BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #159752 przez Mała
A teraz lecę Was nadrobić :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #159753 przez Paletka
Mała napisał:

Witam.
Najpierw się chwalę swoimi pierwszymi zakupami dla Oli.

A drugie moje dziecko na imieniny sobie wybrało

sliczne...zakupy...

a ja sie chwale

30 Tygodniem Ciąży!! :lol: :lol:

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 5 miesiąc temu #159754 przez gosia2324
Mala plecaczek i ubranka super,
A ja mam dylemat, moze mi podpiwiesz co kupic Kubie na 2 urodziny, ma 25 sierpnia, bo od Jagodki po wyjsciu ze szpitala dostanie samochod.
13 lata 5 miesiąc temu #159756 przez pati-m
Mała - piękne te ubranka! Ale podoba mi się też strasznie to, na czym leżą - nie wiem czy to kocyk czy kołderka, ale jest prześliczne :) No i super plecak dla małego podróżnika :)

Gosia - właśnie! Rzeczy na wyjście! Wszystko mam na liście do spakowania, ale o tym nie pomyślałam! Wróciłabym w koszuli! :lol: Nie wiem czy dodawałyście na tych listach pomadkę ochronną do ust? Nie po to żeby się "błyszczykować" jak mówią moje maluchy z przedszkola, tylko taką najzwyklejszą bezbarwną, bo wszystkie mamuśki, które rodziły mówią że strasznie usta schną i pękają podczas porodu i nawet picie wody nie pomaga, a posmarowanie taką zwykłą pomadką przynosi ulgę. Więc ja profilaktycznie dopisałam do listy - dużo miejsca nie zajmie :)
13 lata 5 miesiąc temu #159757 przez pati-m
Mała - piękne te ubranka! Ale podoba mi się też strasznie to, na czym leżą - nie wiem czy to kocyk czy kołderka, ale jest prześliczne :) No i super plecak dla małego podróżnika :)

Gosia - właśnie! Rzeczy na wyjście! Wszystko mam na liście do spakowania, ale o tym nie pomyślałam! Wróciłabym w koszuli! :lol: Nie wiem czy dodawałyście na tych listach pomadkę ochronną do ust? Nie po to żeby się "błyszczykować" jak mówią moje maluchy z przedszkola, tylko taką najzwyklejszą bezbarwną, bo wszystkie mamuśki, które rodziły mówią że strasznie usta schną i pękają podczas porodu i nawet picie wody nie pomaga, a posmarowanie taką zwykłą pomadką przynosi ulgę. Więc ja profilaktycznie dopisałam do listy - dużo miejsca nie zajmie :)
13 lata 5 miesiąc temu #159761 przez mgielka22
Czesc Dziewczyny:) dzis pogoda ladna u mnie, poza tym ze jak zwykle gdy wstaje to mnei nogi bola, masakra jakas...

Gosiu moze kup mu jakis zestaw do naprawy czy cos w tym stylu:)

Patrzcie jeszcze tydzien i koniec lipca :O
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #159769 przez gosia2324
hmmm, zestaw majsterkowicza ma, nie wiem, najbardziej to ucieszyl by sie z setej koparki :)
13 lata 5 miesiąc temu #159770 przez Mała
pati-m to jest becik. mąż osobiście wybierał, ja nie miałam nic do powiedzenia :laugh:

MartaM najważniejsze, że Maja zdrowa, a troszkę więcej odpoczynku, mniej spalania kalorii i mała nadrobi. Pamiętam, że moja kuzynka też tak miała, córeczka jakimś olbrzymem się nie urodziła, ale wszystko jest ok.

Gosia a może duże klocki.

U nas dzisiaj upał nieziemski, moi już na plaży,a ja dalej rozpływam się na kanapie.
13 lata 5 miesiąc temu #159775 przez Pyśkaaaa
hej
Martusia oszczedzamy się koniec z jeźdzeniem na budowe :ohmy: :ohmy: :ohmy: Majeczka najważniejsza :kiss:
Monika cieszę się że Malutka zdrowo rośnie :laugh: ja tez mam tylko 6 na plusie
Mała cudasne te ubranka :)
Slowiczku moj niestety tez chwile pomasuje ale ciągle mi mało

dziewczyny od rana gdzies na osiedlu piesio tak przeraźliwie piszczy ja nie wiem co oni mu robia ale jak znajdę to uduszę...
13 lata 5 miesiąc temu #159781 przez pati-m
Zobaczcie dziewczyny na co się natknęłam :) www.widelec.pl/widelec/1,111642,9744738,...ejce_do_lekarza.html
Według mnie idealnie się zgadza i pasuje do naszej polskiej rzeczywistości :lol:
Miłego czekania w kolejkach do lekarza :silly: Mnie to jutro czeka, bo mimo, że wizyta na konkretną godzinę to i tak zawsze swoje muszę odsiedzieć :)

Mała - no to pogratulować męża, który ma taki świetny gust :woohoo:
13 lata 5 miesiąc temu #159787 przez slowiczek
Maja jest mniejsza bo ona tak caly czas sie rusza przeciez to i za duzo spala kalorii, mowie Wam :p

Mnie sie dzis snil porod, Natalka wazyla 2700 i miala mnostwo wlosow na glowie :D tylko w snie nie moglam urodzic lozyska i mi jakas szczote chcieli wlozyc do srodka :p

Mala - slodkie ubranka :)
13 lata 5 miesiąc temu #159793 przez Pyśkaaaa
a mi sie dziś sniło że moj K. miał mnie i jeszcze jedną ktora też była w ciązy i twierdziła że z nim a okazało się że to jakas oszustka naciągaczka i policja ją zabrała koszmar jakiś :P
13 lata 5 miesiąc temu #159798 przez bewipo
Mała ubranka śliczne :)

Ja dzisiaj mogę być Narzekaczem ;) Czy wam tez sie tak nic nie chce??
13 lata 5 miesiąc temu #159815 przez megi2501
Maja będzie zgrabna i szczupła po mamusi. Niech się Jej nie czepiają!
Martuś, a Ty się oszczędzaj!

Ja też miałam durnowaty sen. Szkoda gadać. Ale chyba to normalne na tym etapie ciąży. Dobrze, że w ogóle jeszcze śpimy :)

Ale Wy już wszystko przygotowane macie! Nawet ciuszki dla siebie do szpitala :ohmy: Ja spakuje Torbę za jakieś trzy tygodnie. Wierze, że nic się wcześniej nie wydarzy. Mam nadzieję :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #159835 przez monika1984lodz
MAla sliczne te ubranka :)

Bewipo jesli tylko masz ochote ponarzekac to narzekaj:)

Musze sie ogarnac na jakies zakupy, a jest tak duszno, ze pewnie zajmie mi to wieeele czasu

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży