BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #180873 przez megi2501
Gosiu czekamy na fotki :)

Kochane, ja na szczęście przesypiam noce, ale za to budzę się o 5-6 i już nie śpię. Dziś już trzecie pranie wstawiłam :) Chodź coraz częściej napina mi się brzuszek, więc jak Was dogonię za dwa tygodnie z datą to pewnie i mi się zaczną jakieś skurcze ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #180885 przez monika1984lodz
u Was tez tak goraco dzisiaj??

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #180889 przez bewipo
Cześć dziewczyny.
Ja na szczęście wstaję tylko 2-3 razy w nocy. Ale dopadły mnie bóle brzucha i kłucia, więc podnieść się w nocy z łóżka jest mi potwornie ciężko.
monia u mnie gorąco.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #180894 przez pati-m
Monia - u mnie też duszno na maksa :dry:
To a propo rannego wstawania :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #180895 przez beti
Pati...to nasza bliska pzyszłość :P
13 lata 4 miesiąc temu #180898 przez Pyśkaaaa
witam :)
co do nocnego wstawania to też tak mam jak chce sie przekrecic to siku wodai hop do łóżka...wogole ostatnio łapię sie na tym ze śpię na plecach aż mnie zacznął boleć....

Pati ja kilka razy miałam zgage dzis w nocy tez mnie dopadła ale Tobie to wspołczuje...

jej biedna Agusia tyle się musi namęczyć....trzymamy za nią kciuki :)
Gosia czekamy na fotki :)

i mi by sie przydało przyciąć grzywę.

lece do sklepu bo dziś chce szarlotke upiec :D
13 lata 4 miesiąc temu #180900 przez monika1984lodz
nie no dzisiaj mam chyba dzien marudzenia eh... nie dosc ze goraco to jeszcze przylezli pod okna z tymi przykaszarkami i znowu kosza trawniki... wrrrr

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #180901 przez pati-m
beti napisał:

Pati...to nasza bliska pzyszłość :P

Może nie będzie tak źle :) Córeczka koleżanki ma 23 dni i podobno jak ją się nakarmi o 21, to budzi się dopiero o 4 :)
13 lata 4 miesiąc temu #180902 przez pati-m
monika1984lodz napisał:

nie no dzisiaj mam chyba dzien marudzenia eh... nie dosc ze goraco to jeszcze przylezli pod okna z tymi przykaszarkami i znowu kosza trawniki... wrrrr

Monia czy my na pewno nie jesteśmy sąsiadkami? :silly: U mnie też takie serenady trawnikowe odstawiają już od 15 min.
13 lata 4 miesiąc temu #180904 przez monika1984lodz
Pati wszystko mozliwe hehhe :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #180911 przez mYSZA
oj biedna Agusia, jeszcze ją przed samym porodem takie meczarnie obsiadły- pokrzywka- MASAKRA!!!

a wiecie co ja ostatno odkryłam?? że mój mąż zadziwiajaca często ostatnio dzwoni do mnie z pracy tak na chwileczkę. I się pytam o co chodzi wkońcu bo zawsze dzwoni z jakąs totalną pierdołą. A on na to, ze poprostu sprawdza czy nie rodzę!

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #180914 przez pati-m
Myszka - po prostu mąż się martwi, przejmuje i stresuje :) To urocze :)
U mnie też mój mówi, że wolałby już mieć Kacpra przy sobie, bo tak to porządnie na niczym skupić się nie może i zastanawia się kiedy się zacznie :silly:

O matko! Ci z kosiarkami przenieśli się centralnie pod moje okno! Własnych myśli nie słyszę, a jak zamknę okno to się przecież uduszę! Wrr... :angry:
13 lata 4 miesiąc temu #180925 przez monika1984lodz
Pati u mnie top samo....

Myszka to moj ma to samo hihi, zawsze o ja do niego dzwonilam a teraz hihi

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #180929 przez mgielka22
Czesc Dziewczyny w koncu sie do Was dostalam, masakra z tym errorem :(

A ja przesypiam cale noce jeszcze :P na siku dzis w ogole nie wstawalam:) a tez potrafie duzo pic, a jak wstaje to maxymalnie jeden raz :)

Bylam dzis u lekarza potraktowal kwasem te brodawki i mam nadzieje ze szybko zejda... Z polozna robimy zaklady ile mala bedzie wazyc przy porodzie ona obstawia 3700 a ja 4 kg:P mowi ze co wizyte to mam wiekszy brzuch fakt wlasnei sie mierzylam i mam 111cm w pasie :P

Gosia czekamy na fotki od fryzjera :D

Agusia naszczescie to nie cholestaza wiec a noz SN urodzisz ;) 3mamy za Ciebei kciuki :D

Monia u mnie jest strasznei goraco...

Myszka to bardzo dobrze ze maz sie poczuwa do roli :D lepiej niech dzwoni niz mialby olac :D
13 lata 4 miesiąc temu #180932 przez kasia79
Ja również witam noc miałam do zniesienia ale od 5 boli mnie głowa :( zawsze coś.

Cieszę się że u Agusi wszystko ok i to nie ta cała cholestoza, mój mąż znowu dzisiaj o 4 jechał do pracy na cały tydzien i błagał mnie żebym w tym tygodniu już urodziła bo on już chce na urlop, wczoraj znów mnie wypytywał jak to będzie wyglądało wszystko, stresuje się strasznie.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia