BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #162072 przez mYSZA
a co zrobiłyscie z obrączkami po zdjeciu? bo ja się boje, ze swoją zgubię;P jak po ślubie byłam sama na kursie wspinaczki skałkowej ( bo mój mąż zrobił go jakieś 2 lata wcześniej) i chciałam zostawic obrączkę jemu do pilnowania to mi zrobił taki naszyjnik ze sznurka i powiesił na nim obrączkę. No, ale kurs skałkowy w górach to co innego- nie będę przecież terać paradowała z linką na szyi!

Janek z nami!
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #162074 przez gosia2324
Ja od pukac nie puchne, obraczke nosze i kostki mam na swoim miejscu :silly:

Mysza to jak będziesz musiała wrócić ze szpitala to maź wynajmie sprzetaczke zeby mieszkanko błyszczało
13 lata 5 miesiąc temu #162077 przez mYSZA
no, ale to myślicie, że przesadzam z porządkiem? moja mama zawsze twierdziła, że jestem bałaganiara. no, ale ona jest pedantką, myślałam, że ja jednak odbiegam od tego rysu!

Janek z nami!
13 lata 5 miesiąc temu #162083 przez gosia2324
Ja tez lubie porządek, jak moja koleżanka zobaczyła ze mam kolorystycznie ręczniki w szafie poukładane to sie załamała :ohmy: :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #162086 przez mYSZA
nie, to aż tak nie mam;P

Janek z nami!
13 lata 5 miesiąc temu #162091 przez gosia2324
kolejna sierpniowka jutro ląduje na porodówce na CC :ohmy:
13 lata 5 miesiąc temu #162094 przez fanka
Mysza- ja mam taką szkatułkę gdzie trzymam złota biżuterię, kolczyki jeszcze z komunii, pierścionek od Teściowej który jest na mnie za duży itd, i chwilowo w niej wylądowała teraz obrączka i pierścionek zaręczynowy. Ja przez pierwsze dni nie mogłam się przyzwyczaić do braku obrączki bo od ślubu jej nie ściągałam prawie.

Gosia- ręczniki kolorystycznie??? nie załamujcie mnie dziewczyny bo się przy Was czuje jak jakaś mega bałaganiara !!

Musze chyba obiektywnie stwierdzić, że ciąża uderzyła mi na mózg!!! Odkąd poukładałam ubrania małego w szafkach , codziennie chodzę i otwieram sobie tę szafkę , popatrzę sobie chwilę, sprawdzę czy wszystko jest na miejscu i zamykam. Następną czynnością wykonywana z ta sama częstotliwością jest zrobienie rundki po pokoju Dawidowym wózkiem i odstawienie go na miejsce!!Chyba czas skontaktować się z lekarzem!!! :-)
13 lata 5 miesiąc temu #162099 przez pati-m
Mysza - ja też trzymam obrączke i resztę biżuterii w specjalnym kuferku.

fanka - nie tylko Ty oszalałaś z tym zaglądaniem do szafek małego, bo ja też tak mam. Odkąd pokoik jest gotowy i ciuszki poukładane, to codziennie sprawdzam, dotykam i uspokojona wychodzę z uśmiechem na ustach :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #162105 przez gosia2324
Dziewczyny jak z szafkami tak macie ( ja tez )
to wiecie co bedzie jak juz spakujemy torbe :unsure: :silly: Bedziemy co dziennie ja wypakowywać, ukladac rzeczy i od nowa do nie wkładać :side: az suwaki się popsuja i pojedziemy do szpitala z reklamówka :S
13 lata 5 miesiąc temu #162109 przez pati-m
gosia2324 napisał:

Dziewczyny jak z szafkami tak macie ( ja tez )
to wiecie co bedzie jak juz spakujemy torbe :unsure: :silly: Bedziemy co dziennie ja wypakowywać, ukladac rzeczy i od nowa do nie wkładać :side: az suwaki się popsuja i pojedziemy do szpitala z reklamówka :S

gosia - ale się uśmiałam :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #162111 przez mYSZA
ja już też bym chciała mieć wszystko poukładane w szafce! jutro odbieramy regał i od poniedziałku wielkie pranie i prasowanie;) też chyba tak bedę robic jak Wy dziewczyny!

ale z tą torba to wątpie- to już chyba nie bedzie aż tak ekscytujace;P

przypominają mi sie czasy keidy się pierwszy raz na kolonie jechało;P

Janek z nami!
13 lata 5 miesiąc temu #162113 przez gosia2324
Pati zobaczysz ze tak bedzie :woohoo:
Mysza jak nie ekscytujace, pierwsze kolonie na porodowce :) :silly: ?
Pakuj neseser :P
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #162114 przez fanka
Mysza- dobre porównanie z tą kolonią heheh i pewnie jedzenie w szpitalu będzie podobne jakna koloniach ;-) przynajmniej tych co ja byłam! ;-)
Jedyna różnica, że z kolonii nie wróciłam z dzieckiem:-)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #162115 przez gosia2324
fanka zapewne zupa mleczna i ilosc jedzienia :P taka sama jak na koloniach :blink:
13 lata 5 miesiąc temu #162117 przez gosia2324
Zgaga !!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia