BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #315711 przez chłopek
aganio wiem :)bedzie duzy jak tatus
agnessa wczesniej brzuszek rósł szybciej teraz przystopował :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #315723 przez kasia7775
b]Aganio87[/b] nie biorę dużo tabletek. Jeden lekarz kazał brać mi no-spe 3 razy dziennie, drugi tylko w razie bólu. Więc biorę tylko jak już wytrzymać nie mogę :laugh:

Patys idę na administrację, na 4 semestr. Uczelnia zliczyła mi 3 semestry, które kiedyś miałam zrobione na innej :lol:

Chłopek brzuszek prześliczny:) Ksawcio też super :kiss: Na tym zdjęciu jesteś bardzo do mnie podobna z twarzy :lol: normalnie można by się pomylić :silly: :silly: :silly:

13 lata 1 miesiąc temu #315734 przez Anulka
Jejku, wiecie dla mnie teraz moje zachcianki dają tyle przyjemności, a przed ciążą jedzenie tak powiem miałam na "dalszym planie". Teraz jest tak: siedzę i naglę czuję jakby wewnętrzny głos np. twaróg z maślanką i odrobiną wanilii i naglę potem mam taki wybuch radości no i lecę sobie to przyrządzić :lol: . A dwa dni temu chodziły za mną, NIE ŁAZIŁY NORMALNIE ŁAZIŁY za mną placki ziemniaczane, normalnie czułam ich smak w ustach...ale ziemniaków akurat nie miałam :unsure: , a wychodzić mi się nie chciało tylko po ziemniaki ;), więc placki musiały sobie pójść :laugh: A Wy jak macie??

13 lata 1 miesiąc temu #315737 przez aganio87
ja obojętnie co byle by zjesc :) najlepiej co 1-2 godziny... właśnie jabłko przegryzam a zaraz ide robić obiadek śledzie w śmietanie z ziemnakami :)

[*] 6.11.2011

13 lata 1 miesiąc temu #315738 przez Fk
Anulka - w niedzielę miałam to samo z plackami:) na szczęście pół kilo ziemniaków akurat miałam, więc bez większego marudzenia wyprodukowałam sobie porcyjkę. A mogłabym jeść non-stop

13 lata 1 miesiąc temu #315740 przez Anulka
Ojjj Aganio ojjjj będzie parka :lol: Śledzie na synusia, czekoladki na córeczkę :blink:

13 lata 1 miesiąc temu #315743 przez patys
dla mnie jedzenie zawsze było ogromną przyjemnością i poprawiało mi humor ale tak jak pisałam na szczęście mogłam sobie na to pozwolić, bo zjadając mnóstwo czekolady dziennie ważyłam 49-50 kg :laugh:

więc teraz mnie nie dziwi, że mam na coś ochotę...ale rzeczywiście jak już sie na cos uprę to mogę jeść kilka dni np ostatnio ser biały z dżemem a jak wędlina to tylko z musztardą:) a dzis robie naleśniki z jabłkami i cynamonem :laugh: a przed chwileczką też jabłko zjadłam i chyba powoli myślę o kanapce z serkiem :laugh:

13 lata 1 miesiąc temu #315745 przez Anulka
:lol: :lol: :lol: Zaraz każda będzie miała ochotę na przegryzienie czegoś :lol: :lol: :lol: :lol:

13 lata 1 miesiąc temu #315746 przez aganio87
kanapeczka hmmm nie rób apetytu....

Anulka słodkiego tak nie jem dużo tylko jak mnie zmuszają to minimalne porcje...

[*] 6.11.2011

13 lata 1 miesiąc temu #315887 przez 26joanna
chłopek jaki ładny okrąglutki brzuszek , chyba z dziewczynka ;) a syneczek śliczniutki :)
Jak już wspominałam jedzenie przed ciąża jak i teraz nie jest dla mnie "potrzebne" JEM BO MUSZEM :P ale jak mam zachciankę to niema ze boli :woohoo:

13 lata 1 miesiąc temu #315958 przez emkapl84
Hejka wrzesniowe mamusie!!!!!!!!
Gratuluje wszystkim i zazdroszcze tego, co przed wami...moja coreczka ma juz 3 miesiace a ja nadal pisze na stronie z moimi "listopadowkami" :lol: wiem, ze bedziecie fajnie w przyszłosci wspominac chwile spędzone na forum...zwłaszcza sam finisz jak we wrzesniu zaczna pojawiać się wasze maluszki
Bede do was od czasu do czasu zagladac(jesli nie macie nic przeciwko) i szpigowac mojego bliźniaka-Patys :lol: :lol: :lol:
co do zachcianek to ja miałam jedna w czasie ciaży- ogórek zielony polany ketchupem!!!!! :laugh: :laugh:

13 lata 1 miesiąc temu #315977 przez kasia7775
Dzisiaj ze względu na post - pierogi ruskie i z kapustą i grzybami :lol: :lol: :lol:

a zaraz potem chyba ogórki kiszone - mam takie 2 letnie, aż dreszcze wstrząsają, takie są kwaśne. :side: :side: :side: :side: :side:

13 lata 1 miesiąc temu #315981 przez agnesssa
Emkapl Gratulacje maluszka :woohoo: Rozgość się kochana, ale bez zdjęcia bejbiontka to nie przejdzie :silly:

Masakra :X :X :X :X :X :X :X :X :X :X Ja chce do domu :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #315992 przez emkapl84
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #315996 przez emkapl84
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka