- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #176185 przez fanka
Dziewczyny kopnijcie mnie w tyłek żebym w końcu przestała jeść i ruszyła się od kompa. Mam poprasować rzeczy i skończyć pakować torbę, była już spakowana , a przez tą niespodziewany pobyt w szpitalu trzeba była koszulę, szlafrok znów prać i teraz pakować się od nowa. Mój żołądek jest chyba większy od macicy!!!!
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #176191 przez gosia2324
fanka napisał:
Fanka, az sie usmarkalam
Dziewczyny pośmiać się można czytając Was, wczoraj Monika z deską klozetową romantycznie budząca Męża, dziś Agusia z kluczami
a wiecie co ja ostatnio zrobiłam, tyle, że to nie śmieszne, a żenujące było- dzwoni do mnie kuzynka i mówi,że jej babcia zmarła (przez kilka dni była w szpitalu ale stan bardzo zły) , a ja trochę zaskoczona tym telefonem i taka wiadomością chciałam powiedzieć "no to wyrazy współczucia" czy coś tego typu, a powiedziałam "no to wszystkiego najlepszego"!!i najlepsze jest to , że się nie poprawiłam , dopiero jak skończyłam rozmowę to się zorientowałam co powiedziałam.
Fanka, az sie usmarkalam
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #176199 przez mgielka22
Fanka ale rozbawilas na calego
A ja sie polozylam na 1,5h i pospalam troche. U nas pogoda baaardzo senna, masakra...
U mnie dzis na obiad byly 2 rodzaje spaghetti bolognese i carbonara bo akurat brat z bratowa zawitali
A jutro beda knedelki
Mnie tez kopnijcie bo musze dokonczyc robic kartke dla babci i nagrac plytke na zjazd rodzinny
A ja sie polozylam na 1,5h i pospalam troche. U nas pogoda baaardzo senna, masakra...
U mnie dzis na obiad byly 2 rodzaje spaghetti bolognese i carbonara bo akurat brat z bratowa zawitali
A jutro beda knedelki
Mnie tez kopnijcie bo musze dokonczyc robic kartke dla babci i nagrac plytke na zjazd rodzinny
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #176201 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
JA tez sie nie moge ogaranac i zabrac za prasowanie.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #176221 przez mgielka22
Agusia no ja juz spakowalam wszytsko wlacznie z kosmetyczka;) Mam tylko nadzieje ze o niczym nie zapomnialam:P na wyjscie dla siebei na wszellki wypadek wzielam sobie dresik albo leginsy bo tak napeawde nie wiem w co sie zmieszcze i jak brzuch wyglada po porodzie
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176224 przez Agusia83
Ojej Mgielka, nie pomyslalam o ciuchach na wyjscie(ale to chyba potrzebowalabym 2 torby ) najwyzej maz przywiezie...tak samo jak ciuszki dla malej na wyjscie
Dziewczyny a jesli chodzi o zele pod prysznic czy tez szampony, to macie jakies saszetki? Bo ja mam dosc spore opakowania, tak samo z zelem do miejsc intymnych....
Dziewczyny a jesli chodzi o zele pod prysznic czy tez szampony, to macie jakies saszetki? Bo ja mam dosc spore opakowania, tak samo z zelem do miejsc intymnych....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Agusia83.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #176251 przez pati-m
Wróciłam. Uff... Tak mnie zestresowała wizja zbliżającego się porodu, że powędrowałam z siostrą do miasta po ostatnie zakupy. Oj ja się już nie nadaję na takie wędrówki, klocek ze mnie i szybko się męczę
Ja też właśnie kupiłam w drogerii takie mini wersje kosmetyków: żel pod prysznic, szampon, pasta do zębów itp. Nie chcę pchać tych wielkich butelek do kosmetyczki, bo wtedy więcej miejsca zajmują.
A tak poza tym, to jeśli któraś z Was robi albumiki dla swoich szkrabów, to w Kauflandzie jest wyprzedaż świetnych naklejek. Baaaaaaardzo duży wybór i łatwy sposób na ozdobienie poszczególnych stron
Fanka - o jakich ty piszesz wnioskach dotyczących macierzyńskiego itp.?
Ja też właśnie kupiłam w drogerii takie mini wersje kosmetyków: żel pod prysznic, szampon, pasta do zębów itp. Nie chcę pchać tych wielkich butelek do kosmetyczki, bo wtedy więcej miejsca zajmują.
A tak poza tym, to jeśli któraś z Was robi albumiki dla swoich szkrabów, to w Kauflandzie jest wyprzedaż świetnych naklejek. Baaaaaaardzo duży wybór i łatwy sposób na ozdobienie poszczególnych stron
Fanka - o jakich ty piszesz wnioskach dotyczących macierzyńskiego itp.?
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #176272 przez fanka
Pati- taki wniosek się wypełnia o udzielenie urlopu macierzyńskiego. Ja już chciałam to mieć w domu, wypełnię sobie, później tylko uzupełnię o dat porodu i Mąż wszystko już gotowe zaniesie.
Jupi wreszcie wszystko poprasowałam na chwilę spokój z prasowaniem. A teraz zmykam jeszcze torbę skończyć pakować!!ja będąc teraz w szpitalu przekonałam się, że warto mieć ze sobą swoje sztućce i kubek do picia. Ja nie miałam, oczywiście możesz wszystko w szpitalu dostać ale to już takie wysłużone, swoje już przeszło. Lepiej mieć prywatne i sobie trzymać.
Jupi wreszcie wszystko poprasowałam na chwilę spokój z prasowaniem. A teraz zmykam jeszcze torbę skończyć pakować!!ja będąc teraz w szpitalu przekonałam się, że warto mieć ze sobą swoje sztućce i kubek do picia. Ja nie miałam, oczywiście możesz wszystko w szpitalu dostać ale to już takie wysłużone, swoje już przeszło. Lepiej mieć prywatne i sobie trzymać.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej