BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #159979 przez monika1984lodz
Pyska tez ladny :)
JA tak w sumie mysle , ze tak naprawde to kazdy stanik sie nadaje. przeciez cyca mozna wyciagnac :P i przeciez sa wkladki laktacyjne zeby stanika niezaplamic, tyle tylko , ze do szpitala to rzeczywiscie sie taki typowo do karmienia przyda.hmmm co o tym myslicie??

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #159982 przez bewipo
monika no właśnie gdyby do szpitala nie wymagali tych do karmienia, to chyba bym sobie odpuściła. Te z Alles są śliczne, ale też wszystkie miękkie. Buuu. A ja mam mały biust, to tak tak jak z dużym, nic sie znaleźć nie da.
13 lata 5 miesiąc temu #159983 przez Pyśkaaaa
13 lata 5 miesiąc temu #159986 przez bewipo
Ładny jest, ale kurka ja mam 70 pod biustem... No nic, mama mi podobno coś kupiła, chyba taką tandetę za 15 zł :D ale muszę teraz pojechać i przymierzyć, może będzie pasować. To byle do szpitala coś tam było.
13 lata 5 miesiąc temu #159989 przez Pyśkaaaa
ja chyba tez tak zrobie kupię sobie jakis do szpitala a potem sie będe martwić hehe
13 lata 5 miesiąc temu #159990 przez megi2501
13 lata 5 miesiąc temu #159993 przez monika1984lodz
Widze ,ze znowu temat cyckowy rozkrecil sie na calego hihi :silly:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #160023 przez gosia2324
monika1984lodz napisał:

Pyska tez ladny :)
JA tak w sumie mysle , ze tak naprawde to kazdy stanik sie nadaje. przeciez cyca mozna wyciagnac :P i przeciez sa wkladki laktacyjne zeby stanika niezaplamic, tyle tylko , ze do szpitala to rzeczywiscie sie taki typowo do karmienia przyda.hmmm co o tym myslicie??

no wlasnie taki zwykly to dupa :angry: :ohmy: nie zdaje egzaminu, mis piers buc cala wyjeta zeby dziecku bylo wygodnie, powiem Wam ze malam te zwykle bawelniane , ale o dupe je potluc :P Ja w koncy mialal 2 takie moda.allegro.pl/ciazowy-bezszwowy-biusto...lor-i1709841997.html i byly ok,
nie wiem teraz co z tym zrobic :unsure:
13 lata 5 miesiąc temu #160026 przez fanka
Boże dziewczyny ale mam spuchnięte stopy, normalnie ja jeszcze w życiu czegoś takiego nie widziałam, kostki w ogóle nie widać, zgięcia z łydką też nie, to wszystko jedna całość!!! Masakra jakaś!! Stopy mi już puchnął od kilka dni ale to co jest dziś to dla mnie szok!!! nie ubiorę żadnego buta, chciałam skoczyć do sklepu i nie dam rady, nawet japonek nie wsunę!!! A kręgosłup mi tez już pęknąć na pół chce!! Matko nie wiedziałam , że ten koniec ciąży będzie aż taki męczący, już wiem co mają kobiety na myśli mówiąc że dopiero na koniec jest przewalone i się dłuży. Ja się czuję normalnie jak jakiś wieloryb, jak ta żabą w shreku co ją napompował shrek i zrobił z niej dla Fiony balon :-) przepraszam za litanie narzekań ale musiałam. A jutro mam urodziny, a humor podły, aż się płakać chce!! :-(
13 lata 5 miesiąc temu #160031 przez gosia2324
13 lata 5 miesiąc temu #160036 przez Marta M
Kochane czuje sie opieprzona i OBIECUJE POPRAWE :) Jak Agusia napisala to ja juz nie mam co dodac..ciekawe tylko czemu kazali przyjsc znow za 3 dni..ehhh...

Pati tabelka rewelka :)

I widze, ze dziewczynki, ktore dawno do nas dolaczyly nie zniknely, ale podczytuja, milo, szkoda tylko ze tak rzadko sie odzywaja..Edyta i cala reszta dawac tu jakie wpisy, zdjecia :)
13 lata 5 miesiąc temu #160042 przez mgielka22
Bewipo i Pyska sa usztywniane staniki do karmienia :) osobiscie sobie taki kupilam co prawda w rozmiarze 80 E ale nie zaluje, sa one w trumphie po 80zł wiem ze to sporo bo mi bylo tez szkoda dac ale wiem ze na dluuugo mi wystarczy a naprawde super lezy i podnosi biuscik :D

Wiecie co na tych aukcjach dla kobiet w ciazy strasznie mnie wkurza to ze daja normalne chude babki zamiast pokazac normalne kobiety po porodzie a nie wygladzone panienki w photoshopie :angry: no glupota to jest...
13 lata 5 miesiąc temu #160049 przez bewipo
mgielka a ja się wybieram do triumpha i jeszcze tam nie dotarłam. Na allegro tak jakoś nie chcę kupować, bo bez przymierzania to nie lubię, bo potem jak by trzeba wymienić to dodatkowe koszty. Chyba zainwestuję w jeden droższy, tym bardziej jak mówisz, że usztywniany.
13 lata 5 miesiąc temu #160050 przez ewelinaa
Ale dziś masakrycznie gorąco :ohmy: , wybrałam się po zakupy, a później do mamy i jak wróciłam do domu to ledwo żyję. A jeszcze obiad ugotowałam - to już myślałam, że sama też się ugotuję :silly:

Widzę, że trwa dyskusja o stanikach do karmienia - któraś podesłała link sklepu kontri.pl - obejrzałam sobie, są fajne rzeczy i dzięki za link, bo okazało się, że sklep jest w moim mieście i to niedaleko mojego lekarze, więc się tam osobiście wybiorę i rozejrzę. Bo też mam problem ze stanikami, mam spory biust i jestem szczupła, więc dla mnie tez coś znaleźć jest ciężko. I przez to nie cierpię kupować bielizny. Chciałabym iść do jakiegoś zwykłego sklepu i tak sobie stanik na wyprzedaży w jakiejś sieciówce kupić - marzenie :S :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #160056 przez bewipo
fanka a ty nogi do góry i leż. Mi puchną jak siedzę z nogami na dół, albo za dużo chodzę. Może jeszcze kup sobie żel chłodzący. A na kręgosłup to nie wiem, leżenie na boku chyba jedynie... I nie płakać!! Niedługo maluszki będą z nami problemy ciążowe się skończą, a właściwie to zamienią w bliżej nieokreślone problemy młodych mamusiek ;) Damy radę :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia