BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #162298 przez beti
Aaaaaa...no i 500 stron za nami!!!! :) a u mnie już 34 tygodnie z głowy...za 3 tygodnie mogę już legalnie i bezkarnie rodzić :))))
A ja lecę jeszcze zajrzeć do sierpniówek i sprzątać dalej :(
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #162338 przez pati-m
Ja też zmykam spać. Spokojnej nocki wszystkim życzę! Bez wielu wycieczek do toalety, bez skurczy, zgagi i bolących pleców :)

Dobranoc :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #162347 przez monika1984lodz
zostawic was na troche i 50 postow naskrobia hihi

nadrobilam i stwierdzam, ze nie tylko ja mam fizia hihi :P

dobrej nocki dziewczynki :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #162359 przez klatina
beti dlaczego z ciekawości idziesz na badanie dna oka? Sprawdzasz stan siatkówki przed porodem?
Jak poszłam na to badanie do szpitala to ręce mi opadły. Lekarz mi zakropił oczy i kazał iść do innego budynku. Ja ślepa jak kret, okularów ze sobą nie miałam, do tego te krople. Proszę kobitę z recepcji żeby mężowi wytłumaczyła jak tam dojść bo nic nie widzę, a ta że spokojnie trafię i mi palcami wymachuje na jakąś plamę. Dobrze, że jej mój M większej awantury nie zrobił :blink:
Siatkówkę mam w jednym oku w nienajlepszym stanie i dostałam skierowanie na cc, chyba że zabezpieczę ją sobie laserowo. :cheer: Udało się załatwić termin na leser na 4.08. :) Cieszę się, bo nie chcę cc.
Ale to już od nas do końca nie zależy :dry:

13 lata 5 miesiąc temu #162403 przez Pyśkaaaa
jestescie niie samowite..... Ale sie usmialam z tego worka na smieci :)
lo matko sierpniowki rodza i zaraz my az strach sie bac :ohmy:

spijcie dobrze
13 lata 5 miesiąc temu #162482 przez bewipo
Ja czasem zaglądam do szafy z ciuszkami, ale chyba ze mną coś nie tak, bo tylko tak z raz na tydzień... A teraz kazałam mężowi zrobić herbatkę miętową, żeby mi się z głową polepszyło ;) no i zrobił :D
Mysza a Ty w jakim szpitalu planujesz rodzić??
13 lata 5 miesiąc temu #162495 przez megi2501
Dzień dobry w deszczowy piątek!

Anetka rodzi? A dopiero pisali, że mają ją wypuścić bo skurcze przeszły. Zaczynają sierpniówki. Jeszcze kilka kobitek i MY!

Uśmiałam się z Waszego wczorajszego dialogu o pakowaniu w worki od śmieci :laugh:

Czy ruchy dziecka, które się obróciło już główką czuć inaczej? Czyli kopniaki itp.? Bo moja się jeszcze chyba nie odwróciła i się martwię :(
13 lata 5 miesiąc temu #162499 przez gosia2324
Witam Was kochane :)
Juz piatek :)

megi dzidzia nóżkami pewnie kopie bardziej, zaobserwuj gdzie Cie mocniej uderza o zebra czy w pęcherz.
A kiedy masz wizytę i usg ?
13 lata 5 miesiąc temu #162509 przez megi2501
Gosiu za tydzień wizyta kontrolna, ale raczej teraz USG nie będę miała, bo miałam dwa tygodnie temu. Wtedy jeszcze dzidzia nie była obrócona. Czasem dostaje mocno w żebra, a na pęcherz też mi uciska. Ale, jak leże na boku to czuję z boku, jakby tuptała, dlatego myślę, że się nie obróciła. :(

Ciągle tylko coś mnie martwi. Cholercia, jestem chyba przewrażliwiona. Mam nadzieję, że będzie dobrze!
13 lata 5 miesiąc temu #162520 przez gosia2324
megi ja mialam ostatnio wrazenie ze mala lezy w poprzek brzucha, a usg pokazalo ze jest juz odwrocona,
dzieciaczki maja czas do polowy 8 mies zeby sie przekrecic, choc 2/3 siedzi juz glowka w dul od 6-7 mies ale na to nie ma reguly, nie mart sie :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #162528 przez pati-m
Dzień dobry w piątkowy ranek :)
Ale ten czas leci. Dopiero tydzień się zaczął, a tu już prawie weekend.

Co do ułożenia maluszków, to mój też źle leży, bo cały czas jest miednicowo. Mam nadzieję, że przy następnej wizycie wreszcie się przekręci.

Ciekawe jak Anetka? :)
13 lata 5 miesiąc temu #162531 przez gosia2324
A u nas ktora jest jeszcze w 7 miesiacu ?
13 lata 5 miesiąc temu #162556 przez slowiczek
Megi nie martwww sie :) moja jest odwrocona, a tez jak poloze sie na boku to tak mnie tam atakuje ze niemalze mam wrazenie ze ja moge zlapac za stopke :p poza tym kopie mnie w zebra i w ogole rusza mi calym brzuchem, mam tez takie uczucie jakby mnie drapala na samym dole, doslownie TAM :p tez tak macie?
13 lata 5 miesiąc temu #162560 przez pati-m
slowiczek - ja też mam takie uczucie :) Czuję tam takie uderzanie, kopniaki itp. Mój jest źle ułożony więc lekarka powiedziała mi, że to normalne bo on sobie podskakuje, odbija się nóżkami i ku mojej "radości" uderza główką w żołądek :P
13 lata 5 miesiąc temu #162566 przez megi2501
Dziękuję Kochane :kiss:

Ja jestem w 7 miesiącu, chyba...hmmm. Już się gubię, ale chyba za tydzień zaczynam 8-y :)

Dziś pada, pada i nic tylko pada. Mój poszedł na szkolenie, a później mają z całym komisariatem grilla i świętują dzień policji. Pewnie będzie późno i to w ciężkim stanie :laugh: A juto będzie najbardziej kochającym mężem na globie. Dobrze, że mam Was :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia