- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232384 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
my juz po imprezie , ale oczywiscie pierdola nie wziela aparatu i czeka na zdjecia od znajomych.Nunka niestety nie nalezy do lubiacych imprezy, na poczatku byla marudna potem juz tylko placz az wkoncu padla i pospala pol godziny a jak wstala to wszystko od nowa, wiec sie ubralismy i wrocilismy do domciu gdzie po kapieli zasnela .
JA z M padamy na twarz
JA z M padamy na twarz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 2 miesiąc temu #232392 przez Pyśkaaaa
Witam sie wieczornie
dziewczyny przepraszam ze mnie nie było ale znów dopadła mnie goraczka i to jest zapalenie piersi ponoc zle sie odzywiam przez to ze nic nie jem a do tego mały zle sssie mam poranione sutki i brak sił...
odezwe sie jak bede miała lepszy nastrój i poprawi mi sie
dziewczyny przepraszam ze mnie nie było ale znów dopadła mnie goraczka i to jest zapalenie piersi ponoc zle sie odzywiam przez to ze nic nie jem a do tego mały zle sssie mam poranione sutki i brak sił...
odezwe sie jak bede miała lepszy nastrój i poprawi mi sie
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232429 przez ewelinaa
Witam w niedzielę
10 godzina, a ja jestem pierwsza???
Czyżby wszystkie mamusie spały?
My dzisiaj wybieramy się "w trasę" - jedziemy do babci mojego męża i jego rodzinki, jakieś 50 km od domu - pierwsza taka dłuższa wycieczka z Małą
Się nie pochwaliłam - w piątek były urodziny mojej przyjaciółki i poszłam wieczorem na babską imprezę, a córa została z Tatą. Fajnie było się spotkać z koleżankami. Chociaż były cztery położne, więc tematy porodów i dzieci nie zostały pominięte Ale fajnie było tak wyjść z domu
Co do pampersów - moja używa 2 i jeszcze chyba długo będzie ich używała, jest taka drobniutka.
Mgiełka - śliczna córcia, widzę, że mama pomaga Ci w wielu rzeczach, fajnie.
A jeśli chodzi kino - nam też ostatnio udało się wyrwać do kina i polecam "Baby są jakieś inne" - dla mnie film rewelacyjny, dawno tak się nie uśmiałam w kinie na polskim filmie Bo jeszcze pod koniec ciąży byłam na "Szefowie Wrogowie" - też niezły
10 godzina, a ja jestem pierwsza???
Czyżby wszystkie mamusie spały?
My dzisiaj wybieramy się "w trasę" - jedziemy do babci mojego męża i jego rodzinki, jakieś 50 km od domu - pierwsza taka dłuższa wycieczka z Małą
Się nie pochwaliłam - w piątek były urodziny mojej przyjaciółki i poszłam wieczorem na babską imprezę, a córa została z Tatą. Fajnie było się spotkać z koleżankami. Chociaż były cztery położne, więc tematy porodów i dzieci nie zostały pominięte Ale fajnie było tak wyjść z domu
Co do pampersów - moja używa 2 i jeszcze chyba długo będzie ich używała, jest taka drobniutka.
Mgiełka - śliczna córcia, widzę, że mama pomaga Ci w wielu rzeczach, fajnie.
A jeśli chodzi kino - nam też ostatnio udało się wyrwać do kina i polecam "Baby są jakieś inne" - dla mnie film rewelacyjny, dawno tak się nie uśmiałam w kinie na polskim filmie Bo jeszcze pod koniec ciąży byłam na "Szefowie Wrogowie" - też niezły
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez ewelinaa.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232432 przez gosia2324
Ja tez jestem !
Noc ok, mala jadla co 3 godz i spala do 8.30
Potem pobudka, wystroila sie zjadla zrobiła kupe po same pachy i znow spi
Ewelina zazdroszcze Ci moje wszystkie przyjaciolki mieszkaja w Krakowie i zotaja nam tylko telefony i wizyty u siebie co pol roku ...
Noc ok, mala jadla co 3 godz i spala do 8.30
Potem pobudka, wystroila sie zjadla zrobiła kupe po same pachy i znow spi
Ewelina zazdroszcze Ci moje wszystkie przyjaciolki mieszkaja w Krakowie i zotaja nam tylko telefony i wizyty u siebie co pol roku ...
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu #232482 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
witam
A ny spalysmy do 11 hhehe
teraz M mala bawi a ja jem sniadanko
Dzieci lubia podroze, ale nie lubia czerwonego swiatla
A ny spalysmy do 11 hhehe
teraz M mala bawi a ja jem sniadanko
Dzieci lubia podroze, ale nie lubia czerwonego swiatla
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232539 przez pati-m
A ja się witam popołudniowo
Kacper śpi więc mam chwilkę dla siebie
Wiecie co? Wczoraj pobuszowałam trochę z koleżanką po manu, naprzymierzałam się ciuchów i... nic nie kupiłam Ja mam chyba jakąś depresję pociążową I tu nie chodzi o dziecko, tylko o to że cokolwiek przymierzę, to wydaje mi się że okropnie w tym wyglądam Wiem, że gadam jak typowa baba, ale przed kimś muszę się wyżalić. Wyobraźcie sobie, że mój M chciał mnie zabrać na zakupy a ja odmówiłam! Która normalna babka odmawia zakupów? Jak siebie widzę w lusterku, to mi się nic nie podoba
Sorki dziewczynki za marudzenie, ale musiałam. Najwyżej mnie opitolicie
Kacper śpi więc mam chwilkę dla siebie
Wiecie co? Wczoraj pobuszowałam trochę z koleżanką po manu, naprzymierzałam się ciuchów i... nic nie kupiłam Ja mam chyba jakąś depresję pociążową I tu nie chodzi o dziecko, tylko o to że cokolwiek przymierzę, to wydaje mi się że okropnie w tym wyglądam Wiem, że gadam jak typowa baba, ale przed kimś muszę się wyżalić. Wyobraźcie sobie, że mój M chciał mnie zabrać na zakupy a ja odmówiłam! Która normalna babka odmawia zakupów? Jak siebie widzę w lusterku, to mi się nic nie podoba
Sorki dziewczynki za marudzenie, ale musiałam. Najwyżej mnie opitolicie
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232594 przez megi2501
Pati to Cię opitalam Nie narzekaj tylko idź na zakupy. Ja tak zrobiłam i uwierz, że humorek wrócił
My też odkładamy do łóżeczka. Jak płacze to ją uspakajam na rękach i znowu odkładam. Dłużej trwa zasypianie, ale jest ok
Mgiełka widzę, że wsparcie rodzinki duże Mała podobna do Ciebie Ładniutka dziewczynka
A ja po wizycie u teściowej- średnio udanej. A teraz kąpiel małej i lulu...
W czwartek też się wybieramy do mojej kochanej babci 80 km, pierwszy raz też ciekawe, jak mała ją przeżyje
My też odkładamy do łóżeczka. Jak płacze to ją uspakajam na rękach i znowu odkładam. Dłużej trwa zasypianie, ale jest ok
Mgiełka widzę, że wsparcie rodzinki duże Mała podobna do Ciebie Ładniutka dziewczynka
A ja po wizycie u teściowej- średnio udanej. A teraz kąpiel małej i lulu...
W czwartek też się wybieramy do mojej kochanej babci 80 km, pierwszy raz też ciekawe, jak mała ją przeżyje
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232605 przez katy25
hey dziewczynki
i ja sie witam chociaz zaraz koniec dnia..
Nam weekend minął bardzo szybko, wczoraj troche wyszłam z małym do ludzi tzn byłam spotkać sie z psiapsiółą moją na lodach... a moj M. przejał Ines:) Taki podział mi sie bardzo podoba.
A dzisiaj siedzimy w domu. Ogarnełam troche chate, zaraz musze rozwiesic pranie i jakos zleciało... chyba jeszcze wieczorem usiade do swojej pracy.
Ogólnie rzecz biorac to w centrach handlowych panuja juz swięta jakas paranoja... chociaz ja juz rozmyslam nad tym jak w tym roku przyozdobie dom bo po raz pierwszy mam taki metraz do dyspozycji? Po nd wybieram sie do IKEA na małe zakupy - sa bardzo fajne rzeczy w przystepnej cenie do dekoracji w domu itp.
W tym tygodniu przysiadam na d.... i kończe tą moja prace:) trzymajcie kciuki abym sie wyrobiła do czwartku max piatku.
Ogólnie to jakoś ostatnimi dniami nie mam humoru. Moze to przez ta pogode? Przytłacza mnie mysl o mojej magisterce i właściwie to mnie chyba najbardziej dobija... zamiast przysiasc jak byłam w ciazy to teraz musze sie uzerac z dwójką dzieci. Jestem za to na siebie wsciekla... jzu nie wspomne o tym ze na swoje starsze dziecko non stop o cos warcze. Na M. też... tak to teraz sie odbija NA CAŁOŚCI I PO CAŁOŚCI...
Lece to pranie rozwiesic i zaraz trzeba dzieci myc...ech
i ja sie witam chociaz zaraz koniec dnia..
Nam weekend minął bardzo szybko, wczoraj troche wyszłam z małym do ludzi tzn byłam spotkać sie z psiapsiółą moją na lodach... a moj M. przejał Ines:) Taki podział mi sie bardzo podoba.
A dzisiaj siedzimy w domu. Ogarnełam troche chate, zaraz musze rozwiesic pranie i jakos zleciało... chyba jeszcze wieczorem usiade do swojej pracy.
Ogólnie rzecz biorac to w centrach handlowych panuja juz swięta jakas paranoja... chociaz ja juz rozmyslam nad tym jak w tym roku przyozdobie dom bo po raz pierwszy mam taki metraz do dyspozycji? Po nd wybieram sie do IKEA na małe zakupy - sa bardzo fajne rzeczy w przystepnej cenie do dekoracji w domu itp.
W tym tygodniu przysiadam na d.... i kończe tą moja prace:) trzymajcie kciuki abym sie wyrobiła do czwartku max piatku.
Ogólnie to jakoś ostatnimi dniami nie mam humoru. Moze to przez ta pogode? Przytłacza mnie mysl o mojej magisterce i właściwie to mnie chyba najbardziej dobija... zamiast przysiasc jak byłam w ciazy to teraz musze sie uzerac z dwójką dzieci. Jestem za to na siebie wsciekla... jzu nie wspomne o tym ze na swoje starsze dziecko non stop o cos warcze. Na M. też... tak to teraz sie odbija NA CAŁOŚCI I PO CAŁOŚCI...
Lece to pranie rozwiesic i zaraz trzeba dzieci myc...ech
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232610 przez pati-m
katy - witaj w klubie Ja od 3 godzin siedzę nad swoją pracą i mam mocne postanowienie, że do 20 nie odchodzę od komputera. Też już mnie szlag trafia, bo wisi to nade mną i radość życia odbiera. Trzymam więc kciuki i za Ciebie i za siebie Obyśmy w tym tygodniu skończyły, wysłały promotorom, a potem tylko poprawki i obrona
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232616 przez mgielka22
Dzien dobry i dobry wieczor moja nocja minela spokojnie o 6 rano przywitala mnie wielka kupa a o 7:30 sprzedalam mala tacie a ja poszlam dalej spac:D i tak do 10:30 ale co to jest od czasu szpitala nie bylo dnia zeby mozna bylo sie wyspac...
Bylismy dzis w praku i porobilismy sobie fotki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Poza tym teraz znow mialam jazde, cholerne kolki kto to wymyslil generalnie rece juz i kregoslup wysiada od tego noszenia ehh...
Bylismy dzis w praku i porobilismy sobie fotki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Poza tym teraz znow mialam jazde, cholerne kolki kto to wymyslil generalnie rece juz i kregoslup wysiada od tego noszenia ehh...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez mgielka22.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232634 przez gosia2324
Mgielka sliczne zdjecia
Kuba juz padl przed 19.00 dzis od 5.40 buszowal
A Mala spi i nie spi co 5 min marudzi, wywiozlam ja z pokoju , wlaczylam odglosy natury i popadla w letarg
Az sie boje isc pod prysznic, bo zawsze tak jest ze zdarzę sie rozebrac i juz jest placz
Na szczescie jutro maz juz wraca z pracy, i 2 dni jest domu ufffff
Kuba juz padl przed 19.00 dzis od 5.40 buszowal
A Mala spi i nie spi co 5 min marudzi, wywiozlam ja z pokoju , wlaczylam odglosy natury i popadla w letarg
Az sie boje isc pod prysznic, bo zawsze tak jest ze zdarzę sie rozebrac i juz jest placz
Na szczescie jutro maz juz wraca z pracy, i 2 dni jest domu ufffff
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez gosia2324.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232715 przez beti
Cześć dziewczynki,
melduję się spowrotem w domku, wróciliśmy wczoraj wieczorem, mały był przegrzeczny w krakowie, mimo, ze atrakcji co niemiara...za to dziś sobie odbił i cały dzień marudził i płakał
Paaaaadam...
Pyśka, bidulo
Mgiełka, Ty lasko!!!!!
Katy, w Ikei już są świąteczne ozdoby?
Fifik jakby tak podliczyć to ma już za sobą ze 3000 km mój mały podróżnik
melduję się spowrotem w domku, wróciliśmy wczoraj wieczorem, mały był przegrzeczny w krakowie, mimo, ze atrakcji co niemiara...za to dziś sobie odbił i cały dzień marudził i płakał
Paaaaadam...
Pyśka, bidulo
Mgiełka, Ty lasko!!!!!
Katy, w Ikei już są świąteczne ozdoby?
Fifik jakby tak podliczyć to ma już za sobą ze 3000 km mój mały podróżnik
Moderatorzy: ilona