BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #162118 przez pati-m
Oj jak sobie pomyślę o szpitalnym jedzeniu, to od razu ochota mi na podjadanie mija. I to nawet nie chodzi o to, czy jest dobre czy nie, tylko ja po prostu brzydzę się szpitalnego jedzenia :P Mam tak od dziecka (bo jak byłam mała, to w szpitalu sie należałam) i wszyscy wiedzą, że jak nie przyniesie mi ktoś jedzenia z domku, to ja nic ze szpitalnej kuchni nie zjem i nie ma na mnie siły :)
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #162124 przez gosia2324
Pati, ciesz sie dieta juz sie zacznie w szpitalu, wyjdziemy o 15 kg lżejsze :)
13 lata 5 miesiąc temu #162125 przez pati-m
gosia2324 napisał:

Zgaga !!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

U mnie też :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :P :P :P :P :P :P
13 lata 5 miesiąc temu #162128 przez kasia79
Oj dziewczynki dopiero mam chwilę dla siebie. Cała noc nie spałam bo mój mały miał 39,5 gorączki i nie mogłam niczym mu zbić szukałam czynnej apteki żeby kupić cos silniejszego, z rana do lekarza ( angina :(), póżniej ogóreczki do zrobienia i tak zleciało.

Szok już dwie sierpniówki się rozsypują !!!

Ja też co chwila oglądam ciuszki małej i robie rundki po domu wózkiem, a chciałam zaznaczyć że to moje trzecie dzieko :)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #162129 przez Agusia83
Gosia, nieziemsko sie usmialam z tych suwakow i reklamowek :silly: fajnie by to wygladalo jakbysmy jeszcze zadnej siatki nie mialy w domu i musialy spakowac przybory do szpitala w worek na smieci.... :lol: wygladal by podobnie jak woreczek na buciki w przedszkolu, tyle, ze 100 razy wiekszy...haha...mozna byloby spokojnie zarzucic na plecy jako plecak :silly: :silly: :silly:

Odnosnie jedzenia, widzialam sie dzis z kolezanka, ktora rodzila w Zeromskim i mowila by maz mnie dokarmial, bo jedzenie marne....a ja na koloniach mialam pyszne jedzonko i naprawde go duzo bylo :lol:

Kasiu teraz powinno byc juz lepiej...ale zal mi dzieciaczkow z angina...przeciez wowczas wsio boli i nie da sie nic jesc ani pic...a dzieci goraczka sa wyczerpane...Oby mu sie jak najszybciej poprawilo...Zafunduj mu porzadne buziaki od ciotek klotek z forum :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #162143 przez kasia79
Kacper aż się zarumienił że tyle kobitek go całuje ;p . Dziękuje za buziaki ;)
13 lata 5 miesiąc temu #162150 przez mYSZA
mi tam na obozach się zawsze budził apetyt i przyjeżdżałam zawsze z dwa kilo cięższa;) kolonia na porodówce- dobre;P

ja dzis dzowniłam do szpitala gdzie chcemy rodzic i pani mi wszystko wyjaśniła. razem z tym gdzie się wchodzi na porodową izbę przyjęć bo nie wiedizałam;P

Janek z nami!
13 lata 5 miesiąc temu #162184 przez fanka
już 500 stron Dziewczynki naskrobałyśmy :-)
13 lata 5 miesiąc temu #162195 przez gosia2324
Agusia z tym workiem na smieci to juz total B) :X :laugh:

A ja wlasnie wyszlam spod prysznica, choc nie wiem czy wyszłam to dobre slowo ? :unsure:
Nalałam sobie wody do brodzika ( mamy taki głęboki) posiedziałam sobie , wygrzałam sie i ... nie mogłam sie podnieść :silly: ledwo sie wygramoliłam :blush:
13 lata 5 miesiąc temu #162210 przez gosia2324
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #162228 przez gosia2324
13 lata 5 miesiąc temu #162235 przez pati-m
Jaka kruszyneczka. Całe szczęście, że medycyna jest już na takim poziomie, że potrafi ratować takie maleństwa.
13 lata 5 miesiąc temu #162238 przez gosia2324
Dziewczyny ja sie juz klade,
Do jutra, zycze Wam dobrej nocy :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #162293 przez mgielka22
No Gosia to jest niesamowite <szok>

Tez zycze spokojnej nocy i do juterka:* buziaki
13 lata 5 miesiąc temu #162296 przez beti
Cześć dziewczynki, nadrobiłam Was dopiero...wczoraj wróciliśmy z nad morza i od razu wzięliśmy się za sprzątanie, bo od soboty do środy przyjezdzają teście...a teściowa jest pedantką...więc poprzeczka wysoko...dziś miałam tą sesję zdjęciową, którą wygrałam...zarąbista zabawa :))) a teraz znowu sprzątam :( Jutro ginekolog i badanie dna oka a potem pieczenie ciast...więc nie wiem, kiedy do Was znowu zajrzę...chociaż będzie mi tego brakowało :( więc jakby coś to nie rodzę (mam nadzieję:)) tylko pochłonęła mnie szara codzienność i życoe rodzinne :D

Fanka...spóźnione ale szczere STO LAT!!!!!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia