BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 9 miesiąc temu #317370 przez aganio87
Chłopek ja znalazłam bardziej przyjemne znaczenie ale nie mówie bo napewno zawsze ktośtaki fałszywy sie zdarza w otoczeniu i nawet wiem kto to jest w moim przypadku...

No to teraz moje znaczenie wyszukane :

Wijący się wąż ostrzega często przed pokusami,uleganiem popędom i nieszczerością to co mówisz chłopek. --szeroko rozumiane

Sennik Wąż, węże … Interpretowany jest często jako symbol męskiego członka, wskazujący na potrzeby seksualne Ogólnie jest to symbol popędów, instynktów i emocji, które weszły do świadomości i wpłynęły na nasz rozwój.

[*] 6.11.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #317374 przez chłopek
a tak wogóle powiedzcie mi macie ochote na sex?
bo ja mam straszna ale co z tego jak później nie mogłe sie ruszać bo mnie pachwiny bolą :( cały czas mnie w sumie bolą dzidzia jakos nisko leży i mnie uciska

12 lata 9 miesiąc temu #317377 przez aganio87
Ja miałam tylko prez chwile po śnie erotycznym ale tylko dosłownie 5 min i to tylko na przytulanie.... a tak to w skali od 1 do 10 to u mnie jest -5 :)

[*] 6.11.2011

12 lata 9 miesiąc temu #317384 przez agnesssa
Ja chodzę prywatnie :huh:

Chłopek na sex miałam wielką ochotę, ale na ostatniej wizycie podpytałam ginke i powiedziała, że wstrzymać się do 13 tygodnia więc na razie przestałam o tym myśleć :huh:
Chłopek to ty po urodzeniu Ksawcia ważyłaś mniej niż przed ciążą :huh: :unsure: WOW
Aganio fajnie, że już Ci brzuszek wyskoczył :woohoo: Wrzucaj nam fotkę szybciutko :woohoo: A ja nie sadzę, żebym szybko brzusio zobaczyła, mam tyle sadełka, że raczej nie prędko :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 9 miesiąc temu #317406 przez andra88
hej dziewczyny :)
Parę dni mnie nie było z Wami, bo miałam wielkie sprzątanie mieszkanka po remoncie. Ale rozłożyłam sobie to na kilka dni żeby za bardzo się nie przemęczyć :) A teraz leniuchuje i nic nie robie :D
Od może ponad tygodnia boli mnie jakoś dziwnie brzuch :( Chyba to jajniki, ale jakoś dziwnie mnie ''ciągnie'' po bokach brzuszka tak na dole. Czasami nawet kroku nie mogę zrobić, czy wstać z sofy ;/ A do lekarza mam dopiero na 10 marca- jadę do Katowic na badania prenatalne. Miałyście tak kobitki?? Martwię się bardzo a następna wizyta za 2 tyg :(:(
Na sex nie miałam ochoty od początku ciąży może do 8 tygodnia, a teraz mogłabym szaleć dzień w dzień :D A jak tam Wasze brzuszki?? Rosną?? Bo ja mam wrażenie że mój się kurczy heheh Jak wstanę rano to jest malutki w wieczorem jak idę spać to jakbym miała w brzuszku balona hehehe
Buziaki

12 lata 9 miesiąc temu #317409 przez 26joanna
Ja tez nie mam ochoty na seks , w pierwszej ciąży nie było z tym problemu a teraz tylko spać , nie mam ochoty nawet się do niego przytulic , ale on i tak zmęczony po pracy ;). Ostatnio nawet jak coś tam było to pierwszy raz poczułam ból bo byłam sucha :ohmy:
A powiedzcie mi czy tez macie upławy?

12 lata 9 miesiąc temu #317411 przez chasiami
Dzien dobry :)
Ja miałam juz robione 3 razy USG w 5 tyg i 3 dniu w 7 tyg i 3dniu i w 11 tygodniu i 3 dniu, mam fajne zdjęcia mojego fasolka :) No a następne bede miała robione w 16 tygodniu i pani doktor powiedziała ze będziemy juz wiedzieli co to będzie (chłopczyk czy dziewczynka?)
a z seksem jest tragicznie, nie chce mi sie wogole :(
A wy chciałybyście znac płec dziecka?

12 lata 9 miesiąc temu #317417 przez chłopek
agnessa ja przed ciaza 60kg wazyłam i schydłam do 55 kg i wróciłam do 60 jak szłam do porodu, a póżniej miałam 58 no i teraz znowu było 60kg a teraz juz 64kg jest

12 lata 9 miesiąc temu #317419 przez chasiami
26joanna - upławy mam i pytałam panią doktor to powiedziała ze to jest całkiem normalne i w porządku

andra88 - a brzuszek mi urósł od pierwszego dnia chyba :P nie przybrałam jeszcze ani grama, ale brzuszek mi wywaliło, ale moja pani doktor powiedziała ze to zatrzymanie wody w organizmie i to całkiem normalne :)

12 lata 9 miesiąc temu #317421 przez chłopek
angra a na wieczór brzuszek zawsze wiekszy jest nie wiem czemu ale tez tak mam

12 lata 9 miesiąc temu #317422 przez agnesssa
Chasimi to szybciutko wrzucaj zdjęcie swojego maleństwa :lol: i zdjęcie brzusia też wrzucaj :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 9 miesiąc temu #317424 przez andra88
26joanna- mam upławy. Takie białe, wodniste. Lekarz powiedział że to normalne :) Ja od samego początku ciąży myślę że będziemy mieć chłopczyka- zobaczymy czy intuicja mnie nie zawiedzie :D My chcemy wiedzieć co nam bocian przyniesie :P

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #317426 przez patys
ja jakos dwa tygodnie temu miała straszną ochotę na sex..a tak to jakoś nie bardzo, ale moja gin powiedziała że można spokojnie od początku ciąży tylko bez szaleństw i nie trzeba czekać do 13 tygodnia :laugh:
a mój brzuszek to rośnie i rzeczywiście wieczorem jest dużo większy niż rano:) i chyba jestem jedyna która przytyła w tej ciąży... ok 2 kg :laugh: ale jakoś strasznie dużo nie jem..przynajmniej nie więcej niż przed ciążą..ale nie pracuje więc spokojny tryb życia zaczęłam prowadzić bez stresu:)
aganio87 właśnie w dzień dobry tvn pokazywali wózki dla bliźniaków :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #317436 przez chasiami
Tutaj zdjęcie ze zbliżenia :)

Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #317437 przez chasiami
Dlaczego nie potrafie wrzucic zdjęcia? :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka