- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #181212 przez megi2501
Aga bidulko, 3- mam mocno kciuki! A to cholerstwo niech się oczepi 
Beti w pełni się zgadzam, że sex w burzę jest nieziemski
U mnie burzy też niema, więc skurczy też nie. Ale ja jestem z tego powodu zadowolona
Wybraliśmy wózek, a raczej kolor:
www.mooby.pl/roan-marita.html?gclid=CPuI_aKU4qoCFdMw3wod_zDc-A
sl-01 zdjęcie 17
Moje dziecko ma bardzo często czkawkę. Zauważyłam to już około dwa tygodnie temu. Ale czytałam, że to nic złego. Ktoś też tak ma

Beti w pełni się zgadzam, że sex w burzę jest nieziemski

U mnie burzy też niema, więc skurczy też nie. Ale ja jestem z tego powodu zadowolona

Wybraliśmy wózek, a raczej kolor:
www.mooby.pl/roan-marita.html?gclid=CPuI_aKU4qoCFdMw3wod_zDc-A
sl-01 zdjęcie 17

Moje dziecko ma bardzo często czkawkę. Zauważyłam to już około dwa tygodnie temu. Ale czytałam, że to nic złego. Ktoś też tak ma

Temat został zablokowany.
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #181227 przez pati-m
Katy - pokoik śliczny! Ta kołyska też rewelacja, też taką chciałam, ale uznaliśmy że jest za droga i mały ma zwykłą drewnianą. A poza tym mam taką samą karuzelkę przy łóżeczku z fishera 
beti - ło matko! ło matko! ciepłolubna kobita jesteś! ja zawsze lubiłam ciepełko, ale obecne temperatury mnie wykańczają i resztakmi sił bronię się przed depresją "przedporodowo - pogodowo - zmęczeniową"
megi - wózeczek bardzo fajny, tylko ja osobiście nie wybrałabym ciemnego koloru, ale to jest moje widzimisię

beti - ło matko! ło matko! ciepłolubna kobita jesteś! ja zawsze lubiłam ciepełko, ale obecne temperatury mnie wykańczają i resztakmi sił bronię się przed depresją "przedporodowo - pogodowo - zmęczeniową"

megi - wózeczek bardzo fajny, tylko ja osobiście nie wybrałabym ciemnego koloru, ale to jest moje widzimisię

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #181241 przez pati-m
Dziewczyny ale mam zachciankę na blok czekoladowy! Siedzę i dumam co dobrego zrobić na imieniny jak przyjdą goście i tak mi wpadło do głowy, że wieki go nie robiłam. Muszę koniecznie zrobić to ciacho póki bezkarnie mogę je jeść, bo po ciąży to zacznie się powrót do dawnej wagi i nie będę mogła się nim obżerać

A tak poza tym na TLC wlaśnie zaczyna się "ciąża z zaskoczenia".

A tak poza tym na TLC wlaśnie zaczyna się "ciąża z zaskoczenia".
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #181252 przez katy25
pati-m napisał:
pati dla mnie w sklepie też ta kołyska byłaby za droga! 460zł to przesada... Ja ją wylicytowałam na allegro za 180zł odbiór miałam na Ursynowie w Wawie więc tak jakby za free bo podjechałam i zapakowałam do samochodu, a wydaje sie bardzo fajna i mam nadzieję, że będzie funkcjonalna:)
Dziękuje za miłe słowa;
mnie pomimo tych kolorków, które mąż wybierał też sie podoba. Pokoik jest przytulny bo niewielki... za to pokój Ines jest totalnie nieustawny i tam to mam dylemat!
Jeszcze jakaś lampke nocną musze wykomobinować
ide rysowac z Ines:)
Katy - pokoik śliczny! Ta kołyska też rewelacja, też taką chciałam, ale uznaliśmy że jest za droga i mały ma zwykłą drewnianą. A poza tym mam taką samą karuzelkę przy łóżeczku z fishera
pati dla mnie w sklepie też ta kołyska byłaby za droga! 460zł to przesada... Ja ją wylicytowałam na allegro za 180zł odbiór miałam na Ursynowie w Wawie więc tak jakby za free bo podjechałam i zapakowałam do samochodu, a wydaje sie bardzo fajna i mam nadzieję, że będzie funkcjonalna:)
Dziękuje za miłe słowa;
mnie pomimo tych kolorków, które mąż wybierał też sie podoba. Pokoik jest przytulny bo niewielki... za to pokój Ines jest totalnie nieustawny i tam to mam dylemat!
Jeszcze jakaś lampke nocną musze wykomobinować

ide rysowac z Ines:)
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #181259 przez pati-m
katy - za 180zł to naprawdę okazja i nie dziwię Ci się, że ją kupiłaś, bo jest śliczna 
Co do czkawki to jeszcze jakieś 2tyg. temu mój Kacper miewał ja dość często, a teraz raczej się nie pojawia. Wogóle zauważyłam, że nie wywija już tak jak kiedyś, tylko raczej pręży się i przeciąga. Też tak macie z Waszymi maluszkami?

Co do czkawki to jeszcze jakieś 2tyg. temu mój Kacper miewał ja dość często, a teraz raczej się nie pojawia. Wogóle zauważyłam, że nie wywija już tak jak kiedyś, tylko raczej pręży się i przeciąga. Też tak macie z Waszymi maluszkami?
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- klatina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #181262 przez klatina
megi u mnie dzidzia ma przynajmniej 3 razy dziennie czkawkę. Śmieszne i słodkie to jest
Ale niech sobie maluchy ćwiczą oddychanie. 
Jutro mam wyniki z paciorkowca i jeszcze muszę zrobić biocenozę pochwy do porodu w wodzie. Jakaś masakra ile tego trzeba...
Katy, pokoik śliczny. Przygotowana jesteś na całego. Ja jeszcze jestem w proszku
Chyba mnie przekonałyście i wezmę do porodu koszulę rozpinana do karmienia. Kupiłam na allegro takie 3 wiejskie po 19 zł. Będą jak znalazł do zabrudzenia

Jutro mam wyniki z paciorkowca i jeszcze muszę zrobić biocenozę pochwy do porodu w wodzie. Jakaś masakra ile tego trzeba...
Katy, pokoik śliczny. Przygotowana jesteś na całego. Ja jeszcze jestem w proszku

Chyba mnie przekonałyście i wezmę do porodu koszulę rozpinana do karmienia. Kupiłam na allegro takie 3 wiejskie po 19 zł. Będą jak znalazł do zabrudzenia

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #181271 przez mgielka22
Katy pokoik cudaczny
i spory naprawde 
Kasia moja tez ma czkawke ale rzadko
a i brzuszek fajniutki
i tez mam mneij wiecej na tej wysokosci
a dlonei tak samo rano ich zgiac nie moge...
Pati moja tylko sie wije i rozciaga a jak sie wypina kiedy tatus brzuszek masuje i smaruje kremikiem wtedy dopiero jajo sie robi
Beti ja tez uwielbiam upaly ale jak jestem w jedno paku a nie w dwu
Agusia dasz rade, nie martw sie tyle, zobaczysz lada chwila urodzisz... odpoczywaj duzo wspieramy Cie ze wszystkich naszych sil :*
Fajniutka ta karuzelka
ale dla mnie za droga z deka

Kasia moja tez ma czkawke ale rzadko

Pati moja tylko sie wije i rozciaga a jak sie wypina kiedy tatus brzuszek masuje i smaruje kremikiem wtedy dopiero jajo sie robi

Beti ja tez uwielbiam upaly ale jak jestem w jedno paku a nie w dwu

Agusia dasz rade, nie martw sie tyle, zobaczysz lada chwila urodzisz... odpoczywaj duzo wspieramy Cie ze wszystkich naszych sil :*
Fajniutka ta karuzelka

Moderatorzy: ilona