- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #176279 przez gosia2324
mgielka22 napisał:
Mgielka juz pisalam kiedys, jak wezmiesz rzeczy z 5 mies ciazy to bedzie ok
Agusia no ja juz spakowalam wszytsko wlacznie z kosmetyczka;) Mam tylko nadzieje ze o niczym nie zapomnialam:P na wyjscie dla siebei na wszellki wypadek wzielam sobie dresik albo leginsy bo tak napeawde nie wiem w co sie zmieszcze i jak brzuch wyglada po porodzie
Mgielka juz pisalam kiedys, jak wezmiesz rzeczy z 5 mies ciazy to bedzie ok
Temat został zablokowany.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #176282 przez pati-m
gosia2324 napisał:
No właśnie Gosiu tak mi w pracy moja księgowa mówiła, więc trochę zaskoczyły mnie te wszystkie wnioski, o których pisała fanka. U mnie troszkę to będzie zagmatwane, bo księgowa też jest na zwolnieniu, bo ma termin na grudzień, a w pracy zastępuje ją inna dziewczyna, ale jest obecna tylko raz w tygodniu, więc boję się żeby nic się nie przeoczyło jeśli chodzi o sprawy papierkowe. Same wiecie jaka u nas biurokracja, a po porodzie to przecież wszystko bedzie na głowie męża, dlatego póki mogę, to chcę mu to jakoś ułatwić
Pati jak zadzwonisz do pracy ze urodzolas to oni Ci juz wszystko zalatwia.
No właśnie Gosiu tak mi w pracy moja księgowa mówiła, więc trochę zaskoczyły mnie te wszystkie wnioski, o których pisała fanka. U mnie troszkę to będzie zagmatwane, bo księgowa też jest na zwolnieniu, bo ma termin na grudzień, a w pracy zastępuje ją inna dziewczyna, ale jest obecna tylko raz w tygodniu, więc boję się żeby nic się nie przeoczyło jeśli chodzi o sprawy papierkowe. Same wiecie jaka u nas biurokracja, a po porodzie to przecież wszystko bedzie na głowie męża, dlatego póki mogę, to chcę mu to jakoś ułatwić
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176284 przez Agusia83
ja chyba tez sie musze wszystkiego dowiedziec u siebie w pracy...jutro bede dzownic do kadr...albo poprosze meza by tam poszedl zreszta i tak musi mi podbic ksiazeczke ubezpieczeniowa...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Agusia83.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #176288 przez pati-m
Dziewczyny mam pytanie - jaki rozmiar ubranek bierzecie na wyjście maluszka ze szpitala? bo ja już zgłupiałam. Najpierw wszyscy mi radzili żebym nie kupowała ciuszków na 56 bo mały szybko z nich wyrośnie i lepiej kupić na 62, a teraz słyszę że lepiej miec na 56 No i bądź tu człowieku madry
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #176289 przez fanka
pewnie na telefon faktycznie też to załatwią tyle, że ja i tak musiałam tam iść, właśnie książeczkę podbić, plus jeszcze kilka informacji innych musiałam uzyskać więc przy okazji wzięłam te wnioski i wszystkiego dopilnuje sobie sama. Na wszelki wypadek
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #176329 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti jestes gwiazda na fb www.sesjazdjeciowa.com/index.php/2011/08...sesja-ciazowa-beata/
Dla Nunli mam juz wszystko czekam tylko na kuriera z kolderka i podusia
kupilam na te odparzenia kremik sos nivea
Moje rzeczy w trakcie suszenia, wiec jak wyschna i je poprasuje to trezba do torby wpakowac
Co do ciuszkow to ja biore rozmiar 56 one sa na tyle duze , ze nawet jak dzidziolek bedzie wiekszy to sie zmiesci bez problemu(ierzylam z tymi ciuszkami 62 i wcale nie ma takiej roznicy )NA wyjscie dla mnie i dla Nuny ciuszki tatusiek przywiezie jak bedzie po nas przyjezdazal
Z tymi miniaturowymi kosmetykami to naprawde fajny pomysl wiec czeka mnie jeszcze wycieczka do rossmana
Dla Nunli mam juz wszystko czekam tylko na kuriera z kolderka i podusia
kupilam na te odparzenia kremik sos nivea
Moje rzeczy w trakcie suszenia, wiec jak wyschna i je poprasuje to trezba do torby wpakowac
Co do ciuszkow to ja biore rozmiar 56 one sa na tyle duze , ze nawet jak dzidziolek bedzie wiekszy to sie zmiesci bez problemu(ierzylam z tymi ciuszkami 62 i wcale nie ma takiej roznicy )NA wyjscie dla mnie i dla Nuny ciuszki tatusiek przywiezie jak bedzie po nas przyjezdazal
Z tymi miniaturowymi kosmetykami to naprawde fajny pomysl wiec czeka mnie jeszcze wycieczka do rossmana
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #176336 przez fanka
Monika- faktycznie Beti się nam nie chwali , a prawdziwą karierę już z Fifikiem i Panem tatusiem robią :-)zdjęcia piękne, jednak nie ma to jak ręka profesjonalisty.
ja melduje spakowanie torby po raz drugi!!!! mam nadzieję, że już trzeciego razu nie będzie!!
ja melduje spakowanie torby po raz drugi!!!! mam nadzieję, że już trzeciego razu nie będzie!!
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 4 miesiąc temu #176361 przez Marta M
Witajcie, przepraszam ze ani wczoraj ani dzisiaj nie weszlam, ale mam takie zabiegane dni..jutro postaram sie Was nadrobic i napisac cos wiecej poza tym smsem..wiem, ze Monia go wkleila bo maz powiedzial ze nie bedzie juz pisal bo widzial, ze wiecie ze u nas w porzadku.. Do jutra kochane Dobrej nocy
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #176362 przez beti
AAAAAAAAAAaaaaaaaa.....no nie chwali się, bo się dowiaduje od Moniki , jednak nie ma to jak nasze kochane forum...pewnie żyłabym w takiej nieświadomości...musze zaraz na FB wejść
Co do ubranek, ja biorę zestawy na 56 i zestawy na 62 i zależnie od tego jaki się urodzi to M zabierze te niepotrzebne ciuszki do domu w razie czego
Co do ubranek, ja biorę zestawy na 56 i zestawy na 62 i zależnie od tego jaki się urodzi to M zabierze te niepotrzebne ciuszki do domu w razie czego
Moderatorzy: ilona