- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159066 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
kurcze wlasnie sobie uswiadomilam, ze my tez musimy taki lezaczek-bujaczek zakupic!!!
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159088 przez Pyśkaaaa
witam
ja miałam ciężką noc najpierw nie mogłam zasnąc potem sie obudziłam na siku i znów spac nie mogłam... dobrze że pogoda w miarę to bede żyć
co do leżaczków bujaczków to ja mam upatrzony taki fisher price chyba wam kiedys pokazywałam
allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujacze...145-i1701966890.html
brat obiecał że kupi także o to sie nie martwie
ja miałam ciężką noc najpierw nie mogłam zasnąc potem sie obudziłam na siku i znów spac nie mogłam... dobrze że pogoda w miarę to bede żyć
co do leżaczków bujaczków to ja mam upatrzony taki fisher price chyba wam kiedys pokazywałam
allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujacze...145-i1701966890.html
brat obiecał że kupi także o to sie nie martwie
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159089 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
no wlasnie wiem, ale chyba kupimy go juz jak sie Nunulka urodzi.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159118 przez ewelinaa
Pewnie, że można kupić jak już dzidziuś się urodzi. Ja po prostu dostanę wcześniej w prezencie, a jakbym sama miała kupować to pewnie dopiero też po urodzeniu się małej.
Wyszłam na chwilę do sklepu i nie ma czym oddychać, strasznie duszno i prano, dobrze, że w domu mam wiatrak
Wyszłam na chwilę do sklepu i nie ma czym oddychać, strasznie duszno i prano, dobrze, że w domu mam wiatrak
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159125 przez pati-m
Witam
Mnie od rana głowa bolała, więc nie mogłam się z Wami przywitać wcześniej. Ale właśnie ją umyłam i trochę przechodzi.
Leżaczki super Ale ja też chcę taki jak Pyśka. Mój brat obiecał, że kupi małemu jako prezent od wujka, więc też mam jeden wydatek mniej
Miłego dnia życzę
Ja dziś większość dnia przy komputerze spędzę - ech ta moja nieszczęsna podyplomówka
Mnie od rana głowa bolała, więc nie mogłam się z Wami przywitać wcześniej. Ale właśnie ją umyłam i trochę przechodzi.
Leżaczki super Ale ja też chcę taki jak Pyśka. Mój brat obiecał, że kupi małemu jako prezent od wujka, więc też mam jeden wydatek mniej
Miłego dnia życzę
Ja dziś większość dnia przy komputerze spędzę - ech ta moja nieszczęsna podyplomówka
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159134 przez Pyśkaaaa
Pati to fajnych wujków bedą mialy nasze maluchy i powodzenia w pisaniu pracy :*
a ja się coś dziś najeść nie mogę od rana już zjadłam opakowanie śledzików a teraz zjem jagódki z makaronem mam nadzieję że nie zaszkodzi żołądkowi taka mieszanka
muszę ogarnąć mieszkanie bo zaraz przyjaciółka wpada przynajmniej sama nie będę...
a ja się coś dziś najeść nie mogę od rana już zjadłam opakowanie śledzików a teraz zjem jagódki z makaronem mam nadzieję że nie zaszkodzi żołądkowi taka mieszanka
muszę ogarnąć mieszkanie bo zaraz przyjaciółka wpada przynajmniej sama nie będę...
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159142 przez pati-m
Pyśkaaaa napisał:
Pyśka w ciąży jesteś! Nikt się takim mieszankom w naszym stanie nie dziwi
Melduję, że na razie dzielnie siedzę i skrobię tą pracę, a konkretnie 2-gi rozdział. Zobaczymy na jak długo mi cierpliwości starczy
Pyśka w ciąży jesteś! Nikt się takim mieszankom w naszym stanie nie dziwi
Melduję, że na razie dzielnie siedzę i skrobię tą pracę, a konkretnie 2-gi rozdział. Zobaczymy na jak długo mi cierpliwości starczy
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159144 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati to trzymam kciuki
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159154 przez Pyśkaaaa
bewipo a mnie jak chodzę albo posiedzę po turecku...
Ptai ale ja do tej pory aż tak nie mieszałam hahaha ale co tam... jej ja sie musze wziąć za swoja inżynierkę bo jak sie dzidzia urodzi to może byc cięzko z czasem ale mi sie nie chce
Ptai ale ja do tej pory aż tak nie mieszałam hahaha ale co tam... jej ja sie musze wziąć za swoja inżynierkę bo jak sie dzidzia urodzi to może byc cięzko z czasem ale mi sie nie chce
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159161 przez mYSZA
hej!
dziewczyny! nie było mnie dwa dnia a tu tyle postów! jak to nadrobić? ja w sobotę miałam tą ciążową sesje zdjęciową- wymarzłam się na maxa bo to było od 6 rano! nie wiedziałam, że bycie modelką to takie żmudne zadanie- po godzinie było już mi niedobrze od samego stania i bleny ktora mi w oczy swieciła! no, ale mam nadzieję, że było warto- jak tylko dostanę zdjecia to Wam te grzeczniejsze wrzucę
dziewczyny! nie było mnie dwa dnia a tu tyle postów! jak to nadrobić? ja w sobotę miałam tą ciążową sesje zdjęciową- wymarzłam się na maxa bo to było od 6 rano! nie wiedziałam, że bycie modelką to takie żmudne zadanie- po godzinie było już mi niedobrze od samego stania i bleny ktora mi w oczy swieciła! no, ale mam nadzieję, że było warto- jak tylko dostanę zdjecia to Wam te grzeczniejsze wrzucę
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159164 przez megi2501
3- mam kciuki Pati! Dobrze, że mam za sobą pisanie prac bo przerabiałam też lenistwo
Dziś w nocy mąż powiedział, że dzidzia skopała mu tyłek. Bo leżał do mnie tyłem i nagle czuje małe kopniaki:) Hahahaha Mała rządzi!
Ja dziś cały dzień sama znowu w domku, bo mężulek poszedł do pracy. Ale się wynudzę Właśnie włączam film, który któraś polecała: "Kochanie, jestem w ciąży" zawsze zleci 1,5 godzinki.
Dziś w nocy mąż powiedział, że dzidzia skopała mu tyłek. Bo leżał do mnie tyłem i nagle czuje małe kopniaki:) Hahahaha Mała rządzi!
Ja dziś cały dzień sama znowu w domku, bo mężulek poszedł do pracy. Ale się wynudzę Właśnie włączam film, który któraś polecała: "Kochanie, jestem w ciąży" zawsze zleci 1,5 godzinki.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona