- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 5 miesiąc temu #161634 przez Mała
Gosia ja biorę na stałe no-spe forte 2x1 tabl. Oj to wrzesień będziecie mieć imprezowy.
Mój mąż 80 rocznik i 25 września 31, a ja 16 października 28. Leci ten czas, a ja łapię się na tym, że muszę się zastanowić ile mam lat.
Dzwoniła do mnie kuzynka i mówiła, że też miała rozwarcie w 7 m-cu i była na podtrzymaniu, a potem dostała trzy kroplówki z ocytoksyny na wywołanie. Ja chcę donosić, ale nie chcę przenosić.
Mój mąż 80 rocznik i 25 września 31, a ja 16 października 28. Leci ten czas, a ja łapię się na tym, że muszę się zastanowić ile mam lat.
Dzwoniła do mnie kuzynka i mówiła, że też miała rozwarcie w 7 m-cu i była na podtrzymaniu, a potem dostała trzy kroplówki z ocytoksyny na wywołanie. Ja chcę donosić, ale nie chcę przenosić.
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161635 przez bewipo
Dziewczyny czytałyście o ambasadorze marki BabyOno. Ja się wczoraj zarejestrowałam i dzisiaj dostałam maila, że zostałam zakwalifikowana. Można dostać za free jakieś produkty. Poczytajcie sobie, może też się zapiszecie
www.zapytajpolozna.pl/inne/artykuly/co-t...-czemu-on-sluzy.html
www.babyono.com/ambasador_marki
www.zapytajpolozna.pl/inne/artykuly/co-t...-czemu-on-sluzy.html
www.babyono.com/ambasador_marki
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161642 przez pati-m
Dzięki dziewczynki za słowa pocieszenia. Już się wyzłościłam na tych debili.
bewipo - zainteresowałam się tymi linkami co dodałaś, ale nie umiem sie doszukać w tym regulaminie co się potem dzieje po przetestowaniu produktu? Odsyłamy go do producenta na swój koszt?
bewipo - zainteresowałam się tymi linkami co dodałaś, ale nie umiem sie doszukać w tym regulaminie co się potem dzieje po przetestowaniu produktu? Odsyłamy go do producenta na swój koszt?
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 5 miesiąc temu #161653 przez Marta M
Gosiu nie bylam jeszcze na bocianowce..wlasnie Agus jakbyscie sie wybierali to daj prosze znac Moze uda nam sie do Was dostosowac...
Pati Twoj maluch wazy 2100, moja powinna tyle wazyc tydzien temu a przedwczoraj wazyla 1800 Jutro znow ide do szpitala na ktg..lekarka powiedziala, ze raczej wczesniej urodze i ze dobrze by bylo donosic do 37 tygodnia..
Sylwia to razem bedziemy mialy kruszynki
Pati zgadzam sie z klatina...niemadrymi nie trzeba sie przejmowac, tylko wspolczuc..a co do wesela to bedzie jednak to wesele, o ktorym kiedys pisalas ze sie nie odbylo z powodu tego, ze tata mial prowadzic panne mloda???
Katy ja wlasnie teraz sie wybieram na swoja budowe, ale postepy ogromne u nas..tate mamy od poczatku tygodnia, lazienka prawie gotowa, kuchnia, korytarzyk...we wtorek przychodzi pan montowac meble do kuchni... Nie wiedzialam ze tak nam sie poukladaja terminy
Pati Twoj maluch wazy 2100, moja powinna tyle wazyc tydzien temu a przedwczoraj wazyla 1800 Jutro znow ide do szpitala na ktg..lekarka powiedziala, ze raczej wczesniej urodze i ze dobrze by bylo donosic do 37 tygodnia..
Sylwia to razem bedziemy mialy kruszynki
Pati zgadzam sie z klatina...niemadrymi nie trzeba sie przejmowac, tylko wspolczuc..a co do wesela to bedzie jednak to wesele, o ktorym kiedys pisalas ze sie nie odbylo z powodu tego, ze tata mial prowadzic panne mloda???
Katy ja wlasnie teraz sie wybieram na swoja budowe, ale postepy ogromne u nas..tate mamy od poczatku tygodnia, lazienka prawie gotowa, kuchnia, korytarzyk...we wtorek przychodzi pan montowac meble do kuchni... Nie wiedzialam ze tak nam sie poukladaja terminy
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161660 przez pati-m
Marta - nie, to będzie inne wesele. Tamto się nie odbyło, narzeczeni sie rozeszli i koniec związku. A to, o którym dzisiaj pisałam to już raz było odwołane (2 lata temu rozstał się z narzeczoną), a teraz jest drugie podejście (ale z inną dziewczyną). Skomplikowanie to brzmi, ale mam nadzieję, że za bardzo nie zamotałam
I cieszę się, że wszystko Wam się tak fajnie układa z tym wiciem gniazdka
Właśnie zjadłam ciastko czekoladowe i zagryzłam ogórkiem małosolnym
A od wczoraj Kacper tak mnie kopie po spojeniu łonowym, że czasem aż mi się podskoczyć zdarza.
I cieszę się, że wszystko Wam się tak fajnie układa z tym wiciem gniazdka
Właśnie zjadłam ciastko czekoladowe i zagryzłam ogórkiem małosolnym
A od wczoraj Kacper tak mnie kopie po spojeniu łonowym, że czasem aż mi się podskoczyć zdarza.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161710 przez mgielka22
Czesc Dziewczyny wlasnie wrocilam od lekarza
A wiec mala rosnie i rosnie, polozna mowi ze bardzo dobrze ciaza mi sluzy Mialam usg i mala ma ok 34cm dlugosci tylko zapomnialam spytac odkad dokad (jestem w 30tc) poza tym jak zwykle skopala pana doktora:p
Ja dostaje zwolnienie na 28 dni zazwyczaj do nastepnej wizyty, z tego co sie orientuje to na miesiac maxymalnei mozna dostac.
Polozna mam super, nie gada mi glupot o tyciu i tak dalej powiedzialam jej ze przytylam 16kg ona powiedziala ze ciaza jest rozna i ze najwazniejsze zeby potem byl pokarm, a jak troszke pojdzie w bioderka jak mi to wtedy jest dobrze wszystko magazynowane - tak mi powiedziala.
Lily tez mi dzisiaj czadu daje non stop sie wierci i kreci, u mnie we wro pada i jest okropna pogoda czlowiek senny jak nie wiem...
Marta 3mamy kciuki abys donosila bedzie wszystko dobrze, zobaczysz mala jeszcze przytyje :*
Fanka masz calkowita racje z ta waga, jak wiadomo kazda ciaza jest inna tez bym chciala tak szybko zrzucic po porodzie w sumie z tego co wiem to na dzien dobry od razy 10kg schodzi
Wlasnie dziewczynki bo tu widzialam pare linkow odnosnie poscieli do wozka one sa od razu z wypelnieniem czy musze osobno kupic kolderke i podusie bo juz zglupialam??? A tez wlasnie cos bede potrzebowala bo nie mam...
A wiec mala rosnie i rosnie, polozna mowi ze bardzo dobrze ciaza mi sluzy Mialam usg i mala ma ok 34cm dlugosci tylko zapomnialam spytac odkad dokad (jestem w 30tc) poza tym jak zwykle skopala pana doktora:p
Ja dostaje zwolnienie na 28 dni zazwyczaj do nastepnej wizyty, z tego co sie orientuje to na miesiac maxymalnei mozna dostac.
Polozna mam super, nie gada mi glupot o tyciu i tak dalej powiedzialam jej ze przytylam 16kg ona powiedziala ze ciaza jest rozna i ze najwazniejsze zeby potem byl pokarm, a jak troszke pojdzie w bioderka jak mi to wtedy jest dobrze wszystko magazynowane - tak mi powiedziala.
Lily tez mi dzisiaj czadu daje non stop sie wierci i kreci, u mnie we wro pada i jest okropna pogoda czlowiek senny jak nie wiem...
Marta 3mamy kciuki abys donosila bedzie wszystko dobrze, zobaczysz mala jeszcze przytyje :*
Fanka masz calkowita racje z ta waga, jak wiadomo kazda ciaza jest inna tez bym chciala tak szybko zrzucic po porodzie w sumie z tego co wiem to na dzien dobry od razy 10kg schodzi
Wlasnie dziewczynki bo tu widzialam pare linkow odnosnie poscieli do wozka one sa od razu z wypelnieniem czy musze osobno kupic kolderke i podusie bo juz zglupialam??? A tez wlasnie cos bede potrzebowala bo nie mam...
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161713 przez bewipo
pati-m napisał:
Znalazłam coś takiego: Właścicielem artykułów pozostanie BabyOno, ale osoba badająca otrzyma prawa do jego używania na czas nieokreślony.
Dzięki dziewczynki za słowa pocieszenia. Już się wyzłościłam na tych debili.
Znalazłam coś takiego: Właścicielem artykułów pozostanie BabyOno, ale osoba badająca otrzyma prawa do jego używania na czas nieokreślony.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #161720 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Martus to moja to dopiero kruszynka w 31 tc 1300 wazyla wiec nie sadze zeby teraz do 2 kg dobila.Pozatym przeciez Wy nie jestescie jakimis gigantami ty szczuplutka drobniutka, maz zreszta tez, wiec po kim Majeczka ma byc duza.Bedzie dobrze zobaczysz wogole to super, ze tak Wam sie z tym domkiem wszystko fajnie uklada i pamietaj oszczedzaj sie kochana
Wlasnie wrocilam z zakupow i zaczelo lac hehhe. lece robic obiadek
Wlasnie wrocilam z zakupow i zaczelo lac hehhe. lece robic obiadek
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161721 przez pati-m
mgiełka - to super, że malutka jest zdrowa A co do pościeli to możesz kupić 2-elementową, czyli samą poszewkę na podusię i kołderkę lub jeśli nie masz tzw. wypełnienia, to wtedy 4-elementową, czyli właśnie kołderkę+poszewka i podusię+poszewka.
bewipo - dziękuję za odpowiedź. Też się zarejstrowałam i zakwalifikowałam
bewipo - dziękuję za odpowiedź. Też się zarejstrowałam i zakwalifikowałam
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161723 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Mgielka super , ze z malenka wszystko dobrze i rzeczywiscie poloznej tylko pozazdroscic chociaz moj lekarz tez mi nigdy nie powiedzial, ze zaduzo mi przybylo
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161770 przez Agusia83
dziewczyny zabrocie mi jesc Kolo 10 rano zachcialo mi sie paczka i niestety niczym innym nie dalo sie go zastapic...tak wiec poszlam do cukierni, kupilam 3 paczka, 4 drozdzowki (bo beda na jutro na sniadanko )...bylam rowniez po precelki, ktore uwielbia moj maz i jak tylko zobaczylam male babeczki z kruchego ciasta z marmolada i lukrem, to wiedzialam, ze je pragne tak wiec wzielam ich 10dag....do tej pory zdarzylam zjesc wszystkie babeczki, 2 paczki i 1 drozdzowke...no przeciez zaraz to mi tylek rozerwie...teraz gotuje ziemniaczki i nie moge sie doczekac barszczu czerwonego z nimi....gdzie to mi sie miesci?
Na poczatku ciazy wrecz mialam odraze do slodyczy a teraz???????
Mgielka, ale duza dzidzia w bruszku Ci rosnie Przynajmniej u Ciebie polozna ma racje, kazda ciaza jest inna i kazdy tyje tyle ile potrzeba....chociaz jak do konca bede tak wpitalac to zaraz z tych 10kg zrobi mi sie 30
Na poczatku ciazy wrecz mialam odraze do slodyczy a teraz???????
Mgielka, ale duza dzidzia w bruszku Ci rosnie Przynajmniej u Ciebie polozna ma racje, kazda ciaza jest inna i kazdy tyje tyle ile potrzeba....chociaz jak do konca bede tak wpitalac to zaraz z tych 10kg zrobi mi sie 30
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161773 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Agusia jedz na zdrowie niczego Ci zabraniac nie bedziemy
ja juz nie mam sily stac przy garach a zachcialo mi sie dzisiaj mielonych z ziemniaczkami i mizeria.
ja juz nie mam sily stac przy garach a zachcialo mi sie dzisiaj mielonych z ziemniaczkami i mizeria.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona