- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
kupiłam taki, tylko używany, jest fajny, bo mięciutki
allegro.pl/mariquita-kombinezon-zimowy-r-92-i3469595160.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
A ja mam ciuchów jeszcze na dwa lata, może poza pewnymi np. nie mam większych body,a bardzo lubię mu zakładać, bo nic nie wyłazi.
Dużo po prostu dostałam od znajomych, którzy przekazywali sobie i od kuzynki, która ma po moim chrześniaku.
Książeczki, to młody dostaje od chrzestnej, co wizyta książeczka.
Ja na pewno muszę kupić Filipowi kaloszki, raz wyszłam z nim na spacer po deszczu, a on jak zobaczył kałuże, to tylko tam chciał włazić
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Książeczek mamy dużo takich małych sztywnych, bo mój teściu ciągle jakieś przywozi, dostał też taka fajową z dzwiękami zwierząt, Maks lubi "czytać" i często chywa w rączki i ogląda po czym podaje mi żebym mu poczytała, ale po jednej stronie mi zabiera przekłada srtonę i znowu oddaje Pocieszny jest. Ale najbardziej się obśmiałam, jak jechał w wózku i taki rozłożony trzymał ksiażkę i taka zaczytaną miał minę Wyglądał jak chłop czytający gazetę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Też dla mnie praktyczniejszy 2 częściowy bo nie zawsze potrzebne grube portki
Ania ja już nie mogę się doczekać kiedy będziemy skakać po kałużach Tylko ten mój gamoń nie chce chodzić !!!
Muszę pomarudzić, że nie chodzi bo jak ostatnio marudziłam, że nie raczkuje to kilka dni później już go goniłam po całym mieszkaniu
Ja trochę ciuszków po chrześnicy dostałam. Wiadomo chętnie przyjęłabym więcej ale rozumiem, że też chce odsprzedać żeby mieć na kolejne. Z tym, że u nas to większość rzeczy dla Klaudi moja mama kupiła więc bratowa troszkę się poczuwała, żeby coś dać. Sama też trochę rozdałam ale ogólnie leżą dwie torby uszykowane do sprzedaży. Tylko jak to sprzedać ... co fajniejsze schodzi szybko, a reszta...
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
A ja co skończę czytać i chcę odpisać to zawsze coś i nie mam jak
Może teraz mi się uda, choć trochę
Agnesssa Maksiu super spacerował po sklepie Tymek jakby umiał tak chodzić to na pewno wszystko by z półek powyrzucał a później po swojemu 'układał'
Ja też jestem za kombinezonem dwuczęściowym
ja póki co mam dwie kurtki, jedna jesień, wiosna z odpinaną bluza www.smyk.com/cool-club-komplet-chlopiecy...ubranka-dla-dzieci-p
a druga typowo zimowa... kupiona już w zeszłym roku, albo początkiem tego na wyprzedaży
Kasia Wszystkie NAJ dla Oliwiera! I niech rośnie zdrowo!
Tymek od początku lubił książeczki, teraz często siedzi i sobie przekłada strony słodko to wygląda... a ta jego reakcja na krowę i psa jest świetna w ogóle strasznie lubi zwierzęta a psy w szczególności, mimo że nie mamy w przyszłym tygodniu jak będzie pogoda idziemy do zoo
A wczoraj pierwszy raz po 11 miesiącach wyszłam wieczorem sama! Byłam na panieńskim bratowej Już zapomniałam jak to jest się bawić
I jeszcze moje 11- miesięczne słodkości Ze swoim najlepszym przyjacielem
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
No i najlepsze to pudło z zabawkami. Tymol nie wie za co złapać Fajnie to wygląda
Też macie już zagracone pokoje ? Ja już się pomału ruszyć nie mogę. Jeszcze trochę i trzeba będzie zrezygnować z sypialni i oddać młodemu pokój 2 duże ciężarówki, pchacz, jeździk, rower...a to dopiero rok
A ostatnio pytałam was o te samochody... schowałam kase i kupimy na wiosnę
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
Może coś pstrykniemy dzisiaj to pokaże
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nasz Julek też nie lubi się przytulać. A ja taaak uwielbiam go pościskać . On odrazu denerwuje i wyrywa się. Książki też lubi, niektóre z nich już muszą być trochę podreperowane, bo zbyt często i intensywnie były przez Julianka naszego czytane .
My ubranka dostaliśmy od szwagierki, bardzo dużo dała nam, ale ona ma już dzieciaki duże, więc nie potrzebowała. A druga szwagierka, która ma chłopczyka 3 mies. młodszego od Julka wciąż tak gada przy nas, że Franek nie ma zabawek grających. Ale te zabawki Julek dostał albo od moich rodziców, albo my mu kupiliśmy. Kurcze, mnie coś takiego strasznie wkurza. Takie proszenia i oczekiwania. Nikt nikomu niczego nie jest winien dawać, to tylko i wyłącznie każdego własna sprawa czy da czy nie. Ludzie muszą to rozumieć, że jest małe dziecko i też trzeba kolejne ciuszki, rzeczy mu kupić. Siteczko i Kasia7775 nie bądźcie zależne od aprobaty społecznej, miejcie w takich sytuacjach w d..pe co kto będzie mówił, bo i tak będą gadali. A jak spokojnie i bez emocji do tego podejdziecie to bardzo szybko buzie im się pozamykają, bo zobaczą że macie to gdzieś. My myślcie o sobie i swoim dobru i waszych dzieci, bo Ci co oczekują od was "akcji charytatywnych" nie pomyślą o Was, to czemu Wy musicie myśleć o Nich?? MADZIA7 dzięki za komplement , jejku no ktoś musi "zbawiać ten świat" . A dodatkowo hormony ciążowe buzują we mnie, . Naprawdę, ja teraz taka stałam się bojowa że nawet mój mąż dziś rano stwierdził: Anula, idź się położ, pośpij, odpocznij...wyśpisz się, uspokoisz .
Agnesssa, Kasia7775 wasi chłopcy już tak fajnie latają, a nasz leniuszek stać stoi jak postawię, za rączki też lata po całym mieszkaniu, w chodzikach też zasuwa, wszędzie wejdzie. Ale raczkować, nie chcę, tylko kula się po łóżku naszym i swoim robi rożne figury akrobatyczne. Ostatnio patrzę zasną w łóżeczku stojąc na kolankach, więc czasem jak nikt nie widzi to staje na kolanka. On w ogóle nic nie robi, jak go poprosisz, tylko zaczyna się śmiać, a jak nie prosisz, udajesz że nie patrzysz, to zaczyna robić papa, jakieś figle-migle z rączkami. Jak tylko słyszy muzykę odrazu zaczyna się albo bujak, albo rączkami wymachiwać, albo poruszać się na strony. Jak widzę, on u nas jest STANDARDOWYM chłopcem w rozwoju, bo generalnie panuje opinia,że chłopcy rozwijają się w pierwszych dwóch latach, ruchowo trochę inaczej niż dziewczynki, u chłopców następuje wszytko z opóźnieniem czasem nawet do 2 mies. Np. Julek kulać się sam od siebie zaczął dopiero jak miał 9,5 mies. Sam też nie siada, ale z drugiej strony siedząc łapie się za szczebelki łóżeczka i stara się wstać i wstaje, czasem mu się udaje.
Ta kostka jest SUPEROWA !!! Może kupimy ją Julkowi na roczek
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Makrelcia ja też już ruszyć się nie mogę przez zabawki
Anulka ja mam gdzieś gadanie, bo choćbym nie wiem jak się starała to ktoś jak chce to i tak znajdzie coś na mnie więc odgórnie mam to głęboko w .... A Julek rozwija się prawidłowo, to tylko nasze pędziwiatry takie są
Podjechałam jednak do lekarza, i dobrze zrobiłam, bo niby żadnych konkretnych objawów nie ma, a na oskrzelach już furczy antybiotyk dostał biedny mój
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
Co do tańców to Tymek też się kiwa przy wszystkim co jest jakąś melodią, nie ważne czy w reklamie coś leci, filmie, komórce ale to dobrze
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
siteczko u moich znajomych odwrotnie, wszyscy cieszą się wolnością, bo dzieci odchowane
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb