BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #159685 przez monika1984lodz
Gosiu Ty to jestes taka laska szczuplutka, ze po Tobie to wogole nie widac, jedynie brzuszek :) a ja z tych wiekszych zawsze bylam wiec boje sie, ze przez ten ostatni miesiac strasznie przytyje i bedzie mi to ciezko potem zgubic.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #159691 przez Agusia83
Dziewczyny pisalam z Marta, jest juz po badaniach...z przeplywami wszystko w porzadku, zmartwila sie, bo wyszlo, ze Maja wazy troszke mniej, ale nadal ponad 1,8kg...moim zdaniem wszystko zalezy od aparatu, a przeciez i tak wiemy, ze potrafia sie mylic...robili tez ktg i wszystko ok wyszlo...ma sie zglosic ponownie w piatek na nastepne ktg...
Mnie sie wydaje, ze powinna bardziej skupic sie na odpoczynku....wiadomo, ze budowa to powazna sprawa, wybor wszystkich detali do domku, ale teraz Majka jest najwazniejsza...
13 lata 5 miesiąc temu #159693 przez slowiczek
Marta - nie martw sie, moze to kwestia pomylki pomiarow, a moze taka po prostu taka uroda Majeczki, trzymam kciuki za badania ...no ale przystopuj troche, sama mowilas ze jestes teraz bardziej aktywna niz wczesniej, wypoczywaj lepiej sobie :*

Pati - takie urzadzenie jest super! Oczywiscie przyda Ci sie dopiero pozniej...ja mialam przy Tommym i praktycznie nie bylo potrzeby kupowania sloiczkow, wszystko robilam sama :)

Monia - tylko 6 kg przytylas od poczatku? ?? Nie ma tu nic przerazajacego :)
13 lata 5 miesiąc temu #159696 przez pati-m
No muszę się jeszcze zastanowić nad tym urządzeniem, ale dzięki dziewczynki :)

Marta - ty naprawdę kochana się oszczędzaj! Jak coś będzie w domku nie skończone przed przyjściem na świat Majeczki to nic się nie stanie, a najważniejsze żeby ona była zdrowa. A to, że jest mniejsza to myślę, że nic złego. Tak jak pisała słowiczek - taka jej uroda. Nigdzie nie jest napisane, że wszystkie dzieci muszą się mieścić w średniej :)
13 lata 5 miesiąc temu #159697 przez monika1984lodz
Uf to dobrze, ze u Marty wszystko ok :) ale musimy ja opitolic, ze sie przemecza!!!

Slowiczku to jest 6 kg na plusie plus nadrobione 10 ktore stracilam w pierwszych trzech miesiacach...

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #159699 przez Paletka
dobry i duszny dzis dzien:)

Pati-sliczna Tabelka;) wklej sobie ja w podpis;) bd widoczna:)

Gosia-sliczne zdjecie z Synkiem:)

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 5 miesiąc temu #159706 przez pati-m
Paletka - chętnie wkleję, tylko jak? No i znowu się wydało, że nie kumata jestem w tych sprawach :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #159719 przez bewipo
Dzień dobry dziewczyny.
MartaM zdecydowanie teraz to już tylko odpoczynek, a nie jeżdżenie na budowę. Najważniejsze, że wszystko ok, a Maja może jeszcze nadrobi z wagą.

Dziewczyny kupiłam taki kocyk BabyOno z mikrofibry. Mięciutki, milusi, wszystko super. Tylko jak go wyprałam to wisi od wczoraj i prawie nic nie wysechł... Masakra... Dzisiaj od rana mąż go na słońce wywalił, to mam nadzieję pomoże. Ale co mi po kocyku, którego lepiej nie prać...
13 lata 5 miesiąc temu #159725 przez pati-m
bewipo - ja też mam taki jeden kocyk który wisiał ze 3 dni zanim porządnie wysechł. To samo zauwazyłam w przypadku pieluszek tetrowych, szybciej mi ubranka wyschły a one musiały jeszcze powisieć. Już teraz będziesz wiedzieć, że ten potrzebuje więcej czasu, a zapasowy kocyk na pewno masz :)

A ja dziś zamówiłam i zapłaciłam za te podkłady pod materac i prześcieradła, o których mówiła Gosia jeśli dobrze pamiętam :) No i czekam na kolejną paczkę. Listonosz to już od progu na mój widok się śmieje :woohoo:
13 lata 5 miesiąc temu #159733 przez Paletka
pati-m napisał:

Paletka - chętnie wkleję, tylko jak? No i znowu się wydało, że nie kumata jestem w tych sprawach :lol:

napisze ci na PW:) tak bedzie najlepiej;)

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 5 miesiąc temu #159737 przez gosia2324
Pati moj listonosz tez ma mnie dosc :silly:
ja czekam na koszule i szlafrok, Kupilam jeszcze dzis recznik papierowy, trzeba upchnac go do torby, ktora nawet jeszcze nie jest wyjeta...
Ale wszystko w swoim czasie :blink:

No i musze dokupić krem do pupy , chyba zdecyduje sie na Ziaje.No i było by wsio !
13 lata 5 miesiąc temu #159741 przez pati-m
Gosia - a kosmetyki dla maluszka też trzeba pakować do szpitala? Bo pierwsze słyszę. Chyba, że źle Cię zrozumiałam :)
13 lata 5 miesiąc temu #159745 przez gosia2324
Nie nie kosmetykow nie biore :)
musze dokupic bo nie mam , ale zostaja w domu :)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #159747 przez Mała
Witam.
Najpierw się chwalę swoimi pierwszymi zakupami dla Oli.
A drugie moje dziecko na imieniny sobie wybrało
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #159749 przez gosia2324
No i musze przygotowac sobie rzeczy na wyjscie ze szpitala,dla siebie, spodnie juz sie susza;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia