- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #160061 przez Pyśkaaaa
Fanka jeszcze chwila i koniec odpoczywaj
i ja pojde do trumpha bo tam nie byłam tez wolę przymierzyc
Gosia łacze sie zz Tobą w bólu ja nie wiem o co chodzi z tymi biodrami...
i ja pojde do trumpha bo tam nie byłam tez wolę przymierzyc
Gosia łacze sie zz Tobą w bólu ja nie wiem o co chodzi z tymi biodrami...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160067 przez Pyśkaaaa
to ja rano tak miałam teraz bolą ale mniej... mówię wam jakiś koszmar ostatnio jak nie plecy to biodra...
a wracając do staników to taki se zakupie jest wręcz idealny
www.triumph.com/pl/pl/2408.html
a wracając do staników to taki se zakupie jest wręcz idealny
www.triumph.com/pl/pl/2408.html
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #160077 przez Agusia83
A ja jestem po obiadku, zrobilam porzadek w szafce w lazience i chcialam sie umyc...a tu zonk, bo rozwalilam prysznic wiecie, ta wajcha, ktora sie podnosi by odkrecic wode...okazalo sie, ze juz troszke wiekowa i sie wylamala...wolalalm meza, bo nie wiedzialam jak zakrecic wode
Co do stanikow, to bylam ostatnio w triumphie i pani mi powiedziala, ze nie ma biustonoszy z fiszbinami...hmmm, troche sie zdziwilam, stwierdzilam, ze raczej malo wie o swojej pracy...a to co przymierzalam bez fiszbin jest dla mnie masakryczne...cycki wygladaja jak placki ziemniaczane a nie jak ponetne baloniki haha...teraz sie smieje, ale wowczas chcialo mi sie plakac, ze nigdy nic dla siebie nie znajde....
Dziewczyny a mnie boli po lewej stronie na dole...zastanawiam sie czy tam sa jakies wiezadla, bo juz sama nie wiem co to moze byc...a jak wstaje z krzesla lub z lozka to musze chwile porobic kuleczka jak w hula hop a dopiero pozniej stawiac pierwsze kroki...hihihihi
na cafe polsat leci teraz program "nieletnie matki"
I ta dziewczyna, ktora teraz pokazuja dowiedziala sie, ze jest w ciazy w 26tc...masakra...ale uswiadomienie wsrod nastolatek w WB jest...jej siostra przed chwila powiedziala, ze najlepszym wyjsciem bylaby aborcja, ale bylo za pozno...niesamowite...
Co do stanikow, to bylam ostatnio w triumphie i pani mi powiedziala, ze nie ma biustonoszy z fiszbinami...hmmm, troche sie zdziwilam, stwierdzilam, ze raczej malo wie o swojej pracy...a to co przymierzalam bez fiszbin jest dla mnie masakryczne...cycki wygladaja jak placki ziemniaczane a nie jak ponetne baloniki haha...teraz sie smieje, ale wowczas chcialo mi sie plakac, ze nigdy nic dla siebie nie znajde....
Dziewczyny a mnie boli po lewej stronie na dole...zastanawiam sie czy tam sa jakies wiezadla, bo juz sama nie wiem co to moze byc...a jak wstaje z krzesla lub z lozka to musze chwile porobic kuleczka jak w hula hop a dopiero pozniej stawiac pierwsze kroki...hihihihi
na cafe polsat leci teraz program "nieletnie matki"
I ta dziewczyna, ktora teraz pokazuja dowiedziala sie, ze jest w ciazy w 26tc...masakra...ale uswiadomienie wsrod nastolatek w WB jest...jej siostra przed chwila powiedziala, ze najlepszym wyjsciem bylaby aborcja, ale bylo za pozno...niesamowite...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Agusia83.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160087 przez ewelinaa
heheheh, a propo nieuświadomionych mam, to w niedzielę rano na TLC leci program "Ciąża z zaskoczenia", tam to dopiero dowiadują się, że są w ciąży jak już zaczynają rodzić www.tlcpolska.pl/programy/ciaza-z-zaskoczenia
Lubię to oglądać
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160089 przez slowiczek
Haha, do moich drzwi zapukala jakas laska z WWF i zapytala czy jest ktos starszy w domu, mama albo tata hahaha, dobre dobre, wziela mnie za malolatke
zrobilam sobie wlasnie koktajl truskawkowy i OGOLILAM SIE...ciezko bylo bardzo, padlo wiele niecenzuralnych slow
zrobilam sobie wlasnie koktajl truskawkowy i OGOLILAM SIE...ciezko bylo bardzo, padlo wiele niecenzuralnych slow
- Edyta1986
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160109 przez Edyta1986
Marta bo ja jakos nigdy sie nie udzielalam na forach i jakos moze tak dlatego malo pisze ale codziennie czytam a jak mnie 3 tygodnie nie bylo to mialam ponad 70 stron do nadrobienia ale dalam rade bo bylam ciekawa co tam u Was
a jesli chodzi o narzekanie to i ja ponarzekam jak juz tu pisze
glowa mnie tak boli ze nie wyrabiam a jak mnie od 4 miesiaca bolaly plecy z lewej strony tak teraz od paru dni jak maly sie obrocil to bola mnie pachwiny o ile to pachwiny(to wglebienie miedzy udem a wiecie czym :D:D) i nieraz to kroka zrobic nie moge :/ a puchnac to tez puchne masakrycznie w niektore dni ze nogi to jak serdelki :/
nio to tyle ponarzekania juz mi lepiej haha
wstawiam zdjecie naszego bąbla
a jesli chodzi o narzekanie to i ja ponarzekam jak juz tu pisze
glowa mnie tak boli ze nie wyrabiam a jak mnie od 4 miesiaca bolaly plecy z lewej strony tak teraz od paru dni jak maly sie obrocil to bola mnie pachwiny o ile to pachwiny(to wglebienie miedzy udem a wiecie czym :D:D) i nieraz to kroka zrobic nie moge :/ a puchnac to tez puchne masakrycznie w niektore dni ze nogi to jak serdelki :/
nio to tyle ponarzekania juz mi lepiej haha
wstawiam zdjecie naszego bąbla
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160143 przez gosia2324
slowiczek napisał:
Slowiczku to GRATULUJE ze dałaś redę się ogolić
Mnie to czeka generalne golenie za 2 tygodnie przed wizyta, juz wiem ze bedzie cudnie
Haha, do moich drzwi zapukala jakas laska z WWF i zapytala czy jest ktos starszy w domu, mama albo tata hahaha, dobre dobre, wziela mnie za malolatke
Slowiczku to GRATULUJE ze dałaś redę się ogolić
Mnie to czeka generalne golenie za 2 tygodnie przed wizyta, juz wiem ze bedzie cudnie
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160147 przez kasia79
edytka śliczny bąbel, to chłopiec czy dziewczynka? pisz do nas częściej
mnie też strasznie boli dzisiaj głowa, wkurzyłam się na mojego bo tydzień temu zepsuł telefon a dzisiaj mu ktoś ukradł pożyczony wrrrrrrrr a pracuje na delegacji i mieszka w tygodniu u moich rodziców, i tylko wieczorem będziemy mogli pogadać jak będzie w domu stwierdził że on już nie chce telefonu bo ma pecha na nie, a ja już się nie liczę? szlak mnie trafia jak co najmniej 4 razy dziennie nie zadzwoni
Przepraszam że tak się rozpisałam ale nie mam się komu wyżalić.
mnie też strasznie boli dzisiaj głowa, wkurzyłam się na mojego bo tydzień temu zepsuł telefon a dzisiaj mu ktoś ukradł pożyczony wrrrrrrrr a pracuje na delegacji i mieszka w tygodniu u moich rodziców, i tylko wieczorem będziemy mogli pogadać jak będzie w domu stwierdził że on już nie chce telefonu bo ma pecha na nie, a ja już się nie liczę? szlak mnie trafia jak co najmniej 4 razy dziennie nie zadzwoni
Przepraszam że tak się rozpisałam ale nie mam się komu wyżalić.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160171 przez fanka
heh to dziś dzień wyżalania się, i dobrze, bo miałabym wyrzuty sumienia, że tylko ja swoje żale wylewam, ja dziś to chyba miałam jakąś depresję przedporodową- ale położyłam się, oglądnęłam program na polsat cafe który Agusia poleciła , chyba nawet chwile się zdrzemnęłam i jest lepiej!!
Słowiczku hehe to wiesz zawsze lepiej być odmłodzonym niż postarzanym
Dziewczyny mam pytanie, wiem może trochę dziwne będzie ale mam dylemat to się Was doradzę- jeśli macie konta na portalach społecznościowych (nk, fb) to czy dodawałyście swoje zdjęcia w ciąży? bo o mojej ciąży mało kto wie, tylko znajomi i rodzina z którymi mam ciągły kontakt, a tacy co rzadki to nie wiedzą i zastanawiała się czy wrzucić jakaś fotkę z mojej ciążowej "sesji" czy nie, bo na początku byłam zdania, że nie dodam nic, dopiero zdjęcie maluszka i wtedy będzie taki surprise a teraz się zastawiam wiem, trochę to dziecinne pytanie ale co ja zrobię , że się zdecydować nie mogę!!! :-/
Słowiczku hehe to wiesz zawsze lepiej być odmłodzonym niż postarzanym
Dziewczyny mam pytanie, wiem może trochę dziwne będzie ale mam dylemat to się Was doradzę- jeśli macie konta na portalach społecznościowych (nk, fb) to czy dodawałyście swoje zdjęcia w ciąży? bo o mojej ciąży mało kto wie, tylko znajomi i rodzina z którymi mam ciągły kontakt, a tacy co rzadki to nie wiedzą i zastanawiała się czy wrzucić jakaś fotkę z mojej ciążowej "sesji" czy nie, bo na początku byłam zdania, że nie dodam nic, dopiero zdjęcie maluszka i wtedy będzie taki surprise a teraz się zastawiam wiem, trochę to dziecinne pytanie ale co ja zrobię , że się zdecydować nie mogę!!! :-/
Moderatorzy: ilona