- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #160869 przez Agusia83
Kasiu, jak maz przyjdzie z pracy, to moze uda mi sie go wyciagnac...a zawsze lepiej autkiem niz na nogach
Zrobilam niedawno barszczyk czerwony i bedzie z jajeczkiem a na drugie ziemniaczki, nozki podmsaze, bo sa z rosolu i surowka z marchewki i jablka
Zdarzylam jeszcze zmienic posciel, zrobic 2 prania i powiesic...i jak narazie mam ponownie dosc
Zrobilam niedawno barszczyk czerwony i bedzie z jajeczkiem a na drugie ziemniaczki, nozki podmsaze, bo sa z rosolu i surowka z marchewki i jablka
Zdarzylam jeszcze zmienic posciel, zrobic 2 prania i powiesic...i jak narazie mam ponownie dosc
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160886 przez Agusia83
Bewipo, a chodzisz prywatnie, czy na nfz? ja prywatnie i najdluzej mialam na 4tyg...
Dziewczyny a macie czasem tak, ze podczas jedzenia obiadu przy stole, dzieciaki wam przeszkadzaja? ja tak mam non stop, juz nie wiem jaka pozycje przyjac by dzidzi bylo wygodnie
Dziewczyny a macie czasem tak, ze podczas jedzenia obiadu przy stole, dzieciaki wam przeszkadzaja? ja tak mam non stop, juz nie wiem jaka pozycje przyjac by dzidzi bylo wygodnie
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160894 przez kasia79
Agusia dzielna z ciebie dziewczynka tyle rzeczy zrobiłaś, ja zawsze dostaję L4 na 21 dni, w poniedziałek idę do lekarza i myślę że teraz to co 2 tyg będę musiała chodzić, i na KTG pewnie mnie wyślę bo wszystkim ciężarnym robi po 34 tygodniu.
Dziewczyny mam pytanie, czy wszystkie miałyście badanie na toksoplazmozę, bo ja nie miałam i nie wiem czy mój lekarz to przeoczył, bo czytałam żę jest konieczne do szpitala?
Dziewczyny mam pytanie, czy wszystkie miałyście badanie na toksoplazmozę, bo ja nie miałam i nie wiem czy mój lekarz to przeoczył, bo czytałam żę jest konieczne do szpitala?
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160898 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ja dostaje zwolnienie na 21 dni chodze prywatnie
Kasia dziwne, ze nie mialas badania na tokso, ja bym na Twoim miejscu je sobie zrobila.
Kasia dziwne, ze nie mialas badania na tokso, ja bym na Twoim miejscu je sobie zrobila.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160899 przez mgielka22
Hej dziewczyny a ja dzis spalam praktycznie cala noc odkryta bo bylo goraco, wstalam tylko raz o 3:15 na siku akurat mame do pracy odprawilam I tez cala noc lalo... u mnie dzis chlodniej jest tylko 23 st i zaraz pewnei tez zabami bedzie rzucac!!!
Fanka sto lat i spelnienia marzen i zdrowej dzidzi
Ja dzis bylam u szwagierki z mezem i wyszlam od niej z torbami dostalam mate edukacyjna i cala torbe ciuszkow nie wiem gdzie to wszytsko upcham
Agusia ja tez dostaje na miesiac zwolnienie wczesniej mi dawal na 2 tyg ale mu powiedzialam ze nie mam mozliwosci jazdy na drugi koniec miasta 2 razy w miesiacu i zaczal mi dawac normalnei na miesiac do kolejnej wizyty.
Pati czekamy na wiadomosc
Mysza super jest ten regal
U mnie wlasnie grzmiec zaczyna uwielbiam burze
I mala mi sie strasznei wpija pod zebra dzisiaj a przy obiedzie roznie Agus, lubi tez wkladac mi nogi pod zebra wtedy wiem ze musze sie oprzec o oparcie bo bedzie sie tak wiercic dalej
Mam lenia dzis okropnego, rano caly dom objechalam mopem az lalo sie normalnie ze mnie
Jutro ide na wizyte i na kontorlne usg, 3majcie kciuki
Fanka sto lat i spelnienia marzen i zdrowej dzidzi
Ja dzis bylam u szwagierki z mezem i wyszlam od niej z torbami dostalam mate edukacyjna i cala torbe ciuszkow nie wiem gdzie to wszytsko upcham
Agusia ja tez dostaje na miesiac zwolnienie wczesniej mi dawal na 2 tyg ale mu powiedzialam ze nie mam mozliwosci jazdy na drugi koniec miasta 2 razy w miesiacu i zaczal mi dawac normalnei na miesiac do kolejnej wizyty.
Pati czekamy na wiadomosc
Mysza super jest ten regal
U mnie wlasnie grzmiec zaczyna uwielbiam burze
I mala mi sie strasznei wpija pod zebra dzisiaj a przy obiedzie roznie Agus, lubi tez wkladac mi nogi pod zebra wtedy wiem ze musze sie oprzec o oparcie bo bedzie sie tak wiercic dalej
Mam lenia dzis okropnego, rano caly dom objechalam mopem az lalo sie normalnie ze mnie
Jutro ide na wizyte i na kontorlne usg, 3majcie kciuki
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #160914 przez Agusia83
Kasiu, ja mialam badanie na tokso na samym poczatku ciazy, zreszta wydaje mi sie, ze ponownie dostane liste badan do wykonania, w tym tokso, cyto, kila...no i wiadomo posiewy, cytologie...
Zapytaj sie na kolejnej wizycie, dlaczego nie kazal wykonac tego...a jesli powie, ze nie trzeba, to moze jednak wykonaj sama to badanie igg i igm...
Mgielka, to jutro nie bedziemy mogly sie doczekac Twoich relacji z wizyty i prosimy o zdjecia
Zapytaj sie na kolejnej wizycie, dlaczego nie kazal wykonac tego...a jesli powie, ze nie trzeba, to moze jednak wykonaj sama to badanie igg i igm...
Mgielka, to jutro nie bedziemy mogly sie doczekac Twoich relacji z wizyty i prosimy o zdjecia
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Agusia83.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160917 przez mgielka22
Kasia, Agusia ma racje powinnas wykonac te badania. Tokso wykonuje sie w ogole 2 razy na poczatku i mniej wiecej po srodku ciazy od kwietnia weszly przepisy ze sa one za friko juz bezplatne! Zreszta w karcie ciazy masz napisane co powinno byc konieczne
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160934 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
w Łodzi normalnie armagedon!!!moj pies bidula sie boi burzy wiec musze go myrac za uszkiem zeby nie szczekal.M pojechal do drugiej pracy wiec sama w domu zostalam.Do tego jak przystalo na 21 wiek w czasie burzy telewizji brak
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160952 przez megi2501
FANKA STO LAT< STO LAT!!!
Kasiu, ja też miałam badanie na toksoplazmę już jakiś czas temu. Lepiej zrób, nawet dla siebie.
Aga- zwolnienie dostaje zawsze na 21 dni, od wizyty do wizyty.
Mysza- regał jest super! My nie mamy osobno pokoju dla dziecka, ale gdybyśmy mieli też bym sobie taki sprawiła
Mam fatalny dzień. Byłam u diabetyka. Okazało się, że nie przytyłam od dwóch tygodni, powiedział, że cukry mam w normie bo się głodzę według niego. A ja jem 6 posiłków, nie chodzę głodna. Na USG dzidzia była w normie (powiedziałam mu), a On mi na to, że dziecko rośnie kosztem mnie. Za tydzień wizyta, mam przytyć ponad 0,5 kg bo chyba inaczej połozy mnie w szpitalu. Płaczę ciągle i ogólnie źle mi.
Musiałam się wyżalić.
Kasiu, ja też miałam badanie na toksoplazmę już jakiś czas temu. Lepiej zrób, nawet dla siebie.
Aga- zwolnienie dostaje zawsze na 21 dni, od wizyty do wizyty.
Mysza- regał jest super! My nie mamy osobno pokoju dla dziecka, ale gdybyśmy mieli też bym sobie taki sprawiła
Mam fatalny dzień. Byłam u diabetyka. Okazało się, że nie przytyłam od dwóch tygodni, powiedział, że cukry mam w normie bo się głodzę według niego. A ja jem 6 posiłków, nie chodzę głodna. Na USG dzidzia była w normie (powiedziałam mu), a On mi na to, że dziecko rośnie kosztem mnie. Za tydzień wizyta, mam przytyć ponad 0,5 kg bo chyba inaczej połozy mnie w szpitalu. Płaczę ciągle i ogólnie źle mi.
Musiałam się wyżalić.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #160965 przez pati-m
Witam!
Wreszcie dotarłam do domku. Po wizycie wpadliśmy na obiadek do mamy - nie umiałam sobie odmówić gołąbków
Melduję, że mój maluch jest zdrowy, radośnie podskakuje w brzuchu i uderza głową w mój żołądek, dzięki czemu mdłości z I trymestru powróciły Niestety cały czas jest ułożony miednicowo, no ale podobno ma jeszcze czas na zmianę pozycji. I co najważniejsze - waży już 2100g! Lekarka powiedziała, że zaprasza na nastepną wizytę 10 sierpnia, ale nie obiecuje, że będzie po niej kolejna, bo jak tak dalej pójdzie to za 4 lub 5 tygodni mogę się rozpakować! Trochę mnie to przeraziło, bo dotarło do mnie, że niewiele czasu zostało. Siadam zaraz i robię listę rzeczy, których mi brakuje I jeszcze jedno - na 10000000% Kacper jest Kacprem i to się już nie zmieni, bo dziś się pięknie z tej strony zaprezentował Fotki nie mam niestety żadnej więc nie wkleję, ale najważniejsze, że mój gigant jest zdrowy
A tak poza tym...
Agusia - też bardzo lubię zieleń i pokój mojego Kacpra też jest zielono-żółty Zresztą wstawiałam Wam fotki jakiś czas temu, to widać było że zieleń i żółć króluje
Myszka - mebelek super, bardzo mi się podoba
Co do badania na toksoplazmozę to ja też miałam robione, a zwolnienie dostaję zawsze na 21 dni (chodzę prywatnie).
Aaaaale u mnie straszna burza! Aż światło musiałam włączyć w pokoju, bo tak się ciemno zrobiło!
megi - przytulam Będzie dobrze! Już Ty o to na pewno zadbasz i zrobisz wszystko żeby Twoje maleństwo było zdrowe.
Wreszcie dotarłam do domku. Po wizycie wpadliśmy na obiadek do mamy - nie umiałam sobie odmówić gołąbków
Melduję, że mój maluch jest zdrowy, radośnie podskakuje w brzuchu i uderza głową w mój żołądek, dzięki czemu mdłości z I trymestru powróciły Niestety cały czas jest ułożony miednicowo, no ale podobno ma jeszcze czas na zmianę pozycji. I co najważniejsze - waży już 2100g! Lekarka powiedziała, że zaprasza na nastepną wizytę 10 sierpnia, ale nie obiecuje, że będzie po niej kolejna, bo jak tak dalej pójdzie to za 4 lub 5 tygodni mogę się rozpakować! Trochę mnie to przeraziło, bo dotarło do mnie, że niewiele czasu zostało. Siadam zaraz i robię listę rzeczy, których mi brakuje I jeszcze jedno - na 10000000% Kacper jest Kacprem i to się już nie zmieni, bo dziś się pięknie z tej strony zaprezentował Fotki nie mam niestety żadnej więc nie wkleję, ale najważniejsze, że mój gigant jest zdrowy
A tak poza tym...
Agusia - też bardzo lubię zieleń i pokój mojego Kacpra też jest zielono-żółty Zresztą wstawiałam Wam fotki jakiś czas temu, to widać było że zieleń i żółć króluje
Myszka - mebelek super, bardzo mi się podoba
Co do badania na toksoplazmozę to ja też miałam robione, a zwolnienie dostaję zawsze na 21 dni (chodzę prywatnie).
Aaaaale u mnie straszna burza! Aż światło musiałam włączyć w pokoju, bo tak się ciemno zrobiło!
megi - przytulam Będzie dobrze! Już Ty o to na pewno zadbasz i zrobisz wszystko żeby Twoje maleństwo było zdrowe.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez pati-m.
Moderatorzy: ilona