BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 7 miesiąc temu #181068 przez gosia2324
ALEEEEEEEEEEEEEEEEEE UPAL :P
Bylam po wypis, odwiedzialm kol z oddzialu, one maja juz dzieciaczki przy sobie ...
Kurcze na noc idzie moja polozna jest tez lekarz a ja w domu :angry: :angry: :angry:

Juz nalatalam sie jak glupia, bylam na targu,jezdzilam samochodem i dupa !
A i kupilam sobie bluzke do porodu,
Bo u nas daja taki farych, zielony, beznadzieja!
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #181070 przez kasia79
właśnie a do porodu macie koszule z rozcięciem na piersi? bo ja mam dwie takie do karmienia i jedną do porodu ale ona jest pod szyję i nie wiem ale pamiętam że kacpra mi od razu do piersi dali a w tej będzie trudno karmić
13 lata 7 miesiąc temu #181072 przez monika1984lodz
Napisalam do Agi, zobaczymy czy odpisze.
Pati Kasia bardzo smutne historie, ale niestety bardzo czesto sie zdarzaja.Jestem jednym z takich przypadkow niestety.Wiec szczerze wspolczuje Waszym znajomym i sle im ogromne buziaki i usciski.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 7 miesiąc temu #181073 przez kasia79
kurcze mam jeszcze jedną ale ona jest z satyny, myślicie że wypada? nie jest bardzo sexy ale sam materiał....
13 lata 7 miesiąc temu #181074 przez kasia79
trochę dziwne to milczenie Agusi, oby to nic złego nie znaczyło, ale mówi się że " brak wiadomości to dobra wiadomość"
13 lata 7 miesiąc temu #181075 przez gosia2324
kasia79 napisał:

kurcze mam jeszcze jedną ale ona jest z satyny, myślicie że wypada? nie jest bardzo sexy ale sam materiał....

Kasia ja mysle ze odpada bo sie w niej zagotujesz, ja kupilam zwykla koszulke z krotkim rekawem za 10 zl na targu, potem ja wyrzuce i tyle
13 lata 7 miesiąc temu #181082 przez megi2501
Przykre :( Zarypiście przygnębiające :ohmy:

Dziś rozmawiałam też z koleżanką, która ma termin porodu na koniec sierpnia i mówiła mi, że coś nie tak jest z jej córką, bo do 30 tygodnia ciąży rozwijała się normalnie, a teraz jest 30 dni różnicy w rozwoju. Przesunęli jej termin na 5 września. Nie wiadomo, co się dzieję :( A Ona ma już córeczkę, która ma raka w oczku wykrytego, jak dziecko miało 6 miesięcy. Dziś ma już 6 lat i rak od dwóch lat jest nieaktywny, ale nigdy nie wiadomo. To, jak bomba tykająca :( Ciągle coś i gdzie ta sprawiedliwość :ohmy: :(
13 lata 7 miesiąc temu #181090 przez mgielka22
Masakra z tym co sie dzieje teraz na swiecie :( strasznie wspolczuje tym co tak przezywaja[*]

A ja biore zwyczajna tunike z duzym dekoltem gdzie na spokojnie wyciagne piers do karmienia :)

Gosia moze musisz po wertepach troche pojezdzic autem i po schodach polatac moze szybciej Jagodka wyjdzie :D
13 lata 7 miesiąc temu #181115 przez kasia79
gosia2324 napisał:

kasia79 napisał:

Kasia ja mysle ze odpada bo sie w niej zagotujesz, ja kupilam zwykla koszulke z krotkim rekawem za 10 zl na targu, potem ja wyrzuce i tyle

Masz rację. muszę coś wykombinować jeszcze.
13 lata 7 miesiąc temu #181120 przez monika1984lodz
GOsia dawaj zdjecie :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :evil: :evil:

Agusia nadal nie odpisuje... cos tu porodem smierduszy hihi mam nadzieje, ze da znac.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 7 miesiąc temu #181122 przez klatina
Ja dziś od 10. miałam znowu skurcze tyle że rzadziej bo co 10 minut, tak do godz. 14. no i tym razem bolesne. W szpitalu mnie zbadali, wszystko mam pozamykane, szyjka się skraca, ale to tylko skurcze przedpowiadające. Ja nie wiem jak się zorientuje, że to te docelowe jak ja mam teraz tak regularnie. :angry:
Ale przynajmniej się cieszę, że jeszcze nic z tego. Muszę jakoś przekonać maluszka, że musi poczekać choć 2 tygodnie :silly: :laugh:
Jutro jadę do szpitala na ktg, zobaczymy co tam się dzieje.

13 lata 7 miesiąc temu #181124 przez pati-m
Ja do porodu koszuli nie biorę, bo ostatnio pytałam się mojej położnej to mówiła, że mi w szpitalu dadzą i mam zabrać tylko na przebranie później. Ale jeśli musiałabym brać, to też kupiłabym jakąś tanią i po porodzie od razu ją wyrzuciła.
13 lata 7 miesiąc temu #181129 przez klatina
Ja biorę do porodu T-shirta mojego M w rozmiarze XL, później pójdzie do kosza. Myślicie, że warto założyć coś co ułatwi wyjęcie cyca? Chyba nie znajdę u niego takiej koszulki :P

13 lata 7 miesiąc temu #181135 przez monika1984lodz
Agusia napisala:Nie mialam sily rozmawiac a co dopiero pisac.od 1 w nocy mialam skurcze,wysypka wrocila i dali mnie na porodowke pod stala kontrole.znow jestem na patologii opuchlizna powraca,wysypka i swiad tez.pewnie bede tu z jakis tydzien.Malej sie nie spieszy.wyglada na 38tc i wazy okolo 3200.dziekuje za zainteresowanie

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 7 miesiąc temu #181137 przez Mała
Witam.
Jestem w domu w dwupaku :laugh: Podróż całkiem dobrze, po weselnej posiadówce myślałam, że mi odpadnie kręgosłup i strasznie spuchły mi nogi. Tak zostało do dzisiaj. Ciekawe co mi jutro lekarz powie.

A u Was się działo. Dziewczyny trzymam kciuki za to, żeby się zaczęło.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia