BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #175442 przez mYSZA
no w planach mamy tą przeprowadzkę i mieskzani na oku. Ale narazie mój mąż ma umowe próbną i nie chcemy sie rzucać na głoęboką wodę tylko zobaczymy... a że janek się z miesiac pojawi to się jednak odwlecze o jakies 3 miesiace ta sprawa;/

już z właścicielem załątwione- byłw tym czasie w szpitalu i zapomniał podobno. mamy sobie odliczyć od przyszłomiesiecznego rachunku. ale za tyle stresu ile mnie to kosztowało, to powinien nas zwolic z czynszu;P

Janek z nami!
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #175451 przez bewipo
beti ja chciałam kupić ale nie znalazłam takiego. Masz coś na oku?? Chciałam też balsam do ciała bezzapachowy, ale też nigdzie nie ma...
Mysza to dobrze, że udało się dogadać z włascicielem, ale zawsze nerwy, bo to nigdy nie wiadomo.
13 lata 4 miesiąc temu #175471 przez fanka
Monika- mamy chyba identyczne wózki, napewno kolory identyczne a wzór też bardzo podobny, ja mam wózek saturn się nazywa Twój może tez?? bo na zdjęciu jest prawie identyczny jak nasz :-)
akcja z deską klozetową mnie rozwaliła, człowiek siądzie 5 min na forum i się śmieje do komputera, a mąż patrzy czy wszystko u mnie z główką ok :-)
13 lata 4 miesiąc temu #175486 przez mgielka22
Hahaha Monika jestes bezbledna :D:D:D rozsmieszysz najwiekszego zdolowanego naprawde :D

Mysza jakos tak watpie zeby ten wlasciciel od lutego w szpitalu byl :unsure: ale wazne ze sie dogadalas ;)

A ja dzis rano mialam problem bo nie moglam trafic do kubeczka na badanie moczu masakra, olalam sie po prostu a moj M w brecht ze mnie :P

Wózeczki fajne ja tez mam taki :D

Pati 3mamy kciuki za lekarza daj koniecznie znac co i jak :)

Dzis sie mierzylam i mam 109cm w pasie :P maly kamazik normalnie :P
13 lata 4 miesiąc temu #175493 przez LILY
Ja mam w brzuszku już ponad 120 cm :) A co do wózka nie mogłam się zdecydować nad kolorem ale w końcu zielony wygrał z czerwonym :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 4 miesiąc temu #175495 przez beti
bewipo napisał:

beti ja chciałam kupić ale nie znalazłam takiego. Masz coś na oku?? Chciałam też balsam do ciała bezzapachowy, ale też nigdzie nie ma...
Mysza to dobrze, że udało się dogadać z włascicielem, ale zawsze nerwy, bo to nigdy nie wiadomo.

Znalazłam tutaj:
www.doz.pl/apteka/p4471-Oceanic_AA__deo_...t_bezzapachowy_50_ml
mają tez Vichy ale drogie jak diabli..
13 lata 4 miesiąc temu #175499 przez kasia79
Wózki chyba juz wszystkie mamy w domach lub zamówione :) fajnie wyglądają w domu, w moim to nawet pościel :) niedługo będziemy nasze skarby wozić, już nie mogę się doczekać.

Przez te brzuszki to nawet do kubeczka ciężko nacelować :) ja już na szczęście nie muszę badań robić.
13 lata 4 miesiąc temu #175507 przez monika1984lodz
Fanka oj sie nazywa Bogus driveF :)
Ciesze sie , ze udalo mi sie Was rozbawic moja niezdarnoscia :P hihi

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #175509 przez klatina
Chyba 4 dni nie wchodziłam na forum taki mam Meksyk. Zanim nadrobię lekturę muszę Wam coś przesłać :)
Mam nadzieję, że dobrze wrzucam załącznik.

13 lata 4 miesiąc temu #175511 przez gosia2324
Pati czekamy na dobre wieści po wizycie :)
No i Gratuluje wygibasow pod prysznicem, szkoda ze lusterko poległo :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Zaraz ZGAGA mnie udusi !!!! :(
13 lata 4 miesiąc temu #175542 przez klatina
Chyba 4 dni nie wchodziłam na forum taki mam Meksyk. Zanim nadrobię lekturę muszę Wam coś przesłać :)

13 lata 4 miesiąc temu #175550 przez slowiczek
klatina - doooobry filmik haha :D

ja właśnie wszamałam naleśniczki z jabłuszkiem, bitą śmietaną i sosem czekoladowym MNIAM :D
13 lata 4 miesiąc temu #175556 przez mYSZA
klatina napisał:

no nie!! co za mamuśka! takie babeczki powinni pokazywać w reklamach;P

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #175566 przez beti
Słowiczek, czemu napisałaś o naleśnikach?? :( dopiero skończyłam smażyć placuszki cukiniowe, ale już na nie nie mam ochoty, bo ja chcę NALESNIKI!!!!!!!!!! :(
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #175598 przez gosia2324
A u mnie na kolacje byl omlet w wersji XXXL :silly: :woohoo:

Cos czuje ze dzis tez spania nie bedzie :(
Brzuch mi ciągle twardnieje :dry: :dry: :dry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby