BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #175964 przez slowiczek
ja sie nie spakowalam :P a mialam to ogarnac w poniedzialek :P ale wlasnie mi sie suszy szlafroczek to nie bedzie wymówek, że coś jeszcze niewyprane :P dziś się spakuję, czujcie się zobowiązane do skontrolowania mnie pod wieczór czy sie zebralam :D
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #175966 przez kasia79
Ja wracam jutro do domu i w weekend mam zamiar się spakować :)
Dziewczyny jak siedzę to muszę mocno nogi rozkładać bo mi brzuch przeszkadza :) macie tak?
13 lata 4 miesiąc temu #175971 przez slowiczek
haha kasia, ja tak mam, muszę rozstawiać nogi żeby zrobić miejsce na brzuch, muszę go podnosić z nóg i wciskać w przygotowane miejsce :D
13 lata 4 miesiąc temu #175977 przez kasia79
Masakra! a jak posiedzę 5 min to nie moge chodzić tak mnie krocze i biodra bolą, ciekawe czy dotrzymam do terminu.
13 lata 4 miesiąc temu #175980 przez mYSZA
A ja włąśnie wysłalam szwagierkę na wieczór panienski cz. 2;) tj. po pierwszą część robiłyśmy już miesiac temu żeby jej wszytskie koleżanki były, a teraz ma prezent od sióstr i odemnie- wykupiłyśmy kąpiel w kapsule miodowo-mlecznej oraz całodzienne wejściedo strefy spa;)))

zwabiłam ją do siebie żeby mi okna umyła- kochana- chciała myć mimo, że za tydzień wychodzi za mąż a na dworze pada;P właśnie dziewczyny ją zabrały- narazie myśli że na zakupy dla mnie;P

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #175981 przez slowiczek
mnie chyba najbardziej na świecie bolą żebra, w ogóle przy mostku mam taki odcinek skóry w którym prawie nie mam czucia od tego ucisku, jest taki zdrętwiały...
no i plecy po prawej stronie na wysokości biustu :<
13 lata 4 miesiąc temu #175986 przez kasia79
Na sierpniówkach rodzi się kolejny maluszek!!!
13 lata 4 miesiąc temu #175989 przez gosia2324
mysza po co mi przypomnialas o oknach :S
mnie czeka do umycia okno w Kuchni... może jutro to zrobie....

Tak sie obiadlam winogron i arbuza ze zaraz pęknę :huh:
13 lata 4 miesiąc temu #175993 przez mgielka22
Ja juz tez spakowana jestem, bo to nigdy nic nie wiadomo... Slowiczku mnie tez bola ale po lewej stronie plecy na wys biustu :s Juz nie mowiac o tym ze grawitacja sciaga mi brzuch w dol i cale podbrzusze boli :(
13 lata 4 miesiąc temu #176010 przez mYSZA
gosia2324 napisał:

no zwariowała!

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176014 przez gosia2324
slowiczek napisał:

ja sie nie spakowalam :P a mialam to ogarnac w poniedzialek :P ale wlasnie mi sie suszy szlafroczek to nie bedzie wymówek, że coś jeszcze niewyprane :P dziś się spakuję, czujcie się zobowiązane do skontrolowania mnie pod wieczór czy sie zebralam :D

Slowiczku wiec wieczorem zdjecie otwartej, zapakowanej walizki poprosze :P
13 lata 4 miesiąc temu #176018 przez gosia2324
mYSZA napisał:

gosia2324 napisał:

no zwariowała!

moja tesciowa zaproponowala mojej mamie, ze moze mi okno umyje :woohoo:
Kazalam jej przekazac zeby mnie pocalowala ... :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo:
13 lata 4 miesiąc temu #176022 przez monika1984lodz
Mnie tez wszystko boli ale juz przywyklam ....
lece robic oviadek dzis placki z jablkiem :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #176034 przez beti
Cześć laseczki kuleczki :D

Ja już dziś wróciłam, bo z małżem u kardiologa byłam :/

Kupiłam dzisiaj otulaczek, nosiłam się w tym zakupem dłuuuugo i w końcu dzisiaj go kupiłam, podobno sprawdza się rewelacyjnie, oczywiście jeszcze przy okazji kupiłam kilka pieluszek tetrowych takich z nadrukiem i słodką myjkę tygryska z Kubusia Puchatka :)

Słowiczek, przypomniałaś mi, że mam szlafrok uprać i dopakować, więc idę to zrobić... ja w sumie częściowo już w lipcu byłam spakowana, ale teraz już oprócz tego szlafroka spakowana jestem w 100 %, bo mnie mąż pogonił i zmobilizował...
13 lata 4 miesiąc temu #176040 przez Agusia83
A ja sie chyba juz nie nadaje do normalnego funkcjonowania...szlak mnie trafia, bo pralka znow szwankuje, nie potrafi zrobic jednego prania tylko ciagle sie zatrzymuje i mruga, buczy,,,,istny koszmar, pewnie jak wroci maz to bedzie potulna jak baranek...do tego przez pol godz. nie moglam znalezc swoich kluczy od domu...okazalo sie, ze sa tam gdzie je zostawilam, a sprawdzalam to miejsce 100 razy :silly: do tego jak juz wybralam sie na zakupy, to przy kasie zdalam sobie sprawe, ze nie mam portfela, bo wsio wyciagalam z torebki gdy szukalam kluczy :( no i musialam sie wracac....jasna cho...ra...

A tak w ogole, to mnie tez wszytsko boli, najbardziej biodra pachwina lewa, spojenie, chodze jak kaczka albo jak kowboj...a brzuszek tez musze wkladac w dziure miedzy nogi :silly:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia