- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162072 przez mYSZA
a co zrobiłyscie z obrączkami po zdjeciu? bo ja się boje, ze swoją zgubię;P jak po ślubie byłam sama na kursie wspinaczki skałkowej ( bo mój mąż zrobił go jakieś 2 lata wcześniej) i chciałam zostawic obrączkę jemu do pilnowania to mi zrobił taki naszyjnik ze sznurka i powiesił na nim obrączkę. No, ale kurs skałkowy w górach to co innego- nie będę przecież terać paradowała z linką na szyi!
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162094 przez fanka
Mysza- ja mam taką szkatułkę gdzie trzymam złota biżuterię, kolczyki jeszcze z komunii, pierścionek od Teściowej który jest na mnie za duży itd, i chwilowo w niej wylądowała teraz obrączka i pierścionek zaręczynowy. Ja przez pierwsze dni nie mogłam się przyzwyczaić do braku obrączki bo od ślubu jej nie ściągałam prawie.
Gosia- ręczniki kolorystycznie??? nie załamujcie mnie dziewczyny bo się przy Was czuje jak jakaś mega bałaganiara !!
Musze chyba obiektywnie stwierdzić, że ciąża uderzyła mi na mózg!!! Odkąd poukładałam ubrania małego w szafkach , codziennie chodzę i otwieram sobie tę szafkę , popatrzę sobie chwilę, sprawdzę czy wszystko jest na miejscu i zamykam. Następną czynnością wykonywana z ta sama częstotliwością jest zrobienie rundki po pokoju Dawidowym wózkiem i odstawienie go na miejsce!!Chyba czas skontaktować się z lekarzem!!!
Gosia- ręczniki kolorystycznie??? nie załamujcie mnie dziewczyny bo się przy Was czuje jak jakaś mega bałaganiara !!
Musze chyba obiektywnie stwierdzić, że ciąża uderzyła mi na mózg!!! Odkąd poukładałam ubrania małego w szafkach , codziennie chodzę i otwieram sobie tę szafkę , popatrzę sobie chwilę, sprawdzę czy wszystko jest na miejscu i zamykam. Następną czynnością wykonywana z ta sama częstotliwością jest zrobienie rundki po pokoju Dawidowym wózkiem i odstawienie go na miejsce!!Chyba czas skontaktować się z lekarzem!!!
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162099 przez pati-m
Mysza - ja też trzymam obrączke i resztę biżuterii w specjalnym kuferku.
fanka - nie tylko Ty oszalałaś z tym zaglądaniem do szafek małego, bo ja też tak mam. Odkąd pokoik jest gotowy i ciuszki poukładane, to codziennie sprawdzam, dotykam i uspokojona wychodzę z uśmiechem na ustach
fanka - nie tylko Ty oszalałaś z tym zaglądaniem do szafek małego, bo ja też tak mam. Odkąd pokoik jest gotowy i ciuszki poukładane, to codziennie sprawdzam, dotykam i uspokojona wychodzę z uśmiechem na ustach
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162105 przez gosia2324
Dziewczyny jak z szafkami tak macie ( ja tez )
to wiecie co bedzie jak juz spakujemy torbe Bedziemy co dziennie ja wypakowywać, ukladac rzeczy i od nowa do nie wkładać az suwaki się popsuja i pojedziemy do szpitala z reklamówka
to wiecie co bedzie jak juz spakujemy torbe Bedziemy co dziennie ja wypakowywać, ukladac rzeczy i od nowa do nie wkładać az suwaki się popsuja i pojedziemy do szpitala z reklamówka
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162111 przez mYSZA
ja już też bym chciała mieć wszystko poukładane w szafce! jutro odbieramy regał i od poniedziałku wielkie pranie i prasowanie;) też chyba tak bedę robic jak Wy dziewczyny!
ale z tą torba to wątpie- to już chyba nie bedzie aż tak ekscytujace;P
przypominają mi sie czasy keidy się pierwszy raz na kolonie jechało;P
ale z tą torba to wątpie- to już chyba nie bedzie aż tak ekscytujace;P
przypominają mi sie czasy keidy się pierwszy raz na kolonie jechało;P
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #162114 przez fanka
Mysza- dobre porównanie z tą kolonią heheh i pewnie jedzenie w szpitalu będzie podobne jakna koloniach przynajmniej tych co ja byłam!
Jedyna różnica, że z kolonii nie wróciłam z dzieckiem:-)
Jedyna różnica, że z kolonii nie wróciłam z dzieckiem:-)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez fanka.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej