BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #159585 przez Agusia83
Kochane, dobranoc....do jutra :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #159586 przez slowiczek
Pyska, ja tez :D chodze i jecze za moim zeby mnie masowal i troche spelnil moje zyczenie ale mnie i tak ciagle malo :<

Fanka, ladne zdjecia :)

A w ogole od dzis zaczelam cwiczyc miesnie kegla :D lepiej pozno niz wcalr, ehh..
13 lata 5 miesiąc temu #159587 przez beti
Noooo...mi się dopiero Was udało nadrobić, a Wy już śpicie :(

Pati..tabelka cudna...ale jak zobaczyłam siebie na pierwszej pozycji, to aż mnie ciarki przeszłly...kurcze jak niedaleko już...

Gosia i Fanka...cudne zdjęcia!!!! :)

Mi teraz Fifi daje czadu...niedaleko kwatery jest dancing i słychać muzykę dość mocno, a maly jakby tańczył tak wariuje...aż mnie szyjka zaczęła mega boleć tak mi na nią naciska...
13 lata 5 miesiąc temu #159593 przez Marta M
Dziewczynki 4 w nocy a ja juz dwie godziny nie spie, przynajmniej Was nadrobilam...nie spie bo nie moge, mysli mi sie placza po glowie i powiem Wam, ze sie strasznie przejmuje...wczoraj mialam wizyte i pani doktor jak zmierzyla mala powiedziala ze jest za mala...o jakies 3 tygodnie...choc mnie sie wydaje, ze 1838 to nie malo...ale o 7 mam byc w szpitalu na jakichs badaniach lozyska, czy sa dobre przeplywy, itd..No i kazala mniej chodzic, bo szyjka cos zmienila miejsce..eh...
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #159606 przez gosia2324
pati-m napisał:

Gosia - przepiękne fotki z dzieciaczkami :) Bo choć jeden w brzuchalku, to przecież od razu widać że na zdjęciu jesteście we troje :lol: A tak poza tym to w ramach rozruszania się i złagodzenia tego bólu mąż mnie na króciutki spacer wyciągnął, zawitaliśmy po drodze do sklepu i kupiliśmy... KABANOSY :lol: długo mnie nie musiałaś namawiać, hihihi :kiss:

Pati kabanosy dobre na wszystko :)
Fanka nie nie ważne ze mało subtelnie, ważne ze zrozumiał aluzje :silly:
Marta pewnie za duzo wzięłaś na siebie, nie dziwie sie przy remoncie tak juz jest :dry: ale teraz Maja jest najważniejsza, musisz sie oszczędzać.!!!
Szyjka jak sie skraca po 32 tyg to juz nie jest tak grozne, ale z tym łożyskiem to lepiej sprawdzić. Bedzie dobrze!
13 lata 5 miesiąc temu #159632 przez megi2501
Hej,
Monia 3-mamy kciuki za wizytę! Daj znać, jak wrócisz.

Martusia- wszystko się wyjaśni. Według mnie dzidzia dobrze waży. Nie rozumiem, ale odezwij się, jak tylko wrócisz. Czas odpoczywać!
13 lata 5 miesiąc temu #159635 przez pati-m
Witam dziewczynki!
Późno dziś wstałam bo musiałam trochę nockę odespać - zgaga niemiłosierna ;)
Właśnie wcinam orzeszki ziemne w karmelu :woohoo: Typowe śniadaniowe danie to nie jest, ale nie mogłam się powstrzymać :silly:

beti - może Ty masz małego tancerza w brzuchalu? Będzie jeszcze lepszy niż Maserak :lol: :silly:

MartaM - daj znać jak po badaniach w szpitalu. Będzie dobrze! Musisz się teraz bardziej oszczędzać i Majeczka na pewno urodzi się zdrowa :kiss:

Monika - daj znać jak po wizycie? :)

Miłego dnia! :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #159640 przez monika1984lodz
Dzien dobry :) :) :)

Wrocilam od lekarza :) Nunulka zdrowa, szyjka sie znowu wydluzyla z 3cm na 4 cm dla mnie to dosyc dziwne no ale ....
oficjalnie jestem 6 kg na plusie, troszke mnie to przeraza.Zdjecia zadnego nie mam :( Nuna sie pleckami ulozyla, ale jeszcze troche i na zywo bedziemy ja ogladali :) aha o plec poraz kolejny potwierdzona :)

MArtuś zmartwilas mnie ta wiadomoscia buuu przytulam Cie mocno i czekamy na jakies wiadomosci.
Buziaczek dla Ciebie i MAjeczki :kiss: :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #159643 przez pati-m
Monika - no to super! I tak ma być :) Nuna zdrowa, Ty szczęśliwa i tak będzie do samego końca. Gratulacje :)
13 lata 5 miesiąc temu #159648 przez monika1984lodz
Pati :kiss: :kiss:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #159651 przez pati-m
Dziewczyny mam pytanko :)
Od jutra w carrefourze jest promocja na to urządzenie dobrygust.eu/urzadzwnie-do-gotowania-na-...rik-dg-1000-mb-4-w-1 i zastanawiam się czy nie kupić dla małego? Jutro w promocji będzie kosztować 199zł, więc jest duża różnica. I tak miałam zamiar kupić sterylizator do butelek i podgrzewacz w jednym, a tutaj do tego mam możliwość gotowania na parze, więc na pewno dłużej mi posłuży, jak mój szkrab zacznie już jeść normalne obiadki :) Co Wy o tym sądzicie?
13 lata 5 miesiąc temu #159661 przez monika1984lodz
Jezeli planujesz zakupic steryliator to rzeczywiscie wtedy sie to oplaca bo masz 3 rzeczy w jednej.
JA osobiscie sterylizatora nie kupuje, jest to dla mnie zbedny wydatek.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #159680 przez gosia2324
Monika super wiadomosci :)
Oby tak dalej, i gratuluje 6 na plusie u mnie juz jest pewnie z 12 :angry:

Pati moim zadaniem takie urządzenie się przyda :)
A sterylizator to chyba zbędny wydatek, przecież jak butelkę czy smoczek przeleje sie wrzątkiem to w ZUPEŁNOŚCI wystarczy, a tak wszystko sterylizować hmmm no nie wiem :S

A ja wyszlam do sklepu na chwilw i jest mega gorąco B) siedze juz w domu!
13 lata 5 miesiąc temu #159681 przez pati-m
Co do sterylizatora to zgadzam się z Wami, że celowo nie trzeba go kupować. Mi zależało na podgrzewaczu do butelek, a że od razu posiada on funkcję sterylizacji to nie zaszkodzi :)
13 lata 5 miesiąc temu #159682 przez Agusia83
Monia, ciesze sie, ze zobaczylas Nunulke, chociaz byla odwrocona pleckami :silly: ...najwazniejsze, ze pozostala dziewczynkom i ze jest zdrowa...a dlaczego martwisz sie tymi kg? Myslisz, ze za duzo? Ja sie dzis wazylam i mam juz niestety 10kg nadbagazu :silly: ale jakos musze to przebolec...

Pati, ja tez nie kupuje sterylizatora, zreszta mam tyle sprzetow w domu, ze nie wiedzialabym gdzie go schowac...czasami gotuje warzywka na paze i radze sobie bez takich gadzetow :silly: Ale jesli dla Ciebie bedzie to wygodne i jesli faktycznie jestes na kupnie sterylizatora, to czemu nie?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia