BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 7 miesiąc temu #180779 przez bewipo
To się nam Agusia namęczy. Trzymamy kciuki żeby było lepiej.
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #180783 przez beti
Bidulka....Agusia, trzymaj się!!!!! Pozdrowionka od nas...
13 lata 7 miesiąc temu #180786 przez megi2501
Dzień dobry w kolejny poniedziałek :kiss:

Witam się pierwsza i ciekawa jestem, jak noc Agnieszce minęła :unsure: Może już za chwilę będziemy witać ją razem z jej maleństwem :)

Mój mąż coraz bardziej przerażony porodem. Wczoraj cały wieczór mówił "spakuj tą torbę, bo co będzie, jak się zacznie." Ja podchodzę na spokojnie bo czuję, że do 6 września, dopóki mam krążek Jula jeszcze posiedzi. Nigdy nie wiadomo, ale jakoś jeszcze psychicznie nie jestem gotowa :( Czy któraś też tak ma :unsure:
13 lata 7 miesiąc temu #180800 przez gosia2324
Witam i ja.

Noc bez skurczy, za to tak cholernie boli mnie lewa noga, mala pewnie uciska mi na jakies naczynia, nie dalo sie na niej rano stanac :(

Jade dzis do szpitala po wypis i dowiem sie jak tam moje wyniki na paciorkowca,
a juto wizyta :)

Agusia TRZYMAJ sie !!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 7 miesiąc temu #180801 przez beti
Cześć dziewczynki i ja się melduję po spokojnej nocy...skurczy brak...i jakimś cudem tylko az wstawałam na siusiu :D za to o 7 rano obudziło mnie walenie za ścianą...remont :( mam wrażenie jakby mi ktoś tym młotem w głowę walił :(
13 lata 7 miesiąc temu #180805 przez ewelinaa
Witam i ja w kolejnym tygodniu :)

Ja mam konkretny termin cc i się nie denerwuję, zajmuję się się różnymi rzeczami i czas jakoś mi leci. Ale pewnie gdybym czekała aż poród sam się zacznie to też by mnie nosiło i nie wiedziałabym co ze sobą robić. Także współczuję Wam dziewczynki i rozumiem :kiss: :kiss:

A wczoraj jeszcze wieczorem byliśmy w kinie ze znajomymi na filmie "Szefowie wrogowie" - jak któraś ma ochotę to polecam, można się nieźle pośmiać :laugh:
13 lata 7 miesiąc temu #180808 przez beti
Ewelinaa, a na kiedy masz to CC?

Madzia z sierpniówek właśnie jest na porodówce :) Będzie następne bobo :)
13 lata 7 miesiąc temu #180811 przez pati-m
Witam w kolejnym tygodniu!
U mnie noc też w miarę spokojnie - 3 x siku, 1 pobudka z powodu zgagi, a tak to ok. Przed chwilą złapał mnie jakiś dziwny ból w krzyżu, aż do kolan promieniowało i trzymało z 2-3min. Czy to mógłbyć jakiś skurcz? :huh:

Ciekawe co u Agusi?
gosia - super, że jutro masz wizytę :) Ja mam dopiero 31 :dry:
13 lata 7 miesiąc temu #180813 przez beti
Albo skurcz, albo ucisk na nerw...
13 lata 7 miesiąc temu #180814 przez ewelinaa
Beti - Równo za 2 tygodnie - 5 września :)

29.08 i 01.09 - mam się zgłosić na KTG, jeśli będą jakieś skurcze czy coś to będzie wcześniej, jeśli nie to 05.09 o 13 stawiam się w klinice z torbą, o 14 będzie cięcie :)
13 lata 7 miesiąc temu #180817 przez beti
Z jednej strony to fajnie tak wiedzieć kiedy dokładnie a z drugiej...to chyba stresujące??
13 lata 7 miesiąc temu #180820 przez pati-m
beti napisał:

Z jednej strony to fajnie tak wiedzieć kiedy dokładnie a z drugiej...to chyba stresujące??

O to samo chciałam spytać :) My tu marudzimy kiedy się zacznie, a Ty ewelina wiesz już dokładnie kiedy :ohmy:
13 lata 7 miesiąc temu #180821 przez ewelinaa
beti napisał:

Chyba bardziej bym się stresowała, gdybym miała czekać aż samo się zacznie, nie wiedziałabym co ze sobą zrobić :S Pewnie codziennie szukałabym objawów porodu i myślała już? już? :S A tak wiem i mam spokój - cieszę się "wolnością" :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #180825 przez pati-m
Ja to bym wolała rozpakować się wcześniej. Nawet moja ginka mówiła, że dobrze by było gdybym na wizytę do niej już nie dotarła tylko na porodówkę. Mój Kacper ostatnio przybrał na wadze w ciągu 3tyg. 760g, więc jak tak za każdym razem będzie to wkońcu będzie ważył powyzej 4kg, a wtedy ginka powiedziała mi, że mnie cc czeka. A ja bym wolała sn :( No ale nie mam na to wpływu, więc mogę mieć tylko gorliwe życzenie, żeby bąbel podążał w stronę światła :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #180826 przez fanka
Witam w poniedziałek Kuleczki!
Ja dziś po w miarę nie najgorszej nocy tylko jeden miałam problem, strasznie spięty brzuch, normalnie kamien i tak mnie przez to bolał , że musiałam podkładać pod niego poduszkę bo inaczej nie dało się spać. Skurcze tradycyjnie na wieczór i wyjątkowo dziś od rana też są. Według tego co mówiła Pani doktor to właśnie mi minął ostatni weekend tylko z Mężem :-) następny już będzie we trójkę:-) ciekawe czy ostatecznie faktycznie tak będzie. w czw wizyta i ktg i zobaczymy !!! miłego dnia
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia