- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #180827 przez Marta M
Agusia bidulko, napewno czujesz sie juz zmeczona tym wszystkim..wierze jednak ze to zle co przyszlo jak szybko przyszlo tak szybko pojdzie 
Megi ja tak mam, mimo ze do terminu zostalo mi rowno 14 dni..wogole jakos jeszcze nie mysle, poki co wizja porodu to nadal jakas abstrakcja..ale jak juz w czwartek sie przeprowadzimy to chyba zaczne myslec na powaznie..dziewczyny tutaj juz przygotowane, obyte ze swoja wyprawka, ja co z tego ze mam jak jeszcze wwielu rzeczy nie widzialam i nie dotykalam..komode skrecilismy dopiero w sobote, lozeczko jeszcze w pudle, w salonie gdzie mamy mieszkac tylko kolor na scianie, panele i ta komoda..
Wy tak rzadko wstajecie?? Ja ta magiczna liczbe 11 razy pobilam, ale przy liczeniu sie pomylilam i pewna nie jestem ile to bylo..dzisiaj w nocy 7 razy..i tak co noc..przy kazdym przewroceniu z boku na bok musze wstac..

Megi ja tak mam, mimo ze do terminu zostalo mi rowno 14 dni..wogole jakos jeszcze nie mysle, poki co wizja porodu to nadal jakas abstrakcja..ale jak juz w czwartek sie przeprowadzimy to chyba zaczne myslec na powaznie..dziewczyny tutaj juz przygotowane, obyte ze swoja wyprawka, ja co z tego ze mam jak jeszcze wwielu rzeczy nie widzialam i nie dotykalam..komode skrecilismy dopiero w sobote, lozeczko jeszcze w pudle, w salonie gdzie mamy mieszkac tylko kolor na scianie, panele i ta komoda..
Wy tak rzadko wstajecie?? Ja ta magiczna liczbe 11 razy pobilam, ale przy liczeniu sie pomylilam i pewna nie jestem ile to bylo..dzisiaj w nocy 7 razy..i tak co noc..przy kazdym przewroceniu z boku na bok musze wstac..
Temat został zablokowany.
- klatina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #180830 przez klatina
Tyle się u Was ostatnio dzieje, a u mnie był meksyk jedynie z ekipami budowlanymi
Ale wczoraj rano obudziłam sie i nagle brzuch mi opadł - całą rękę mogę położyć pod biustem, a wcześniej miałam brzuch bardzo wysoko. I wieczorem koło 19. złapały mnie skurcze, spinały mi brzuch do 23. co 4,5 minut (później poszłam spać i jeszcze czułam w nocy ale nie wiem jak długo).
Koleżanka mnie wysyłała na ktg, ale nie chcę sie niepotrzebnie nakręcać. Mój M zabiera mnie dziś do szpitala, bo chcemy rodzic w wodzie a do tego potrzebne sa wcześniej kwalifikacje, więc od razu mnie może zbadają.
Tylko dziwi mnie bo Wy pisałyście ze Was boli jak na okres a u mnie bezboleśnie, tylko duszności mam przy tych skurczach i kłucia w kroczu. Do tego jeszcze w sutkach mnie okropnie kłuło. Mam nadzieję, że się to jeszcze przeciągnie. Dziś zaczęłam 37 tydzień, więc strachu nie ma, ale ekipy budowlane mam w domu jeszcze z 2 tygodnie

Chyba zawieszę się za nogi do żyrandola i tak przeczekam
Zaczynam być wysr......

Trzymam kciuki za Was dziewczyny

Koleżanka mnie wysyłała na ktg, ale nie chcę sie niepotrzebnie nakręcać. Mój M zabiera mnie dziś do szpitala, bo chcemy rodzic w wodzie a do tego potrzebne sa wcześniej kwalifikacje, więc od razu mnie może zbadają.

Tylko dziwi mnie bo Wy pisałyście ze Was boli jak na okres a u mnie bezboleśnie, tylko duszności mam przy tych skurczach i kłucia w kroczu. Do tego jeszcze w sutkach mnie okropnie kłuło. Mam nadzieję, że się to jeszcze przeciągnie. Dziś zaczęłam 37 tydzień, więc strachu nie ma, ale ekipy budowlane mam w domu jeszcze z 2 tygodnie

Chyba zawieszę się za nogi do żyrandola i tak przeczekam

Zaczynam być wysr......

Trzymam kciuki za Was dziewczyny

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 7 miesiąc temu #180831 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry.
MElduje straszna noc, spuchla mi prawa reka i prawa noga.Napitala mnie prawe biodro.Do tego Nuna jeszcze nie dala zadnego znaku wiec sie martwie.
Napisalam do Agusi i teraz czekam na odpowiedz.
MElduje straszna noc, spuchla mi prawa reka i prawa noga.Napitala mnie prawe biodro.Do tego Nuna jeszcze nie dala zadnego znaku wiec sie martwie.
Napisalam do Agusi i teraz czekam na odpowiedz.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- klatina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #180833 przez klatina
Marta, ja wstawałam wcześniej może 3 razy w nocy, teraz jak brzuch niżej, wstaje najwyżej 5. Do tego jeszcze za każdym razem jak się budzę, piję wodę bo mnie suszy (jakiś litr w nocy). Każda z nas ma inaczej brzuszek ułożony, a tak jak Ty to chyba żadna

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #180842 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ja tez pare razy w nocy na siku wstaje i wlasnie tak jak Marta mowi za kazdym razem jak bok zmieniam .... a zaraz po tem trzeba deficyt wodny uzupelnic i wypijam szklanke wody.
Naszczescie zgage mialam tylko kilka razy i mam nadzieje, ze juz mnie nie nawiedzi, ale Tobie Pati bardzo wspolczuje bo to okrutne jest.
Naszczescie zgage mialam tylko kilka razy i mam nadzieje, ze juz mnie nie nawiedzi, ale Tobie Pati bardzo wspolczuje bo to okrutne jest.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- klatina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #180850 przez klatina
pati to witaj w klubie, mnie jakoś wcześniej zgaga nie męczyła (ew.bardzo mała). A wczoraj jak mi się już brzuszek obniżył - miałam zgagę jak na złość 
Tyle to może wytrzymamy
Ja bym chciała, żeby maluch posiedział choć 3 tygodnie jeszcze. Nie wyobrażam sobie tego cyrku który tu mam (robią mi poddasze, elewację i bramę) i wrzeszczącego bobasa

Macie jakieś sposoby na zaciskanie nóg???
Koleżanka mi wczoraj poradziła zalożyć nogę na nogę i mięśnie koegla spinać
dokładam do tego jeszcze ten sznur do żyrandola i za nóżki

Tyle to może wytrzymamy

Ja bym chciała, żeby maluch posiedział choć 3 tygodnie jeszcze. Nie wyobrażam sobie tego cyrku który tu mam (robią mi poddasze, elewację i bramę) i wrzeszczącego bobasa

Macie jakieś sposoby na zaciskanie nóg???

Koleżanka mi wczoraj poradziła zalożyć nogę na nogę i mięśnie koegla spinać

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #180851 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gosiu to potem zdjecie poprosze

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #180868 przez slowiczek
cześć dziewczynki 
Gosia, przypomniałaś mi, że wypadałoby grzywkę podciąć przed porodem
łączę się w waszym wstawaniu na siku po kilka razy w nocy, pobudkach przy każdej zmianie pozycji i nocnym piciu
ostatnio wstałam, nie miałam wody mineralnej, nawet nic w czajniku nie było to wpadł mi w rękę karton mleka i wypiłam z pół litra 
opycham się żelkami i białą czekoladą om om om

Gosia, przypomniałaś mi, że wypadałoby grzywkę podciąć przed porodem

łączę się w waszym wstawaniu na siku po kilka razy w nocy, pobudkach przy każdej zmianie pozycji i nocnym piciu

opycham się żelkami i białą czekoladą om om om

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona