BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #175333 przez monika1984lodz
Bewipo niestety mam za malenkie mieszkanko na spacery hihi ale fotke wkleje :)

Nunulkowa Bryka :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #175337 przez basia89
monika super wózek :) ja mam ten allegro.pl/wozek-adbor-arte-3x3-3w1-nowa...1771778.html#gallery tylko że go taniej kupiłam i ma kolor grafitowo niebieski :) póżniej się zmobilizuje do zrobienia zdjęcia :)
13 lata 4 miesiąc temu #175342 przez bewipo
Super te wasze wózeczki :) Ja mam nadzieję dzisiaj zamówię, czas oczekiwania 4 tygodnie, więc się jeszcze naczekam, ale też mam małe mieszkanko, to przynajmniej nie będzie problemu gdzie go przechowywać ;)
13 lata 4 miesiąc temu #175343 przez basia89
ja na szczęście mam duży domek, no wiadomo nie swój ale przynajmniej mam jeden pokój gdzie narazie wszystko pakuje :) więc razem z wózkiem jest tam łóżeczko, pościel, wanienka:) no i jest miejsce na spacerki wózkiem :P
13 lata 4 miesiąc temu #175348 przez monika1984lodz
Wogole to mialam Wam napisac,ze dzisiaj przszlam sama siebie hehhheee moj M poprostu poplakal sie ze smiechu :P JAk wstawalam rano do kibelka leko jeszcze zaspana i nieswiadoma, zrobilam co mialam zrobic i urwalam deske klozetowa, poprostu szok i weszlam z nia do sypialni ze lzami w oczach , ze ja nie chcialam.Moj M powiedzial tylko zostaw i zaczol sie smiac poczym dodal, ze ja to ostatnio czlowiek demolka jestem :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #175349 przez pati-m
Monia - super wózek :) Jak odbiorę od mamy to jutro wstawię fotki swojego :)
13 lata 4 miesiąc temu #175361 przez beti
Pati, nie martw się bakteriami, mi teraz też wyszły, dostałam ginalgin i musiałam zrobić posiew...
13 lata 4 miesiąc temu #175362 przez pati-m
beti napisał:

Pati, nie martw się bakteriami, mi teraz też wyszły, dostałam ginalgin i musiałam zrobić posiew...

beti - myślisz, że jak moja ginka zobaczy dziś te wyniki, to też dzisiaj mi pobierze próbkę?
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #175367 przez Mała
Witam.
Ja dziś fryzjera odwiedziłam i wyglądam w końcu jak człowiek. Tylko te opuchnięte palce, a dzisiaj zauważyłam, że twarz też :(
Piorę fotelik i łóżeczko małej, ale już muszę trochę poleżeć, bo mąż krzyczy, że w końcu przedobrzę.
Zastanawia mnie, jakie mleko modyfikowane kupiłaś, bo jak w szpitalu dostanie inne to takiemu maluchowi nie robi się takich zmian, bo może dostać rewolucji brzuszkowej i co wtedy?

Monika oplułam monitor, jak sobie wyobraziłam Ciebie z tą deską :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #175372 przez beti
pati-m napisał:

beti napisał:

beti - myślisz, że jak moja ginka zobaczy dziś te wyniki, to też dzisiaj mi pobierze próbkę?

Raczej nie, bo to trzeba mocz poranny do specjalnej fiolki "złapać" i dopiero to się oddaje do laboratorium...
13 lata 4 miesiąc temu #175374 przez pati-m
beti napisał:

pati-m napisał:

beti napisał:

Raczej nie, bo to trzeba mocz poranny do specjalnej fiolki "złapać" i dopiero to się oddaje do laboratorium...

Dziękuję beti :kiss:

Monia - już widzę Twoją zbolałą i skruszoną minę po urwaniu tej deski :woohoo: Jak dziecko, które przychodzi, gdy coś zbroiło i mówi "niechcący" :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #175379 przez bewipo
Monia popłakałam się ze śmiechu :D
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #175380 przez gosia2324
Monika ... nie zniese :P
Cale szczęście ze nie wpadłaś do środka :P

A z wózkami dla maluchów sie nie przejmujcie, to dopiero paczatek ... :)

My jak mieszkaliśmy w kawalerce to jak Kuba skończył 6 mies to nie było gdzie nogi na dywanie postawić, :dry:
Nasza wersalka, lawa, fotele, szafa, Kuby łóżeczko, bujeczek, wózek, mata edukacyjna, pudlo z zabawkami :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :woohoo:
i kinca nie widac, brakowalo tylko psa i kota ! :)
A mieszkanie mialo 38 m2 !
13 lata 4 miesiąc temu #175392 przez gosia2324
Pati ciesze sie ze juz jesteś :) i ze szczęśliwie wróciliście!

Mysza ta gra to niezły pomysł i coś dla Was dwoje :)
13 lata 4 miesiąc temu #175397 przez monika1984lodz
No smiesznie bylo hihi wiec czeka nas dzisiaj wycieczka po nowa deske :P
Moje mieszkanko tez ma 38m2, co prawda troszkke je przerobilismy, zo zrobilismy z niego dwa pokoje :) z aneksem kuchennym.JAk juz zmontujemy lozeczko w sypialni to sie miejsce na wozek znajdzie :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży