BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #180975 przez pati-m
A ja sobie miejsca znaleźć nie mogę :angry: Duszno, głośno, ani siedzieć, ani leżeć... Ech... :angry:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #180976 przez gosia2324
U mnie takie goraco, ze zgrzalam sie jak mops :S
Pojechalam jeszcze poodkurzac samochod, potem fryzjer a teraz czekam na dziewczyne ktora poznalam w szpitalu na oddziale i jedziemy po wypis.
13 lata 4 miesiąc temu #180977 przez monika1984lodz
Beti :P hihi
Pati mam to samo doslownie.Dzisiaj chyba taki dzien jest poprostu.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #180978 przez gosia2324
Pati moze troche poskacz na skakance :P
To cos sie ruszy :blink:
13 lata 4 miesiąc temu #180979 przez beti
GOSIA!!!! Nie wymigasz się!!! Dawaj zdjęcie fryza :P
13 lata 4 miesiąc temu #180980 przez monika1984lodz
Beti jak masz tyle energi to wpadaj do mnie, mam obiad do ugotowania i dom do ogarniecia.

Gosia gdzie zdjecie ???

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #180981 przez pati-m
gosia2324 napisał:

Pati moze troche poskacz na skakance :P
To cos sie ruszy :blink:

Gosia ja mieszkam na 2-gim piętrze - chcesz żebym sąsiadowi do pokoju wpadła przez sufit? :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #180983 przez bewipo
Mój też dzwoni do mnie z pracy tak sam z siebie :D A mama zaczyna każdą rozmowę od "jak się czujesz?" :D I dobrze, niech się wszyscy o nas martwią ;)

Niestety palce też mi puchną, masakra.

Niech się trochę ochlodzi bo miałam prasować i odkurzyć, ale w taką duchotę to ciężko...
13 lata 4 miesiąc temu #180986 przez monika1984lodz
A ja Wam powiem, ze mnie wkurzaja te telefony z pytaniem "jak tam?" cholercia jak urodze to sie dowiecie!!!

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #180988 przez kasia79
Beti szkoda że tak daleko od siebie mieszkamy, zaprosiła bym cię na małe sprzątanko u mnie, bo ja już wysiadam, w piątek pastowałam panele w salonie i zła jestem bo zajęło mi to godzinę (60m2) a teraz wygląda strasznie, każdą stopę widać :) jakis niewypał z tej pasty
13 lata 4 miesiąc temu #180990 przez mgielka22
U mnie tez umrzec idzie z tego goraca :dry: masakra i tez palce mi puchna wiec sie dolaczam do grupy serdelkowatych paluszkow :P I mam strasznego lenia...
13 lata 4 miesiąc temu #180991 przez emilka1910
Hej!!!
Do 1 września został prawie tydzień. Kurcze, coraz gorzej jest, czuję się jak wieloryb! W nocy nie mogę spać, znów boli mnie kręgosłup i od czasu do czasu plecy na dole. Maluch już tak się nie wierci ale kopa to potrafi dać:) że aż skręca :P I tak myślę, czy na pewno będę wiedziała że to już poród??? Bo wybrałam szpital ok 60 km od mieszkania. W rodzinnej miejscowości. Ale czy zdążę na czas?
13 lata 4 miesiąc temu #180992 przez pati-m
Mnie troska męża nie denerwuje, ale jak dzwonię do mamy a ona rozmowę zaczyna od tekstu "o matko! myślałam, że się zaczęło", to zaczynam się złościć. Cały czas powtrzam, że logicznie rzecz biorąc jeśli się zacznie, to pierwszą rzeczą jaką zrobię na pewno nie będzie obdzwonienie całej rodziny. Poza tym wczoraj jak sama zadzwoniła (bo nie odzywałam się 2 dni i pewnie się zaczęło, ale nikt jej nie powiedział) to uświadomiłam jej, że ja podczas akcji porodowej, tych wszystkich skurczy i czekaniu zanim mnie wezmą na fotel nie chce nikogo poza mężem. A po porodzie nie życzę sobie tłumów przy łóżku w 5min. po tym jak mnie przywiozą taką wymęczoną. Z trudem to zaakceptowała, ale obiecała, że się dostosuje. Ale za to teściowa gdy to usłyszała to strzeliła focha (ale się przejęłam) :silly: I skomentowała, że ona nie do mnie przyjdzie tylko małemu fotki robić. No więc ja powiedziałam, że zaraz po porodzie chcę mieć czas dla siebie i dziecka + tylko mąż, a jeśli się będzie pchała, to poproszę położną żeby nikogo innego do mnie nie wpuszczała. Mam do tego prawo!
13 lata 4 miesiąc temu #180994 przez emilka1910
Mi też palce puchną, nawet obrączkę nie noszę. jak dobrze że to nie długo potrwa.
13 lata 4 miesiąc temu #180996 przez megi2501
Pati Twoja teściowa chodź się interesuje, a moja ma troje wnuków i ma to gdzieś. Jak będą ściągać mi krążek to ona jedzie z teściem do Częstochowy. Ogólnie nie dzwoni z zapytaniami, jak się czuję itp. Już teraz się nie przejmuje tym, ale wcześniej to przeżywałam.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia