BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #160059 przez mgielka22
Bewipo naprawde warto :)
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #160060 przez gosia2324
Ja tez pomarudze, a co :silly:
Bola mnie znow biodra, polozylam sie na troche i to byl moj blad bo nie dalam rady sama sie podniesc z wersalki :S
rozsypuje sie pomalu, a gdzie tu jeszcze do wrzesnia :unsure: :cheer:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #160061 przez Pyśkaaaa
Fanka jeszcze chwila i koniec odpoczywaj :P
i ja pojde do trumpha bo tam nie byłam tez wolę przymierzyc

Gosia łacze sie zz Tobą w bólu ja nie wiem o co chodzi z tymi biodrami...
13 lata 5 miesiąc temu #160063 przez gosia2324
Pyska ja to się dziś czuje jak z krzyża zdjeta... ani stać, ani siedzieć, a o leżeniu nie wspomne ...
13 lata 5 miesiąc temu #160065 przez bewipo
Chyba pogoda kiepsko na nas działa... Ja to już sama nie wiem co bym chciała. I jeszcze coś mnie głowa zaczyna boleć. Może burza jakaś będzie albo coś.
13 lata 5 miesiąc temu #160067 przez Pyśkaaaa
to ja rano tak miałam teraz bolą ale mniej... mówię wam jakiś koszmar ostatnio jak nie plecy to biodra...
a wracając do staników to taki se zakupie jest wręcz idealny :P
www.triumph.com/pl/pl/2408.html
13 lata 5 miesiąc temu #160070 przez bewipo
No właśnie już tez go obczaiłam. Mam nadzieję, że mój rozmiar będzie, a jak nie to niech sprowadzają :D
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #160077 przez Agusia83
A ja jestem po obiadku, zrobilam porzadek w szafce w lazience i chcialam sie umyc...a tu zonk, bo rozwalilam prysznic :silly: wiecie, ta wajcha, ktora sie podnosi by odkrecic wode...okazalo sie, ze juz troszke wiekowa i sie wylamala...wolalalm meza, bo nie wiedzialam jak zakrecic wode :silly:

Co do stanikow, to bylam ostatnio w triumphie i pani mi powiedziala, ze nie ma biustonoszy z fiszbinami...hmmm, troche sie zdziwilam, stwierdzilam, ze raczej malo wie o swojej pracy...a to co przymierzalam bez fiszbin jest dla mnie masakryczne...cycki wygladaja jak placki ziemniaczane a nie jak ponetne baloniki :silly: haha...teraz sie smieje, ale wowczas chcialo mi sie plakac, ze nigdy nic dla siebie nie znajde....

Dziewczyny a mnie boli po lewej stronie na dole...zastanawiam sie czy tam sa jakies wiezadla, bo juz sama nie wiem co to moze byc...a jak wstaje z krzesla lub z lozka to musze chwile porobic kuleczka jak w hula hop a dopiero pozniej stawiac pierwsze kroki...hihihihi

na cafe polsat leci teraz program "nieletnie matki"
I ta dziewczyna, ktora teraz pokazuja dowiedziala sie, ze jest w ciazy w 26tc...masakra...ale uswiadomienie wsrod nastolatek w WB jest...jej siostra przed chwila powiedziala, ze najlepszym wyjsciem bylaby aborcja, ale bylo za pozno...niesamowite...
13 lata 5 miesiąc temu #160087 przez ewelinaa
heheheh, a propo nieuświadomionych mam, to w niedzielę rano na TLC leci program "Ciąża z zaskoczenia", tam to dopiero dowiadują się, że są w ciąży jak już zaczynają rodzić :silly: www.tlcpolska.pl/programy/ciaza-z-zaskoczenia Lubię to oglądać :woohoo:
13 lata 5 miesiąc temu #160089 przez slowiczek
Haha, do moich drzwi zapukala jakas laska z WWF i zapytala czy jest ktos starszy w domu, mama albo tata :D hahaha, dobre dobre, wziela mnie za malolatke :p

zrobilam sobie wlasnie koktajl truskawkowy :D i OGOLILAM SIE...ciezko bylo bardzo, padlo wiele niecenzuralnych slow :p
13 lata 5 miesiąc temu #160109 przez Edyta1986
Marta bo ja jakos nigdy sie nie udzielalam na forach i jakos moze tak dlatego malo pisze ale codziennie czytam a jak mnie 3 tygodnie nie bylo to mialam ponad 70 stron do nadrobienia ale dalam rade bo bylam ciekawa co tam u Was :):)

a jesli chodzi o narzekanie to i ja ponarzekam jak juz tu pisze :P
glowa mnie tak boli ze nie wyrabiam a jak mnie od 4 miesiaca bolaly plecy z lewej strony tak teraz od paru dni jak maly sie obrocil to bola mnie pachwiny o ile to pachwiny(to wglebienie miedzy udem a wiecie czym :D:D:D) i nieraz to kroka zrobic nie moge :/ a puchnac to tez puchne masakrycznie w niektore dni ze nogi to jak serdelki :/
nio to tyle ponarzekania juz mi lepiej haha :)
wstawiam zdjecie naszego bąbla :)
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #160143 przez gosia2324
slowiczek napisał:

Haha, do moich drzwi zapukala jakas laska z WWF i zapytala czy jest ktos starszy w domu, mama albo tata :D hahaha, dobre dobre, wziela mnie za malolatke :p

zrobilam sobie wlasnie koktajl truskawkowy :D i OGOLILAM SIE...ciezko bylo bardzo, padlo wiele niecenzuralnych slow :p

Slowiczku to GRATULUJE ze dałaś redę się ogolić :woohoo:
Mnie to czeka generalne golenie za 2 tygodnie przed wizyta, juz wiem ze bedzie cudnie :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #160147 przez kasia79
edytka śliczny bąbel, to chłopiec czy dziewczynka? pisz do nas częściej ;)

mnie też strasznie boli dzisiaj głowa, wkurzyłam się na mojego bo tydzień temu zepsuł telefon a dzisiaj mu ktoś ukradł pożyczony wrrrrrrrr a pracuje na delegacji i mieszka w tygodniu u moich rodziców, i tylko wieczorem będziemy mogli pogadać jak będzie w domu stwierdził że on już nie chce telefonu bo ma pecha na nie, a ja już się nie liczę? szlak mnie trafia jak co najmniej 4 razy dziennie nie zadzwoni :(

Przepraszam że tak się rozpisałam ale nie mam się komu wyżalić.
13 lata 5 miesiąc temu #160150 przez gosia2324
Kasia zal sie ile wlezie :) my dzis tu wszystkie marudzimy, a ja Ci powiem ze by mnie szlak trafil jakby moj dzwonil 4 razy dziennie ;) :P
13 lata 5 miesiąc temu #160171 przez fanka
heh to dziś dzień wyżalania się, i dobrze, bo miałabym wyrzuty sumienia, że tylko ja swoje żale wylewam, ja dziś to chyba miałam jakąś depresję przedporodową- ale położyłam się, oglądnęłam program na polsat cafe który Agusia poleciła , chyba nawet chwile się zdrzemnęłam :-) i jest lepiej!!

Słowiczku hehe to wiesz zawsze lepiej być odmłodzonym niż postarzanym ;-)
Dziewczyny mam pytanie, wiem może trochę dziwne będzie ale mam dylemat to się Was doradzę- jeśli macie konta na portalach społecznościowych (nk, fb) to czy dodawałyście swoje zdjęcia w ciąży? bo o mojej ciąży mało kto wie, tylko znajomi i rodzina z którymi mam ciągły kontakt, a tacy co rzadki to nie wiedzą i zastanawiała się czy wrzucić jakaś fotkę z mojej ciążowej "sesji" czy nie, bo na początku byłam zdania, że nie dodam nic, dopiero zdjęcie maluszka i wtedy będzie taki surprise :-) a teraz się zastawiam :-) wiem, trochę to dziecinne pytanie ale co ja zrobię , że się zdecydować nie mogę!!! :-/
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia