- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #161288 przez klatina
Fanka - Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!
Ja miałam robione toxo przed ciążą i 2 razy w trakcie (na samym początku i w połowie ciąży).
Przytyłam 9 kg do tej pory, ale pewnie by tyle nie bylo, gdyby nie wakacje: dużo pływania i przesadne obżarstwo (w 2 tyg 5 kg przywaliłam). Do tego jestem ciągle ostatnio opuchnięta. Więc nie ma sie czym martwić. Jeśli dzidzia jest wagowo ok i masz wody płodowe w takich ilościach jak trzeba, to tylko się cieszyć.
Kolorowych snów dziewczynki
Ja miałam robione toxo przed ciążą i 2 razy w trakcie (na samym początku i w połowie ciąży).
Przytyłam 9 kg do tej pory, ale pewnie by tyle nie bylo, gdyby nie wakacje: dużo pływania i przesadne obżarstwo (w 2 tyg 5 kg przywaliłam). Do tego jestem ciągle ostatnio opuchnięta. Więc nie ma sie czym martwić. Jeśli dzidzia jest wagowo ok i masz wody płodowe w takich ilościach jak trzeba, to tylko się cieszyć.
Kolorowych snów dziewczynki
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #161304 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gosia dasz rade z tym goleniem mi sie jakos udalo chociaz efektu koncowego nie widze hehhee
chyba ide sie polozyc
do jutra dziewuszki
chyba ide sie polozyc
do jutra dziewuszki
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161307 przez fanka
Kacper - proszę grzeczniej się z Mamusią obchodzić, ona dla Ciebie wszystko co najlepsze, a Ty jej w nagrodę kopniaka w żołądek- oj Ty łobuzie!!
Chyba Kacper z moim Dawidem maja te same upodobania, mój tez jak nie pęcherz i muszę non stop do wc to żołądek i wtedy zgaga nie miłosierna!
Piękne urwisy z tych naszych chłopaków!!!
Chyba Kacper z moim Dawidem maja te same upodobania, mój tez jak nie pęcherz i muszę non stop do wc to żołądek i wtedy zgaga nie miłosierna!
Piękne urwisy z tych naszych chłopaków!!!
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161324 przez pati-m
Ja też zgagę mam praktycznie cały czas, tylko czasami jak mały kopnie w żołądek to się tak bardzo nasila, że ledwo od płaczu sie powstrzymuję i nawet tableka za bardzo nie jest w stanie jej złagodzić. No ale cóż na to mogę poradzić, tylko przeczekać...
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161330 przez bewipo
Ja odpukać zgagę mam tylko na wieczór. Teraz mała chyba blisko pęcherza szaleje.
Co do zwolnienia to ja miałam najdłuższe na 5 tyg wypisane, w zusie nic nie kwestionowali. Może inaczej jest jak z przychodni, a inaczej jak z prywatnej praktyki.
Co do zwolnienia to ja miałam najdłuższe na 5 tyg wypisane, w zusie nic nie kwestionowali. Może inaczej jest jak z przychodni, a inaczej jak z prywatnej praktyki.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161360 przez gosia2324
Witam Was serdecznie czwartkowo !
Noc miałam OKROPNA !!!
od północy do 2 w nocy znów miałam skurcze przepowiadające, Kurcze miałam wrażenie ze zaraz dostane miesiączkę . Okropne to bylo, zazylam 2 no-spy i nic,,, potem znow dwie i nawet nie wiem o ktorej mi przeszło bo ze zmęczenia ok 2 zasnęłam...
Boje sie takich nocy , i wiecie co ? Ciągle tylko myślałam o tej cholernej nie spakowanej torbie!!!
Dzis już się pakuje, zresztą zaczynam 33 tydzień wiec już czas!!!!
Mam nadzieje, ze Wy spałyście dzis dłużej niz 4 godziny ?
Noc miałam OKROPNA !!!
od północy do 2 w nocy znów miałam skurcze przepowiadające, Kurcze miałam wrażenie ze zaraz dostane miesiączkę . Okropne to bylo, zazylam 2 no-spy i nic,,, potem znow dwie i nawet nie wiem o ktorej mi przeszło bo ze zmęczenia ok 2 zasnęłam...
Boje sie takich nocy , i wiecie co ? Ciągle tylko myślałam o tej cholernej nie spakowanej torbie!!!
Dzis już się pakuje, zresztą zaczynam 33 tydzień wiec już czas!!!!
Mam nadzieje, ze Wy spałyście dzis dłużej niz 4 godziny ?
- SYLWIA
- Wylogowany
- pierwsze słowa
13 lata 5 miesiąc temu #161364 przez SYLWIA
Cześć!
Gosiu u mnie noc spokojnie, ale budzę się co chwilę i kręcę się.
Już nie śpię od 6 rano.
Mąż pojechał do pracy, a ja biorę się za sprzątanie.
O 13 jadę do położnej po zwolnienie lekarskie i do zus-u muszę je zanieść.
Wczoraj byłam na USG mały waży 1539. Lekarz twierdzi,że trochę jest mały,ale w normie.
Mój brzuch też jest na granicy normy a ludzie mówią mi,że mam strasznie duży brzuch.
Życzę Wam spokojnego dnia.
Gosiu u mnie noc spokojnie, ale budzę się co chwilę i kręcę się.
Już nie śpię od 6 rano.
Mąż pojechał do pracy, a ja biorę się za sprzątanie.
O 13 jadę do położnej po zwolnienie lekarskie i do zus-u muszę je zanieść.
Wczoraj byłam na USG mały waży 1539. Lekarz twierdzi,że trochę jest mały,ale w normie.
Mój brzuch też jest na granicy normy a ludzie mówią mi,że mam strasznie duży brzuch.
Życzę Wam spokojnego dnia.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- SYLWIA
- Wylogowany
- pierwsze słowa
13 lata 5 miesiąc temu #161367 przez SYLWIA
Najważniejsze,że wszystko jest dobrze. Serduszko i inne organy są zdrowe.
Ja też myślę nad tym by spakować torbę.
Od soboty wynajmujemy domek nad jeziorem i znajomi z Warszawy do nas przyjeżdżają. Mam tylko nadzieję,że będzie ładna pogoda.
Tam będę 2 tygodnie, ale jak wrócę to się spakuję
Mój mąż chyba nie wiedziałby co zabrać
Ja też myślę nad tym by spakować torbę.
Od soboty wynajmujemy domek nad jeziorem i znajomi z Warszawy do nas przyjeżdżają. Mam tylko nadzieję,że będzie ładna pogoda.
Tam będę 2 tygodnie, ale jak wrócę to się spakuję
Mój mąż chyba nie wiedziałby co zabrać
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161368 przez megi2501
Witam Brzuchaczki Kochane
Gosiu mam nadzieję, że odpoczniesz trochę w dzień i zregenerujesz siły. To znak, że faktycznie już zaraz czas spakować torbę.
Mała dziękuję za e-maila. Odesłałam zwrotnego
Dziś w lepszym już jestem nastroju. Dalej walczę o każdy kg. Ale już nie będę płakać. W końcu jeśli dziecko rośnie i mój ginekolog jest spokojny i nic mi nie zarzuca to mam gdzieś tego diabetyka. Tym bardziej, że on za wszelką cenę chce mi wcisnąć insulinę. Mimo, że cukry mam w normie.
Dziś zaczynam 31 tydzień Jeszcze tylko trochę tych niedogonień i będziemy miały swoje Aniołki w ramionach
Gosiu mam nadzieję, że odpoczniesz trochę w dzień i zregenerujesz siły. To znak, że faktycznie już zaraz czas spakować torbę.
Mała dziękuję za e-maila. Odesłałam zwrotnego
Dziś w lepszym już jestem nastroju. Dalej walczę o każdy kg. Ale już nie będę płakać. W końcu jeśli dziecko rośnie i mój ginekolog jest spokojny i nic mi nie zarzuca to mam gdzieś tego diabetyka. Tym bardziej, że on za wszelką cenę chce mi wcisnąć insulinę. Mimo, że cukry mam w normie.
Dziś zaczynam 31 tydzień Jeszcze tylko trochę tych niedogonień i będziemy miały swoje Aniołki w ramionach
Moderatorzy: ilona