisza, Fanka zaczerpnij opini lekarza.
A ja sie teraz zmierzylam i obwod brzuszka wynosi 117 wow...ale ogromna jestem...chociaz wszyscy mowia, ze bardzo ladnie wygladam
Ja tez nie znam sie na opadajacych brzuchach, jedynie co, to naczytalam sie, ze faktycznie 2,3 tygodnie przed porodem bus bardzo sie obniza...tak wiec jak dziewczynki pisza, Fanka zaczerpnij opini lekarza.
A ja sie teraz zmierzylam i obwod brzuszka wynosi 117 wow...ale ogromna jestem...chociaz wszyscy mowia, ze bardzo ladnie wygladam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Agusia83.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #158697 przez gosia2324
pati, bede miec jak sobie kupie
I to moj rozmiar ...
Zachorowalam na niego
allegro.pl/pierscionek-srebrny-rozowe-se...-5g-i1703602414.html ten tez ladny, zwlaszcza przy dziewczynce
I to moj rozmiar ...
Zachorowalam na niego
allegro.pl/pierscionek-srebrny-rozowe-se...-5g-i1703602414.html ten tez ladny, zwlaszcza przy dziewczynce
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158742 przez mgielka22
Hej Laseczki, wlasnie wrocilam z kina:D bylam na harrym polecam genialnie zrobiony:D
Wlasnie u mnie mija dzis 3 miesiace po slubie i 30 tc i maz z tej okazji zrobil mi fotki:) wstawie jakas jedna ktora strasznie mi sie podoba:D
Wiecie co ostatnio tyle slysze ze przy porodzie zdarzaja sie przypadki ze lekarz moze uszkodzic dziecko i wiecie co mam straszne obawy, polska jest tak mega zacofana w tym wzgledzie i w ogole ze zaczelam sie martwic czy aby mojej perelece nikt krzywdy nie zrobi, zagryzlabym na smierc! Ale cos mnie takie zmartwienie ogarnelo:(
Wlasnie u mnie mija dzis 3 miesiace po slubie i 30 tc i maz z tej okazji zrobil mi fotki:) wstawie jakas jedna ktora strasznie mi sie podoba:D
Wiecie co ostatnio tyle slysze ze przy porodzie zdarzaja sie przypadki ze lekarz moze uszkodzic dziecko i wiecie co mam straszne obawy, polska jest tak mega zacofana w tym wzgledzie i w ogole ze zaczelam sie martwic czy aby mojej perelece nikt krzywdy nie zrobi, zagryzlabym na smierc! Ale cos mnie takie zmartwienie ogarnelo:(
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158765 przez slowiczek
Mgielka - zdarzaja sie rozne nieszczescia, wiadomo, ale nie ma co o tym nawet myslec, tak naprawde ciagle cos moze sie stac, mozesz wyjsc z domu i moze Ci cegla spasc na glowe itd ladne zdjecie
-
ja mam weekend z "tesciami" , w dodatku jestem chwilowo bez komputera wiec podczytuje was na telefonie...
Nawiazujac do waszych raportow centymetrowych melduje 104 cm w brzuszku a Ty Pati nie rozmyslaj nad rozmiarami, jesli dzidzius zdrowo rosnie to nie ma czegos takiego jak za maly brzuch
-
ja mam weekend z "tesciami" , w dodatku jestem chwilowo bez komputera wiec podczytuje was na telefonie...
Nawiazujac do waszych raportow centymetrowych melduje 104 cm w brzuszku a Ty Pati nie rozmyslaj nad rozmiarami, jesli dzidzius zdrowo rosnie to nie ma czegos takiego jak za maly brzuch
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158766 przez slowiczek
Mgielka - zdarzaja sie rozne nieszczescia, wiadomo, ale nie ma co o tym nawet myslec, tak naprawde ciagle cos moze sie stac, mozesz wyjsc z domu i moze Ci cegla spasc na glowe itd ladne zdjecie
-
-
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #158767 przez slowiczek
-
-
Moderatorzy: ilona