- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162118 przez pati-m
Oj jak sobie pomyślę o szpitalnym jedzeniu, to od razu ochota mi na podjadanie mija. I to nawet nie chodzi o to, czy jest dobre czy nie, tylko ja po prostu brzydzę się szpitalnego jedzenia Mam tak od dziecka (bo jak byłam mała, to w szpitalu sie należałam) i wszyscy wiedzą, że jak nie przyniesie mi ktoś jedzenia z domku, to ja nic ze szpitalnej kuchni nie zjem i nie ma na mnie siły
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162128 przez kasia79
Oj dziewczynki dopiero mam chwilę dla siebie. Cała noc nie spałam bo mój mały miał 39,5 gorączki i nie mogłam niczym mu zbić szukałam czynnej apteki żeby kupić cos silniejszego, z rana do lekarza ( angina ), póżniej ogóreczki do zrobienia i tak zleciało.
Szok już dwie sierpniówki się rozsypują !!!
Ja też co chwila oglądam ciuszki małej i robie rundki po domu wózkiem, a chciałam zaznaczyć że to moje trzecie dzieko
Szok już dwie sierpniówki się rozsypują !!!
Ja też co chwila oglądam ciuszki małej i robie rundki po domu wózkiem, a chciałam zaznaczyć że to moje trzecie dzieko
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #162129 przez Agusia83
Gosia, nieziemsko sie usmialam z tych suwakow i reklamowek fajnie by to wygladalo jakbysmy jeszcze zadnej siatki nie mialy w domu i musialy spakowac przybory do szpitala w worek na smieci.... wygladal by podobnie jak woreczek na buciki w przedszkolu, tyle, ze 100 razy wiekszy...haha...mozna byloby spokojnie zarzucic na plecy jako plecak
Odnosnie jedzenia, widzialam sie dzis z kolezanka, ktora rodzila w Zeromskim i mowila by maz mnie dokarmial, bo jedzenie marne....a ja na koloniach mialam pyszne jedzonko i naprawde go duzo bylo
Kasiu teraz powinno byc juz lepiej...ale zal mi dzieciaczkow z angina...przeciez wowczas wsio boli i nie da sie nic jesc ani pic...a dzieci goraczka sa wyczerpane...Oby mu sie jak najszybciej poprawilo...Zafunduj mu porzadne buziaki od ciotek klotek z forum
Odnosnie jedzenia, widzialam sie dzis z kolezanka, ktora rodzila w Zeromskim i mowila by maz mnie dokarmial, bo jedzenie marne....a ja na koloniach mialam pyszne jedzonko i naprawde go duzo bylo
Kasiu teraz powinno byc juz lepiej...ale zal mi dzieciaczkow z angina...przeciez wowczas wsio boli i nie da sie nic jesc ani pic...a dzieci goraczka sa wyczerpane...Oby mu sie jak najszybciej poprawilo...Zafunduj mu porzadne buziaki od ciotek klotek z forum
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Agusia83.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162150 przez mYSZA
mi tam na obozach się zawsze budził apetyt i przyjeżdżałam zawsze z dwa kilo cięższa;) kolonia na porodówce- dobre;P
ja dzis dzowniłam do szpitala gdzie chcemy rodzic i pani mi wszystko wyjaśniła. razem z tym gdzie się wchodzi na porodową izbę przyjęć bo nie wiedizałam;P
ja dzis dzowniłam do szpitala gdzie chcemy rodzic i pani mi wszystko wyjaśniła. razem z tym gdzie się wchodzi na porodową izbę przyjęć bo nie wiedizałam;P
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162195 przez gosia2324
Agusia z tym workiem na smieci to juz total
A ja wlasnie wyszlam spod prysznica, choc nie wiem czy wyszłam to dobre slowo ?
Nalałam sobie wody do brodzika ( mamy taki głęboki) posiedziałam sobie , wygrzałam sie i ... nie mogłam sie podnieść ledwo sie wygramoliłam
A ja wlasnie wyszlam spod prysznica, choc nie wiem czy wyszłam to dobre slowo ?
Nalałam sobie wody do brodzika ( mamy taki głęboki) posiedziałam sobie , wygrzałam sie i ... nie mogłam sie podnieść ledwo sie wygramoliłam
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162210 przez gosia2324
Dziewczyny czytalyscie to
www.gadu-gadu.pl/najmniejszy-wczesniak-swiata-przezyl
www.gadu-gadu.pl/najmniejszy-wczesniak-swiata-przezyl
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162296 przez beti
Cześć dziewczynki, nadrobiłam Was dopiero...wczoraj wróciliśmy z nad morza i od razu wzięliśmy się za sprzątanie, bo od soboty do środy przyjezdzają teście...a teściowa jest pedantką...więc poprzeczka wysoko...dziś miałam tą sesję zdjęciową, którą wygrałam...zarąbista zabawa )) a teraz znowu sprzątam Jutro ginekolog i badanie dna oka a potem pieczenie ciast...więc nie wiem, kiedy do Was znowu zajrzę...chociaż będzie mi tego brakowało więc jakby coś to nie rodzę (mam nadzieję) tylko pochłonęła mnie szara codzienność i życoe rodzinne
Fanka...spóźnione ale szczere STO LAT!!!!!
Fanka...spóźnione ale szczere STO LAT!!!!!
Moderatorzy: ilona