- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232149 przez pati-m
Brzmi ciekawie Ja lubię wszystkie odcienie brązu na włoskach
A propo czekolady, to dziś przez całą noc śniły mi się durnoty. Wstawałam na karmienie Kacpra, a jak zasypiałam to ciągle to samo. Śniło mi się, że stałam w gigantycznej kolejce w cukierni i chciałam kupić owoce leśnie w bitej śmietanie. I już przyszła moja kolej, a baba zamknęła okienko! Wkurzona poszłam do innego sklepu po ulubione ciastka czekoladowe, a kobitka mi mówi, że zostało jedno! Chyba mi poziom cukru w nocy spadł, że mi się ciągle słodkości śniły No i wkońcu nic nie kupiłam, hihihi
A propo czekolady, to dziś przez całą noc śniły mi się durnoty. Wstawałam na karmienie Kacpra, a jak zasypiałam to ciągle to samo. Śniło mi się, że stałam w gigantycznej kolejce w cukierni i chciałam kupić owoce leśnie w bitej śmietanie. I już przyszła moja kolej, a baba zamknęła okienko! Wkurzona poszłam do innego sklepu po ulubione ciastka czekoladowe, a kobitka mi mówi, że zostało jedno! Chyba mi poziom cukru w nocy spadł, że mi się ciągle słodkości śniły No i wkońcu nic nie kupiłam, hihihi
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232154 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati Ty taki szczuplak jestes , ze czekolade to mozesz jesc bez ograniczen hehhe nawet przez sen hehe
pierwszy raz w zyciu samo sobie farbe nakladalam ciekawa jestem co z tego wyjdzie heheh
I gdzie jest M mial byc o 10 a nadal go nie ma i nie odbiera telefonu
odebral wkoncu - kurde ludzie to zero szcunku dla drugiego czlowieka no.Umawia sie taki buc , ze bedzie o 9:30 zeby auto Marcinowi wstawic do robienia i wiecie o ktorej przyjechal o 11:30 i tylko sorfy powiedzial i problemu nie widzi. No szok poprostu wrrrr
pierwszy raz w zyciu samo sobie farbe nakladalam ciekawa jestem co z tego wyjdzie heheh
I gdzie jest M mial byc o 10 a nadal go nie ma i nie odbiera telefonu
odebral wkoncu - kurde ludzie to zero szcunku dla drugiego czlowieka no.Umawia sie taki buc , ze bedzie o 9:30 zeby auto Marcinowi wstawic do robienia i wiecie o ktorej przyjechal o 11:30 i tylko sorfy powiedzial i problemu nie widzi. No szok poprostu wrrrr
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232160 przez pati-m
Monia - przed ciążą oki, ale teraz zostało mi jeszcze 5kg na plusie i jakoś zejść nie chcą Kilogramy to bym jeszcze nawet przeżyła, bo na czole nie mam ich wypisanych, ale mam straaaaszne boczki Nic dopasowanego założyć nie można bo odstają, ech... I brzuch też wisi
No to sobie ponarzekałam jak typowa baba
A tak zmieniając temat, to jakiej wielkości używacie pampersów dla maluszków? Już kiedyś miałam się zapytać i zawsze zapominam. Bo mój Kacper aktualnie nosi 3.
No to sobie ponarzekałam jak typowa baba
A tak zmieniając temat, to jakiej wielkości używacie pampersów dla maluszków? Już kiedyś miałam się zapytać i zawsze zapominam. Bo mój Kacper aktualnie nosi 3.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu #232179 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
my caly czas 1
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232198 przez fanka
Ja kończę ostatnią paczkę 2-ek i kupuję 3-ki. Ale mój Dawid dziś maruda, wogóle nie śpi od 5 rano, jedynie drzemki max 15 min, ciągle marudzenie i płacz, a ja w domu mam sajgon, chciałam coś ogarnąć, obiad zrobić, nie ma kiedy. Od rana udało mi się ubrać, nastawić 1 pranie i obrać ziemniaki i to wszystko spać może tylko na rękach, odłożenie gdziekolwiek nie wchodzi w grę ;-(
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 2 miesiąc temu #232203 przez klatina
Pati, ja używam jeszcze 2-ek. Zostały mi 2 paczki. Moja mała jest drobniutka. Waży 4,5 kg ale poszła w długość ;P więc pupka nie za grubiutka
Byłam z małą na szczepieniu w środę (5w1, pneumokoki, żółtaczka, rotawirusy). Ma obniżoną temperaturę. Dziś miała 35,1. Słyszałam, że może być gorączka ale spadek temp???
Miałyście tak?
Byłam z małą na szczepieniu w środę (5w1, pneumokoki, żółtaczka, rotawirusy). Ma obniżoną temperaturę. Dziś miała 35,1. Słyszałam, że może być gorączka ale spadek temp???
Miałyście tak?
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232243 przez megi2501
Klatina ja nie pomogę, bo moja jeszcze nie szczepiona. Nie słyszałam też o spadku po szczepieniu.
Pati moja 2-ki. Wciąż są jeszcze na małą trochę za duże więc myślę, że jeszcze z miesiąc na pewno nie zmienię.
Mam dziś smutny dzionek, więc tylko się witam i uciekam.
Pati moja 2-ki. Wciąż są jeszcze na małą trochę za duże więc myślę, że jeszcze z miesiąc na pewno nie zmienię.
Mam dziś smutny dzionek, więc tylko się witam i uciekam.
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 2 miesiąc temu #232252 przez klatina
Moja córcia na jednak prawidłową temperaturkę. Mierzyłam jej pod pachą i wyniki były nieprawidłowe. W pupci wychodzi 37,2 dwoma termometrami, więc niepotrzebnie się denerwowałam.
Dziewczyny, wszystkie odkładacie dzieci do swoich łóżeczek? Ja z moją śpię od tygodnia, bo nie chce zasnąć od jakiegoś czasu sama. Odkładam ja uśpioną do łóżeczka, a kiedy się położy zaraz sie budzi i kwęka az jej nie wezmę. Kiedyś ją chciałam przetrzymać to się tak rozbeczała, że i tak nie mogłam tego znieść. Teraz śpi i ona i ja Tylko jak ja ją odzwyczaję???
Smoka nie uznaje, głaskanie po pleckach nie pomaga, nosić i huśtać jej nie chcę, a pieluszka od karmienia w łóżeczku pomagała tylko 2 dni. Poległam!!!
Dziewczyny, wszystkie odkładacie dzieci do swoich łóżeczek? Ja z moją śpię od tygodnia, bo nie chce zasnąć od jakiegoś czasu sama. Odkładam ja uśpioną do łóżeczka, a kiedy się położy zaraz sie budzi i kwęka az jej nie wezmę. Kiedyś ją chciałam przetrzymać to się tak rozbeczała, że i tak nie mogłam tego znieść. Teraz śpi i ona i ja Tylko jak ja ją odzwyczaję???
Smoka nie uznaje, głaskanie po pleckach nie pomaga, nosić i huśtać jej nie chcę, a pieluszka od karmienia w łóżeczku pomagała tylko 2 dni. Poległam!!!
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232253 przez slowiczek
my kończymy 2-ki i przechodzimy na 3 bo już są za małe na nóżki i dupinkę nataluni
megi, czemu smutny ?
klatina, nie mierzyłam temperatury po szczepionce więc nie wiem jak u nas było...
ja odkładam do łóżeczka
megi, czemu smutny ?
klatina, nie mierzyłam temperatury po szczepionce więc nie wiem jak u nas było...
ja odkładam do łóżeczka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez slowiczek.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232258 przez mgielka22
Czesc Dziewczyny wybaczcie ze tyle mnei nie bylo juz Gosia pisala ze mam wracac, ale wirus z fcb zjadl mi caly system i musialam przywrocic ustawienia fabryczne, poza tym mam terrorystke w domu ktora nie daje mi nic czasu ani na pospanie ani chwili dla siebie wiec to tez troszke mi zajmuje;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Poza tym powoli do przodu juz bylam na pierwszych szczepieniach na szczescie bez skutkow ubocznych Mala niestety ma kolki ale lekarz polecil mi BioGaie i pomaga rzeczywiscie i juz sie tak nie drze ja juz po pologu i kontroli lekarskiej juz moge robic wsyztsko bo sie pogoilo tak jak trzeba oraz dostalam tabletki Cerazette zobacze jak beda dzialac
Wszystkie fotki cudowne macie
Klatina ja mojej dawalam szczepionke 6w1 + rotawirusy i nic nie miala.
A tez po gruzlicy na raczce obieralo wam sie i jest strup??? Bo moja ma dosc spora gulke i sie obiera...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Poza tym powoli do przodu juz bylam na pierwszych szczepieniach na szczescie bez skutkow ubocznych Mala niestety ma kolki ale lekarz polecil mi BioGaie i pomaga rzeczywiscie i juz sie tak nie drze ja juz po pologu i kontroli lekarskiej juz moge robic wsyztsko bo sie pogoilo tak jak trzeba oraz dostalam tabletki Cerazette zobacze jak beda dzialac
Wszystkie fotki cudowne macie
Klatina ja mojej dawalam szczepionke 6w1 + rotawirusy i nic nie miala.
A tez po gruzlicy na raczce obieralo wam sie i jest strup??? Bo moja ma dosc spora gulke i sie obiera...
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232375 przez pati-m
Wróciliśmy z kina, bąbel jeszcze spi więc nadrabiam zaległości forumowe
Polecam film "Dom snów" - horror to wcale nie jest, ale bardzo zaskakujący.
mgiełka - śliczna ta Twoja córcia No i tatusia Co do szczepionki po gruźlicy, to mój Kacper też najpierw miał bąbel, potem nu się coś zebrało, pękło i zrobił się strupek, a teraz ma już całkiem zagojone. Lekarz to oglądał i jest wszystko oki.
Polecam film "Dom snów" - horror to wcale nie jest, ale bardzo zaskakujący.
mgiełka - śliczna ta Twoja córcia No i tatusia Co do szczepionki po gruźlicy, to mój Kacper też najpierw miał bąbel, potem nu się coś zebrało, pękło i zrobił się strupek, a teraz ma już całkiem zagojone. Lekarz to oglądał i jest wszystko oki.
Moderatorzy: ilona