BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #232149 przez pati-m
Brzmi ciekawie :) Ja lubię wszystkie odcienie brązu na włoskach :)

A propo czekolady, to dziś przez całą noc śniły mi się durnoty. Wstawałam na karmienie Kacpra, a jak zasypiałam to ciągle to samo. Śniło mi się, że stałam w gigantycznej kolejce w cukierni i chciałam kupić owoce leśnie w bitej śmietanie. I już przyszła moja kolej, a baba zamknęła okienko! Wkurzona poszłam do innego sklepu po ulubione ciastka czekoladowe, a kobitka mi mówi, że zostało jedno! :lol: Chyba mi poziom cukru w nocy spadł, że mi się ciągle słodkości śniły :) No i wkońcu nic nie kupiłam, hihihi :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232154 przez monika1984lodz
Pati Ty taki szczuplak jestes , ze czekolade to mozesz jesc bez ograniczen hehhe nawet przez sen hehe

pierwszy raz w zyciu samo sobie farbe nakladalam ciekawa jestem co z tego wyjdzie heheh

I gdzie jest M mial byc o 10 a nadal go nie ma i nie odbiera telefonu

odebral wkoncu - kurde ludzie to zero szcunku dla drugiego czlowieka no.Umawia sie taki buc , ze bedzie o 9:30 zeby auto Marcinowi wstawic do robienia i wiecie o ktorej przyjechal o 11:30 i tylko sorfy powiedzial i problemu nie widzi. No szok poprostu wrrrr

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #232160 przez pati-m
Monia - przed ciążą oki, ale teraz zostało mi jeszcze 5kg na plusie i jakoś zejść nie chcą :angry: Kilogramy to bym jeszcze nawet przeżyła, bo na czole nie mam ich wypisanych, ale mam straaaaszne boczki :( Nic dopasowanego założyć nie można bo odstają, ech... I brzuch też wisi :(

No to sobie ponarzekałam jak typowa baba :lol:

A tak zmieniając temat, to jakiej wielkości używacie pampersów dla maluszków? Już kiedyś miałam się zapytać i zawsze zapominam. Bo mój Kacper aktualnie nosi 3.
13 lata 2 miesiąc temu #232177 przez gosia2324
Witam :)))

My juz po spacerku, Jagodka po obiedzie dosypia :)

Pati ja koncze ostatnia paczke 2jek i tez zaczynam 3ki, mam juz mega zapas zrobiony :)
13 lata 2 miesiąc temu #232179 przez monika1984lodz
my caly czas 1

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #232198 przez fanka
Ja kończę ostatnią paczkę 2-ek i kupuję 3-ki. Ale mój Dawid dziś maruda, wogóle nie śpi od 5 rano, jedynie drzemki max 15 min, ciągle marudzenie i płacz, a ja w domu mam sajgon, chciałam coś ogarnąć, obiad zrobić, nie ma kiedy. Od rana udało mi się ubrać, nastawić 1 pranie i obrać ziemniaki i to wszystko :-( spać może tylko na rękach, odłożenie gdziekolwiek nie wchodzi w grę ;-(
13 lata 2 miesiąc temu #232203 przez klatina
Pati, ja używam jeszcze 2-ek. Zostały mi 2 paczki. Moja mała jest drobniutka. Waży 4,5 kg ale poszła w długość ;P więc pupka nie za grubiutka :laugh:

Byłam z małą na szczepieniu w środę (5w1, pneumokoki, żółtaczka, rotawirusy). Ma obniżoną temperaturę. Dziś miała 35,1. Słyszałam, że może być gorączka ale spadek temp???
Miałyście tak?

13 lata 2 miesiąc temu #232243 przez megi2501
Klatina ja nie pomogę, bo moja jeszcze nie szczepiona. Nie słyszałam też o spadku po szczepieniu.

Pati moja 2-ki. Wciąż są jeszcze na małą trochę za duże więc myślę, że jeszcze z miesiąc na pewno nie zmienię.

Mam dziś smutny dzionek, więc tylko się witam i uciekam. :(
13 lata 2 miesiąc temu #232252 przez klatina
Moja córcia na jednak prawidłową temperaturkę. Mierzyłam jej pod pachą i wyniki były nieprawidłowe. W pupci wychodzi 37,2 dwoma termometrami, więc niepotrzebnie się denerwowałam.

Dziewczyny, wszystkie odkładacie dzieci do swoich łóżeczek? Ja z moją śpię od tygodnia, bo nie chce zasnąć od jakiegoś czasu sama. Odkładam ja uśpioną do łóżeczka, a kiedy się położy zaraz sie budzi i kwęka az jej nie wezmę. Kiedyś ją chciałam przetrzymać to się tak rozbeczała, że i tak nie mogłam tego znieść. Teraz śpi i ona i ja :) Tylko jak ja ją odzwyczaję??? :silly:
Smoka nie uznaje, głaskanie po pleckach nie pomaga, nosić i huśtać jej nie chcę, a pieluszka od karmienia w łóżeczku pomagała tylko 2 dni. Poległam!!! :dry:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232253 przez slowiczek
my kończymy 2-ki i przechodzimy na 3 bo już są za małe na nóżki i dupinkę nataluni :P

megi, czemu smutny ? :(

klatina, nie mierzyłam temperatury po szczepionce więc nie wiem jak u nas było...
ja odkładam do łóżeczka :)
13 lata 2 miesiąc temu #232258 przez mgielka22
Czesc Dziewczyny wybaczcie ze tyle mnei nie bylo juz Gosia pisala ze mam wracac, ale wirus z fcb zjadl mi caly system i musialam przywrocic ustawienia fabryczne, poza tym mam terrorystke w domu ktora nie daje mi nic czasu ani na pospanie ani chwili dla siebie wiec to tez troszke mi zajmuje;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Poza tym powoli do przodu juz bylam na pierwszych szczepieniach na szczescie bez skutkow ubocznych :) Mala niestety ma kolki :( ale lekarz polecil mi BioGaie i pomaga rzeczywiscie i juz sie tak nie drze :) ja juz po pologu i kontroli lekarskiej juz moge robic wsyztsko bo sie pogoilo tak jak trzeba oraz dostalam tabletki Cerazette zobacze jak beda dzialac :)

Wszystkie fotki cudowne macie :)
Klatina ja mojej dawalam szczepionke 6w1 + rotawirusy i nic nie miala.
A tez po gruzlicy na raczce obieralo wam sie i jest strup??? Bo moja ma dosc spora gulke i sie obiera...
13 lata 2 miesiąc temu #232268 przez gosia2324
Mgielka prosze mi juz na tak dlugo nie znikac :) :P
A Lilianka to skora zdarta z mamy :))))
13 lata 2 miesiąc temu #232271 przez mgielka22
No opinie sa rozne :D dobrze Gosiu postaram sie nie znikac :P macie jakies lepsze sposoby na kolke moze??
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232342 przez gosia2324
Co tu dzis tak spokojnie :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
13 lata 2 miesiąc temu #232375 przez pati-m
Wróciliśmy z kina, bąbel jeszcze spi więc nadrabiam zaległości forumowe :)
Polecam film "Dom snów" - horror to wcale nie jest, ale bardzo zaskakujący.

mgiełka - śliczna ta Twoja córcia :) No i tatusia :silly: Co do szczepionki po gruźlicy, to mój Kacper też najpierw miał bąbel, potem nu się coś zebrało, pękło i zrobił się strupek, a teraz ma już całkiem zagojone. Lekarz to oglądał i jest wszystko oki.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia