BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #176791 przez monika1984lodz
Jestem zla i nie dobra bratowa ehhhhh bo powiedzialam szwagierce, ze nie mam sily zajmowac sie jej corka.... wrrrrrr

cos mi sie jelita zablokowaly...

Beti kochana Ty to bys troszke przystopowala hihi normalnie jakis dialbel Cie opetal :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #176794 przez pati-m
Monia - Ty odmawiasz bratowej, ja teściowej i niech reszta rodziny się przyzwyczai do tego, że na chwilę obecną nie musimy mieć siły na spełnianie ich zachcianek.

A beti to chyba jakiś motorek w tyłku ma :silly: A tak serio to zazdroszczę powera, bo mi by się taki przydał :)
13 lata 4 miesiąc temu #176796 przez monika1984lodz
Najgorsze jest to, ze moj M stwierdzil, ze przesadzam.Kurde zebym we wlasnym domu nie mogla czuc sie swobodnie eh.Przywiozl mloda w srode miala zostac na jedna noc , ok przygryzlam jezyk, pomogla mi naet w zakupach wiec ok podziekowalam i wogole.Mielismy ja wieczorem do domu zawiezc, ale ublagala Marcina a on mnie zeby zostac jeszcze jedna noc.Dzisiaj powiedzialam M , zeby zadzwonil do Anki i powiedzial jej , ze jak bedzie po pracy wracala to zeby po mloda przyjechala. No i foch, ze co to za problem ze dziecko u nas jest.Cholera jest problem. Ja nie mam sily, co chwila przysypiam, a tu mam sie dzieciakiem opiekowac, martwic sie czy nie glodny, czy sie jej nie nudzi.Zal mi jej bo nawet kolezanek sobie nie potrafi znalezc, czasu zorganizowac nie umie....

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #176797 przez beti
Ja od tygodnia nic nie robiłam bo siły nie miałam, a dziś normalnie osiągnęłam stan pierdolca.... :P
13 lata 4 miesiąc temu #176800 przez beti
To ja się dołączam, bo ja spławiłam ostatnio szwagra :evil: :evil: :evil: :lol: :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #176802 przez pati-m
Monia - nie daj się wykorzystywać. Zajmowałaś się małą zgodnie z umową, ale to przedłużanie wizyty może być dla Ciebie męczące. Tobie się należy wypoczynek i spokój, a nie bratowa, która jak kukułka będzie Ci dziecko podrzucać wtedy kiedy jej pasuje, nie zastanawiając się czy nie jest to dla Ciebie obecnie obciążeniem. Przepraszam za ostre słowa, ale jeszcze dziś rano też byłam wkurzona gdy odmawiałam teściowej, a tamta była zdziwiona, że jak ja mogę nie mieć siły, przecież w domu siedzę i nic nie robię. Na szczęście mój mąż jej wyjaśnił, że skoro mówię, że nie czuję się na siłach to ma odpuścić i koniec. Może spróbuj spokojnie porozmawiać ze swoim, pewnie nie wie, że pod koniec jesteśmy już słabsze. Uszka do góry kochana :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176803 przez monika1984lodz
Beti Ty cos podejrzana jestes B)

Pati zeby tylko to moje to zrozumialo eh...

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #176815 przez gosia2324
Monika glowa do goory!!! Dobrze zrobiłaś !
Zapytaj szwagierkę czy już nie pamięta jak się czuje kobieta pod koniec ciąży ....
Sory, ale niektórzy to maja w dupie rozum :P
Nie przejmuj sie nia!
13 lata 4 miesiąc temu #176818 przez monika1984lodz
nie chce mi sie juz nawet z nia o tym rozmawiac, mam to gdzies.....

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #176822 przez bewipo
Hehe, beti z rozpędu nam urodzisz :D

monika, pati dobrze robicie. A niech się wszyscy w koło obrażają i przynajmniej spokój, nikt dupy nie zawraca. Wkurzają mnie tacy ludzie, co się tylko odzywają jak mają jakiś interes, a normalnie żeby zapytać jak się czujesz czy cokolwiek to w nosie mają.
13 lata 4 miesiąc temu #176823 przez beti
monika1984lodz napisał:

Beti Ty cos podejrzana jestes B)

Po tylu godzinach wąchania farby przy malowaniu to jest to już możliwe :cheer: :lol: :X :silly: :side:
13 lata 4 miesiąc temu #176825 przez beti
Dziewczyny, a czym Wy się przejmujecie, olewka...powiedziałyście co miałyście do powiedzenia a teraz luzik i niech się druga strona wścieka... nie można sobie dać wejść na głowę przecież :P
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176836 przez beti
Hmmmm...a myślicie, że dam radę jeszcze do zmroku domek na zewnątrz pomalować??? :silly: bo w sumie mi się ten kolor nie podoba a mi się nudzi :P M. kazał mi posiedzieć trochę i nie wiem co mam ze sobą zrobić :P
13 lata 4 miesiąc temu #176840 przez monika1984lodz
Jestescie Kochane.

Beti ja mam cicha nadzieje, ze spakowana juz jestes hehhe

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #176851 przez pati-m
Monia - przypomniała mi się Twoja historia z deską jak zobaczyłam to demotywatory.pl/3367472/Udawanie-niewinnego :silly:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia