BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #175755 przez slowiczek
Wrocilam ale nie zrobili mi WR bo tam akurat tego nie wykonuja :( wiec czeka mnie dodatkowe klucie w przyszlym tyg, ehh.

Ewelina, HCV mialam na poczatku ciazy ale teraz lekarZ nie zlecal, Hbs zawsze robi sie przed porodem a ten odczyn to chyba ma zwiazek z grupa krwi ale mnie to nie dotyczy
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #175779 przez ewelinaa
No właśnie też mi się wydaje, że odczyn Coombsa robi się, gdy jest ryzyko wystąpienia konfliktu serologicznego, a mnie to nie dotyczy bo ja mam A rh+ i mąż tak samo. :huh: Więc nie wiem, ale zrobię dla świętego spokoju.
13 lata 4 miesiąc temu #175780 przez Pyśkaaaa
witam :)
Ewelina mi doktor tez zlecił te badania i tez je miałam robione na poczatku ciąży teraz powtórka :)
Pati ojej to już zaraz możesz się rozpakować:) dobrze że Kacperek się obrócił :)

a my wczoraj odebraliśmy łóżeczko :D wózek też już jest i wanienka :D zostały mi kosmetyki dla młodego i przydała by się jakaś fajna promocja na pieluszki :)
13 lata 4 miesiąc temu #175811 przez monika1984lodz
Dzien dobry dziewuszki :)

U nas noc spokojna poza wielorazowym wstawaniem do kibelka.... za tym nie bede tesknila.
Do tego ciezko sie przekrecac, bon ie dosc , ze brzuchol pobolewa to i spojenie napitala eh...
Odczyn coumbsa to badanie sprawdzajace czy nie ma sieprzeciwcial we krwi- odnosnie niezgodnosci srologiccznej.JA mialam to badanie 3 razy ze wzgledu na moja grupe krwi 0Rh-

Dziewczynki z kosmetykow dla maluszka co tak naprawde macie?Bo ja kupilam Hipp zel do mycia wloskow i cialka i mleczko do smarowania cialka po kapieli.Oliwki nie chce uzywac.Powiedzcie mi co jeszcze potrzebne.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #175815 przez bewipo
Hej :)
U mnie dzisiaj wskoczył 9 miesiąc :)
Jakaś promocja na Hugisy jest w realu, ale nie wiem dokladnie. No i na chusteczki Hugisa też jest 6 paczek za chyba 18 zł.
13 lata 4 miesiąc temu #175818 przez Mała
Ja miałam dzisiaj morfologię, mocz, hiv i czystość pochwy (to ten paciorkowiec) i nic nie płaciłam, bo miałam skierowanie.

Znalazłam stronkę z promocjami www.promobaby.pl/

A i spakowałam torbę do szpitala!!! :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #175825 przez Agusia83
Hejka....widze, ze wszytskie mialyscie spokojne noce, a ja niestety nie...nie dosc, ze baaaaardzooo czesto wstawalam na siku to jeszcze mialam skurcze, te bolesne...chyba zadzwonie do ginki bo boje sie, ze to moze tak nie powinno byc...poza tym brzuch coraz czesciej mi twardnieje...

Beti gratuluje rozpoczecia 9 miesiaca :laugh: , Kasiu Tobie 36tc a Beti 38tc :laugh:

Pati, ciesze sie, ze juz jestes...i ze z dzidziusiem wszystko dobrze...juz za niedlugo zostaniesz mama :laugh:

Monia, nieziemsko rozwalilas mnie historia z deska...wyobrazilam sobie Ciebie jak idziesz deska do pokoju tak jak maluszek wlecze swego misia po schodach, taki zaspany :silly:

My mielismy kupowac lozeczko w piatek i wsio sie przesunelo na wtorek :( i tak mi troche smutno...
13 lata 4 miesiąc temu #175831 przez mYSZA
a u mnie już pada;/ i nie mam ciepłej wody żeby wziąć ciepły prysznic albo chociaż pozmywać!

ale za to dziś w miarę dobrze spałam i nawet obudziłam się jakieś 20 minut temu. jedm sobie z Wami śniadanko;)

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #175833 przez mYSZA
oglądam sobie tą strone z promocjami. i kurcze, jakie pieluchy są drogie na maxa! tylko to mnie przekonuje do tych wielorazowych...

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #175834 przez Agusia83
A ja mam dzis cupe kalafiorowa i racuchy z jablkami :laugh:

Wlasnie sobie przypomnialam, ze musze kupic bepanthen na brodawki...
13 lata 4 miesiąc temu #175835 przez basia89
hej :)
i kolejny dzień się zaczoł:) coraz bliżej do spotkania z naszymi maluszkami :)

jakie pieluchy kupujecie na sam początek??? i ile tych w najmniejszych rozmiarach będzie potrzeba. bo ja mam narazie jedną paczkę pampersa a nie wiem ile powinnam mieć. żeby za dużo nie kupować bo mały przecież szybko rosnąć bedzie.
13 lata 4 miesiąc temu #175838 przez kasia79
Monika jeszcze krem na odparzenia.

Agusia ja zaczęłam 37 tydzień :)

Strasznie boli mnie spojenie i biodra :(
13 lata 4 miesiąc temu #175841 przez Agusia83
Basiu ja mam jedna paczke pampers new born 43szt i 2 opakowania piluch 2 po 94szt,
13 lata 4 miesiąc temu #175842 przez mYSZA
basia89 napisał:

hej :)
i kolejny dzień się zaczoł:) coraz bliżej do spotkania z naszymi maluszkami :)

jakie pieluchy kupujecie na sam początek??? i ile tych w najmniejszych rozmiarach będzie potrzeba. bo ja mam narazie jedną paczkę pampersa a nie wiem ile powinnam mieć. żeby za dużo nie kupować bo mały przecież szybko rosnąć bedzie.

ja mam same polarkowe przygotowane narazie;)

wiecie co- to drżenie okolic krocza o którym Wam pisałam chyba wczoraj to coraz częstsze jest. może to sa jakieś skurcze czy coś?

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #175843 przez basia89
mysza wiesz weź też to pod uwagę że przy wielorazowych minusem jest to że trzeba je prać suszyć, prasować :unsure: i wg mnie to cenowo podobnie wyjdzie bo trzeba więcej proszku i innych takich. ja będę ich używać tylko wtedy jak mały będzie mieć uczulenie :laugh: a takto to jednorazówki :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia