BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 7 miesiąc temu #181817 przez gosia2324
Nie moglam sie dzis oprzec,
cale 12 zl :)
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #181819 przez monika1984lodz
Gosia ale cuuudo :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 7 miesiąc temu #181825 przez slowiczek
Gosia, luuuubimy różowy kolor :D

a ja siedzę zamknięta w sypialni, do mojego koledzy na mecz przyszli także się ewakuowałam, rozstawiłam sobie mnóstwo świeczek i siedzę w ich blasku haha, jest bardzo romantycznie :D
13 lata 7 miesiąc temu #181840 przez mgielka22
romantycznie w dwupaku :D nice :D

a moj M wlasnie mi umyl moje 2 serdelki (nozki) jego wygladaja jak 2 kabanosy przy moich :P

Idziemy ogladac Dextera takze spokojnej nocy bez przebojow Kochane do juterka :*
13 lata 7 miesiąc temu #181847 przez Mała
Dziewczyny wiecie, że są pieluchy z wycięciem na pępek? Moja położna mi dzisiaj powiedziała, że mile widziane są takie dopóki pępek się nie wygoi.
13 lata 7 miesiąc temu #181848 przez fanka
Gosia- dobry pomysł z tym wiadrem, czemu ja na to wcześnie j nie wpadłam??? :-) a zestawik świetny i za taka cenę to już w ogóle.
Słowiczek- Twój ogląda mecz, a mój w pracy i jojczy, że nie może oglądać więc mnie "zmusił" żebym tv miała na meczu włączony i mu smsmy z wynikiem pisała co jakiś czas ;-)
13 lata 7 miesiąc temu #181849 przez beti
Cześć laseczki, tęskniłyście za mną?? :P

Po pierwsze...Mgiełka jak i dlaczego ujeżdżasz psa??? :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Po drugie...gratulacje dla wszystkich ROZWARTYCH I GOTOWYCH...

Po kolejne...no to mamy zestaw...kalosze, płetwy, kółko do pływania, rękawki i do tego butla z gazem i stanik na głowie...która wypróbowuje reakcje na taki widok na porodówce?? :P

Po wtóre...Monia i Katy, nie płakać!!! A zresztą płakać...tylko zapas chusteczek sobie przygotujcie i wybeczcie te hormony na wierzch...może pomoże :)

Po ente... kto chce 2 zaproszenia na targi dziecięce na torwarze na sobotę i niedzielę?? :D

Po jeszcze któreś...kto ma pampuchy i się podzieli?? :P

Po....hmmm.... powiększam moje ogłoszenie...kostki zabrały ze sobą też moje stawy w palcach u rąk :silly: :P
13 lata 7 miesiąc temu #181852 przez beti
Mała napisał:

Dziewczyny wiecie, że są pieluchy z wycięciem na pępek? Moja położna mi dzisiaj powiedziała, że mile widziane są takie dopóki pępek się nie wygoi.

Mała, nożyczki w rękę i jechane :P
13 lata 7 miesiąc temu #181856 przez Mała
Ja nie mam zamiaru ich kupować, ale z ciekawości przeczesałam net i jest coś takiego www.2o2.pl/produkt,2116,chlonne-pieluszk...k-2-5-kg-42-szt.html
13 lata 7 miesiąc temu #181859 przez slowiczek
Beti, a co jest ciekawego na tych targach :) ?
13 lata 7 miesiąc temu #181866 przez beti
Nie mam pojęcia :D ale pojadę się przekonać, byłam na tych mother and baby i nawet było ok :)
13 lata 7 miesiąc temu #181872 przez beti
13 lata 7 miesiąc temu #181880 przez mYSZA
dzieńdoberek brzuszaczki;)

ja dzis pierwsza bo znowu nie mogę wysiedzieć przed dzisiejszym szpitalem! wczoraj wizyta u gina dała jednoznaczny deadline- 8 września. Wiec zostało max 15 dni!!! najbiera to wszystko konkretów! ale dziś mierzenie w szpitalu i decydujemy czy cesarka, czy oxy czy poprostu czekamy....

niedługo będę trzymała Janka!!

Janek z nami!
13 lata 7 miesiąc temu #181893 przez beti
Wow, Mysza no to Ty już powinnaś sie naprawdę szykować....:) Trzymam kciuki za wizytę!!!
13 lata 7 miesiąc temu #181894 przez pati-m
Dzień dobry brzuchalki!
Wczoraj wieczorkiem znowu jakiś error wyskakiwał i nie mogłam się dostać do Was :angry:

Gosia - cudo komplecik! :)
Mysza - jejku rzeczywiście już nie długo będziesz mogła przytulić Janka! super! Daj znać jak po wizycie :) A wolałabyś cc czy sn?

miłego dnia życzę wszystkim! :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka