BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu #190093 przez mYSZA
3,900 i nie kawlifikuje się na cesarkę? ja tam nie wierzę już w te pomiary USG. jak Janka mierzyli tydzien przed urodzeniem to miał prawie 2,700 a urodził się przecież 2,360 a ja struchlałam jak usłyszałam ile waży!

a ja już niedługo ( 4,5 tyogdnia może już!) będę mogła zerwać wielomiesieczny celibat. I już się niemogę doczekać!

narazie zaczęły mi się porządne krawawienia połogowe, bo na początku ich nie miałam bo byłam skrobana. a teraz to jakaś masakra ile tego może tam być, ranę okładam czym się da jak tylko mam chwilke
. Ale brzuszka już prawie w ogóle nie mam, a rozstępy leczę codzieniie 2 razy oliwką i raz okład 20minutowy z błota z morza martwego... mam nadzieję, ze to coś pomorze...

Janek z nami!
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #190095 przez mgielka22
Pyska ja tez sie wspomagam zelem bo inaczej nidyrydy :p ale maz mi non stop mowi jaka Ty ciasna jestes i jak ma dzidzia przejsc glowka :P ja mowie ze chyba trenuje sie kurczliwosc miesni :D

Myszka bo wg USG jest +-0,5kg wiec dlatego tak to wszystko dziala... Napewno Ci te oklady nie zaszkodza polecam na rozstepy i cellulit z AVONU jest seria solutions dziala w mig :D
13 lata 6 miesiąc temu #190097 przez Agusia83
Oj, ja tez bede musiala wziasc sie za swoje rozstepy....sa okropne, takie czerwone lub sine...mam nadzieje, ze zbledna
13 lata 6 miesiąc temu #190101 przez mgielka22
musza zblednac ja co prawda na brzuchu nie mam ale zrobily mi sie na biodrach i z przodu na udach i glownei po kapieli sie pokazuja takie zywo czerwone a tak to takie sine sa, ale sie tym nie porzejmuje akurat tych parti ciala nikt nie oglada a mezowi nie przeszkadza i tak wazne ze dla niego jestem piekna :P
13 lata 6 miesiąc temu #190106 przez Agusia83
No i bardzo fajnie, tak powinno byc....moj maz ciagle mi mowi bym sie takimi bzdetami nie przejmowala, ze przeciez nikt mi nie bedzie brzucha ogladal, oprocz niego, a zreszta one zbledna...
13 lata 6 miesiąc temu #190107 przez mgielka22
No dokladnie :) wiec nie ma czym sie przejmowac juz nie ten wiek na krotkie bluzeczki :P
13 lata 6 miesiąc temu #190112 przez Agusia83
Nigdy w takowych nie chodzilam....za gruba jestem :silly:

Znow dorwala mnie cholerna zgaga :( wrrrrrrrrr
13 lata 6 miesiąc temu #190124 przez mYSZA
uffff- syn nakarmiony ćwiczy główkę leżąc na plecach;)

moje były okropnie czerwone a teraz sa sine lub białe. ale są aż na wysokość pempka wiec bikini już chyba dla mnie odpadnie;/

Janek z nami!
13 lata 6 miesiąc temu #190125 przez mgielka22
Mysza nie przejmuj sie pozbedziesz sie :)
13 lata 6 miesiąc temu #190126 przez gosia2324
Mysza zeby szybko wygoiła sie rana to po każdym załatwianiu sie podmywaj sie i
SUSZ KROCZE SUSZARKA !!!!
i staraj sie zeby podpaska byla prawie zawsze sucha, mi idzie paczka dziennie.

Agusia to co dzis na porodowke wracasz tak ? ;)
A slowiczek pewnie rodzi :)

A ja melduje ze dopięłam sie w spodnie sprzed ciąży, brzuch dalej flak i jeszcze 6 kg do upragnionej wagi 60 kg :P
13 lata 6 miesiąc temu #190131 przez mgielka22
No to ladnie Gosia zeszlas :) a sluchaj przed porodem tez biodra Ci sie poszerzyly???
13 lata 6 miesiąc temu #190136 przez Agusia83
Mam pytanie do dziewczyn, ktore juz rodzily...chodzi mi o skurcze...odkad wrocilam ze szpitala co jakis czas czuje jakby ktos mi sciskal brzuch pasem i do tego taki nieziemski ucisk na odbyt....czy podobne sa bole porodowe?czy troszke inaczej wygladaja?

Gosia gratuluje, ze tak szybko schodzisz z tymi kg :laugh: no i dzis spodnie sprzed ciazy, rewelacja :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #190140 przez mgielka22
Akurat ja z teori wiem ze to sie czuje jak bole porodowe byle regularne i nasilajace sie... wiec moze Ci sie juz cos zaczynac Kochana :D
13 lata 6 miesiąc temu #190141 przez mgielka22
Mnie z kolei cos cmi z tylu kolo krzyza... i co jakis czas mam tam skurcze ale sie nie nasilaja, raz poczulam ostry bol jak na okres ale minal...
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #190143 przez Agusia83
Mgielka, myslisz, ze to to? Kochana, mnie w krzyzu tez cos non stop lupie...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia