- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #162298 przez beti
Aaaaaa...no i 500 stron za nami!!!! a u mnie już 34 tygodnie z głowy...za 3 tygodnie mogę już legalnie i bezkarnie rodzić )))
A ja lecę jeszcze zajrzeć do sierpniówek i sprzątać dalej
A ja lecę jeszcze zajrzeć do sierpniówek i sprzątać dalej
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez beti.
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #162347 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
zostawic was na troche i 50 postow naskrobia hihi
nadrobilam i stwierdzam, ze nie tylko ja mam fizia hihi
dobrej nocki dziewczynki
nadrobilam i stwierdzam, ze nie tylko ja mam fizia hihi
dobrej nocki dziewczynki
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #162359 przez klatina
beti dlaczego z ciekawości idziesz na badanie dna oka? Sprawdzasz stan siatkówki przed porodem?
Jak poszłam na to badanie do szpitala to ręce mi opadły. Lekarz mi zakropił oczy i kazał iść do innego budynku. Ja ślepa jak kret, okularów ze sobą nie miałam, do tego te krople. Proszę kobitę z recepcji żeby mężowi wytłumaczyła jak tam dojść bo nic nie widzę, a ta że spokojnie trafię i mi palcami wymachuje na jakąś plamę. Dobrze, że jej mój M większej awantury nie zrobił
Siatkówkę mam w jednym oku w nienajlepszym stanie i dostałam skierowanie na cc, chyba że zabezpieczę ją sobie laserowo. Udało się załatwić termin na leser na 4.08. Cieszę się, bo nie chcę cc.
Ale to już od nas do końca nie zależy
Jak poszłam na to badanie do szpitala to ręce mi opadły. Lekarz mi zakropił oczy i kazał iść do innego budynku. Ja ślepa jak kret, okularów ze sobą nie miałam, do tego te krople. Proszę kobitę z recepcji żeby mężowi wytłumaczyła jak tam dojść bo nic nie widzę, a ta że spokojnie trafię i mi palcami wymachuje na jakąś plamę. Dobrze, że jej mój M większej awantury nie zrobił
Siatkówkę mam w jednym oku w nienajlepszym stanie i dostałam skierowanie na cc, chyba że zabezpieczę ją sobie laserowo. Udało się załatwić termin na leser na 4.08. Cieszę się, bo nie chcę cc.
Ale to już od nas do końca nie zależy
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162482 przez bewipo
Ja czasem zaglądam do szafy z ciuszkami, ale chyba ze mną coś nie tak, bo tylko tak z raz na tydzień... A teraz kazałam mężowi zrobić herbatkę miętową, żeby mi się z głową polepszyło no i zrobił
Mysza a Ty w jakim szpitalu planujesz rodzić??
Mysza a Ty w jakim szpitalu planujesz rodzić??
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162495 przez megi2501
Dzień dobry w deszczowy piątek!
Anetka rodzi? A dopiero pisali, że mają ją wypuścić bo skurcze przeszły. Zaczynają sierpniówki. Jeszcze kilka kobitek i MY!
Uśmiałam się z Waszego wczorajszego dialogu o pakowaniu w worki od śmieci
Czy ruchy dziecka, które się obróciło już główką czuć inaczej? Czyli kopniaki itp.? Bo moja się jeszcze chyba nie odwróciła i się martwię
Anetka rodzi? A dopiero pisali, że mają ją wypuścić bo skurcze przeszły. Zaczynają sierpniówki. Jeszcze kilka kobitek i MY!
Uśmiałam się z Waszego wczorajszego dialogu o pakowaniu w worki od śmieci
Czy ruchy dziecka, które się obróciło już główką czuć inaczej? Czyli kopniaki itp.? Bo moja się jeszcze chyba nie odwróciła i się martwię
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162509 przez megi2501
Gosiu za tydzień wizyta kontrolna, ale raczej teraz USG nie będę miała, bo miałam dwa tygodnie temu. Wtedy jeszcze dzidzia nie była obrócona. Czasem dostaje mocno w żebra, a na pęcherz też mi uciska. Ale, jak leże na boku to czuję z boku, jakby tuptała, dlatego myślę, że się nie obróciła.
Ciągle tylko coś mnie martwi. Cholercia, jestem chyba przewrażliwiona. Mam nadzieję, że będzie dobrze!
Ciągle tylko coś mnie martwi. Cholercia, jestem chyba przewrażliwiona. Mam nadzieję, że będzie dobrze!
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162520 przez gosia2324
megi ja mialam ostatnio wrazenie ze mala lezy w poprzek brzucha, a usg pokazalo ze jest juz odwrocona,
dzieciaczki maja czas do polowy 8 mies zeby sie przekrecic, choc 2/3 siedzi juz glowka w dul od 6-7 mies ale na to nie ma reguly, nie mart sie
dzieciaczki maja czas do polowy 8 mies zeby sie przekrecic, choc 2/3 siedzi juz glowka w dul od 6-7 mies ale na to nie ma reguly, nie mart sie
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162528 przez pati-m
Dzień dobry w piątkowy ranek
Ale ten czas leci. Dopiero tydzień się zaczął, a tu już prawie weekend.
Co do ułożenia maluszków, to mój też źle leży, bo cały czas jest miednicowo. Mam nadzieję, że przy następnej wizycie wreszcie się przekręci.
Ciekawe jak Anetka?
Ale ten czas leci. Dopiero tydzień się zaczął, a tu już prawie weekend.
Co do ułożenia maluszków, to mój też źle leży, bo cały czas jest miednicowo. Mam nadzieję, że przy następnej wizycie wreszcie się przekręci.
Ciekawe jak Anetka?
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162556 przez slowiczek
Megi nie martwww sie moja jest odwrocona, a tez jak poloze sie na boku to tak mnie tam atakuje ze niemalze mam wrazenie ze ja moge zlapac za stopke poza tym kopie mnie w zebra i w ogole rusza mi calym brzuchem, mam tez takie uczucie jakby mnie drapala na samym dole, doslownie TAM tez tak macie?
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162560 przez pati-m
slowiczek - ja też mam takie uczucie Czuję tam takie uderzanie, kopniaki itp. Mój jest źle ułożony więc lekarka powiedziała mi, że to normalne bo on sobie podskakuje, odbija się nóżkami i ku mojej "radości" uderza główką w żołądek
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #162566 przez megi2501
Dziękuję Kochane
Ja jestem w 7 miesiącu, chyba...hmmm. Już się gubię, ale chyba za tydzień zaczynam 8-y
Dziś pada, pada i nic tylko pada. Mój poszedł na szkolenie, a później mają z całym komisariatem grilla i świętują dzień policji. Pewnie będzie późno i to w ciężkim stanie A juto będzie najbardziej kochającym mężem na globie. Dobrze, że mam Was
Ja jestem w 7 miesiącu, chyba...hmmm. Już się gubię, ale chyba za tydzień zaczynam 8-y
Dziś pada, pada i nic tylko pada. Mój poszedł na szkolenie, a później mają z całym komisariatem grilla i świętują dzień policji. Pewnie będzie późno i to w ciężkim stanie A juto będzie najbardziej kochającym mężem na globie. Dobrze, że mam Was
Moderatorzy: ilona