- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #161785 przez pati-m
A dziękuję dziękuję Agusia
Właśnie przyszły mi 2 paczki Jedna jest z tymi biustonoszami do karmienia (już nie pamiętam, która z Was je polecała) - ten komplet: czarny i biały. Jeśłi dla kogoś nie jest priorytetem to, że musi być z fiszbinami, to śmiało mogę je polecić. Przymierzyłam, ładnie leżą, miła bawełna
A druga paczka to te podkłady i prześcieradła polecone przez Gosię Też super, więc dziękuję
Właśnie przyszły mi 2 paczki Jedna jest z tymi biustonoszami do karmienia (już nie pamiętam, która z Was je polecała) - ten komplet: czarny i biały. Jeśłi dla kogoś nie jest priorytetem to, że musi być z fiszbinami, to śmiało mogę je polecić. Przymierzyłam, ładnie leżą, miła bawełna
A druga paczka to te podkłady i prześcieradła polecone przez Gosię Też super, więc dziękuję
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161789 przez Pyśkaaaa
witam się
Pati nie przejmuj się :*
MartaM niesamowicie się cieszę że budowa idzie do przodu i widać efekty ale pamiętaj o odpoczynku
Sylwia najważniejsze że maluszek zdrowy
Migielka i tylko się cieszyć z takiego podejścia położnej i dużutka Twoja Niunia:)
aj i nie pamiętam co miałam której napisać
dziewczyny a mi sie wydaje że lekarze czasami przesadzają z tym straszeniem przecież nie wszystkie dzieci rodzą się jednakowe każda z nas jest inna i nasze maluchy też...
pogoda barowa... masakra jakaś tylko bym spała upał źle deszcz źle dogodzić ciężarnej
a ja się zcwaniłam u kupiłam pomysł na i zrobiłam chłopski garnek mam nadzieję że dobry będzie
Pati nie przejmuj się :*
MartaM niesamowicie się cieszę że budowa idzie do przodu i widać efekty ale pamiętaj o odpoczynku
Sylwia najważniejsze że maluszek zdrowy
Migielka i tylko się cieszyć z takiego podejścia położnej i dużutka Twoja Niunia:)
aj i nie pamiętam co miałam której napisać
dziewczyny a mi sie wydaje że lekarze czasami przesadzają z tym straszeniem przecież nie wszystkie dzieci rodzą się jednakowe każda z nas jest inna i nasze maluchy też...
pogoda barowa... masakra jakaś tylko bym spała upał źle deszcz źle dogodzić ciężarnej
a ja się zcwaniłam u kupiłam pomysł na i zrobiłam chłopski garnek mam nadzieję że dobry będzie
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161804 przez mgielka22
Agusia jedz jak masz tylko ochote bo potem nie bedzie na to czasu ja wlasnie wpitalam delicje bo tata mi kupil, u babci wciagnelam 3 nalesniki z malinami ahh lepiej niech nasze dzieciaczki poznaja kazdy smak a nie tak "ekologicznie"
U mnie dzis na obiad pomidorowka i kurczak na chrupko
Pyska fakt zle dzisiaj zle w upal i w deszcz nam dogodzic to ja nie wiem chyba bym musiala wygrac z milion zeby mi nic nie przeszkadzalo
Jedzmy tyle ile mozemy Laseczki potem po porodzie zrobimy zbiorowe odchudzanie na forum bynajmniej bedzie motywacja
U mnie dzis na obiad pomidorowka i kurczak na chrupko
Pyska fakt zle dzisiaj zle w upal i w deszcz nam dogodzic to ja nie wiem chyba bym musiala wygrac z milion zeby mi nic nie przeszkadzalo
Jedzmy tyle ile mozemy Laseczki potem po porodzie zrobimy zbiorowe odchudzanie na forum bynajmniej bedzie motywacja
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161809 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
po porodzie to sila rzeczy bedzie akcja odchudzanie hihi jak sobie pomysle o tych piersiach z kury na parze bleeee wszystko takie bez smaku... trzba teraz jesc wszystko na zapas hihi
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161817 przez fanka
Cześć Kobietki, ja właśnie zjadłam z Mężem obiadek i "wysłałam" Go do pracy na 2 zmianę , a ja odrazu do komputera
jakaś telepatia chyba dziś działa, u mnie też były mielone, ziemniaki i mizeria. Zjadłam ale ciągle mi mało:-(
Agusia - ja też się obawiam, że są dwie opcje albo rozsadzi mi brzuch ze względu na jego wielkość albo tyłek bo tyle bym jadła a słodyczeeeeee to już całkiem. I to wcale nie w przyzwoitych ilościach, wczoraj odprowadzając bratanka wstąpiłam do sklepu "po sok" wyszłam z dużym kubkiem lodów koktajlowych z korala, 5 babeczkami z dżemem i twixem, no i sokiem a dziś nic nie mam w domu słodkiego i już mnie nosi !!!
Gosia- ja tez od kilku dni mam takie skurcze , ból taki jakbym miała miesiączkę dostać zaraz. Dokładnie taki sam i zawsze na wieczór lub w nocy. Tyle,że codziennie było to jednorazowe i po kilka sekund więc biorę to za skurcze przepowiadające które są normalne z tego co wyczytałam, tak? natomiast wczoraj już było gorzej, jedna seria trzymała mnie chyba z 5 min później z 15 min przerwy i kolejna tyle,że krótsza. Mam nadzieję, że to normalne??
Kurde Dziewczyny to co ja mam spuchnięte stopy, ja ciągle jestem pod wrażeniem , mimo, że to trwa już kilka dni, że stopy tak mogą wyglądnąć. dziś rano jechałam na badania (mocz, morfologia) i nie wsadziłam nogi w żadne buty, nawet adidasy, musiałam jechać w japonkach takich z kosza z tesco za 5 czy 7 zł w których chodzę po domu!!
Kurde jak zwykle epopeję Wam napisałam !!! przepraszam :-\
jakaś telepatia chyba dziś działa, u mnie też były mielone, ziemniaki i mizeria. Zjadłam ale ciągle mi mało:-(
Agusia - ja też się obawiam, że są dwie opcje albo rozsadzi mi brzuch ze względu na jego wielkość albo tyłek bo tyle bym jadła a słodyczeeeeee to już całkiem. I to wcale nie w przyzwoitych ilościach, wczoraj odprowadzając bratanka wstąpiłam do sklepu "po sok" wyszłam z dużym kubkiem lodów koktajlowych z korala, 5 babeczkami z dżemem i twixem, no i sokiem a dziś nic nie mam w domu słodkiego i już mnie nosi !!!
Gosia- ja tez od kilku dni mam takie skurcze , ból taki jakbym miała miesiączkę dostać zaraz. Dokładnie taki sam i zawsze na wieczór lub w nocy. Tyle,że codziennie było to jednorazowe i po kilka sekund więc biorę to za skurcze przepowiadające które są normalne z tego co wyczytałam, tak? natomiast wczoraj już było gorzej, jedna seria trzymała mnie chyba z 5 min później z 15 min przerwy i kolejna tyle,że krótsza. Mam nadzieję, że to normalne??
Kurde Dziewczyny to co ja mam spuchnięte stopy, ja ciągle jestem pod wrażeniem , mimo, że to trwa już kilka dni, że stopy tak mogą wyglądnąć. dziś rano jechałam na badania (mocz, morfologia) i nie wsadziłam nogi w żadne buty, nawet adidasy, musiałam jechać w japonkach takich z kosza z tesco za 5 czy 7 zł w których chodzę po domu!!
Kurde jak zwykle epopeję Wam napisałam !!! przepraszam :-\
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161836 przez Pyśkaaaa
chłopski gar zdał egzamin dobre to nawet a ja wysłałam swego po jakąs drożdżówke....bo zaraz umre jak nie zjem czegoś słodkiego i sie dowiedziałam co trzeba w moim szpitalu... także lista sporządzona po przeprowadzce kupię resztę i sie spakuje
Słowiczku gołąbki zaplanowałam na sobotę i niedzielę mniam
Fankawspółczuję Ci tych opuchniętych nóżek może kup sobie jakiśżel chłodzący...
mi na szczęście nie puchną nawet jak dłużej pochodzę ale za to kręgosłup daje popalić ech...
Słowiczku gołąbki zaplanowałam na sobotę i niedzielę mniam
Fankawspółczuję Ci tych opuchniętych nóżek może kup sobie jakiśżel chłodzący...
mi na szczęście nie puchną nawet jak dłużej pochodzę ale za to kręgosłup daje popalić ech...
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161838 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Fanka kup sobie perfecta mama zel chlodzacy naprawde pomaga
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161842 przez fanka
Pyśka ja chyba już nawet jakbym do zamrażarki stopy włożyła to by nie pomogło wcieram maść końską chłodzącą, robię letnie kąpiele stóp, psikam chłodzącym sprayem do stóp, wszystko na nic. Pytałam dziś pielęgniarki o to jak byłam na badaniach i mówi, że po prostu taki mój "urok" , jednym nie puchnął wogóle innym trochę , a mnie jak balony. Tez mówiła właśnie o tych chłodzących maściach ale to jest tylko na chwilową ulgę. Mówi, że trzeba to wytrzymać i tyle. A moja mama też tak miała będąc w ciąży z moim bratem, miała do tego stopnia opuchnięte , że jak przyjechała na porodówkę to w pierwszej kolejności jej dawali zastrzyk jakiś na zejście opuchlizny z nóg.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej