BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #176373 przez pati-m
beti - Ty nasza gwiazdo jeszcze raz gratuluje pięknych zdjątek! No fotograf owszem fajnie wszystko uchwycił, ale zdjęcia są śliczne dzięki modelce :lol:

Ja też zmykam spać, a własciwie jak na razie to się tylko położę i spróbuję zasnąć, bo mnie strasznie nogi rwią, a zwłaszcza prawa. Chyba Kacper mi jakąś żyłę uciska czy coś, ale aż chce mi się płakać :( Już nie widać różnicy gdzie jest stopa, a gdzie kostka tak wszystko spuchło. Ech... :(

Dobranoc brzuchalki :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #176379 przez fanka
jak mnie bolą zatoki :-( nie wiem czy czasem mnie przeziębienie nie bierze!!! :-( zmykam spać, spokojnej nocy Mamuśki!!!
13 lata 4 miesiąc temu #176381 przez bewipo
Beti zdjęcia super!!
Marta wiemy, ze masz duzo na głowie teraz, więc jak znajdziesz chwilkę to nam tu coś napisz, a jak nie to smsami sie melduj :)
13 lata 4 miesiąc temu #176384 przez slowiczek
Beti - zdjęcia bardzo ładne ale pamiętam, że pokazywałaś nam je na forum :)

my dziś uskuteczniliśmy wyprawę do IKEI po różne pierdoły, no i ubieram się i tunika w którą spokojnie mieściłam się tydzień temu nie chciała się dopiąć, no to ja centymetr w łapę - w tydzień przybyły mi w brzuchu 4 cm, ze 104 cm zroiło się 108 - ma tempo Natalka :P

no i melduję - spakowałam torbę :D
13 lata 4 miesiąc temu #176432 przez gosia2324
Dziewczyny spicie jeszcze ? :) :dry:

Slowiczku dobrze,ze się spakowałaś :)
Beti super te zdjecia macie?
Fotograf kazal Wam poprzynosic kilka par ubran, czy sam was PRZEBIERAL ?

Ja mam wiekszosc ciuszkow na 62, ale na 56 tez zabieram do szpitala :)
13 lata 4 miesiąc temu #176444 przez beti
Cześć dziewczynki :)

Fotograf zasugerował, żeby zabrać różne, żeby wszystkie zdjęcia nie były identyczne... jeszcze czekamy na fotki od drugiego, ale nam już 4 razy termin przekładali...wrrrr :angry:

Słowiczek, a może Ci się brzuszek opuścił i inaczej się ułożył i dlatego masz te 4 cm więcej?

U sierpniówek kolejne bobo się urodziło i kolejne się rodzi :)
13 lata 4 miesiąc temu #176450 przez mgielka22
Dzien dobry Brzuszki :D

Ja wlasnie wstalam chwile temu i pierwsze co poleciala mi krew z nosa :unsure: nie wiem jak ale poszlo i to sporo :dry: ech...

Beti te fotki sa cudowne, normalnie do gazety sie nadaja na okladke :D

Slowiczku ja mam tyle samo w pasie co Ty, ale brzuszek juz mi sie opuscil wiec i moze przez to...

Gosiu pamietam co pisalam ze na 5 mc najlepiej ;) z tym ze ja juz od 3 mca mialam brzuszek :P

Dobrze ze przypomnialyscie o sztuccach bo bym zapomniala :P
13 lata 4 miesiąc temu #176452 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Dzien dobry Brzuszki :D

Gosiu pamietam co pisalam ze na 5 mc najlepiej ;) z tym ze ja juz od 3 mca mialam brzuszek :P

Ja tez :)
ale przy wyjsciu ze szpitala jest taki ma 5ty :P

13 lata 4 miesiąc temu #176471 przez pati-m
Dzień dobry!
Ale się nie wyspałam :( Ale teraz to już chyba norma będzie. Wierciłam się, miejsca sobie znaleźć nie mogłam. Do tej pory bolą mnie nogi i ciągnie mnie w pachwinach :huh: I od wczoraj mam wrażenie jakby Kacper kopał mnie w dupencję, :) ale od wewnątrz - też tak miewacie?

Buziak na miły początek dnia :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #176480 przez Pyśkaaaa
witam:)

ja sie ostatnio w miarę wysypiam... dziewczyny w czoraj w szkole rodzenia troche poćwiczyłam i myśłałamże umre tak mnie biodra i spojenie bolało :P a poza tym widzialam porodowke i jestem do tej pory w cięzkim szoku.... :P

do szpitala zabieram ubranka 56 :)
13 lata 4 miesiąc temu #176481 przez megi2501
Ja się już witam na dobre :) Wypoczęta wracam do Was dziewczynki i już nie wyjeżdżam! Wróciłam na Was stęskniona :)

Widzę, że sierpniówki już na dobre zaczęły się rozpakowywać.
Ja melduję, że jeszcze nie spakowana torba. Zrobię to do 25 sierpnia-obiecuję. Teraz generalne porządki, później pranie i w końcu szykowanie półek dla małej.

Nadrobię Was, a teraz życzę super dzionka brzuchaczki :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #176482 przez ewelinaa
Witam :)

Ale się dziś wsypałam, jak kładłam się do łóżka po 22 to spać mi się nie chciało, a jak położyłam głowę na poduszce to zasnęłam od razu :blink: i niedawno wstałam (a w nocy tylko 2 razy siku) :)

Wczoraj mój Mąż mnie rozwalił - zapytał, co mała będzie jadła i dlaczego nie kupiłam jakiś słoiczków czy kaszek - "jeść dziecku żałujesz czy co??", zaczęłam się śmiać i jak powiedziałam, że przez pierwsze miesiące tylko mleko to był lekko zdziwiony i powiedział, że to tylko mleko to NUDNE :lol: :lol:
No nie wiem, czy faceci naprawdę tak nie zdają sobie sprawy z niczego czy tylko udają :dry: :silly:

Wczoraj w SR posłuchałam bicia serduszka - wszystko ok, przy okazji położna obmacała mój brzuch, powiedziała, że dziecko jeszcze jest wysoko i w sierpniu na pewno nic się nie zacznie dziać :)

A co do torby - ja mam malutką torbę - ręcznik, koszula, kapcie, klapki, kosmetyczka (też wzięłam różne mini produkty kupione w rossmannie) i majtki jednorazowe. Resztę dostanę w klinice, tak samo wyprawkę (łącznie z kocykiem, rożkiem itp.) i ubierają dziecko na wyjście :)
13 lata 4 miesiąc temu #176486 przez pati-m
megi - dobrze, że już jesteś :) nigdzie już nie uciekaj :silly:

Ja torbę mam spakowaną, bo przecież brałam ją jak jechałam nad morze, ale nie jest tak spakowana jakbym chciała. W poniedziałek po spotkaniu z położną spakuję ją na dobre, bo muszę o kilka rzeczy się dopytać.

ewelina - Twój mąż po prostu ze szczerego serduszka nakarmiłby maluszka samymi pysznościami, hihihi :silly: Mojemu to trudno zrozumieć, że taki bąbel po urodzeniu to tylko je, śpi i w pampersa robi, a on by chciał się już z nim pobawić, klocki poukładać i też marudził, że skoro on tego nie potrafi, to trochę nudno z taką kruszynką :woohoo:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176502 przez pati-m
Obiecałam Wam zdjęcia foczki, które udało mi się zrobić na wakacjach :)
13 lata 4 miesiąc temu #176505 przez pati-m
A tutaj fotka mojego wózeczka :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży