BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 7 miesiąc temu #180494 przez kasia79
jeżeli chodzi o jedzenie to ja nie polecam, bo póżniej taka poszyta jak idziesz do wc to jest koszmar zrobić kupkę, a jak się najesz i dostaniesz zaparcia to siedzisz na kibelku i placzesz :( okropne ale prawdziwe, sory.
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #180497 przez Agusia83
Ja tam nie mam ochoty na jedzenie...i chyba znow dopada mnie biegunka...
13 lata 7 miesiąc temu #180502 przez mgielka22
Agus beda jaja jak sobie wykrakalas dzien narodzin Karolinki :P

Odpoczywaj ale najlepiej duzo chodz po dprysznic zmieniaj pozycje moze po schodach jak masz gdzie pomaszerowwac, grawitacja zadziala szybciej, rozwarcie przyjdzie szybciej i jeszcze szybciej urodzisz :D Mi polozna mowila zeby nawet samemu rozwarcie sprawdzic chyab ze jak masz za krotkie palce to niech maz Ci sprawdzi ale musi miec bardzo krotkie paznokcie :) Moja mala dzis jest az nadaktywna wierci sie non stop w brzuchu a grawitacja strasznie mi brzuch ciagnie w dol... :/

Dziewczyny do boju :D 3mamy kciuki :D Dacie rade :) Relacjonujcie jak tylko mozecie :)
13 lata 7 miesiąc temu #180506 przez Agusia83
Dziewczynki, sorrki za opis, ale ledwo dolecialam do toalety....

Mgielka, nie mam jak po schodach pochodzic, chyba, ze na klatce...ale nie mam sily...chodze ile moge...ale jak mi sie brzuch spina i na dodatek mala sie wierci, to boli jak cholera...i nie moge sie wowczas wyprostowac...
13 lata 7 miesiąc temu #180510 przez mgielka22
A jakis masaz czy cos?? Czasem to dziala jak maz zrobi no nie wiem... widac ze coraz blizej :D juz rodzisz Kobietko :D
13 lata 7 miesiąc temu #180511 przez Agusia83
Brzucha chyba nie mozna masowac podczas skurczy,,,zreszta maz masowal mi kregoslup jak mialam skurcze, ale coraz gorzej bylo..
13 lata 7 miesiąc temu #180513 przez beti
Agusia, a liczysz czas pomiędzy?
13 lata 7 miesiąc temu #180520 przez sylka
na ból krzyża pomagało mi chodzenie i masowanie pleców samej przez siebie :)
13 lata 7 miesiąc temu #180532 przez Marta M
Agus i co Ty wyprawiasz?? Ja myslalam ze razem sobie polezymy na tej samej porodowce...;) A tak powazniej to kurcze chcialabym Wam ulzyc w tym wszystkim ale nie wiem jak..wiem tylko ze mnie to tez czeka :(

Ja ide spac bo wyjatkowo dlugi dzien mialam..ale rano to z bijacym serduchem bede tu wchodzic..powodzenia dzieczynki i dobrej nocy :)

Agus, Gosia, fanka, beti :kiss: :kiss:
13 lata 7 miesiąc temu #180535 przez monika1984lodz
Ja tez lece lulu ale jak cos to piszcie do mnie , dzwoncie- cokolwiek

Buziaczki dziewuszki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 7 miesiąc temu #180540 przez bewipo
Agusia ładnie się nam rozkręcasz. Trzymam kciuki, zwłaszcza żeby jak najmniej bolało.

Co do najedzenia się to bym się bała, że wszystko zwymiotuję z bólu.
13 lata 7 miesiąc temu #180541 przez mYSZA
Dobrej nocy brzuszaczki zwłaszcza tym co skurcze maja!

Janek z nami!
13 lata 7 miesiąc temu #180545 przez Agusia83
jest 2 w nocy i ja nie spie...brzuch ciagle pobolewa...ale swedzenie jest nie do wytrzymania...jak do rana nie przejdzie, to chyba pojedziemy na ip...swedzi mnie doslownie wszystko...dlonie, palce, rece, nogi, plecy, szyja, biust, tyle, plecy i nawet stopa pod spodem czy tez uszy w srodku....ciekawe skad to mam.....

brzuch spina sie niemilosiernie...a moja kolezanka, ktora tez jest w ciazy, niedawno do mnie dzwonila, ze odeszly jej wody i jedzie do szpitala :laugh:
13 lata 7 miesiąc temu #180560 przez beti
Dzień dobry brzuchalki :)

Agusia, no i jak???

Co do uczulenia, ja też walczę od czwartku, ale okazało się, że to na antybiotyk je dostałam, nie dostałaś jakiś nowych leków ostatnio??
Jeżeli to jest takie bardzo swędzące to jedź na IP bo to może być cholestaza...podobno najbardziej swędzą przy niej stopy i ręce...

U mnie noc spokojna...mówiłam, że false alarm :P Coś czuję, że Fifik mnie jeszcze przeciągnie...:P
13 lata 7 miesiąc temu #180573 przez pati-m
Witam brzuchalki!
Wczoraj pojechaliśmy na tego grila więc nie miałam kiedy wejść na forum, wchodzę dzisiaj rano i co widzę - akcja Agusia! :ohmy: O matko jak Wy się dziewczyny rozkęcacie! To się kurde dzieje naprawdę! 3mam kciuki za wszystkie "tykające bombki" u których zaczęło się odliczanie!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia