BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #176185 przez fanka
Dziewczyny kopnijcie mnie w tyłek żebym w końcu przestała jeść i ruszyła się od kompa. Mam poprasować rzeczy i skończyć pakować torbę, była już spakowana , a przez tą niespodziewany pobyt w szpitalu trzeba była koszulę, szlafrok znów prać i teraz pakować się od nowa. Mój żołądek jest chyba większy od macicy!!!!
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #176191 przez gosia2324
fanka napisał:

Dziewczyny pośmiać się można czytając Was, wczoraj Monika z deską klozetową romantycznie budząca Męża, dziś Agusia z kluczami :-)
a wiecie co ja ostatnio zrobiłam, tyle, że to nie śmieszne, a żenujące było- dzwoni do mnie kuzynka i mówi,że jej babcia zmarła (przez kilka dni była w szpitalu ale stan bardzo zły) , a ja trochę zaskoczona tym telefonem i taka wiadomością chciałam powiedzieć "no to wyrazy współczucia" czy coś tego typu, a powiedziałam "no to wszystkiego najlepszego"!!i najlepsze jest to , że się nie poprawiłam , dopiero jak skończyłam rozmowę to się zorientowałam co powiedziałam.

Fanka, az sie usmarkalam :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 4 miesiąc temu #176193 przez bewipo
Dziewczyny ja zostawiam zmywanie mężowi :D
Kręgosłup też mi dziś nawala. Ale sporo już porobiłam, więc teraz mogę odpoczywać.
13 lata 4 miesiąc temu #176194 przez gosia2324
A ja jednak dzis umylam to okno, a teraz szukam czegos na prezent dla malego na urodziny :)
13 lata 4 miesiąc temu #176199 przez mgielka22
Fanka ale rozbawilas na calego :D

A ja sie polozylam na 1,5h i pospalam troche. U nas pogoda baaardzo senna, masakra...

U mnie dzis na obiad byly 2 rodzaje spaghetti bolognese i carbonara :D bo akurat brat z bratowa zawitali :D

A jutro beda knedelki :D

Mnie tez kopnijcie bo musze dokonczyc robic kartke dla babci i nagrac plytke na zjazd rodzinny :P
13 lata 4 miesiąc temu #176201 przez monika1984lodz
JA tez sie nie moge ogaranac i zabrac za prasowanie.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #176205 przez Agusia83
Ja tez mam gore prasowania :silly: i musze przepakowac swoja torbe by pampersiaki sie zmiescily....a kosmetyczke tez juz macie spakowana?
13 lata 4 miesiąc temu #176221 przez mgielka22
Agusia no ja juz spakowalam wszytsko wlacznie z kosmetyczka;) Mam tylko nadzieje ze o niczym nie zapomnialam:P na wyjscie dla siebei na wszellki wypadek wzielam sobie dresik albo leginsy bo tak napeawde nie wiem w co sie zmieszcze :P i jak brzuch wyglada po porodzie :P
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176224 przez Agusia83
Ojej Mgielka, nie pomyslalam o ciuchach na wyjscie(ale to chyba potrzebowalabym 2 torby :silly: ) najwyzej maz przywiezie...tak samo jak ciuszki dla malej na wyjscie :laugh:

Dziewczyny a jesli chodzi o zele pod prysznic czy tez szampony, to macie jakies saszetki? Bo ja mam dosc spore opakowania, tak samo z zelem do miejsc intymnych....
13 lata 4 miesiąc temu #176244 przez beti
Agusia, ja mam takie małe opakowania jak są w hotelach, swojego czasu można było kupić takie w Sephporze. W rossmanie są też małe buteleczki kosmetyków takie podróżne...
13 lata 4 miesiąc temu #176251 przez pati-m
Wróciłam. Uff... Tak mnie zestresowała wizja zbliżającego się porodu, że powędrowałam z siostrą do miasta po ostatnie zakupy. Oj ja się już nie nadaję na takie wędrówki, klocek ze mnie i szybko się męczę :)
Ja też właśnie kupiłam w drogerii takie mini wersje kosmetyków: żel pod prysznic, szampon, pasta do zębów itp. Nie chcę pchać tych wielkich butelek do kosmetyczki, bo wtedy więcej miejsca zajmują.

A tak poza tym, to jeśli któraś z Was robi albumiki dla swoich szkrabów, to w Kauflandzie jest wyprzedaż świetnych naklejek. Baaaaaaardzo duży wybór i łatwy sposób na ozdobienie poszczególnych stron :)

Fanka - o jakich ty piszesz wnioskach dotyczących macierzyńskiego itp.? :huh:
13 lata 4 miesiąc temu #176272 przez fanka
Pati- taki wniosek się wypełnia o udzielenie urlopu macierzyńskiego. Ja już chciałam to mieć w domu, wypełnię sobie, później tylko uzupełnię o dat porodu i Mąż wszystko już gotowe zaniesie.
Jupi wreszcie wszystko poprasowałam :-) na chwilę spokój z prasowaniem. A teraz zmykam jeszcze torbę skończyć pakować!!ja będąc teraz w szpitalu przekonałam się, że warto mieć ze sobą swoje sztućce i kubek do picia. Ja nie miałam, oczywiście możesz wszystko w szpitalu dostać ale to już takie wysłużone, swoje już przeszło. Lepiej mieć prywatne i sobie trzymać.
13 lata 4 miesiąc temu #176273 przez gosia2324
Pati nie widziałam u mnie takich naklejek :(

Ja tez juz zapakowałam kosmetyczkę , torba już gotowa czeka :)
13 lata 4 miesiąc temu #176275 przez fanka
a poza tym brałam jeszcze formularz z ubezpieczenia tego grupowego z pracy bo za urodzenie dziecka dostaje się kasę więc też sobie już wzięłam ten formularz.
13 lata 4 miesiąc temu #176276 przez pati-m
fanka - a te wnioski to skąd brałaś?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży