BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #232384 przez monika1984lodz
my juz po imprezie , ale oczywiscie pierdola nie wziela aparatu i czeka na zdjecia od znajomych.Nunka niestety nie nalezy do lubiacych imprezy, na poczatku byla marudna potem juz tylko placz az wkoncu padla i pospala pol godziny a jak wstala to wszystko od nowa, wiec sie ubralismy i wrocilismy do domciu gdzie po kapieli zasnela .
JA z M padamy na twarz

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #232392 przez Pyśkaaaa
Witam sie wieczornie
dziewczyny przepraszam ze mnie nie było ale znów dopadła mnie goraczka i to jest zapalenie piersi ponoc zle sie odzywiam przez to ze nic nie jem a do tego mały zle sssie mam poranione sutki i brak sił...

odezwe sie jak bede miała lepszy nastrój i poprawi mi sie :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232429 przez ewelinaa
Witam w niedzielę :)

10 godzina, a ja jestem pierwsza??? :unsure: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Czyżby wszystkie mamusie spały? ;)

My dzisiaj wybieramy się "w trasę" - jedziemy do babci mojego męża i jego rodzinki, jakieś 50 km od domu - pierwsza taka dłuższa wycieczka z Małą :silly:

Się nie pochwaliłam - w piątek były urodziny mojej przyjaciółki i poszłam wieczorem na babską imprezę, a córa została z Tatą. Fajnie było się spotkać z koleżankami. Chociaż były cztery położne, więc tematy porodów i dzieci nie zostały pominięte :P :P Ale fajnie było tak wyjść z domu :)

Co do pampersów - moja używa 2 i jeszcze chyba długo będzie ich używała, jest taka drobniutka.

Mgiełka - śliczna córcia, widzę, że mama pomaga Ci w wielu rzeczach, fajnie.

A jeśli chodzi kino - nam też ostatnio udało się wyrwać do kina i polecam "Baby są jakieś inne" - dla mnie film rewelacyjny, dawno tak się nie uśmiałam w kinie na polskim filmie :lol: Bo jeszcze pod koniec ciąży byłam na "Szefowie Wrogowie" - też niezły ;)
13 lata 2 miesiąc temu #232431 przez Pyśkaaaa
Witam :) druga :P
my dzis gosci mamy cały dzien jak nie jedna kolezanka to druga :)
a co do papmpersów to my do piero zaczelismy 2
13 lata 2 miesiąc temu #232432 przez gosia2324
Ja tez jestem !

Noc ok, mala jadla co 3 godz i spala do 8.30 :)
Potem pobudka, wystroila sie zjadla zrobiła kupe po same pachy i znow spi :)

Ewelina zazdroszcze Ci moje wszystkie przyjaciolki mieszkaja w Krakowie :( i zotaja nam tylko telefony i wizyty u siebie co pol roku ...
13 lata 2 miesiąc temu #232436 przez slowiczek
I ja jestem tez :) mala wlasnie usnela mi na rekach a mama na 13 biegnie do szkoły...

Ewelina - ja ostatnio policzylam ze Natalka przebyla juz z nami 1200 km :p dzieci lubia podroze, powodzenia :)
13 lata 2 miesiąc temu #232482 przez monika1984lodz
witam :)
A ny spalysmy do 11 hhehe

teraz M mala bawi a ja jem sniadanko :)

Dzieci lubia podroze, ale nie lubia czerwonego swiatla :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #232539 przez pati-m
A ja się witam popołudniowo :)
Kacper śpi więc mam chwilkę dla siebie :)
Wiecie co? Wczoraj pobuszowałam trochę z koleżanką po manu, naprzymierzałam się ciuchów i... nic nie kupiłam :angry: Ja mam chyba jakąś depresję pociążową :silly: I tu nie chodzi o dziecko, tylko o to że cokolwiek przymierzę, to wydaje mi się że okropnie w tym wyglądam :angry: Wiem, że gadam jak typowa baba, ale przed kimś muszę się wyżalić. Wyobraźcie sobie, że mój M chciał mnie zabrać na zakupy a ja odmówiłam! Która normalna babka odmawia zakupów? Jak siebie widzę w lusterku, to mi się nic nie podoba :angry:
Sorki dziewczynki za marudzenie, ale musiałam. Najwyżej mnie opitolicie :P
13 lata 2 miesiąc temu #232594 przez megi2501
Pati to Cię opitalam :) Nie narzekaj tylko idź na zakupy. Ja tak zrobiłam i uwierz, że humorek wrócił :)

My też odkładamy do łóżeczka. Jak płacze to ją uspakajam na rękach i znowu odkładam. Dłużej trwa zasypianie, ale jest ok :laugh:

Mgiełka widzę, że wsparcie rodzinki duże :) Mała podobna do Ciebie :ohmy: Ładniutka dziewczynka :kiss: :kiss: :kiss:

A ja po wizycie u teściowej- średnio udanej. A teraz kąpiel małej i lulu...
W czwartek też się wybieramy do mojej kochanej babci 80 km, pierwszy raz też ciekawe, jak mała ją przeżyje :)
13 lata 2 miesiąc temu #232605 przez katy25
hey dziewczynki

i ja sie witam chociaz zaraz koniec dnia..
Nam weekend minął bardzo szybko, wczoraj troche wyszłam z małym do ludzi tzn byłam spotkać sie z psiapsiółą moją na lodach... a moj M. przejał Ines:) Taki podział mi sie bardzo podoba.

A dzisiaj siedzimy w domu. Ogarnełam troche chate, zaraz musze rozwiesic pranie i jakos zleciało... chyba jeszcze wieczorem usiade do swojej pracy.

Ogólnie rzecz biorac to w centrach handlowych panuja juz swięta jakas paranoja... chociaz ja juz rozmyslam nad tym jak w tym roku przyozdobie dom bo po raz pierwszy mam taki metraz do dyspozycji? Po nd wybieram sie do IKEA na małe zakupy - sa bardzo fajne rzeczy w przystepnej cenie do dekoracji w domu itp.

W tym tygodniu przysiadam na d.... i kończe tą moja prace:):) trzymajcie kciuki abym sie wyrobiła do czwartku max piatku.

Ogólnie to jakoś ostatnimi dniami nie mam humoru. Moze to przez ta pogode? Przytłacza mnie mysl o mojej magisterce i właściwie to mnie chyba najbardziej dobija... zamiast przysiasc jak byłam w ciazy to teraz musze sie uzerac z dwójką dzieci. Jestem za to na siebie wsciekla... jzu nie wspomne o tym ze na swoje starsze dziecko non stop o cos warcze. Na M. też... tak to teraz sie odbija NA CAŁOŚCI I PO CAŁOŚCI...

Lece to pranie rozwiesic i zaraz trzeba dzieci myc...ech
13 lata 2 miesiąc temu #232610 przez pati-m
katy - witaj w klubie :) Ja od 3 godzin siedzę nad swoją pracą i mam mocne postanowienie, że do 20 nie odchodzę od komputera. Też już mnie szlag trafia, bo wisi to nade mną i radość życia odbiera. Trzymam więc kciuki i za Ciebie i za siebie :) Obyśmy w tym tygodniu skończyły, wysłały promotorom, a potem tylko poprawki i obrona :)
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232616 przez mgielka22
Dzien dobry i dobry wieczor moja nocja minela spokojnie o 6 rano przywitala mnie wielka kupa a o 7:30 sprzedalam mala tacie a ja poszlam dalej spac:D i tak do 10:30 ale co to jest od czasu szpitala nie bylo dnia zeby mozna bylo sie wyspac...
Bylismy dzis w praku i porobilismy sobie fotki :D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Poza tym teraz znow mialam jazde, cholerne kolki kto to wymyslil :( generalnie rece juz i kregoslup wysiada od tego noszenia ehh...
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232619 przez pati-m
Mgiełka - super fotki! A malutka w liściach to hit :lol: No i muszę napisać, że super wyglądasz chudziaku! :lol: :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232634 przez gosia2324
Mgielka sliczne zdjecia :)
Kuba juz padl przed 19.00 dzis od 5.40 buszowal :ohmy: :dry: :angry:
A Mala spi i nie spi co 5 min marudzi, wywiozlam ja z pokoju , wlaczylam odglosy natury i popadla w letarg :silly: :woohoo:

Az sie boje isc pod prysznic, bo zawsze tak jest ze zdarzę sie rozebrac i juz jest placz :ohmy: :cheer:

Na szczescie jutro maz juz wraca z pracy, i 2 dni jest domu ufffff
13 lata 2 miesiąc temu #232715 przez beti
Cześć dziewczynki,
melduję się spowrotem w domku, wróciliśmy wczoraj wieczorem, mały był przegrzeczny w krakowie, mimo, ze atrakcji co niemiara...za to dziś sobie odbił i cały dzień marudził i płakał :(

Paaaaadam...

Pyśka, bidulo :kiss:

Mgiełka, Ty lasko!!!!! :ohmy:

Katy, w Ikei już są świąteczne ozdoby?

Fifik jakby tak podliczyć to ma już za sobą ze 3000 km :D mój mały podróżnik :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby