BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #176277 przez gosia2324
Pati jak zadzwonisz do pracy ze urodzolas to oni Ci juz wszystko zalatwia.
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #176279 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Agusia no ja juz spakowalam wszytsko wlacznie z kosmetyczka;) Mam tylko nadzieje ze o niczym nie zapomnialam:P na wyjscie dla siebei na wszellki wypadek wzielam sobie dresik albo leginsy bo tak napeawde nie wiem w co sie zmieszcze :P i jak brzuch wyglada po porodzie :P

Mgielka juz pisalam kiedys, jak wezmiesz rzeczy z 5 mies ciazy to bedzie ok :)
13 lata 4 miesiąc temu #176281 przez fanka
poszłam do działu kadr w pracy i tam mi wszystko dali
13 lata 4 miesiąc temu #176282 przez pati-m
gosia2324 napisał:

Pati jak zadzwonisz do pracy ze urodzolas to oni Ci juz wszystko zalatwia.

No właśnie Gosiu tak mi w pracy moja księgowa mówiła, więc trochę zaskoczyły mnie te wszystkie wnioski, o których pisała fanka. U mnie troszkę to będzie zagmatwane, bo księgowa też jest na zwolnieniu, bo ma termin na grudzień, a w pracy zastępuje ją inna dziewczyna, ale jest obecna tylko raz w tygodniu, więc boję się żeby nic się nie przeoczyło jeśli chodzi o sprawy papierkowe. Same wiecie jaka u nas biurokracja, a po porodzie to przecież wszystko bedzie na głowie męża, dlatego póki mogę, to chcę mu to jakoś ułatwić :)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176284 przez Agusia83
ja chyba tez sie musze wszystkiego dowiedziec u siebie w pracy...jutro bede dzownic do kadr...albo poprosze meza by tam poszedl :laugh: zreszta i tak musi mi podbic ksiazeczke ubezpieczeniowa...
13 lata 4 miesiąc temu #176288 przez pati-m
Dziewczyny mam pytanie - jaki rozmiar ubranek bierzecie na wyjście maluszka ze szpitala? bo ja już zgłupiałam. Najpierw wszyscy mi radzili żebym nie kupowała ciuszków na 56 bo mały szybko z nich wyrośnie i lepiej kupić na 62, a teraz słyszę że lepiej miec na 56 :huh: No i bądź tu człowieku madry :unsure:
13 lata 4 miesiąc temu #176289 przez fanka
pewnie na telefon faktycznie też to załatwią tyle, że ja i tak musiałam tam iść, właśnie książeczkę podbić, plus jeszcze kilka informacji innych musiałam uzyskać więc przy okazji wzięłam te wnioski i wszystkiego dopilnuje sobie sama. Na wszelki wypadek ;-)
13 lata 4 miesiąc temu #176293 przez Agusia83
Pati, ja ubranka mam wziasc tylko na wyjscie, tak wiec po porodzie dowiemy sie ile mierzy mala i jesli beda potrzebne ubranka nr 56, to maz bedzie musial jakies kupic, bo mam praktycznie od 62....
13 lata 4 miesiąc temu #176294 przez bewipo
Agusia w rossmanie są kosmetyki w wersji mini :)
Pati ja wezmę na 56, na wyjście na pewno będą dobre.
13 lata 4 miesiąc temu #176295 przez Agusia83
Bewipo, dziekuje....musze poszukac gdzie u mnie jest najblizej rossman
13 lata 4 miesiąc temu #176302 przez pati-m
Dziekuję dziewczynki :) Kupię jeden komplecik wyprawkowy w rozmiarze 56 i po kłopocie :)
13 lata 4 miesiąc temu #176329 przez monika1984lodz
Beti jestes gwiazda na fb :) www.sesjazdjeciowa.com/index.php/2011/08...sesja-ciazowa-beata/

Dla Nunli mam juz wszystko czekam tylko na kuriera z kolderka i podusia :)
kupilam na te odparzenia kremik sos nivea :)

Moje rzeczy w trakcie suszenia, wiec jak wyschna i je poprasuje to trezba do torby wpakowac :)
Co do ciuszkow to ja biore rozmiar 56 one sa na tyle duze , ze nawet jak dzidziolek bedzie wiekszy to sie zmiesci bez problemu(ierzylam z tymi ciuszkami 62 i wcale nie ma takiej roznicy :) )NA wyjscie dla mnie i dla Nuny ciuszki tatusiek przywiezie jak bedzie po nas przyjezdazal :)

Z tymi miniaturowymi kosmetykami to naprawde fajny pomysl :) wiec czeka mnie jeszcze wycieczka do rossmana :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #176336 przez fanka
Monika- faktycznie Beti się nam nie chwali , a prawdziwą karierę już z Fifikiem i Panem tatusiem robią :-)zdjęcia piękne, jednak nie ma to jak ręka profesjonalisty.
ja melduje spakowanie torby po raz drugi!!!! mam nadzieję, że już trzeciego razu nie będzie!!
13 lata 4 miesiąc temu #176361 przez Marta M
Witajcie, przepraszam ze ani wczoraj ani dzisiaj nie weszlam, ale mam takie zabiegane dni..jutro postaram sie Was nadrobic i napisac cos wiecej poza tym smsem..wiem, ze Monia go wkleila bo maz powiedzial ze nie bedzie juz pisal bo widzial, ze wiecie ze u nas w porzadku..:) Do jutra kochane :) Dobrej nocy :D
13 lata 4 miesiąc temu #176362 przez beti
AAAAAAAAAAaaaaaaaa.....no nie chwali się, bo się dowiaduje od Moniki :D, jednak nie ma to jak nasze kochane forum...pewnie żyłabym w takiej nieświadomości...musze zaraz na FB wejść :D

Co do ubranek, ja biorę zestawy na 56 i zestawy na 62 i zależnie od tego jaki się urodzi to M zabierze te niepotrzebne ciuszki do domu w razie czego :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia